snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Seveda jaz, kdo pa drug?! 4. del

Seveda jaz, kdo pa drug?! 4. del

6
Zjutraj se je Jessica zbudila ob 7.30, ter opazila da izmed ostalih bedi le Nika. ''Dobro jutro.'' ''Dobro jutro.'' Reče in pokaže na Claro ter se zahihita. Jessica pogleda kaj je in vidi Claro, ki je narbe obrnjena, ter so njene noge v poožaju, ki še najbolj spominja na špago. Tudi sama se zasmeji. ''Jih zbudima?'' Vpraša Nika.''Ok.''Reče ter zbudi dvojčici, da jima pokaže Claro, ter jo nahitro slika. Ko se vse zbudijo, gredo na zajtrk v dvorano, kjer z Claro opazita Roka, tar sedeta k njemu. ''Slučajno veš, kje je kabinet prof. Condat?'' ''Ja, ti bom pokazal.'' Po zajtrku jo odpelje do kabineta. Jessica potrka. ''Naprej!'' Stopi notri ter vpraša, če lahko preverita glede njene mame. ''Seveda.'' Nekaj zamrmra, nakar se na steni projicira zapis v latinščini. Jessica jo začudeno pogleda. ''Aha, tvoja mama ni bila čarovnica, je pa bila tvoja babica ter teta. Čakaj malo. Ne, ni mogoče. Ampak ta urok se ne more zmotiti. To se še nikoli v zgodovini čarovništva ni zgodilo!'' ''Kaj se še nikoli ni zgodilo?'' Začudeno vpraša Jessica. ''Ti si čudežnik.'' ''Kaj pa je to?'' ''To je...''''Čudežnik je... Čudežnik je magično bitje, z neskončno močjo. Za razliko od drugih čarobnih stvari to ni dedno. Nikoli se neve, kdo bo čudežnik. Ta sposobnost se začne kazati pri 11.'' ''Kakšne sposobnosti pa ima?'' Je radovedna, še bolj pa začudena Jessica. ''Vse mogoče. Če te kdo razjezi, ga lahko močno poškoduješ, ne da bi to hotela. Upravljaš lahko z vsemi elementi, narediš lahko da nekaj zagori, kar koli hočeš. Ampak veliko jih to izkorišča. Zadnji znan čudežnik ni bil nič boljši od Mrlakenstina v Angliji. Morala boš imeti dodatne učne ure, kako nadzorovati to. Na srečo je bila sestra od profesorja Lampa čudežnica(ampak ne tudi čarovnica), tako da ima izkušnje. Mu bom sporočila, zdaj pa le pojdi, o in tu je tvoj urnik. Zdaj imaš na urniku spreminjanje oblike.'' ''Hvala in nasvidenje!'' Odhitela je iz kabineta, ter se spomnila, da ne ve, kje je učilnica. ''Saj res! Napoti sem, sem videla učilnico.'' Odhitela je do učilnice, ter zagledala Claro in Roka. Stekla je k njima, ter jima vse povedala. Komaj sta ji verjela.
Zdaj so imeli 2 uri spreminjanja oblike z Madnejevcii, potem dve uri letenja z Kolnejevci ter eno uro obrambe pred mračnimi silami z Majdnevci. Jessica se je najbolj veselila letenja, ker jo je zelo zanimalo kakšen je občutek.
Profesor Ranf je bil točno tak, kot sta ga opisali dvojčici. Kar precej je bil podoben Rawsu iz HP-ja. Bila je zelo vesela, da si je ni vzel na piko kot Harrya, in da ure niso imeli skupaj s Kolonejevci.
Ko so hodili do posestva, je Jassica videla, kakšno je. Bil je travnik, s kakšnim drevesom vmes, vmes pa je tekel majhen potoček. ''Sijajno! Kaj vse bomo tu lahko počeli!
Rok je nekoga pozdravil. Pogledala je, koga je pozdravil. Videla je lepo, približno 15 let staro punco ( https://klikaj.si/ostalo/galerija-lepa-dekleta-balzam-za-mosko-oko/attachment/lepa-dekleta-11-5/ ), zraven nje pa 11 let star fant.( https://sl.vandendoolstudio.com/hair/new-modni-odbitki-za-fante-leta-2019-fotografije-novih.html prva slika, samo da ima pegice, in isti odtenek kože kot Maja)
Bil ji je precej znan...Ne! gotovo ni! Ampak čisto mu je podoben... ''Peter?'' ''Jessica!'' Stekla sta si v objem. ''Nisem vedela, da si čarovnik! Ali ti Maja!'' ''Mama je čarovnica.'' ''Ste se zato preselili? Ker si začel kazati znake, ter je morala Maja v šolo?'' ''Ja. Kaj pa ti? Tvoj očka ni šans da je čarovnik, ampak kaj pa mama?'' ''Ne, sta pa bili babi in teta.'' ''Gremo na letenje?'' ''Ja!''
Hej! Jutri ali pojutrišnjem lahko pričakujete nov del!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:thumbsup::heart::kiss::sparkling_heart::revolving_hearts::heartpulse:
2
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart::sparkling_heart::revolving_hearts:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!
1
 
R.A.B
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pa to je norooo!! Res super pisateljica si! Čestitke za tako super zgodbo!
Tvoja dg
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 29 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Coconut potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

PROBLEM

V mojem razredu je en fant ki mi je ful ful všeč. Ne upam si mu povedat da sem v njega ker ne vem kaj bo naredu. Vsi fantje v razredu so otročji ne bi pa rada do konca leta prihajala v šolo z muko zaradi tega (če bi to vsem zašpecal). Veliko sošolk fanta že ma jaz pa sem ljubosumna...
stara sem 12
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(78)
Letošnja!
(63)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Lara,Sara in Boris
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Sure
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
torej jutri
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ist kot HP fan
 

Night girl je odgovoril/a na
Same legendarne si zbarala to bo težko 1. ...
 

HP fan je odgovoril/a na
wow lepo, a bi lahko naslednjič pls nardila ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Super:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Meni je zelo všeč!
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zoja
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Android
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hej lajkaj mi pet objav 1.kocka:4 2.kocka:3
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...