snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Secret suicide 2. del

secret suicide 2. del

22
olaaa<3
evo tlele je drug del. myb bo mal bl kratk od prejsnega tk da soriiii. no ja torj če ste slučajno pozabl smo končal tm ko je Cris klicu Jennie ker ji more neki povedat :). No ja zdj pa uživejte<3.
------------------------------------------------------------------------------
Naslednje jutro sem se zbudila malo zmedena. Sploh nisem vedela kdaj sem zaspala. No ja. "Ura je pol sedmih zjutraj torej nebom zamudila v šolo!" se si rekla. Vstala sem iz postelje ter se odpravila dol v kuhinjo. Moji starši ter brat so še spali. Odločila sem se, da bom za zajtrk naredila palačinke ter jih s tem nekako presenetila. Že sem hotela iz police vzeti krožnik ampak seveda. Jaz neroda sem hkrati zamahnila z roko ter na tla vrgla skodelico, ki je ležala na pultu. "Bravo jst" sm si rekla ter se začela smejati. Mama je prišla v kuhinjo. "Kaj si spet delala?" je vprašala ter zavila z očmi. Šele zdaj je na tle zagledala črepinje od skodelice. "Oh Jen...si najbolj neroden otrok kar jih poznam" reče ter se zasmeji. Objamem jo. "Bom raje jaz naredila zajtrk" reče.
Pojedla sem zajtrk se uredila in se potem odpravila v šolo. "Hejjjjj JJ" je rekel nekdo za mano. Takoj sem vedela kdo je. Samo Jake me tako kliče. "Hejjjj!" sem odvrnila veselo. Takoj sem postala še boljše volje. "Kako gre?" reče. "Pa tko vredu. Kako pri tebi?". "Super. Greva skupaj do šole?" me vpraša. "Seveda" sem rekla nato pa sva skupaj nadaljevala pot. Čez nekaj časa reče "Te lahko nekaj vprašam?". "Ja itak. Karkoli." odvrnem. "Mhm ta tvoj prijatelj Cris...je med vama kaj več ali sta samo najboljša prijatelja?" vpraša malce zadržano. Bila sem presenečena. To je bilo vprašanje, ki sem ga najmanj pričakovala zato sem bila nanj tudi najmanj pripravljena. "Heh...med nama s Crisom ni nič. Samo najboljša prijatelja sva" rečem. "Okej to je lepo" reče tzer se nasmeji. Nevem kaj je želem s tem povedati...Potem sva bila celo pot tiho. Včasih sva se na skrivaj pogledala kaj več pa tudi ne. Kljub temu da sva spregovorila največ 6 stavkov mi je bilo lepo.
Prispela sva na šolsko dvorišče. Tam sta me seveda čakali Anna in Mia. Vedela sem da me čaka najmanj 100 vprašanj v zvezi Jakom. "Adijo, se vidiva!" sem mu rekla ter se počasi odpravila proti dekletoma. "Uuuuuu..." je začela Mia vendar sem jo takoj prekinila. "Po pouku! Oblubim." sem rekla. "Okej" sta rekli obe naenkrat.
Daanes je bil pouk čista groza. Najprej smo imeli fiziko potem matematiko 3 uro smo imeli šport nato pa še 2 uri naravoslovja. Čista beda vam pravim. No in sveda Anna in Mia nista pozabili kaj sem jima oblubila. Ko smo končali sta pritekli do mene. Povedala sem jima kaj me je vprašal Jake. "Vate je" sta rekli obe naenkrat. "Mogoče ja mogoče ne" sem jima odgovorila. "Moram iti. Crisu sem obljubila, da se bom danes oglasila pri njemu." sem rekla ter odvihrala naprej.
Čez 20min sem že stala pred Crisovo hišo. Šele danes sem ugotovila kako lepa je. Potrkala sm na vrata. Spet mi je doprla njegova mama. "Hejjj Jen!" je rekla ter me objela. Saj sem že povedala, da se imava zlo radi. "Cris je gor" je rekla kot da bi vedela kaj jo hočem vprašati. Stekla sem po stopnicah ter odprla vrata njegove sobe. "JENNNN!!!" je vzkliknil. Bil me je zelo vesel. Objela sem ga. "Hejjjjjjj!" sem mu rekla. "Kako si?" me je vprašal. "Superrrr sem. Veš kaj!? Danes me je Jake pospremil do šole! iiiiiiii". Njegov nasmeh je postal manjši, manj navdušen. "Je kaj narobe?" sem ga vprašala. "Jen...že dolgo časa ti žeim nekaj povedati...". "Kar povej" sem rekla ter se mu nasmehnila. "Veš Jen...že dolgo časa si mi všeč...". To me je zadelo globoko v srce. Pa ne zaradi žalosti. Temveč zaradi tega, ker tega res nisem pričakovala. "Cris...nevem kaj naj ti rečem...zelo res zelo te imam rada...ampak ne na tak način", "Oh...saj je vredu..razumem". Čutila sem, da mi je nekaj mokrega steklo po licu. "Ne joči" je rekel ter se nasmehnil. Obrisal mi je solzo. "Oprosti" sem šepnila. " Naj ti ne bo žal Jen...razumem in vredu je...še vedno te imam rad. je rekel. Nevem zakaj ampak to me je zelo pomirilo. Objela sem ga ter zraven ponavljala "oprosti, oprosti, oprosti...". "Vredu je Jen. Res.". "Si prepričan?" sem vprašala. "Ja...ali pa ne...saj nevem" je rekel nato pa se obrnil stran od mene. Začela sem jokati...nisem mogla nehati...
-------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------
uf pa si pršla/prišel do konca zgodbe. sori ker je tale del mal krajši. še enkrat ful ti hvala da si jo prebral/prebrala<3. Morm rečt da sm kr zadovolna sama s sabo ker se mi zdi da je zgodba kr dobra. če je bla všeč tut teb lajkej pa komentirej loh se pa tut naročiš name. Hvala če boš<3<3.
Nov del pride jutri ali pa pojutrišnjem :).
Adiosss<3
--------------------------------------------------
tuki so pa še slikce za lažjo predstavo likov v zgodbi.
Jennie:
https://www.pinterest.com/pin/AamORY_oBkWQSCiAGIHVwLT1ECca2z5GO34erS7iFnEsxuaf1_ykpwY/
Cris:
https://www.pinterest.com/pin/4081455901532437/
Jake:
https://www.pinterest.com/pin/ASyoHk1py4yvxB2huRcZoNMekb3BgcIC8O_AG1N5k69LX1Ri-QTlT7U/
Mia:
https://www.pinterest.com/pin/347903139962364329/
Anna:
https://www.pinterest.com/pin/798122365204277038/
Teo:
https://www.pinterest.com/pin/651614639829434345/
Mama od Crisa:
https://www.pinterest.com/pin/1829656089192140/
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ma super kaj naj rečem....ODLIČNO :worried: GROZLJIVO DOBRO:heart::heart_eyes:
2
 
Oop- preko najinega sem napisala ups
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Weee tokrat pa ni moj komentar prvi :joy::joy::joy:
No je pa 2 al pa 3! SVETTTOVNOOO!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Takoj mi napišiii 3 delll kr je tooooo puneee zanimivo, kjut, zabavno itd itd!!!! NOV DELLLLLLLLLL:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS!!!!! (ja spenala ti om če ne napišeš 3. dela!!!)
KOMAJ ČAKAM NOVVV DELLLL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg kiddo 2.0 ta zgodba je tok dobra spremlala jo bom do konca oblubm ful mi je usec in resno zahtevam nou deu u klepetalnici sem vidla k ti je do tega kok jih bere ampk to je njbolsa ok mednajboljsimi zgodbami ever upam da nimas namena nehat to je tok odlicna zgodba miljard vseckou bi dala ce bi loh
1
 
Vem ne Kiddo 2.0 obblada
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Svetovno! Zažigaš zalči mojaaa!! Ti si taka carica, da ni večje! Tok dobro pišeš!
LYSM!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ja bom pa jst reku... SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bogi cris ko misli da sta jennie in jack skupi:sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:
aja, kdaj bo nov del? komi ga čakam! hitr napiš!!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:i love this story and i love you so much:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: naj zgodba ever
2
 
😘😘😘
 
😏😏😏I SHIP U TWO
 
opa madonaaaa ejjj hahaha
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Oooooo kok sem vesela novega dela. In res sem obsedena z to zgodbo:heart_eyes::grinning::clap:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlična zgodba bralka! Obožujem tvojo zgodbo🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Ja pa iiii❤️❤️ne mors si predstavlat kok mi to pomen❤️❤️❤️tysmmm❤️❤️❤️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

My feelings 5. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
2
FLAVTISTKA, 12 let
Objava:

legenda o pošasti 3. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
FLAVTISTKA 12 let
Objava:

legenda o pošasti

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
0
FLAVTISTKA 12 let
Objava:

legenda o pošasti

Ogledov: 9 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

Skrivnost potopljene ladje 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

SAMO PLEŠI🌸 16. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 3
 
9
Objava:

Drugačen do smrti! 3. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 1
 
2
stressubija potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

STRESSS

hojjj
js sn tko u stresuuuu. pac ta tedn pisemo geo in mam se nek ustnih pa nevem kok naj se use naucimm. Prosmmm pomagite mi kr res nevem kak naj sd ucim gefoo.
pol pisemo se bio pa mislm mankat k mi ne bo uspell. Prosmm pomagiteeeeeeee nujnooo!
nasvete kok se zbrat, kok se ucit, kok si natest bl zabauno?!?!?! nagradit se ne morem kr ne pomaga, vodo pa itk zdravn pijm
hvalaaa
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

ful lepo, ma kj to spodi happy, angry.... ...
 
To je pr ns ko js začnem razlagat o BTS...
 
spet reklamiras. abahah ti bo pil racunu
 
lušno! katera pasma pa je? hvala! :heart::heart::heart::heart::heart:
 
Kok lepooooo:heart::heart::heart::heart:
 
JennieLove💜 neprijavljena
wow kok lepooo
 
ful je lepo lovaaaaammmm
 
uuu ful zanimiva slikca :)
 
Fullllllllllllllllll kull in napet začetek. ...
 
waw ti mors it na neko umetnisko!!!!!!!! ...
 
Cute:heart::heart::heart::heart::heart: