snofi
Naslednji Pil izide 5. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Secret suicide 3. del

secret suicide 3. del

20
olaaa<3
evo to je ze tretji del. torj najprej bi vm rada rekla sori ker je bil prejsnj del mal slabs pa na hitr napisan. koncal smo tm kjer je Cris povedu Jennie da mu je ušeč. no ja uživejteee<3.
-----------------------------------------------------------------
Po licih so mi tekle solze. Cris me je gledal. Z njegovega izraza nisem morala razbrati nic. Ni se mi nasmehnil, ni bil jezen, ni bil žalosten...njegov izraz ni predstavljal preprosto nič. Pogledala sem ga naravnst v oči...takoj je odmaknil pogled in pogledal v tla. "Cris...". "Ja?" je rekel. V glasu je bilo slišati razočaranost. Še bolj sem začela jokati. Zdaj je postal jezen. "Bi šla prosim domov?" je rekel. "Ampak..." nisem morala dokončati stavka. "Samo pojdi prosim." je rekel. Vstala sem, probala svoje stvari ter se obrnila proti njemu...proseče sem ga pogledala v oči. Ura je bila šele 2 popoldan vendar se mi je v tem trenutku vse zdelo temačno ter brez smisla. Odkimal je. Obrnila sem se proti vratom prijela za kljuko ter jih odprla. Še enkrat sem se ozrla nazaj. "Rad te imam..." je dahnil. "Jaz pa tebe." sem odvrnila. Počasi sem se odpravila dol po stopnicah. V kuhinji je stala njegova mama. Objokano sem jo pogledala. "Vse bo uredu, ljubica" je rekla in me objela. To je bilo točno to kar sem zdaj potrebovala. Iskren objem..."Kaj je narobe?" me je vprašala potem, ko sva se nehali objemati. "Vse." se rekla ter spet začela jokati. "Te zapeljem do doma?" je vprašala. To je še ena stvar, ki jo obožujem pri njej. Nikoli ne sili v človeka. "Ni treba, bom šla peš..". "Boš v redu?" me je uprašala. Ni se pretvarjala, da jo zanima. Res je želela vedeti kako se počutim..."Ja. Vredu bom. Hvala za skrb" sem rrekla ter jo objela. Odprla sem vhodna vrata ter zakorakala na ulico. Vse je bilo temno ter žalostno...vsaj v mojih očeh...
Korakala sem po ulici. Življenje se mi je zdelo brez smisla. Ljudje so me začudeno opazovali. "Mami zakaj je ta deklica žalostna?" je rekla majhna deklica. "Nevem ljubica..." je žalostno rekla mama. Kar naenkrat pa je deklica pristopila do mene ter me objela. Bila sem presenečena. Dvignila sem jo v naročje. Objela me je okrog ramen. Njena mama me je hvaležno pogledala. Najbrž je bila vesela da je nism odgnala ali pa kaj podobnega. vendar tega nebi nikoli naredila... Nato sem deklico spustila na tla, ta pa je stekla k svoji mami. Ne spomnim se da bi jaz in moja mama kdaj šli takole na sprehod... To misel sem pregnala iz glave. "O ne! čez pol ure imam trening" sem se spomnila ter začela teči proti domu.
Ko sem pritekla domov je bil doma samo moj brat. "Ojla tamala" mi je rekel kmalu zatem pa opazil da sem še kar vsa objokana. "Večja sem od tebe!" sem mu rekla v smehu. Mogoče pa moj brat le ni tako slab kot sem mislila, da je. Začela sva se loviti po celi hiši. Čez 10min sem se spomnila na trening. "JOJJJJJJJ!!! trening bom zamudila!!". Teo je rekel "A ti mami ni povedala da so ga prestavili?". "Kaj res?!" sem vprašala nejeverno. "Jpjp. Včeraj je trenerka ponesreči poklicala mene" je rekel ter se nasmehnil. "Hahaha...Ob kateri uri pa je?". "Mislim, da ob 7ih zvečer :)" je rekel ter se mi nasmehnil. "Kaj bova počela ta čas?" sem ga vprašala. "Čakaj. TI bi nekam počela Z MANO?" je rekel presenečen. "Seveda saj si moj bratec" sem se mu nasmehnila ter mu razmršila lase. "Ampak...mislis sem da me sovražiš..." je rekel malo žalosten. "KAJ?! NIKOLI TE NEBI SOVRAŽILA!!!" sem rekla ter ga objela. Spotaknila sva se ter padla na kavč. "Greva gledat film!" sva navdušeno rekla oba naenkrat. Gledala sva film Pirati s Karibov. No vbistvu ga nisva ravno gledala saj sva se zraven pogovarjala ter počela še 1000 drugih stvari. Ura je bila 6 zvečer na kar sem se odpravila pripravit za na trening. Oprhala sem se, si naredila čop, v torbo dala superge ter plastenko z vodo... Prišla sem dol po stopnicah. Teo me je pogledal. "Veš danes sem zelo užival. Zelo super sestra si <3!" je rekel iskreno. "Hvala. Tudi ti nisi tako slab." sem rekla in oba sva se začela smejati. "Jutri ponoviva?" se ga vprašala. "Jaaaa itak!" je rekel. Objela sem ga. V tem trenutku sem se zavedala, da imam super brata. "Rada te imam". "Jaz pa tebe tamala" je rekel ter se mi nasmehnil. "Moram iti- Adiosss!!!" sem rekla in že stopila skozi vrata. "Adijooo!!!" se je zadrl za mano. Pomahala sem mu.
Ura je 18:30. "Ravno prav" sem rekla veselo. Skoraj sem že pozabila na tisto pri Crisu. Kar naenkrat pa me nekdo potreplja po rami. Obrnem se ter zagledam Anno in Mio. "Hejjjj dekleti!!" rečem ter ju objamem. Počutim se kot da je danes dan objemanja. Toliko objemov.... "Hejjj Jenn!!" reče Mia. "Kam pa ti?". "Trening...bi me moggoče pospremile?" vprašam. "Jaaaa itak!" rečeta obe naenkrat. Čez nekaj trenutkov me Anna vpraša. "Si bila danes kaj pri Crisu?" reče. Spet sem se spomnila njegovega izraza na obrazu. Ni šanš da to povem Anni. "Nope danes pa ne" se zlažem. "Oh ok" reče Anna. Vidi se, da je malce razočarana. Prispele smo do mosta. Začelo se je že večeriti. Anna in Mia sta bili zatopljeni v pogovor o domači nalogi za kemijo jaz ap sem na ograji mosta opazila postavo. Zagledala me je. Pa saj to ni mogoče...to je vendar...to je...Cris. "Vedno te bom imel rad" oblikuje z ustnicami nato pa se odrine z ograje ter začne padati. "NEEEEEEEEE!!! CRISSSS!!!" zakričim. Pritečem do ograje ravno takrt ko pade v reko. Vse se mi zatemni pred očmi. "CRISSS!!" se derem zraven. Slišim Mi-ine ter Annine krike. "Jennieeee!!!" kričita. Čez nekaj trenutkov ne čutim ničesar več. Sem samo še jaz...ki padam v globok...temen...spanec...
-----------------------------------------------------
uf pa si pršla/prišel do konca zgodbe. še enkrat ful ti hvala da si jo prebral/prebrala<3. Morm rečt da sm kr zadovolna sama s sabo ker se mi zdi da je zgodba kr dobra. če je bla všeč tut teb lajkej pa komentirej loh se pa tut naročiš name. Hvala če boš<3<3.
Nov del pride jutri ali pa pojutrišnjem :).
Adiosss<3
----------------------------------------------------
Evo pa se slikce:
Jennie:
https://www.pinterest.com/pin/AamORY_oBkWQSCiAGIHVwLT1ECca2z5GO34erS7iFnEsxuaf1_ykpwY/
Cris:
https://www.pinterest.com/pin/4081455901532437/
Deklica, ki je objela Jenn na ulici:
- to si pa kr sami predstavljejte haha. vm pustim da se vasa domisljija odloč kako bo zgledala deklica
Mia:
https://www.pinterest.com/pin/347903139962364329/
Anna:
https://www.pinterest.com/pin/798122365204277038/
Teo:
https://www.pinterest.com/pin/651614639829434345/
Mama od Crisa:
https://www.pinterest.com/pin/1829656089192140/
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ne maram te :unamused: ZAKAJJJ CRISSS WAAAAAAAAAAAAA:sob: JOJJJJ NOV DEL ZDAJ TAKOJJJJ!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Cigli bojo leteli:smirk: LOLLL
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NORO! SUPER! TOOOPPPPP
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
FG
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG, :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
love it!!!!!!!!!
komi čakam naprej, pošili mi linke kr bom pozabla:joy::joy::joy::joy:
Ampak ta zgodba je vsakič boljša!!!
0
 
aja pozabla
RTM, beautygirl
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
čudovito! všem mi je!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Neeee Cris!!! Joj, kako napeto! Znorela bom, čim prej nov del!
LYSM!
:sparkles:
1
 
IIIIIIIIII MWAAAAA!<3<33<3<33
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
pa ne noooooo CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS:sob::sob::sob::sob::sob::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:
ampak to je naj zgodba ever morm rečt :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Supeer!!
Super pišeš!
Nov del čim prej!
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
IZJEMNOOOOOOOO! ŠE PREBRALA NISEM PA VEM DAJE IZJEMNO! BRAVO IBFF MOJA :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:! I love uuuuuuuuuuu to the moon and back :heart::heart::heart:🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Ajaaaaa pa še sem omenila da ZAŽIGAŠ?!
Ti pa samo svetujem, da na slovnico paziš (naštela bom kaj je bilo v prejšnih delih, ker sem se najprej lotila komentiranja :joy::point_right::point_left:.
Zlo-zelo
Oblubim-obljubim
VEM, da bo to enkrat knjiga pa da lektor ne bo imel toliko dela :sweat_smile:
ŠE ENKRAT RADA TE IMAM!
Ostali: noben mi ne bo vzel moje Bralke :point_right::point_left::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
2
 
ka pa jst?
 
Ne sadež ne smeš je vzeti mi je žal 😏👉👈
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ma seveda je najbolš, ampak zakaaaaajjjj je Chris to naredil:cry:No ampak še vseeno čakam na nov del in to čimprej, da vidim kaj se bo zgodilo. In ja res pišeš eno izmed mojih naj naj naj zgodb:heart_eyes::blush::innocent::kissing_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
https://i.pinimg.com/originals/ca/d8/6f/cad86fb95e9ca75f2b74a861bd11988b.jpg Jaz si tako predstavljam punčko... :)
1
 
P.S.: Super zgodba!!!
 
Hvalaaa❤️❤️❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super si to napisala I love it:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:se bova kaj dobile na klepetalnici
1
 
Ja valdaaaa❤️😘pridi zdj
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zgodba je super. Res upam da Cris ni umrl:sob:
Prosim moreš napisat nadaljevanje
1
 
hvalaaaa❤❤❤dobiš jutri drug del😁
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omb kok super zgodba. In ful je napeta. Love it🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤪🤪🤪🤪🤪🤪:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
1
 
ja iiiiiiiiiii❤❤hvalaaaaaaa❤❤❤😘😘
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Apocalypse 74. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 2
 
3
Kr ena pisalka zgodb
Objava:

Iskanje ravnovesja 7del

Ogledov: 7 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Šepet smrti, 2. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Dnevnik Aishe 1. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Apocalypse 73. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 1
 
3
Nova tuki
Objava:

Gugalnica pred prepadom

Ogledov: 26 Odgovorov: 1
 
4
Sadgirly potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Nujno

jutri imamo en obisk v šoli in pridejo kr eni. in jaz bi morala igrati instrument ker so me starsi prisilili. jaz pa nocem. mami je rekla: igrala bos ali pa bos brez telefona pa to pa to .....


kako naj jim dopovem da nocem
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ali bi te motilo, če veselošolske priloge ne bilo več v tiskani izdaji, ampak samo na spletu?
Da, zelo bi me motilo.
(58)
Ne bi me motilo.
(41)
Ne vem. / Nimam mnenja.
(18)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

TO JE TK LEPOOOO
 
A zdej že poezijo pišeš?!?! O moj bog sedmošolka ...
 
Men je dejansko všeč:smirk: Sicer lahko še ...
 
Myb Babymonster sam one so 3.6. debut mele ...
 
Hah nalogo pričakuješ do dneva ko mam jst ...
 
...pojutrišnjem bo tam celo klanje... ...
 
omg ful dobr:heart::heart::heart::heart::heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: ...
 
Smash:heart_eyes::heart_eyes::heart::heart: P.S. ...
 
Kr ena pisalka zgodb
Wow ful dobr... Res maš dobro domišlijo... Lovam. ...
 
v kateri številki pa
 
wow :) tvoj style mi je res usec
 
agh i can't to je tok lepo
 
Ful lepo, tko zanimivo in lepo. Kul zgleda.