snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Secret suicide 2. del

secret suicide 2. del

21
olaaa<3
evo tlele je drug del. myb bo mal bl kratk od prejsnega tk da soriiii. no ja torj če ste slučajno pozabl smo končal tm ko je Cris klicu Jennie ker ji more neki povedat :). No ja zdj pa uživejte<3.
------------------------------------------------------------------------------
Naslednje jutro sem se zbudila malo zmedena. Sploh nisem vedela kdaj sem zaspala. No ja. "Ura je pol sedmih zjutraj torej nebom zamudila v šolo!" se si rekla. Vstala sem iz postelje ter se odpravila dol v kuhinjo. Moji starši ter brat so še spali. Odločila sem se, da bom za zajtrk naredila palačinke ter jih s tem nekako presenetila. Že sem hotela iz police vzeti krožnik ampak seveda. Jaz neroda sem hkrati zamahnila z roko ter na tla vrgla skodelico, ki je ležala na pultu. "Bravo jst" sm si rekla ter se začela smejati. Mama je prišla v kuhinjo. "Kaj si spet delala?" je vprašala ter zavila z očmi. Šele zdaj je na tle zagledala črepinje od skodelice. "Oh Jen...si najbolj neroden otrok kar jih poznam" reče ter se zasmeji. Objamem jo. "Bom raje jaz naredila zajtrk" reče.
Pojedla sem zajtrk se uredila in se potem odpravila v šolo. "Hejjjjj JJ" je rekel nekdo za mano. Takoj sem vedela kdo je. Samo Jake me tako kliče. "Hejjjj!" sem odvrnila veselo. Takoj sem postala še boljše volje. "Kako gre?" reče. "Pa tko vredu. Kako pri tebi?". "Super. Greva skupaj do šole?" me vpraša. "Seveda" sem rekla nato pa sva skupaj nadaljevala pot. Čez nekaj časa reče "Te lahko nekaj vprašam?". "Ja itak. Karkoli." odvrnem. "Mhm ta tvoj prijatelj Cris...je med vama kaj več ali sta samo najboljša prijatelja?" vpraša malce zadržano. Bila sem presenečena. To je bilo vprašanje, ki sem ga najmanj pričakovala zato sem bila nanj tudi najmanj pripravljena. "Heh...med nama s Crisom ni nič. Samo najboljša prijatelja sva" rečem. "Okej to je lepo" reče tzer se nasmeji. Nevem kaj je želem s tem povedati...Potem sva bila celo pot tiho. Včasih sva se na skrivaj pogledala kaj več pa tudi ne. Kljub temu da sva spregovorila največ 6 stavkov mi je bilo lepo.
Prispela sva na šolsko dvorišče. Tam sta me seveda čakali Anna in Mia. Vedela sem da me čaka najmanj 100 vprašanj v zvezi Jakom. "Adijo, se vidiva!" sem mu rekla ter se počasi odpravila proti dekletoma. "Uuuuuu..." je začela Mia vendar sem jo takoj prekinila. "Po pouku! Oblubim." sem rekla. "Okej" sta rekli obe naenkrat.
Daanes je bil pouk čista groza. Najprej smo imeli fiziko potem matematiko 3 uro smo imeli šport nato pa še 2 uri naravoslovja. Čista beda vam pravim. No in sveda Anna in Mia nista pozabili kaj sem jima oblubila. Ko smo končali sta pritekli do mene. Povedala sem jima kaj me je vprašal Jake. "Vate je" sta rekli obe naenkrat. "Mogoče ja mogoče ne" sem jima odgovorila. "Moram iti. Crisu sem obljubila, da se bom danes oglasila pri njemu." sem rekla ter odvihrala naprej.
Čez 20min sem že stala pred Crisovo hišo. Šele danes sem ugotovila kako lepa je. Potrkala sm na vrata. Spet mi je doprla njegova mama. "Hejjj Jen!" je rekla ter me objela. Saj sem že povedala, da se imava zlo radi. "Cris je gor" je rekla kot da bi vedela kaj jo hočem vprašati. Stekla sem po stopnicah ter odprla vrata njegove sobe. "JENNNN!!!" je vzkliknil. Bil me je zelo vesel. Objela sem ga. "Hejjjjjjj!" sem mu rekla. "Kako si?" me je vprašal. "Superrrr sem. Veš kaj!? Danes me je Jake pospremil do šole! iiiiiiii". Njegov nasmeh je postal manjši, manj navdušen. "Je kaj narobe?" sem ga vprašala. "Jen...že dolgo časa ti žeim nekaj povedati...". "Kar povej" sem rekla ter se mu nasmehnila. "Veš Jen...že dolgo časa si mi všeč...". To me je zadelo globoko v srce. Pa ne zaradi žalosti. Temveč zaradi tega, ker tega res nisem pričakovala. "Cris...nevem kaj naj ti rečem...zelo res zelo te imam rada...ampak ne na tak način", "Oh...saj je vredu..razumem". Čutila sem, da mi je nekaj mokrega steklo po licu. "Ne joči" je rekel ter se nasmehnil. Obrisal mi je solzo. "Oprosti" sem šepnila. " Naj ti ne bo žal Jen...razumem in vredu je...še vedno te imam rad. je rekel. Nevem zakaj ampak to me je zelo pomirilo. Objela sem ga ter zraven ponavljala "oprosti, oprosti, oprosti...". "Vredu je Jen. Res.". "Si prepričan?" sem vprašala. "Ja...ali pa ne...saj nevem" je rekel nato pa se obrnil stran od mene. Začela sem jokati...nisem mogla nehati...
-------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------
uf pa si pršla/prišel do konca zgodbe. sori ker je tale del mal krajši. še enkrat ful ti hvala da si jo prebral/prebrala<3. Morm rečt da sm kr zadovolna sama s sabo ker se mi zdi da je zgodba kr dobra. če je bla všeč tut teb lajkej pa komentirej loh se pa tut naročiš name. Hvala če boš<3<3.
Nov del pride jutri ali pa pojutrišnjem :).
Adiosss<3
--------------------------------------------------
tuki so pa še slikce za lažjo predstavo likov v zgodbi.
Jennie:
https://www.pinterest.com/pin/AamORY_oBkWQSCiAGIHVwLT1ECca2z5GO34erS7iFnEsxuaf1_ykpwY/
Cris:
https://www.pinterest.com/pin/4081455901532437/
Jake:
https://www.pinterest.com/pin/ASyoHk1py4yvxB2huRcZoNMekb3BgcIC8O_AG1N5k69LX1Ri-QTlT7U/
Mia:
https://www.pinterest.com/pin/347903139962364329/
Anna:
https://www.pinterest.com/pin/798122365204277038/
Teo:
https://www.pinterest.com/pin/651614639829434345/
Mama od Crisa:
https://www.pinterest.com/pin/1829656089192140/
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ma super kaj naj rečem....ODLIČNO :worried: GROZLJIVO DOBRO:heart::heart_eyes:
2
 
Oop- preko najinega sem napisala ups
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Weee tokrat pa ni moj komentar prvi :joy::joy::joy:
No je pa 2 al pa 3! SVETTTOVNOOO!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Takoj mi napišiii 3 delll kr je tooooo puneee zanimivo, kjut, zabavno itd itd!!!! NOV DELLLLLLLLLL:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS, SS!!!!! (ja spenala ti om če ne napišeš 3. dela!!!)
KOMAJ ČAKAM NOVVV DELLLL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg kiddo 2.0 ta zgodba je tok dobra spremlala jo bom do konca oblubm ful mi je usec in resno zahtevam nou deu u klepetalnici sem vidla k ti je do tega kok jih bere ampk to je njbolsa ok mednajboljsimi zgodbami ever upam da nimas namena nehat to je tok odlicna zgodba miljard vseckou bi dala ce bi loh
1
 
Vem ne Kiddo 2.0 obblada
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Svetovno! Zažigaš zalči mojaaa!! Ti si taka carica, da ni večje! Tok dobro pišeš!
LYSM!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ja bom pa jst reku... SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bogi cris ko misli da sta jennie in jack skupi:sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:
aja, kdaj bo nov del? komi ga čakam! hitr napiš!!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:i love this story and i love you so much:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: naj zgodba ever
2
 
😘😘😘
 
😏😏😏I SHIP U TWO
 
opa madonaaaa ejjj hahaha
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Oooooo kok sem vesela novega dela. In res sem obsedena z to zgodbo:heart_eyes::grinning::clap:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlična zgodba bralka! Obožujem tvojo zgodbo🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Ja pa iiii❤️❤️ne mors si predstavlat kok mi to pomen❤️❤️❤️tysmmm❤️❤️❤️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
3
HP fan potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Hej

sr, ja ja, vem de so te objave najhujse ampak se vedno. a bi prosiiiiiiiiiiiiiiim komentirali na mojo objavo https://www.pil.si/forumi/svetovalnica/bff-problemi-1 ker je vse huje:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
torej primer:
danes smo mel tekmovanje iz sladkorne bolezni (tisti ku ste to tut mel, o vprasanjih rajs sploh noumo govoril ne?:joy::joy::joy::joy:)
no ja in ze prej je Ela rekla (iz nasga razreda smo sam me tri ble) de bo pc ona Niko pocakala tm in pol se j popravla kao pa se tebe bom. in pol po tekmovanju, gremo ven iz sole in oni dve me niti pogledata ne, niti spomneta se ne da pa ponavadi vse tri skupaj hodmo iz sole, tokrat sta kr naprej sli kot da jst ne obstajam. to je en primer, jih je pa se kr neki:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:.
vem, de naj bi jima povedala ampak enostavno NE gre. ne morem. vem tut, da nej ne zadržujem vsega v sebi, zato tut to pisem. sta pa oni edini moji bff, s katerima sem se tut druzla najbolj, zdej pa pc nimam nikogar, zmanjkuje pa mi izgovorov staršem, zakaj se ne dobim z njima. in ne, ne bom jim povedala. hvala, ce boste odgovorili:heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Lisa
 

Ginny fan je odgovoril/a na
Super zgodba. :wink:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Lena
 

kpop fan je odgovoril/a na
Full dobr. res sem pogrešala tale blog.:heart::heart::heart:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
 

Sophie :) je odgovoril/a na
Just purfect!!
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
lahko pišem to pod moj blog ker bom pisala ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
sorry nisem mogla priti na zabavo na klepetu ...
 

Butel iz 7.a je odgovoril/a na
eno mačko in še eno žival
 

Dandy duo je odgovoril/a na
Dva morska pujsa, mela pa bi psa.
 

Sija je odgovoril/a na
:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:
 

Night girl je odgovoril/a na
Lena
 

history girl je odgovoril/a na
OMG kok lepo:heart_eyes::heart_eyes: no ...