snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Prepovedana ljubezen 3. del

prepovedana ljubezen 3. del

10
Hojla! Spet nov del zgodbe in upam, da vam bo všeč!:stuck_out_tongue_winking_eye:
»K. Kkkaaj se je zzgodiilo?« Zbudila sem se ob kupu učiteljev. Vsi so buljili v mene in bili naravnost prestrašeni. Nato je učiteljica zgodovine začela: »Kako si? Si v redu? Veš kaj se je zgodilo?«. »Ne… Ne. Ne vem. Spomnim se samo to, da sem vas videla potem pa v trenutku očitno omedlela« sem čisto zmedeno odgovorila. »Ja. Prav imaš. Omedlela si in jaz sem se tako prestrašila. V bistvu je bilo tako. Bila si na sredini učilnice, ko sem prišla notri si me pogledala naravnost v oči potem pa si se zgrudila na tla.«. »Aha« sem odgovorila. »Je pa še ena stvar«. »Ja?«. »Cela si premočena. Ko si me; preden si omedlela; pogledala v oči sem videla v tvojih očeh solze in tvoj obraz je bil videti čuden. Kot, da se bi ti zgodilo nekaj groznega, strašnega. Kaj se ti je zgodilo?«. »Amm. O tem….. raje ne bi. Resno. O tem ne morem govoriti!!!!!«. »Aaaa. A tako. No potem pa tudi v redu.« je bila malo prestrašena in zmedena učiteljica. Potem so me vsi pustili tam na stolu v zbornici, da sem se malo pomirila in popila kozarec vode. Ampak jaz se še zdaleč nisem pomirila. Moje možganske celice so razmišljale samo o eni stvari. Olliverju. Res še vedno ne vem kaj se je v tistem trenutku sploh naredilo. Vem pa samo eno. Olliver me je pustil samo. In to samo zaradi družine! Nato sem se cela obupana malo razgledala naokoli, ko opazim, da me nekdo gleda. Na drugem koncu zbornice so učiteljice ravno zapustile nek stol. In kdo je bil tam? S kotičkom očesa sem pogledala kdo je. Tam je bil……..Olliver. Bil je zelo bled in v roki je imel kozarec vode. Tudi on je omedlel. Zrl je vame kot, da bi bila nekaj najlepšega na svetu. V očeh se mu je videlo, da me ima neskončno rad in, da je neskončno razočaran, da me je zapustil. Ampak to je moral storiti. Priznam. Tudi meni se je že kdaj zazdelo, da najina zveza ne bo neskončna. Zaradi družine. Spet sem se s kotičkom očesa zazrla vanj potem pa se nisem morala več zadržati. Zasukala sem celo glavo in ga pogledala naravnost v oči. Gledala sva se brez besed. Samo gledala sva se. Naravnost v oči. V očeh so se mu videle solze in hrepenenje. In najverjetneje tudi meni. V tistem trenutku ga nisem morala več gledati. Nisem bila dovolj močna za to. Obrnila sem se stran ter si obrisala solze, ki so se mi nabrale. Tako ga imam rada. Neskončno rada. Ampak ne morem ga več gledati. Enostavno ne morem. V bistvu ne morem biti več v istem prostoru z njim. Ne morem. Zaradi ljubezni do njega ne morem biti zraven njega pa čeprav se sliši še tako čudno. Najraje bi šla k njemu in ga poljubila ampak ne morem. In tudi ne smem. Vstala sem in odšla pa čeprav sem bila še vedno slabotna. V bistvu sem se komaj držala na nogah. Ampak odšla sem. Ko sem prišla na hodnik sem se sesedla ob steno ter si spet obrisala solze. Še vedno ne morem dojemati sveta brez Olliverja. Nikakor ne morem nehati razmišljati o njemu.

Upam ,da vam je bilo všeč! Sem vam rekla, da bo danes bolj zanimivo! hehe. :joy: Prosim lajkajte in komentirajte! Hvala vam, da ste prebrali!
Lep dan še naprej!
pilovka99
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super jeee! Odlično. Komaj že čakam naslednji del!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
3
 
Hvala ti! 💚💚💚
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
Hvala ti! LYSM! 💚💚💚💙💛🧡❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zelo lepo napisano. Všeč mi je, ker tako lepo opisuješ prostor in čustva. Komaj čakam naslednji del.
L.P.
Tista
2
 
Hvala! Res hvala za komentar!💙💙💙
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Najjs:heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap::heart_eyes::clap:
1
 
Hvala! ❤❤❤😁😊
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Komi čakam nov del zgodbe!!!!!!!!!!! Moj lajk je tvoj!!!!!!!!!!!!:heart::sparkling_heart::heartbeat::heartpulse:
1
 
Hvala ti! Sem vesela, da ti je všeč! 🧡💛💚❤🤩😁😊
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 2
 
2
:')

poezija

Ogledov: 42 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 54 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(97)
Letošnja!
(72)
Ne opazim razlike.
(46)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
HAHAHA DOBRO SI NAS
 

Potter girl je odgovoril/a na
lina andela
 

dragon girl je odgovoril/a na
Nimam besed.
 

Doglover je odgovoril/a na
jaz sem trenutno v karanteni. v petek pa ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Nova zgodba, juhu!! Kot vedno, T.O.P!:ok_hand: #hitronovidel #zakon #lajkalainkomentir
 

kpop fan je odgovoril/a na
ni moje naj (Alenke) ampak glasujem za Kajo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
iz neznanga razloga me par fotografij spominja ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
sara!
 

Daisy123 je odgovoril/a na
muca
 

Daisy123 je odgovoril/a na
2 in 4. Komentiri mi objave
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hej! Zelo rada bi še kakšnega tekmovalca,lahko ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hey! Vse ki bi bile rade sodnice:Sem zelo ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Dobra ideja. Lah sem jaz sodnica, če je ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na