snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: The secret ship 3. del

the secret ship 3. del

14
olaaaa<3
moje sozalje ampk dons pism js tk da ste obsojeni na branje mojga dela haha. aja btw js sm Bralka 2.0. Uživejteee<3<3.
------------------------------------------------
Nekaj trenutkov smo samo stali ter opazovali sliko na telefonu. Na sliki je bil malce starejši in srhljiv moški. "Kdo mislita, da je to..." sem potiho vprašala. "Nevem..." je zamišljeno rekel Max. Z roko me je objel okrog ramen. Zardela sem. Še dobro, da je bila tema zato naju Leo ni videl. "Mogoče je to kak njen sorodnik...enkrat sem videl podobno osebo, ki je vstopila v njeno pisarno." je rekel Leo. "Kaj pa ko bi...ah ne to je butasta ideja." sem rekla. "Povej kaj si mislila!" reče Max ter me prisrčno pogleda. Jojjjjj saj bom še umrla. Tako je srčkan..."Zbrati se moram" sem si rekla sama pri sebi. "Kaj pa če bi dokončali to kar je začela županja?..." se rekla. "Hmmm...kako to misliš?" me vpraša Leo. "Kaj ko bi poiskali tega človeka na sliki..." , začnem, "ter ga vprašali zakaj ga je županja iskala" dokončam stavek. "O ne. Ni šans da ti dovolim to!" ljubeznivo reče Max ter me ponovno pogleda. Leo samo zavije z očmi. "Saj nisi moj starš" rečem napol v smehu. "Lahko pa sem nekaj drugega..." reče navihano. "Jojjj no pa kaj je to? Spolna vzgoja?" reče Leo. Misli da je smešen. Tudi če ni smešno se vsi trije začnemo smejati. "Moramo se zbrati!" naenkrat rečeta Max in Leo. Včasih se počutim kot, da si bereta misli. "Jap res se moramo" rečem še vedno v smehu. "Torej...bomo poiskali tega človeka" reče Leo ter z glavo pomigne proti sliki. "Jaz sem za!" rečem. Oba pogledava Maxa. "Prosimmmmmmm" rečem ter ga pogledam naravnost v oči. "Jojjj vidva me bosta čisto izmučila s temi podvigi" reče ter se začne smejati. Tudi jaz se nasmehnem. "Potem si za?" vpraša Leo. "Ja" počasi reče Max. "Hvalaaaa!!" se zaderem ter ga objamem. Kar naenkrat5 se zavem kaj sem naredila. "Joj ne...mhm...oprosti nisem...huh" začnem vendar stavka nemorem dokončati saj me potegne v velik objem.Leo pa se samo pretvarja, da ničesar ne vidi. "Pridi" mu rečem. "Ah...no prav." reče ter naju objame.
Ko se odpravlajmo proti domu pa leo izjavi "Ammpak...kako bomo sploh našli tega človeka?". "Huh...prav imaš. Na to nisemniti pomislila" počasi rečem. "Lahko bi šli povprašati ljudi, če so ga mogoče kdaj videli?" reče Max. "O ja to ni slaba ideja" reče Leo ter da Maxu petko. "Potem se dobimo jutri po pouku ter gremo povprašat če je kdo videl tega moškega?" vprašam za vsak slučaj. "Zaradi mene lahko" reče Leo, Max pa samo prikima. "Jutri po pouku ob dveh točno tukaj?" vprašam. "Ok zmenjeno" rečeta naenkrat. Zgleda, da se bom morala navaditi na tole. Nato smo šli vsak v svojo smer.
Prišla sem domov. Ura je bila 4 zjutraj. Vsi so spali...no...upam da so. Preden smo šli do mestne hiše sem pustila okno moje sobe malo priprto. Ok super, noben ga ni zaprl. Izmuznila sem se v svojo sobo.Nato pa se v sobi prižge luč. "Kje pa si bila, mlada dama?!" me vpraša mama. "Oh ne" sem si mislila. Počasi sem se obrnla proti njej. "Mhm hej?" rečem počasi ter ji pomaham. "Nekaj sem te vprašala!" reče zoprno. "Huh...hočeš resnico?" sem rekla. Ni šans, da ji bom povedala kje sem v resnici bila. Želim samo da misli da ne laže. "Ja seveda!# se skoraj zadere. "Huh ok...šla sem na sprehod saj sem se počutila osamljeno..." rečem ter jo iskreno pogledam. Mislim da bo nasedla. "Joj dekle moje..." reče ter me ljubeznivo objame. "Bi se rada o čem pogovorila?" vpraša zaskrbljeno. Kar naenkrat ni več jezna. "Samo spat bi šla rada" rečem ter se ji nasmehnem. "Oh ja saj res" reče ter se zasmeji. "Kar pojdi v posteljo...rada te imam ljubica" reče ter ugasne luč. "Jaz pa tebe. Lepo spi mami" rečem nato pa utonem v spanec.
Ko sem se naslednje jutro zbudila je šla mami že v službo. Ura je bila 6 zjutraj. Torej sem spala samo 2 uri. Grem se pogledat v ogledalo. Opazim podočnjake. "Pa ne nooo!" pojamram. No ja...šla sem v kuhinjo, da bi si pripravila zajtrk. Ravno nekdo pozvoni na vrata. Odpret grem. Pred vrati stoji Max. "Hejjjj" reče ter vstopi v hišo. "Wawww lepo imate urejeno" reče ter se ozira naokoli. "Si sama doma?" vpraša. Še vedno nisem prepričana kaj se je ravnokar zgodilo. "Mhm ja zakaj?" odgovorim. "Prinesel sem zajtrk" reče ter se nasmehne. "Ti se pojdi uredit jaz pa bom ta čac vse zložila iz vrečke" reče. "Ok, hvala" rečem. Še vedno sem malo v šoku. Je Max dejansko prinesel zajtr MENI?! Mislim...zgleda tako. Stečem gor do moje kopalnice. NA hitro se uredim da me nebo oreveč dolgo čakal. Ko pridem nazaj dol je že vse pripravljeno. Oh...prinesel mi je palačinke. Kako lepo od njega. "Izvolite gospa" reče ter se zasmeji. "Hvalaaa" rečem. Zajtrk pojeva na kavču pred televizijo.
Ura je 7:55. "Mislim da bo bolje če se kar odpraviva v šolo" rečem med tem ko pomivam posodo od zajtrka. "Jpjp se strinjam reče"
Do šole sva hodila približno 15min. Bilo je lepo. Ko sva prišla red šolo naju je tam že čakal Leo. Tokrat ni zavil z očmi ko naju je videl skupaj. Zaploskal je ter se nama nasmehnil. "Vidva bi morala biti skupaj" reče ter se zasmeje. "Mogoče pa...enkrat" reče Max ter me pogleda jaza pa samo zardim. "Mislim, da bo bolje če se kar odpravimo v razred" poskušam hitro spremeniti temo saj sem malce v zadregi. "Ok pojdimo" mi pritegne Leo. Ko hodimo do razreda se onadva nekaj šepetaje pogovarjata. Zelo me zanima kaj... "O čem se menita?" vprašam onadva pa kar naenkrat utihneta. "Mhm Jess? Bi bila mogoče mhm...moja punca?" reče Max.
-------------------------------------------------------
Evo pa si se prebil/prebila do konca. Upam da ti je bla zgodba všeč. sori da je tale del mal krajši ampk ja. Nasledn del bo napisala rose jutri ali pa pojutrišnjem. nism neki nadarjena ampk ok. Če ti je bla zgodba usec lajkej pa napis u kom če pa hočš se pa lahko naročiš na naju. Zelo bi bile vesele. Love ya all<3<3<3
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:REČI JA REČI JAAAA REĆI JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMGGGG TOOO JEEEE TAKKK CUTEEEE AWWWEEEEE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Mata moj ship :smirk:
NOV DEL!!!!
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
1
 
pahahah nemorm vrjet da ti zmeri rata napisat prvi komentar😂❤❤dankeee❤❤
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
iii ja naj bota skupiii:grinning::grinning::grinning::grinning:
napeto je napeto:smirk:

nadaljevanje hočem!!!

RTM, beautygirl
1
 
js pa tebeee❤❤❤
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
super!!!!!
1
 
❤❤❤❤
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:kissing_closed_eyes::grinning::smirk:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
JOJJJJJ NEMOREM VERJET KAKO DOBROOOOOO MORTA BISKP:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heart_eyes:
0
 
Rose
Oups nisem se registrilara
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow še en dober del upam da bosta skupaj:wink:
0
 
#GAMER
Dankeeee in nvm bomo vidl...😂❤️✌🏼
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wowwwwww obsedena sem :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:MORETA BIT SKUPAJ ILYSM oprosti za pozen odgovor vedno sem med prvimi amapk zgodba je top:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Kiki
Iiiii ni panikeee❤️❤️❤️😘
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kaj naj recem. AMAZING! NORO! CARSKO SECRET SHIPSKO! HAHAH! ZADNJA BESEDA JE MALO ZMESANA :stuck_out_tongue_closed_eyes::sweat_smile:
LEPO BODITA
FG
1
 
Iii hvalaaa💓💓💓💓mwa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OML. KAK DOBRA ZGODBA. UPAM DA BOTA SKUP.:heart_eyes::heartpulse:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Moje čarovniško življenje, 22. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Odvzem morja, 30. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Za vse ki radi pišete imam predlog

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skriti dnevnik 3. del

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Moje čarovniško življenje, 21. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Odvzem morja, 29. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
0
itsoseba potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Spet fantje...

Živijo, sem punca, ki hodi v 9. razred. Zaljubljena sem v fanta, s katerim smo družinski prijatelji (starši se videvajo pogosto, otroci pač ne). Problem je, da je ta fant 4 leta starejši od mene. Med poletjem sem ga po dolgem času videla in je sam prišel do mene in se želel z mano pogovarjati, ampak sem bila tako v šoku in presenečena, da sem mu lahko za odgovor na vprašanje odgovorila samo -JA!. Upam, da mi tega ni zameril, čeprav se mi zaradi nekaterih situacij v preteklosti zdi, da je bila ljubezen obojestranska (takrat s mi je zdelo še zdelo prekmalu). Se vam zdi, da je še vedno zaljubljen vame in če ja kako naj začnem pogovor preko ig-ja ker sc-ja nima?

lp, itsoseba
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!
Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji. Z revijo PIL je odraščanje lažje! Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(353)
Ne še, se bom zdaj.
(53)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(62)
Me ne zanima dovolj.
(52)
Ne ljubi se mi brati.
(20)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(64)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Mini je odgovoril/a na
recimo da tale:koala:
 

Mini je odgovoril/a na
recimo da tale:koala:
 

Mini je odgovoril/a na
omg to je ful doro! nrdi se kdej to
 

Strelka je odgovoril/a na
heyy jaz sem že napisala 1. del zgodbe ...
 

Strelka je odgovoril/a na
ta zgodba je ful dobra. Res dobro pišeš. ...
 

Snoopy je odgovoril/a na
Hufflepuff
 

Snoopy je odgovoril/a na
Bom dala tega :wolf:
 

Mat neprijavljen je odgovoril/a na
prosim odgovarjajte
 

#jahanjejezakon je odgovoril/a na
Zelo dobra zgodba:yum:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Men so this or that ful všeč! Nevem lah ...
 

Prijateljica je odgovoril/a na
:koala: mogoče?
 

Coraline je odgovoril/a na
Ola! Tvoj blog je ponovno zelo zanimiv ...
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Super, hvala ti Emica!
 

Loti123 je odgovoril/a na
Griffndor LP, Loti
 

abc je odgovoril/a na
:chicken:?