snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Skrivnosti magije 7. del

Skrivnosti magije 7. del

8
Živjo!:grinning: Tukaj je 7. del. Uživajte!:heart::heart::heartpulse::green_heart::grinning:

Ko sem se zjutraj zbudila je bilo vse tiho. Bil je moj 12. rojstni dan! No, do njega je bilo še nekaj ur, ampak vseeno! Kolikor se je dalo tiho, sem se preoblekla v najlepšo obleko kar sem jih imela. Bila je rožnate barve. Imela je zelen pas z mašnico in srebrne kristalčke. Po opisu se je res zdela otročja, ampak na pogled... Na pogled je bila prekrasna. Nadela sem si tudi lepo srebrno verižico, na kateri je bingljal angel. Na ušesih sem imela dolge srebrne uhane, ki so se skladali z verižico. Bila sem si zelo všeč, a sem se hitro spomnila, da se ne smem le ogledovati, ampak si moram še umiti zobe, nahraniti Miškota... Odpravila sem se v kopalnico. Tam je bil že Adrian. »O, Ana, dobro jutro. Vse najboljše ti bom voščil ob enih, ko boš imela dejansko rojstni dan!« »Dobro jutro,« se namrdnem. »Ti je všeč moja obleka?« »Ja, ja, ja lepa je,« mi odvrne Adrian, ne, da bi me sploh pogledal. »Fantje,« zmajem z glavo in se posvetim sekalcem. Adrian si zobe medtem že umije in odhiti iz kopalnice. »Pa nahrani še Miškota,« mu zavpijem, ko ga že ni več, saj upam, da me bo slišal in ga bo dejansko nahranil. Medtem se posvetim še kočnikom in kasneje podočnikom. Ko si umijem zobe si počešem lase, se pogledam v ogledalo in pohitim v dnevno sobo. Tam je že stric Arthur. »Miška moja... Mislim Ariana,« se hitro popravi, ko ga prebodem s pogledom. »Dobro jutro! Za rojstni dan ti bom voščil ob enih, ko ga boš dejansko imela.« »Dobro jutro,« mu zagodrnjam nazaj in zavijem z očmi, saj je že drugi, ki mi ni voščil. V sobo pride še mami. »A, tukaj si Ariana. Ja vse najboljše!« »Hvala!« se razveselim zraven pa zamrmram nekaj o tem, da je edina, ki mi je voščila. Tega na srečo ni slišala, saj bi bila drugače panika. V sobo pride še oči. »Vse najboljše Ariana,« mi vošči. »Hvala.« Zdaj sem že bolj vesela, ker sta mi voščila vsaj dva. »Počakaj, z očkom greva po darilo zate,« mi veselo pove mami. »Vidva mi ga bosta dala kasneje, kajne?« vprašam Arthurja in Adriana. »Točno tako,« mi rečeta v en glas. Mami in oči sta se z darilom že vrnila v dnevno sobo. Izvoli ljubica. »Hvala, se jima zahvalim in začnem počasi trgati darilo. Ko ga odprem do konca v njem zagledam telefon. »IIIII, hvala mami, hvala oči.« Vidim kako medtem stric in Adrian prhneta. »Usposobiva ga,« mi predlaga očka. Pokimam mu. Adrian medtem pogleda na uro. »Do enih je še nekaj ur.« »Aha,« mu pokimam. »A bi gledali kakšen film?« Zdaj zgledajo vsi bolj zadovoljni. Na televiziji prištimam film Harry Potter in Kamen modrosti. Film sem že velikokrat gledala, ampak mi je tako všeč, da ga ne morem nehati. Pa še, približno enako stari so kot jaz. Vedno sem si želela imeti čarovniško palico. Ubistvu sem si še bolj želela, da bi tak svet dejansko obstajal. Vedela sem, da to ni mogoče, ampak sem si ga vseeno poskušala predstavljati. Film se je začel.

Se nadaljuje...
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super. Hitro nadaljuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
 
Katie
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! Zelo dobra zgodva!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hvala vama!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Super sister
 
0
Ginny fan

Pogum 4. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 6
 
5
Help Girl

HipHoparka 3. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
3
Help Girl

HipHoparka 2. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 3
 
2
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 2. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
6
Help Girl

HipHoparka 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
5
Power Girl

<3

Ogledov: 54 Odgovorov: 2
 
7
sej potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Šale in stric

<3

No pri nas doma se oči rad mal heca. In mi je naroču naj grem nekaj povedat stricu oz. sosedu. Malce je bil užaljen ampak tako je že večkrat bil, sploh ko oči kaj reče. Js se preveč obremenjujem in me skrbi da mi bo zameril. Poved je bila malce nesramna.

Mislite da bo na to kmalu pozabil?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

dragon girl je odgovoril/a na
:ok_hand::clap:
 

dragon girl je odgovoril/a na
U-A-U
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw, lepo si naredila:kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Lepo ozadje!:heartpulse:
 

dragon girl je odgovoril/a na
:heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Ful dobro! Jaz ziher ne bi mela živcev ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Nicee:kiss:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Sooo cute:kissing_heart::kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Lepo!:revolving_hearts:
 

dragon girl je odgovoril/a na
DeEp:heartpulse:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Jaz sem v redu, šola je good, ti? Kako ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Luškan zajček, ampak svetujem, da ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
kje najdeš pilov zabavnik?
 

Super sister je odgovoril/a na
Mislim da je Momo narobe, ker kolikor jaz ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Tipična ekskurzija. Taka ko naša:joy::joy::joy: