snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Seveda jaz, kdo pa drug?! 3. del

Seveda jaz, kdo pa drug?! 3. del

5
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Zakričal je ''KOLNEJ''
''Neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!'Še preden bi se zavedala je padla na tla. ''Jessica, Jesica!'' Nad sabo je videla zaskrbljen Clarin obraz. Bila je v gondoli. ''Kaj se je zgodilo?'' ''Zaspala si, kar naenkrat pa si zakričala neeee in padla iz sedeža. Te je tlačila mora?'' ''Ja. Da sem prišla v Kolnej.'' Nasmehne se.''Kolonej je najboljši dom!'' Se je oglasil nek fant nasproti niju. ''Za me pa je to prav tako največja mora.'' Je rekel nek drug fant. V bistvu je bil kar malo srčkan... (https://sl.puntomarinero.com/the-most-beautiful-baby-in/ Pojdi malo dol, tretja slika) ''Hej, jaz sem Rok. Me veseli.'' ''Enako.'' ''Ste vi čistokrvni?'' Se spet oglasi fant nasproti niju. ''Naša družina je popolnoma čistokrvna.'' '' Jaz sem tudi čistokrven, ampak mi ni mar.'' Reče Rok. ''Jaz pa se polkrvna.'' Reče Clara. ''Ti?'' Se obrne k meni ''Jaz nevem. mogoče je bila mama čarovnica, očka pa vsekakor NI.'' ''Sploh neveš? Pha, gotovo si brezkrvnica! '' Reče fant nasproti posmehljivo. ''Ej, če ji še enkrat rečeš brezkrvnica, bo po tebi!'' Se ji v bran postavi Rok. ''Kaj pa boš naredil, zguba?!'' ''Nehajta!'' Grdo se pogledata, ampak se vsedeta. ''O, in jaz sem Max, z x-om.''
Ko so prispeli, so videli Profesorico, ki k sebi kliče prvošolčke, ter odšli k njej. ''Jaz sem profesorica Condat, predstavnica Draškova.'' Odpeljala jih je v neko sobo, ter jih začela klicati. Kmalu je poklicala tudi Roka in Claro, ki sta prišla v Draškov, Maxa, ki je prišel v Kolnej in še mnogo drugih. Ni jih videla, samo slišala. V sanjah je domove določeval Klobuk Izbruh, ampak je možno da bo kaj drugega. Končno so jo poklicali. ''Gdč. Vertelj, pridite.'' Stopi v dvorano, ter na stolu zagleda šal. Nadene si ga, ter zapre oči.
''Živjo, sem Smešen Šal, ampak me študentje kličejo kar Smešni. Hm, pa poglejmo. Si pametna, in to zelo, iskrena in pogumna. Uuuuu, zelo pogumna. Torej greš v DRAŠKOV!''
Hitro steče do mize, kjer ji navdušeno ploskajo. Usede se med Claro in Roka. Ko gredo po večerji v domove, Jessica stopi do profesorice Condat. ''Oprostite, zanima me če se lahko nekako izve, če je moja mama bila čarovnica, ali ne?'' ''Seveda se lahko izve. Jutri imate prvo uro prosto, takrat pridi v moj kabinet, da naredimo preiskave.'' '' Hvala!'' Reče in steče za prijataljema.
Ko so končno prišli do stolpa, je opazila, da je na steni portret samoroga. ''Geslo?'' je vprašal. ''Puran'' Je rekel predstavnik študentov. Samorog jih je spustil naprej. Znašli so se v...Prelepi vijolični sobi?(https://sensa.metropolitan.si/za-vse-cute/vijolicna-barva-lahko-vasemu-domu-prinese-sreco/ tretja slika, samo da je tudi kamin) Ko je Rok videl kako gleda sobo ji je razložil:''Ja, na Bradavičarki so sobe drugačnih barv kot tu. Madnej ima turkizno barvo, Bidnej oranžno in Kolnej roza.'' S Claro sta odšli po stopnicah, da vidita spalnico. Prav tako je bila vijolične barve. Imela je pet postelj, majhno knjijžno omaro(na katero je Jessica naložila vse knjige) in pet majhnjih omaric za oblačila. Skratka: prekrasno.
Začeli sta si že zlagati oblačila, dokler niso prišla še tri dekleta: dvojčici, identični druga drugi, ter neka punca, ki je izgledala zelo sramežljivo.''Živjo. Jaz sem Jessica, in to je Clara.'' Ju je predstavila. ''Živjo, midve sva Pia in Tia Pogačar!'' Sta dejali v en glas.''Jaz sem Nika. Nika Kovač.'' Je dejala deklica v kotu.
Razporedile so se po posteljah, in se pogovarjale o vsem mogočem. ''Midve sva čistokrvni.'' Sta povedali dvojčici. ''Jaz sem polkrvna.'' Je rekla Clara. ''Jaz tudi.'' Je povedala Nika. Punce so dvojčici, ki sta vedeli največ o Mozoljčarki med njimi, spreševale razne stvari o njej. ''Profesorica Condat uči uroke, Profesor Vajdnik uči rastlinoslovje, ter je predstavnik Madneja, Profesor Ranf uči Spreminjanje oblike, ter je predstojnik Kolneja. Pezite se ga, izjemno strog je do vseh, ki niso v njegovem domu, potem je še Profesorica Mernik, predstojnica Bidneja, ki uči astronomijo, profesor Lamp uči obrambo pred mračnimi silami, profesor Rus pa uči zgodovino.Letos nas bodo učili samo ti. O, točno letenje pa uči Profesorica Pušnik.'' ''Kako pa je ime ravnatelju?'' Vpraša Jassica. ''Točno! Ravnatelj pa je Nikolaj Badeć.'' ''Ej, iz katerih držav ste ve? Jaz sem iz Slovenije.'' Reče Jessica ''Jaz sem tudi iz Slovenije.'' Hitro reče Clara. ''Midve sva iz Bosne, ampak v Sloveniji živima že od 6. leta.'' Poveta dvojčici. '' ''Jaz sem iz Hrvaške, ampak tudi znam slovensko.'' Se oglasi Nika. Še nekaj časa so klepetale, dokler niso več mogle gledati in zaspale.
Hoj! Nov del je tu! Pozabila sem dodati slike, tako da:
Jassica:
https://zamyzhem.ru/sl/beauty/photos-of-the-most-beautiful-children-on-earth-the-most-ugly-children-of-celebrities/ (četrta slika)
Clara:
https://www.babycenter.si/vsebina/nas-izbor-najlepsih-igrac-za-deklice-stare-od-9-let-dalje-100937
Nika:
https://static.tumblr.com/ekhgk3t/F9Vluzwi5/ilovethispicture.jpg
Dvojčici:
https://image.24ur.com/media/images/600xX/Aug2010/60503020.jpg
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kul predeana zgodba o Harryu Potterju ( predelana zato ker se dogaja v Sloveniji:wink::sparkling_heart:) jaz tudi imam eno ko jo pišem samo je o Harryevih vnukih:joy::heartpulse:
3
 
LL iz HP❤️❤️
Vem berem😉
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pa to je amazing! Res znaš pisati zgodbe, veš?! Grem kar brati nov del, ker ne zdržim več, ne da ga preberem. Super!
Tvoja dg
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Coconut potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

PROBLEM

V mojem razredu je en fant ki mi je ful ful všeč. Ne upam si mu povedat da sem v njega ker ne vem kaj bo naredu. Vsi fantje v razredu so otročji ne bi pa rada do konca leta prihajala v šolo z muko zaradi tega (če bi to vsem zašpecal). Veliko sošolk fanta že ma jaz pa sem ljubosumna...
stara sem 12
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
šolsko dekle maby
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...