snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Prigode morskega prašička 3. del

Prigode morskega prašička 3. del

11
Tukaj je že 3 del moje zgodbe (no Pandotove zgodbe).

Za začetek pa še slike likov za lažjo predstavo:

Pando (zgodba je napisana po mojem morskem prašičku in na internetu ni njegove slike. To je slika prašička podobnega njemu):
https://images.app.goo.gl/pumukAnjVdvswhi46

Veverica:
https://images.app.goo.gl/WEJa38mbfbQkZ7Ef9

Hrček:
https://images.app.goo.gl/oLH6pugbVbbR8iYd7

Zajec:
https://images.app.goo.gl/eUc4m5QN7dB4ePTP6

Upam, da bodo slike delale. No, zdaj pa nazaj k naši zgodbi.


Bil sem čisto na dnu. Nisem vedel odgovora in skrbelo me je kaj bo s prijateljema. Premišljeval sem in premišljeval, a se mi ni utrnilo. Razmišljal sem, če smo se kaj takega učili v šoli za morske prašičke. Mogoče pa je ukana?
''... preden so jo odkrili ...'' sem razmišljal.
Takrat se mi je utrnilo.
''Ja, zdaj pa vem!'' sem zakričal ''Zanj še niso vedeli, a je obstajal. Odgovor je Mount Everest.''
''Ne, kako je to mogoče!?'' se je razburila Sfinga. ''Tega ni uganil še nihče''
''No, jaz pač nisem ta nihče'' sem se ji zasmejal.
''Ne, ne, ne, neeeeeeeeeeee'' se je le še zaslišalo preden je Sfinga začela izginjati.
Spreminjala se je v drobne delce prahu.
''Neeeeeeeeeee'' je bilo slišati odmev, dokler ni vse utihnilo.
Na njenem mestu so se iz prahu dvignile palice. Nekaj časa sem še stal tam, saj mi ni bilo nič jasno. Pri miru sem bil kot kamen, dokler se nisem spomnil na veverico in hrčka. Dvignil sem prvo palico in nato še drugo, a sta bili zame pretežki. Ni bilo časa, da bi nesel vsako posebej. Usedel sem se na tla in razmišljal....Uf, kako je vroče. Takrat sem nad sabo zagledal jato ptic. Pogledal sem ptice, nato še palice, spet ptice nato palice...kar vrteti se mi je začelo. No, zdaj pa dovolj heca. Zažvižgal sem pticam in kmalu je do mene priletela prva, nato še druga in tretja. Razložil sem jim svoje muke in kako mi lahko pomagajo. Niso bile takoj za, a ko sem jim povedal, kaj je na nitki so si takoj premislile.
''V redu, a le zato, ker visi na nitki puščavski dragulj'' je rekla največja ptica.
''Kaj pa vem, Franci'' je rekla malo manjša ptica, ki je očitno bila njegova žena ''kaj če se nam laže in je dragulj na varnem.''
''Jaz mu zaupam'' je rekla spet tretja.
Zbrale so se v krog in razpravljale kaj naj. Čeprav sem bil potrpežljiv prašiček so mi pri tem že popokale žile.
''Zdaj pa dovolj!'' sem zavpil, pri čemer se je zdrznilo kar nekaj ptic ''Življenje mojih prijateljev in hkrati vseh vas je ogroženo. Če mi ne mislite pomagati potem bog ve kaj se bo zgodilo.''
Ko sem to povedal me je bilo kar malo sram, saj nisem navajen vpiti na druge. Ptice so se spogledale in le prikimale. Čez nekaj trenutkov smo že leteli nad oblaki z vsemi palicami. Bilo je čarobno. Počutil sem se svobodno, kot da mi ni nič na poti. Zaslišal sem hromenje motorja. Odprl sem oči in se zazrl v v ogromno reč. Vedno bližje je bila in bilo je zelo glasno.
''AAAAA...Kaj je ta reč?'' sem vprašal.
''To je letalo'' je rekla ena od ptic ''In približuje se nam.''
Kar se da hitro so vse ptice zavile preden smo se zaleteli v to čudno reč. Takrat pa se je zgodilo. Izgubil sem ravnotežje in začel padati. Vse se je dogajalo tako hitro. Zaradi strahu sem omedlel. Ko sem se zbudil sem ležal na tleh.
''Ali sem v nebesih?'' sem vprašal.
''Ne. Franci te je rešil'' je dejala Francijeva žena.
Objel sem prijazno ptico in še vse ostale ter se jim zahvalil za trud. Pomel sem si oči in pogledal okoli sebe. Okolica mi je bila znana, a ne vem zakaj. Dobro sem premislil in se spomnil. Tu je bil tisti grozni živi pesek. Tekel sem kolikor hitro sem mogel in že na daleč kričal veverici in hrčku. Prišel sem do mlakuže peska in pogledal vanjo. Nisem verjel svojim očem. Še enkrat sem si jih pomel in pozorno pogledal. Ja, prav sem videl.
MOJIH PRIJATELJEV NI BILO NIKJER!!!!!!

Tako. To je bil 3 del Pandotovih dogodivščin. Upam, da vam je bil všeč in še enkrat se opravičujem če slike ne bodo delale, saj to delam prvič.
Imejete pujsastičen:hamster: dan in se zabavajte.
Dragon girl
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ooooooo............. Kdaj pride naslesnji del????????:grinning::smiley::smile::grin::laughing::sweat_smile::rofl::joy::slight_smile::upside_down::wink::blush::innocent:🥰:heart_eyes:🤩:kissing_heart::kissing::relaxed::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::yum::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_winking_eye:🤪:stuck_out_tongue_closed_eyes::money_mouth::hugging:🤭🤭:yum::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_winking_eye:🤪:stuck_out_tongue_closed_eyes::money_mouth::hugging::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::relaxed::kissing::kissing_heart:🤩:heart_eyes:🥰:innocent::blush::wink::upside_down::slight_smile::joy::joy::slight_smile::upside_down::wink::blush::innocent:🥰:heart_eyes:🤩:kissing_heart::kissing::relaxed::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::yum::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_winking_eye:🤪:stuck_out_tongue_closed_eyes::money_mouth::hugging:🤭🤭:hugging::money_mouth::stuck_out_tongue_closed_eyes:🤪:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue::yum::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::relaxed::kissing::kissing_heart:🤩:heart_eyes::kissing_smiling_eyes::innocent::blush::wink::upside_down::slight_smile::joy::joy::slight_smile::upside_down::wink::blush::innocent:🥰:heart_eyes:🤩:kissing_heart::kissing::relaxed::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::yum::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_winking_eye:🤪:stuck_out_tongue_closed_eyes::money_mouth::hugging:🤭🤭:hugging::money_mouth::stuck_out_tongue_closed_eyes:🤪:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue::yum::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::relaxed::kissing::kissing_heart:🤩:heart_eyes:🥰:innocent::blush::wink::upside_down::slight_smile::joy:
1
 
Aja, takšen pa je moj pujsek
1.pujsek: https://images.app.goo.gl/xh6DroGP21voLCZj6
2. pujsek: https://images.app.goo.gl/RWCytSboDmMJLpsk7
 
Ooooo...cute.
Naslednji del napišem tudi danes, ker včeraj nisem nobenega. Upam da vam bo všeč
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oooo obožujem to zgodbo!!
Zelo sta super pisatelja ti in Pando!
Moj lajk je 2.
Super in fantastična zgodba!
:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Pozdravček,
Pom1 in moj hrček
:unicorn::hamster:
1
 
Hvala. Bom Pandotu za nagrado dala še en priboljšek. Pozdravi tudi svojega hrčka.
L.P. dragon girl
 
Hihi lepo!
Hvala, ga bom!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 2
 
2
:')

poezija

Ogledov: 42 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 54 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(97)
Letošnja!
(72)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

GinnyCat je odgovoril/a na
Predlagam: ''Nič drugega kot Lara'', ''Nisem ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
še poskušajte majčken namig je kopenska žival:cherry_blossom:in ...
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
HAHAHA DOBRO SI NAS
 

Potter girl je odgovoril/a na
lina andela
 

dragon girl je odgovoril/a na
Nimam besed.
 

Doglover je odgovoril/a na
jaz sem trenutno v karanteni. v petek pa ...
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
Nova zgodba, juhu!! Kot vedno, T.O.P!:ok_hand: #hitronovidel #zakon #lajkalainkomentir
 

kpop fan je odgovoril/a na
ni moje naj (Alenke) ampak glasujem za Kajo ...
 

kpop fan je odgovoril/a na
iz neznanga razloga me par fotografij spominja ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
sara!
 

Daisy123 je odgovoril/a na
muca
 

Daisy123 je odgovoril/a na
2 in 4. Komentiri mi objave
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hej! Zelo rada bi še kakšnega tekmovalca,lahko ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hey! Vse ki bi bile rade sodnice:Sem zelo ...