snofi
Naslednji Pil izide 3. decembra

Nova številka
November 2021

Revija
Izid: 5. 11. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Secret suicide 3. del

secret suicide 3. del

19
olaaa<3
evo to je ze tretji del. torj najprej bi vm rada rekla sori ker je bil prejsnj del mal slabs pa na hitr napisan. koncal smo tm kjer je Cris povedu Jennie da mu je ušeč. no ja uživejteee<3.
-----------------------------------------------------------------
Po licih so mi tekle solze. Cris me je gledal. Z njegovega izraza nisem morala razbrati nic. Ni se mi nasmehnil, ni bil jezen, ni bil žalosten...njegov izraz ni predstavljal preprosto nič. Pogledala sem ga naravnst v oči...takoj je odmaknil pogled in pogledal v tla. "Cris...". "Ja?" je rekel. V glasu je bilo slišati razočaranost. Še bolj sem začela jokati. Zdaj je postal jezen. "Bi šla prosim domov?" je rekel. "Ampak..." nisem morala dokončati stavka. "Samo pojdi prosim." je rekel. Vstala sem, probala svoje stvari ter se obrnila proti njemu...proseče sem ga pogledala v oči. Ura je bila šele 2 popoldan vendar se mi je v tem trenutku vse zdelo temačno ter brez smisla. Odkimal je. Obrnila sem se proti vratom prijela za kljuko ter jih odprla. Še enkrat sem se ozrla nazaj. "Rad te imam..." je dahnil. "Jaz pa tebe." sem odvrnila. Počasi sem se odpravila dol po stopnicah. V kuhinji je stala njegova mama. Objokano sem jo pogledala. "Vse bo uredu, ljubica" je rekla in me objela. To je bilo točno to kar sem zdaj potrebovala. Iskren objem..."Kaj je narobe?" me je vprašala potem, ko sva se nehali objemati. "Vse." se rekla ter spet začela jokati. "Te zapeljem do doma?" je vprašala. To je še ena stvar, ki jo obožujem pri njej. Nikoli ne sili v človeka. "Ni treba, bom šla peš..". "Boš v redu?" me je uprašala. Ni se pretvarjala, da jo zanima. Res je želela vedeti kako se počutim..."Ja. Vredu bom. Hvala za skrb" sem rrekla ter jo objela. Odprla sem vhodna vrata ter zakorakala na ulico. Vse je bilo temno ter žalostno...vsaj v mojih očeh...
Korakala sem po ulici. Življenje se mi je zdelo brez smisla. Ljudje so me začudeno opazovali. "Mami zakaj je ta deklica žalostna?" je rekla majhna deklica. "Nevem ljubica..." je žalostno rekla mama. Kar naenkrat pa je deklica pristopila do mene ter me objela. Bila sem presenečena. Dvignila sem jo v naročje. Objela me je okrog ramen. Njena mama me je hvaležno pogledala. Najbrž je bila vesela da je nism odgnala ali pa kaj podobnega. vendar tega nebi nikoli naredila... Nato sem deklico spustila na tla, ta pa je stekla k svoji mami. Ne spomnim se da bi jaz in moja mama kdaj šli takole na sprehod... To misel sem pregnala iz glave. "O ne! čez pol ure imam trening" sem se spomnila ter začela teči proti domu.
Ko sem pritekla domov je bil doma samo moj brat. "Ojla tamala" mi je rekel kmalu zatem pa opazil da sem še kar vsa objokana. "Večja sem od tebe!" sem mu rekla v smehu. Mogoče pa moj brat le ni tako slab kot sem mislila, da je. Začela sva se loviti po celi hiši. Čez 10min sem se spomnila na trening. "JOJJJJJJJ!!! trening bom zamudila!!". Teo je rekel "A ti mami ni povedala da so ga prestavili?". "Kaj res?!" sem vprašala nejeverno. "Jpjp. Včeraj je trenerka ponesreči poklicala mene" je rekel ter se nasmehnil. "Hahaha...Ob kateri uri pa je?". "Mislim, da ob 7ih zvečer :)" je rekel ter se mi nasmehnil. "Kaj bova počela ta čas?" sem ga vprašala. "Čakaj. TI bi nekam počela Z MANO?" je rekel presenečen. "Seveda saj si moj bratec" sem se mu nasmehnila ter mu razmršila lase. "Ampak...mislis sem da me sovražiš..." je rekel malo žalosten. "KAJ?! NIKOLI TE NEBI SOVRAŽILA!!!" sem rekla ter ga objela. Spotaknila sva se ter padla na kavč. "Greva gledat film!" sva navdušeno rekla oba naenkrat. Gledala sva film Pirati s Karibov. No vbistvu ga nisva ravno gledala saj sva se zraven pogovarjala ter počela še 1000 drugih stvari. Ura je bila 6 zvečer na kar sem se odpravila pripravit za na trening. Oprhala sem se, si naredila čop, v torbo dala superge ter plastenko z vodo... Prišla sem dol po stopnicah. Teo me je pogledal. "Veš danes sem zelo užival. Zelo super sestra si <3!" je rekel iskreno. "Hvala. Tudi ti nisi tako slab." sem rekla in oba sva se začela smejati. "Jutri ponoviva?" se ga vprašala. "Jaaaa itak!" je rekel. Objela sem ga. V tem trenutku sem se zavedala, da imam super brata. "Rada te imam". "Jaz pa tebe tamala" je rekel ter se mi nasmehnil. "Moram iti- Adiosss!!!" sem rekla in že stopila skozi vrata. "Adijooo!!!" se je zadrl za mano. Pomahala sem mu.
Ura je 18:30. "Ravno prav" sem rekla veselo. Skoraj sem že pozabila na tisto pri Crisu. Kar naenkrat pa me nekdo potreplja po rami. Obrnem se ter zagledam Anno in Mio. "Hejjjj dekleti!!" rečem ter ju objamem. Počutim se kot da je danes dan objemanja. Toliko objemov.... "Hejjj Jenn!!" reče Mia. "Kam pa ti?". "Trening...bi me moggoče pospremile?" vprašam. "Jaaaa itak!" rečeta obe naenkrat. Čez nekaj trenutkov me Anna vpraša. "Si bila danes kaj pri Crisu?" reče. Spet sem se spomnila njegovega izraza na obrazu. Ni šanš da to povem Anni. "Nope danes pa ne" se zlažem. "Oh ok" reče Anna. Vidi se, da je malce razočarana. Prispele smo do mosta. Začelo se je že večeriti. Anna in Mia sta bili zatopljeni v pogovor o domači nalogi za kemijo jaz ap sem na ograji mosta opazila postavo. Zagledala me je. Pa saj to ni mogoče...to je vendar...to je...Cris. "Vedno te bom imel rad" oblikuje z ustnicami nato pa se odrine z ograje ter začne padati. "NEEEEEEEEE!!! CRISSSS!!!" zakričim. Pritečem do ograje ravno takrt ko pade v reko. Vse se mi zatemni pred očmi. "CRISSS!!" se derem zraven. Slišim Mi-ine ter Annine krike. "Jennieeee!!!" kričita. Čez nekaj trenutkov ne čutim ničesar več. Sem samo še jaz...ki padam v globok...temen...spanec...
-----------------------------------------------------
uf pa si pršla/prišel do konca zgodbe. še enkrat ful ti hvala da si jo prebral/prebrala<3. Morm rečt da sm kr zadovolna sama s sabo ker se mi zdi da je zgodba kr dobra. če je bla všeč tut teb lajkej pa komentirej loh se pa tut naročiš name. Hvala če boš<3<3.
Nov del pride jutri ali pa pojutrišnjem :).
Adiosss<3
----------------------------------------------------
Evo pa se slikce:
Jennie:
https://www.pinterest.com/pin/AamORY_oBkWQSCiAGIHVwLT1ECca2z5GO34erS7iFnEsxuaf1_ykpwY/
Cris:
https://www.pinterest.com/pin/4081455901532437/
Deklica, ki je objela Jenn na ulici:
- to si pa kr sami predstavljejte haha. vm pustim da se vasa domisljija odloč kako bo zgledala deklica
Mia:
https://www.pinterest.com/pin/347903139962364329/
Anna:
https://www.pinterest.com/pin/798122365204277038/
Teo:
https://www.pinterest.com/pin/651614639829434345/
Mama od Crisa:
https://www.pinterest.com/pin/1829656089192140/
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ne maram te :unamused: ZAKAJJJ CRISSS WAAAAAAAAAAAAA:sob: JOJJJJ NOV DEL ZDAJ TAKOJJJJ!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Cigli bojo leteli:smirk: LOLLL
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NORO! SUPER! TOOOPPPPP
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
FG
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG, :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
love it!!!!!!!!!
komi čakam naprej, pošili mi linke kr bom pozabla:joy::joy::joy::joy:
Ampak ta zgodba je vsakič boljša!!!
0
 
aja pozabla
RTM, beautygirl
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
čudovito! všem mi je!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Neeee Cris!!! Joj, kako napeto! Znorela bom, čim prej nov del!
LYSM!
:sparkles:
1
 
IIIIIIIIII MWAAAAA!<3<33<3<33
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
pa ne noooooo CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS:sob::sob::sob::sob::sob::sweat::sweat::sweat::sweat::sweat:
ampak to je naj zgodba ever morm rečt :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer!!
Super pišeš!
Nov del čim prej!
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
IZJEMNOOOOOOOO! ŠE PREBRALA NISEM PA VEM DAJE IZJEMNO! BRAVO IBFF MOJA :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:! I love uuuuuuuuuuu to the moon and back :heart::heart::heart:🥰🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Ajaaaaa pa še sem omenila da ZAŽIGAŠ?!
Ti pa samo svetujem, da na slovnico paziš (naštela bom kaj je bilo v prejšnih delih, ker sem se najprej lotila komentiranja :joy::point_right::point_left:.
Zlo-zelo
Oblubim-obljubim
VEM, da bo to enkrat knjiga pa da lektor ne bo imel toliko dela :sweat_smile:
ŠE ENKRAT RADA TE IMAM!
Ostali: noben mi ne bo vzel moje Bralke :point_right::point_left::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
2
 
ka pa jst?
 
Ne sadež ne smeš je vzeti mi je žal 😏👉👈
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ma seveda je najbolš, ampak zakaaaaajjjj je Chris to naredil:cry:No ampak še vseeno čakam na nov del in to čimprej, da vidim kaj se bo zgodilo. In ja res pišeš eno izmed mojih naj naj naj zgodb:heart_eyes::blush::innocent::kissing_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
https://i.pinimg.com/originals/ca/d8/6f/cad86fb95e9ca75f2b74a861bd11988b.jpg Jaz si tako predstavljam punčko... :)
1
 
P.S.: Super zgodba!!!
 
Hvalaaa❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super si to napisala I love it:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:se bova kaj dobile na klepetalnici
1
 
Ja valdaaaa❤️😘pridi zdj
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zgodba je super. Res upam da Cris ni umrl:sob:
Prosim moreš napisat nadaljevanje
1
 
hvalaaaa❤❤❤dobiš jutri drug del😁
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omb kok super zgodba. In ful je napeta. Love it🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤪🤪🤪🤪🤪🤪:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
1
 
ja iiiiiiiiiii❤❤hvalaaaaaaa❤❤❤😘😘
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?
Pisalnica

Blank

SAMA ZA PRAZNIKE 1. del

Ogledov: 65 Odgovorov: 5
 
13
wonder girl🍒

Na božični večer 1. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
4
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 68. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 6
 
4
Ilovecandy

Anna 1. poglavje 4. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
WikiDuo

Zadnja nočna mora 3. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 6
 
9
No Name

Volkodlakinja 8. del

Ogledov: 50 Odgovorov: 5
 
15
Ilovecandy

Anna 1. poglavje 3. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
2
No Name

Volkodlakinja 7. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 7
 
16
help me potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prosim pomagajte

dannnjs sm una punca ki je govorila da je simpa nesramna do mene no u nekaj dnevih se je to zelo spremenilo vač se pogovarjava in še moja sosolka je njegoumu sosolcu napisala če me ima rad in je napisu JA JO MA RAD pač ta sosolc od njega je od moje simpe naj prjatu

kaj mislite


prosimm pomagajte saj sem obupana
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ste že kupili plišastega Šnofija?
Seveda!
(43)
Ne, ampak ga bom kmalu.
(81)
Ne, ampak ga bom malo kasneje.
(359)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

cute girls 1 je odgovoril/a na
to je lepo naredi se vec delop prisim:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
hahahaa:rofl:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
oo je to lepo jaz v 1 Letu nebi tak lepo ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
lepo naredi še enega:blue_heart::blue_heart::blue_heart:
 

No Name je odgovoril/a na
Kdor prej umre, je dlje mrtev.
 

kamilica je odgovoril/a na
ohhhhh soph, kok je pa tole kjutt
 

Charm je odgovoril/a na
yessss ive pa everglowww
 

Potter11 je odgovoril/a na
 

WikiDuo je odgovoril/a na
Dobro si se odločila, šola je na 1. mestu ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

R.A.B je odgovoril/a na
3(zabodena)
 

Mondo je odgovoril/a na
Zanimivo. :)
 

Mondo je odgovoril/a na
Zanimivo. ;)
 

Mondo je odgovoril/a na
Zanimivo. :)
 

Mondo je odgovoril/a na
Zanimivo. Imaš novo naročnino. :)