snofi
Naslednji Pil izide 5. januarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Secrets of Skylands - Prevod 4. del

Secrets of Skylands - Prevod 4. del

0
oj!
tukaj je že nov prevedeni del. uživajte!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*i*Ep. 3:*i* *b*Mary*b*

Naslednje jutro jih je zbudila mačka. Ja, mačka. Tukaj pri Benu ni petelina ki te zbudi, tukaj je mačka ki poje Waiting for Love od Aviciija. Vedeli so da danes ne bo nobenih pustolovščin, danes bo običajen dan. To pa zato ker gredo na piknik. Vsi čebelarji iz Skylandsa bodo tam, s svojimi družinami. In, pozabil sem vam povedati, Ben je tudi čebelar, sabo pa je vzel tudi Willa, Avo in Mikeyja. Svoje ljubljenčke so pustili doma, saj niso bili normalni. Prvo kar so videli na pikniku, je bila Benova hčerka, ali drugače, Willova teta. Imela je dva otroka. Hčerka Sarah ki je ni bilo tam in sin Mathew. Bil je eno leto mlajši od Willa, torej Avinih let. Pozdravili so, in se vsedli za mizo. Med kosilom se se otroci niso pogovarjali. Potem so šli v gozd na sprehod ob reki. Ava, Will in Mikey so se imeli veliko za pogovoriti o njihovih pustolovščinah, a Mathewu niso hoteli povedati nič o tem. “Vedno sem mislila, da si čuden, na družinskih srečanjih” je Ava rekla naravnost v Mathewov obraz.
Mathew je zardel. Nikoli se še ni bil tako osramočen. Na vseh rojstnih dnevih in družinskih srečanjih, si Ava in Mathew nista bila preveč všeč. Nista bila v sorodstvu, zato sta se videla samo na Willovem rojstnem dnevu, ko je povabil svojo ožjo družino.

No, naj vam predstavim Willovo celo družino. Will ima dve strani svoje družine, eno po mamini strani, in eno po očetovi (rajši ima to po mamini strani). Po mamini strani ima 6 bratrancev in sestričen, 3 bratrance in 3 sestrične. Punce so sestre, najmlajša je Ava, srednja je Lisa ki je eno leto starejša od Willa in najstarejša, ki je stara 17, Stacey.
Avo že poznate in se rada druži z Willom. Starejši dve sta nekako nesramni in se ponavadi družita z Willovim starejšim bratom Mikeom. Ta je star 16 let.
Potem pa so tu 3 fantje. Tudi oni so iz iste družine. Najmlajši je star 2 leti in njegovo ime je Oliver. Srednji je eno leto mlajši od Mikeyja, Percy in najstarejši Harry ki pa je eno leto mlajši od Ave. Njihova družina ima tudi psa, Rexyja. Na družinskih srečanjih Oliver večinoma spi, le včasih pogleda naokoli po sobi, da vidi kaj se dogaja. Percy se igra z Mikeyjem, Harry pa se druži z Willom in Avo. Včasih Lisa pride v njihovo sobo ker se je skregala s Stacey.
In po drugi strani družine, ima Will 5 bratrancev in sestričen. 4 fantje in eno dekle. V eni družini so 3 fantje, Bobby, ki je eno leto starejši od Mikeyja, Carl, ki je leto mlajši od Mathewa in najstarejši, Noah, ki je 2 leti starejši od Mikeya. V drugi družini pa sta Mathew in Sarah. In ko ima eden od Willovih bratov ali on rojstni dan, se Bobby igra z Mikeyjem in Percyjem, Sarah je z Liso, Stacey in Mikeom. Ampak vsi, Carl, Mathew, Harry in Ava želijo Willovo pozornost in se pogovarjati z njim ter podobno. Harry in Ava ne marata Carla in Mathewa, ker sta čudna. Tako misli tudi Will. Zato je Mathew povedal Avi zakaj se teko obnaša in navedel nekaj izgovorov da ne bi mislila tako.
Ko so se pogovarjali, je Ava ugotovila da je bil Mathew še zmeraj malo čuden, kot vsi iz Skylandsa, a se je že navadila. Šli so še globje v gozd in megla je postajala še bolj meglena in mrzla. Zagledali so grob. Na njem je pisalo Mary, nič drugega.

“Me prav zanima kdo je Mary” je rekla Ava. Nenadoma so zagledali veliko senco. Obrnili so se in videli 10 metrov visoko vodno bitje, zelene barve in je prihajalo iz reke. Bitje je stegnilo roko proti Willu. Zgrabilo ga je. Nato ga je dvignilo v zrak in se mu smejalo. Bilo je že pripravljeno da ga poje, ko je zagledal nekaj belega. V naslednjem trenutku, je bil na mokrih tleh. Okoli njega je bila zelena voda. Vstal je, in zagledal Vriska, Mehurčka in Puhka. “Vrisk se je kar presekal skozi vodo! Kako je to sploh mogoče?” je rekel Will.
“Puhko je našel pot do nas in rešil Willa. Kako priden fant!” Mikey je pobožal Puhka. “Mikey pazi!” ga je Will opozoril. Bitje je obnovilo svojo roko in se pripravljal da bi udaril Mikeyja. Ampak Puhko si je dal Mikeyja na hrbet in stekel stran. Začeli so teči. Ava je držala Mehurčka, Puhko je nesel Mikeyja, Vrisk je letel, Mathew pa se je še zmeraj spraševa kaj se pravzaprav dogaja. Kdo je Puhko, kdo je Vrisk in kdo so vsa ta bitja? Vse so mu pojasnili. Nato se je bitje ustavilo. Dvignil je roke in z njimi udaril po tleh. Okoli otrok se je pojavila voda zato niso mogli pobegniti. Začelo je govoriti. “Najprej, moje ime je Mary. Iz groba ki ste ga videli prej.”
“Ampak nisi mrtva?” je Ava vprašala.
“Moje telo je, duša pa še zmeraj živi. Veste, ko sem se utapljala v, me je čudovito bitje po imenu Mixer vprašalo za dogovor. On osvobodi mojo dušo in jo spusti v reko, ki bo naredila odlično pošast. V zameno, ubijem vsakega ki stopi na to zemljo. V grobu je na stotine trupel. Ime Mary, pove, kdo jih je ubil.” Bili so prestrašeni. Kako naj mu pobegnejo? “Ne morate me premagati. Razen če nekako najdete in zamrznete mojo modro dušo.”
“Hej, Ava, imam idejo. Veš tista modra, okrogla, svetleča stvar ki sva jo videla prej? No mogoče je to njena duša” je zašepetal.
“Kako pa naj pridem do nje?” “Mehurček lahko naredi mehurček okoli tebe in njega in tako greš lahko tja, medtem ko jo mi zamotimo. Nato lahko ujameš njeno dušo v mehurček. Potem pa greš do koče kjer imajo piknik in jo daš v zmrzovalnik.”
Načrt je povedal tudi Mathewu in Mikeyju in Mary so začeli spraševati neumna vprašanja, kot 1 + 1. To jo je precej zmedlo. Medtem je Ava dobila dušo in že letela nazaj. Poskusila se je izogniti Mary a jo je videla. “O, ne, ne boš!” Mary je šla za mehurčkom. “Neee, ustaviti jo moramo!” je zakričal Will iz stekel za Mary. Vrisk je začel streljati laserje, kar je precej pomagalo. Mehurček je počil mehurček. Ava je stekla v kočo. Odprla je zmrzovalnik in dala mehurček notri. “Neeee, maščevala se bom, Mixer bo…!” In nato se je ustavila. Vsa voda se je razlila in špricnila povsod. Mathew in Will sta pritekla nazaj. “Innn smo zmagali?” je Will vprašal. “Ja, vsaj mislim da ja.” Vse so pojasnili Mathewu in šli domov.
Ampak, kdo je Mixer?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vesela bom vsakega komentarja in kritike!

Liennie 🪴
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Med Živim in Neživim 6. del

Ogledov: 127 Odgovorov: 12
 
14
Objava:

Jaz,youtuber 4. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
0
Myaltaccount
Objava:

Jaz, youtuber 3.del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Peklensko srce 15. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Peklensko srce 14. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
4
Hazel Levesque
Objava:

Ples na mostu

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

SKRIVNOST 9. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Čarovniški dnevnik, 44. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
1
Kaja24710 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Pomagajte prosim❤️

Hej. Tudi meni starsi ne dovolijo imat snapa. In ne vem zakaj. Mislim da zato ker starsi mislijo da je nevarno in da bomo razvajeni s tem. Vsi v razredu ga imajo razen jaz in par prijateljev nas nima. Karkoli se dogaja okoli sole se vsi pogovarjajo jaz pa o tem nic nevem. Nekako jih zelim prepricati a mi ne uspe. Vse vas razumem. In vsaka prijateljica ki me vprasa ce imam snap i ji moram odgovorti da ga nimam. In me potem gledajo zelo cudno. Ali ima kaksna punca nasvet zame ? Hvala za vnaprej
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi si v Pilu želeli več ilustracij?
Ja, ilustracij je premalo.
(104)
Tako, kot je zdaj, je OK!
(177)
Raje imam fotografije kot ilustracije!
(70)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

14 idk ke te jaz vem :)
 
21 se mi zdi
 
prijavla se bi! Zvezdica11
 
Jaz tudi! PPPPPPPPPPPPPrijavila se biiiii!
 
Starbuck! Verjetno sem prepozna
 
jst sm najdla7 ( en velik , trije majhni ...
 
kst sm jih 18 nasla sam pomoje je kje še ...
 
Super izgledajo!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes: Pa ...
 
Komi cakam na nov del!!!!!!!!!!!!
 
Koooo ncno je prsu nov del!!!!:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
 
Meni zgledajo čisto ok.Jz sem enkrat ful ...