snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Secret suicide 3. del

secret suicide 3. del

19
olaaa<3
evo to je ze tretji del. torj najprej bi vm rada rekla sori ker je bil prejsnj del mal slabs pa na hitr napisan. koncal smo tm kjer je Cris povedu Jennie da mu je ušeč. no ja uživejteee<3.
-----------------------------------------------------------------
Po licih so mi tekle solze. Cris me je gledal. Z njegovega izraza nisem morala razbrati nic. Ni se mi nasmehnil, ni bil jezen, ni bil žalosten...njegov izraz ni predstavljal preprosto nič. Pogledala sem ga naravnst v oči...takoj je odmaknil pogled in pogledal v tla. "Cris...". "Ja?" je rekel. V glasu je bilo slišati razočaranost. Še bolj sem začela jokati. Zdaj je postal jezen. "Bi šla prosim domov?" je rekel. "Ampak..." nisem morala dokončati stavka. "Samo pojdi prosim." je rekel. Vstala sem, probala svoje stvari ter se obrnila proti njemu...proseče sem ga pogledala v oči. Ura je bila šele 2 popoldan vendar se mi je v tem trenutku vse zdelo temačno ter brez smisla. Odkimal je. Obrnila sem se proti vratom prijela za kljuko ter jih odprla. Še enkrat sem se ozrla nazaj. "Rad te imam..." je dahnil. "Jaz pa tebe." sem odvrnila. Počasi sem se odpravila dol po stopnicah. V kuhinji je stala njegova mama. Objokano sem jo pogledala. "Vse bo uredu, ljubica" je rekla in me objela. To je bilo točno to kar sem zdaj potrebovala. Iskren objem..."Kaj je narobe?" me je vprašala potem, ko sva se nehali objemati. "Vse." se rekla ter spet začela jokati. "Te zapeljem do doma?" je vprašala. To je še ena stvar, ki jo obožujem pri njej. Nikoli ne sili v človeka. "Ni treba, bom šla peš..". "Boš v redu?" me je uprašala. Ni se pretvarjala, da jo zanima. Res je želela vedeti kako se počutim..."Ja. Vredu bom. Hvala za skrb" sem rrekla ter jo objela. Odprla sem vhodna vrata ter zakorakala na ulico. Vse je bilo temno ter žalostno...vsaj v mojih očeh...
Korakala sem po ulici. Življenje se mi je zdelo brez smisla. Ljudje so me začudeno opazovali. "Mami zakaj je ta deklica žalostna?" je rekla majhna deklica. "Nevem ljubica..." je žalostno rekla mama. Kar naenkrat pa je deklica pristopila do mene ter me objela. Bila sem presenečena. Dvignila sem jo v naročje. Objela me je okrog ramen. Njena mama me je hvaležno pogledala. Najbrž je bila vesela da je nism odgnala ali pa kaj podobnega. vendar tega nebi nikoli naredila... Nato sem deklico spustila na tla, ta pa je stekla k svoji mami. Ne spomnim se da bi jaz in moja mama kdaj šli takole na sprehod... To misel sem pregnala iz glave. "O ne! čez pol ure imam trening" sem se spomnila ter začela teči proti domu.
Ko sem pritekla domov je bil doma samo moj brat. "Ojla tamala" mi je rekel kmalu zatem pa opazil da sem še kar vsa objokana. "Večja sem od tebe!" sem mu rekla v smehu. Mogoče pa moj brat le ni tako slab kot sem mislila, da je. Začela sva se loviti po celi hiši. Čez 10min sem se spomnila na trening. "JOJJJJJJJ!!! trening bom zamudila!!". Teo je rekel "A ti mami ni povedala da so ga prestavili?". "Kaj res?!" sem vprašala nejeverno. "Jpjp. Včeraj je trenerka ponesreči poklicala mene" je rekel ter se nasmehnil. "Hahaha...Ob kateri uri pa je?". "Mislim, da ob 7ih zvečer :)" je rekel ter se mi nasmehnil. "Kaj bova počela ta čas?" sem ga vprašala. "Čakaj. TI bi nekam počela Z MANO?" je rekel presenečen. "Seveda saj si moj bratec" sem se mu nasmehnila ter mu razmršila lase. "Ampak...mislis sem da me sovražiš..." je rekel malo žalosten. "KAJ?! NIKOLI TE NEBI SOVRAŽILA!!!" sem rekla ter ga objela. Spotaknila sva se ter padla na kavč. "Greva gledat film!" sva navdušeno rekla oba naenkrat. Gledala sva film Pirati s Karibov. No vbistvu ga nisva ravno gledala saj sva se zraven pogovarjala ter počela še 1000 drugih stvari. Ura je bila 6 zvečer na kar sem se odpravila pripravit za na trening. Oprhala sem se, si naredila čop, v torbo dala superge ter plastenko z vodo... Prišla sem dol po stopnicah. Teo me je pogledal. "Veš danes sem zelo užival. Zelo super sestra si <3!" je rekel iskreno. "Hvala. Tudi ti nisi tako slab." sem rekla in oba sva se začela smejati. "Jutri ponoviva?" se ga vprašala. "Jaaaa itak!" je rekel. Objela sem ga. V tem trenutku sem se zavedala, da imam super brata. "Rada te imam". "Jaz pa tebe tamala" je rekel ter se mi nasmehnil. "Moram iti- Adiosss!!!" sem rekla in že stopila skozi vrata. "Adijooo!!!" se je zadrl za mano. Pomahala sem mu.
Ura je 18:30. "Ravno prav" sem rekla veselo. Skoraj sem že pozabila na tisto pri Crisu. Kar naenkrat pa me nekdo potreplja po rami. Obrnem se ter zagledam Anno in Mio. "Hejjjj dekleti!!" rečem ter ju objamem. Počutim se kot da je danes dan objemanja. Toliko objemov.... "Hejjj Jenn!!" reče Mia. "Kam pa ti?". "Trening...bi me moggoče pospremile?" vprašam. "Jaaaa itak!" rečeta obe naenkrat. Čez nekaj trenutkov me Anna vpraša. "Si bila danes kaj pri Crisu?" reče. Spet sem se spomnila njegovega izraza na obrazu. Ni šanš da to povem Anni. "Nope danes pa ne" se zlažem. "Oh ok" reče Anna. Vidi se, da je malce razočarana. Prispele smo do mosta. Začelo se je že večeriti. Anna in Mia sta bili zatopljeni v pogovor o domači nalogi za kemijo jaz ap sem na ograji mosta opazila postavo. Zagledala me je. Pa saj to ni mogoče...to je vendar...to je...Cris. "Vedno te bom imel rad" oblikuje z ustnicami nato pa se odrine z ograje ter začne padati. "NEEEEEEEEE!!! CRISSSS!!!" zakričim. Pritečem do ograje ravno takrt ko pade v reko. Vse se mi zatemni pred očmi. "CRISSS!!" se derem zraven. Slišim Mi-ine ter Annine krike. "Jennieeee!!!" kričita. Čez nekaj trenutkov ne čutim ničesar več. Sem samo še jaz...ki padam v globok...temen...spanec...
-----------------------------------------------------
uf pa si pršla/prišel do konca zgodbe. še enkrat ful ti hvala da si jo prebral/prebrala<3. Morm rečt da sm kr zadovolna sama s sabo ker se mi zdi da je zgodba kr dobra. če je bla všeč tut teb lajkej pa komentirej loh se pa tut naročiš name. Hvala če boš<3<3.
Nov del pride jutri ali pa pojutrišnjem :).
Adiosss<3
----------------------------------------------------
Evo pa se slikce:
Jennie:
https://www.pinterest.com/pin/AamORY_oBkWQSCiAGIHVwLT1ECca2z5GO34erS7iFnEsxuaf1_ykpwY/
Cris:
https://www.pinterest.com/pin/4081455901532437/
Deklica, ki je objela Jenn na ulici:
- to si pa kr sami predstavljejte haha. vm pustim da se vasa domisljija odloč kako bo zgledala deklica
Mia:
https://www.pinterest.com/pin/347903139962364329/
Anna:
https://www.pinterest.com/pin/798122365204277038/
Teo:
https://www.pinterest.com/pin/651614639829434345/
Mama od Crisa:
https://www.pinterest.com/pin/1829656089192140/
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ne maram te :unamused: ZAKAJJJ CRISSS WAAAAAAAAAAAAA:sob: JOJJJJ NOV DEL ZDAJ TAKOJJJJ!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Cigli bojo leteli:smirk: LOLLL
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NORO! SUPER! TOOOPPPPP
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
FG
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG, :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
love it!!!!!!!!!
komi čakam naprej, pošili mi linke kr bom pozabla:joy::joy::joy::joy:
Ampak ta zgodba je vsakič boljša!!!
0
 
aja pozabla
RTM, beautygirl
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
čudovito! všem mi je!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Neeee Cris!!! Joj, kako napeto! Znorela bom, čim prej nov del!
LYSM!
:sparkles:
1
 
IIIIIIIIII MWAAAAA!<3<33<3<33
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
pa ne noooooo CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS:sob::sob::sob::sob::sob::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:
ampak to je naj zgodba ever morm rečt :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer!!
Super pišeš!
Nov del čim prej!
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
IZJEMNOOOOOOOO! ŠE PREBRALA NISEM PA VEM DAJE IZJEMNO! BRAVO IBFF MOJA :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:! I love uuuuuuuuuuu to the moon and back :heart::heart::heart:🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Ajaaaaa pa še sem omenila da ZAŽIGAŠ?!
Ti pa samo svetujem, da na slovnico paziš (naštela bom kaj je bilo v prejšnih delih, ker sem se najprej lotila komentiranja :joy::point_right::point_left:.
Zlo-zelo
Oblubim-obljubim
VEM, da bo to enkrat knjiga pa da lektor ne bo imel toliko dela :sweat_smile:
ŠE ENKRAT RADA TE IMAM!
Ostali: noben mi ne bo vzel moje Bralke :point_right::point_left::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
2
 
ka pa jst?
 
Ne sadež ne smeš je vzeti mi je žal 😏👉👈
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ma seveda je najbolš, ampak zakaaaaajjjj je Chris to naredil:cry:No ampak še vseeno čakam na nov del in to čimprej, da vidim kaj se bo zgodilo. In ja res pišeš eno izmed mojih naj naj naj zgodb:heart_eyes::blush::innocent::kissing_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
https://i.pinimg.com/originals/ca/d8/6f/cad86fb95e9ca75f2b74a861bd11988b.jpg Jaz si tako predstavljam punčko... :)
1
 
P.S.: Super zgodba!!!
 
Hvalaaa❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super si to napisala I love it:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:se bova kaj dobile na klepetalnici
1
 
Ja valdaaaa❤️😘pridi zdj
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zgodba je super. Res upam da Cris ni umrl:sob:
Prosim moreš napisat nadaljevanje
1
 
hvalaaaa❤❤❤dobiš jutri drug del😁
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omb kok super zgodba. In ful je napeta. Love it🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤪🤪🤪🤪🤪🤪:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
1
 
ja iiiiiiiiiii❤❤hvalaaaaaaa❤❤❤😘😘
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
4
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 28 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Kr ena potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Moje življenje

Hej hej....
Umam par vprašanj in me zanima če lahko odgovorite??
1.Kaj naj nardim mislm da sm mal obsedena z telefonom in tv-jem (telefon-tiktok,youtzbe netflix)?
2.Veste šola in to a ne? No septembra grem v 9 razred in nisem ravno druzabne vrste človek. Nevem no teden dni pred koncem šolkega razreda(8r)je učiteljica vsem povedla da se morda ne morem oz. neznam vkljucit v druzbo in da nisem samotarka kot so do zdej mislili in me zanima kako pridt v ddužbo?
3.TEŽA in VIŠINA: Sstara sem torej 14 let in visoka 149 cm vem zelo malo ampak nemorm bit kej dost vec kr so v moji druzini bolj manjse rasti. Tezka pa sem malj preveč: 50 kg in nevem kako jih zgubit(nekej sem jih že 4 kg) drgač je moja teža normalna?
4.Pač mam ločene starše in zdej se bojim da bo spet korona in nebom spet dolg vidla moje mami kr živim pr atiju a ne. In mami vlkrat pogreßšam.
5.Počutim se ogabno in zmedeno in grdo. Nimam pojma kako se pogledati v ogledalo in v sebi videti nekaj lepega. Res nisem samozavestna oseba ampak ne žalim drugih kar je ponavadi posledica nizke samozavesti/samopodobe, za razliko od sebe v drugi ljudeh vidim point njihovo bistvo in v vsakem nekaj lepega tud tistimi tanesramnimi
6 A veste po devetem razredu...mors it v sredno in zdej se odlocam oacbla bi vzgojitljca pa bi sla pol vmaribor v solo k zivim na ptuju pac na oddelek za vzgojo za predsolske odroke al pa bi bla frizerka. Nism gihr kj nej zberem
7. ves kupovanje pa to pc ns kopujem cote zmojo maceho pa atijem a ne in zdej bo bolj mrzl pa to ane in pac jst numam stila komr moja maceh js mam pac rajs kake bol yproscene cote ce ves k mislm a ne? in pac nevem kako nej recem da nocenm oprinetih cot pa tega bol pa to a ne pa se v trebuh mam mal vllk pac tak malo prevec. Pa se jopce rada nosim pac nocem jih uzalit.
Sori za tako grdo izrekovanje besed. To sem tko napislaa konc vbistvu 11 minut cez polnoc tko nemorm spat sam o tezavah razmislam pa zalostna sm kj naj nardiiimmmm. Hvalaaa vnaprejjjj:pray::purple_heart::purple_heart::sob::sob::sob:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(234)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(166)
Kakšna knjižnica?
(108)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Ginny fan je odgovoril/a na
Hvala in zelo lepo! :hugging: Lp. Ginny ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Prijavim se
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Bravo!!!:purple_heart::purple_heart::purple_heart::ok_hand: Res ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw, zelo zanimivo. Iskreno, mi je zelo ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nit Slj Lum Prijavljam se Oanda em:panda_face:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Jaz že tako poizkušam v pisalnici:blush:
 

Bookworm je odgovoril/a na
Pri nas so vsi cepljeni! Pač razen jaz
 

Bookworm je odgovoril/a na
nogomet ledena kava rojstvo bela hiša frizerski ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1. Dragon girl 2. WhoLovesBooksAndMusic
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
:spaghetti::icecream:
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1.tekefon??? 2.harmonika? 3.polž?
 

Night girl je odgovoril/a na
Všeč mi je. Kar tako naprej
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
Nogomet Ledena kava rojstvo Bela hiša Frizerski ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Ali lahko bereš zgodbo Neva in Ljubezen na ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
ali lahko prebereš še mojo zgodbo Volkovi? :pray:🥺