snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - SECRET ISLAND 1. del

SECRET ISLAND 1. del

45
Zazrem se skozi okno. Opazujem obalo in travo, ki plapola v vetru… V oknu zagledam svoj odsev. Solza mi je tekla po licu. Z desnim rokavom si jo obrišem in popravim svoje goste rjave lase. Obrnem se stran od okna in se zazrem v ogledalo. Opazujem svojo, še kar mišičasto postavo.
V desnem kotu ogledala zagledam sliko. Stopim do nje. Na njej sem jaz in moj oče. Pogrešam ga. Sliko položim nazaj na polico in pograbim šolsko torbo. Počasi hodim dol v kuhinjo. Mama je že pripravila palačinke. Nasmehne se, ko jo pozdravim s svojim nizkim glasom. »Si se naspal?« Prikimam. Vzamem palačinko. »Grem…« Še ji rečem ko stopim do hišnih vrat. »Eddie…« Ustavim se. Ne želim je pogledati v obraz. »Prišel bo…« Stisnem ustnice in stopim iz hiše.
Pred vhodnimi vrati me že pričakuje Finn. Široko se nasmehne in mi pomaha. Odprem vrtno ograjo in stopim na pločnik kjer me je čakal. »Ed! Nisi mi povedal da danes ješ palačinke! Daj mi…« Pogledam ga s solznimi očmi in on se umiri. »Ni še prišel…?« Odkimam. Finn žalostno zavzdihne in me prijateljsko objame čez ramena. Potreplja me po rami in skupaj se tiho odpraviva v šolo.
»Ed! Finn!« V en glas zakličeta Oliver in Isaac ko prispeva pred šolo. Stečeta do naju. »Kako kaj?« Se veselo nasmehne Oliver. Finn ga rahlo dregne v ramo in nato s pogledom pokaže name. Oliver se zresni. Moj oče je šel na nekakšno dogodivščino… Včeraj naj bi se vrnil po teh dveh mescih. A ga še ni nazaj. Isaac me dregne v ramo. »Saj bo prišel! Mogoče je letalo odpovedalo let. Slišal sem da so napovedane hude nevihte…« Oliver prikima. »Resnico govori! Že tukaj je kakor v Sibiriji.« Finn se rahlo zahihita in stisne zobe, da ne bi planil v smeh. »Kje je James?« Končno spravim iz sebe. Oliver se popraska po glavi. »Verjetno je spet zaspal ali pa je na dopolnilnem…« Prikimam. Nenadoma pa iz telovadnice pritečejo dekleta. Finn si popravi njegove goste lase in se nasloni na ograjo. Pomežikne dekletu z imenom Anna. Vsi gledajo druge punce. A moj pogled pade na samo eno punco,... Njeni temno rjavi lasje, ki so bili speti v čop plapolajo v vetru. Teče in se smeje. Njeni gibi so tako lahki in nežni…
»Kje ste fantje!« Obrnem se stran od deklet, ki so tekle na športno igrišče. James hodi naproti. Udarim ga po hrbtu in se mu nasmehnem. »Kje ste bili?« Še enkrat ponovi vprašanje. Oliver s prstom pokaže na tla kjer stojimo. »Tukaj.« Planemo v smeh in se napotimo v šolo. Z njimi pozabim na vse moje skrbi. Poznamo se že od vrtca pa vse do našega 16 rojstnega dne. Jaz in Finn se poznava že od kar sva se rodila. Soseda sva in najini mami sta najboljši prijateljici. Zato smo tudi veliko časa skupaj.
James odpre vrata šolske garderobe in stopimo vanjo… Ustavim se pred vrati. V garderobi poteka pretep…


Dan!
Upam, da vam je najina zgodba všeč! Lajkajte, komentirajte (prosim) in se naročite na najin account :wink: Lahko se tudi naročite na: Sadež in Bad girl. Lep dan še naprej!

Linki za boljšo predstavo:
EDDIE: https://www.pinterest.com/pin/600878775282219326/
FINN: https://www.pinterest.com/pin/600878775282219495/
OLIVER: https://www.pinterest.com/pin/517280707203292805/
ISAAC: https://www.pinterest.com/pin/600878775282219989/
JAMES: https://www.pinterest.com/pin/600878775282219323/
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER ZGODBA! tole bo še zanimivo..... izjemno!
P.S. sem že zdavnaj naročena na vaju, skupen profil itd. v smetišnici sem naredila eno objavo, če želita izvedeti zakaj.... in na koliko sem naročena......
DRUGAČE PA IZJEMNO! vav! nimam besed!
2
 
hvalaaaa!!! <3<3<3 (bad girl tuki hahaha) Sem prebrala tvojo objavo! WAW hhaha jaz sem samo na 10 pilovcev naročena 😂😂😂 depresija ahhahahaha
Lp. s&m
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMGGG LJUDEKA MOJA:heart:PA TA ZGDBA JE FRIKING AMAZING:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. RESNO MISLM PRVA BOM PREBRALA USAK DEL🥰bols za vaju da bom prva dubla link od usazga dela:joy:. aja pa upam si stav da je begi iskala fotke tipov:joy::heart:
rada vaju mam:heart::heart::heart::heart:
adiosss
4
 
ahahhahahahahaha ja jaz sn jih hahahha. HVALAAAAAA<3<3<3<3<3 LYSM (to tui v imenu mojga sina hahahahaha)
 
😂❤❤❤
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Uuuuuuu...! Zelo zanimivooooo! Seveda sem se naročila na vajin skupen profil! Zgodba je perfektnaaaaaa! SUPER PIŠETA! Vse pohvale dobita od mene! Novvv dellll:heart_eyes:!
P.S.: Sta izjemna pisateljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grin::grin::grin::grin::grin::grin::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::joy::joy::joy::slight_smile::slight_smile::slight_smile::slight_smile::slight_smile::slight_smile::slight_smile::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::blush::blush::blush::blush::blush::blush::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart:
3
 
Sem vama dala like
 
HVALAAAAAAAA TIIIIIII LYSM<3<3<3<3<3 (bad girl piše hahaha)
 
👌😍Super sta!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je. Res je dobra, sta jo res sami naoisali? Ker je res super:joy::joy::grin::smiley::relaxed::kissing_closed_eyes::grinning:
2
 
Banana
Recimo prvi del sem sama napisala in sadež je potem pogledau. Drugi del bo pa sadež in boma isto. HVALA TIII <3<3<3<3 Full ti hvala<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zelo dobro! Lepo so izražena čustva, dogotki... SPREMLJAM:kissing_smiling_eyes:
2
 
...
Hvalaaaaaa<3<3<3<3 (bg tuki hahaha)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER JEEE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Sem 100% da je ta del napisala Bad girl:heart_eyes::joy::heart:
ZELO DOBRA ZGODBA! Me pa zanima kaj se bo dogajalo:smirk::hugging:
KOMAJ ČAKAM!!!
YF:heart:
2
 
ahaahaha ja res je lmaooo <3<3 HVALA TIIIII<3<3<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
in zdaj sm jz navrsti...:joy:
torej...
zgodba se je perfektno zacela. ampak (ne bi bla jz ce ne bi mela neke kritike) v glavnem zdi se mi da bi lahko bil prvi del malo bolj napet. da bi se koncal bolj zanimivo, dq te se bolj povlece v zgodbo. (:joy:pocutim se ko neki piflar:nerd:)
drgac je pa zgodba super. :wink:

RTM, beautygirl

P.S. da mi ne bo bralcika užaljena:smirk::smirk::smirk: ce mi jo prizadeneta...:muscle::rage: :joy:
2
 
hahaha, na nek način še je to nek uvod v zgodbo ko se še ne začne vse skupaj. Pač kolikor jaz začnem brat eno zgodbo (npr zdaj berem vampirsko akademijo) je vse malo bedno na začetku itd itd. Bo pa vsekakor napeto do konca hahaha. Saj je tudi takšna tema zgodbe ahhha. Hvala za kritiko vedno pride prav!
Ly (bg tu hahahah)
 
Vampirsko bereš?!?! Iiiiiii😁😁
 
ja 😂😂😂😂😂😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba, ampak vidva z sadjem imata ful ''drgačn stil pisanja'' tk de upam de bo sadje znalo nadeljevat zgodbo :joy:
Pa prosila bi te, da sadju popravljaš vejice, ker jih skor da nikol ne daja :grin::no_mouth:
Ajde čauči :sparkling_heart:
2
 
Sadež je 12 in jz bom 15 tko d ja je razlika. Tukaj je da se kaj nauči in bo pisal. Valda da bom popravla če kaj ne bom ok. On je tudi :D Drugč pa ty<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je! Končno ena zgodba, ki me je že pritegnila na prvi pogled hahahaha:joy::muscle::metal:
1
 
ahaha, hvalaaa tiiii!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
bhahahah to je super! bahahahahh! neee ni super! to je spektakularno! super! nadaljujta!
tkoj!!!!!! nov del rabm!
:joy::joy::joy::joy::joy::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::heart::heart::heart::heart::heart:
lp,
Boom!
1
 
loll HVALA TIIIIII<3<3<3<3<3<3<3<3 (bg tuki lol) RTM<3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ce je to na nek nacin uvod...
kako bo se naslednji del zanimiv!:joy:
ital da spremljam. to bo se xamimivo...
1
 
awww hvalaa tiiiii<3<3<3<3 (bg tu d neoš misla kaj hahahahahaha)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hi, nisem prijavljena, ker sem lena in se mi neda stopit do telefona :sweat_smile:. Uglavnem PRFEKTNO me že zanima kaj bo sadje napletlo...pa še, zaljubila sem se v Finna :grin:, tako, da daj njegovi punci me Tasha hvala:heart::heart::heart::heart::heart::heart:. DA NE BI BILA KAJ DRUGEGA! Še enkrat SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! No zdaj pa imam zoom zato, čacči :two_hearts::sparkling_heart:
1
 
I love book
BAHHAHAHAHAHAHHAHA Finn bo še premislu o ponudbi😂😂😂😂😂😂😂
LYSM<3<3<3
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 49 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Coconut potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

PROBLEM

V mojem razredu je en fant ki mi je ful ful všeč. Ne upam si mu povedat da sem v njega ker ne vem kaj bo naredu. Vsi fantje v razredu so otročji ne bi pa rada do konca leta prihajala v šolo z muko zaradi tega (če bi to vsem zašpecal). Veliko sošolk fanta že ma jaz pa sem ljubosumna...
stara sem 12
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(72)
Letošnja!
(60)
Ne opazim razlike.
(38)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

wolfy13 je odgovoril/a na
WOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :heart::hugging: Piši ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Bravo res je:clap::clap::clap::clap:
 

Doglover je odgovoril/a na
Super:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Anika0712 je odgovoril/a na
nocm te kaj napadat ampak mislim da nisem ...
 

Sonček je odgovoril/a na
Js vem kdu si sam si mi zabičala da ne smem ...
 

Dancing queen je odgovoril/a na
kocka 1: 3 kocka 2: 5
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
vsi ste super:blush:
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
jej ponovno 2. mesto, zberem da mi komentiraš, ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
prišlo je do spremembe odgovor bom oddala ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
ti jih sam ignoriri ce jim bos kej govorila ...
 

HP fan je odgovoril/a na
hejjjj meni je the best film Johny English.
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
vem kako je in upam da se nehata norčevati
 

Night girl je odgovoril/a na
Summer
 

Night girl je odgovoril/a na
Poglej vidva z kolesarjem sta se ves čas ...