snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 37. del

WEREWOLVES DON'T DIE 37. del

53
Tale del posvečam Hermioni Granger, ki je največja oboževalka te zgodbe:joy:(in je začela celo pisati scenarij te zgodbe). Her, rada te imam!!!! :kissing_heart::kissing_heart: Uživajte v branju!:heart::heart::heart::heart:
ALEX
Pri srcu me je stisnilo, ko je Kate vstopila v kočo, vendar sem se zadržal na mestu. Fynn je rekel, da vstopamo na dve minuti, zaradi varnosti. Sicer ne vem kje je tu trik, ampak sem ga moral ubogati.
Po dveh minutah je Fynn končno rekel: »Naslednji!« In planil sem k vratom ter v notranjost. Vame je butnil vonj po zatohlosti in zaradi prahu, ki se je nabral čez leta, sem kratko zakašljal. Čez nos sem si potegnil pulover, ki sem ga imel na sebi, da ne bi vdihoval prahu, ter se odpravil v temo. Zaslišal sem škripanje v zgornjem nadstropju, ter splezal po polovični lestvi v kotu, do vrha. Vendar zgoraj ni bilo nikogar. Namrščil sem se, ter se sprehodil po škripajočih tleh. pogled se mi je ustavil na nečem čudnem. Iz edinega, majhnega okroglega okenca na koncu sobe je lila dnevna svetloba, ki se je sredi sobe čudno lomila, da je ustvarila nekakšno svetlobno steno. Stopil sem do nje, ter začutil čudno silo, kot bi me nekaj vleklo noter. Kam noter? Ne vem. Razmišljal sem, kaj se je zgodilo s Kate, ter stopil do okna, to se pravi čez svetlobno steno, ki je nastajala zaradi čudnega lomljenja svetlobe. Vendar me je svetlobna stena potegnila vase. Mislil sem, da se bo vse začelo vrteti, da mi bo slabo, vendar ni bilo nič. Kate ni bilo nikjer, nenadoma pa sem zunaj zaslišal pok. Bil je odmevajoč in top pok, kot bi s ponvijo udaril ob glavo. Stekel sem ven, ter pri tem preskočil polomljeno lestev, vendar sem ugotovil, da ni več polomljena. Nisem se preveč oziral na to, spregledal sem tudi dejstvo, da prahu ni bilo nikjer več, hiša je bila pospravljena. Butnil sem skozi vrata na svež zrak, ter zagledal Kate ležati na tleh, poleg nje pa dva moška. Želel sem planiti k Kate, vendar sem se zadržal in se potuhnil. Moška sta bila ogromna, in proti njima nisem imel možnosti. Nenadoma pa sem se spomnil. Če se spremenim v volka… močno sem pomislil da odličen vid, sluh, voh, hitro in tiho premikanje,… in bil sem volk. Skočil sem iz koče na moška, ki sta presenečeno zazijala. Izza hrbta sta potegnila lovsko puško, vendar je presenečenje naredilo svoje. S čekani sem zagrizel v nogo enega od njiju, da je zavil od bolečine, ter se nezavesten zrušil. Nenadoma pa sem začutil pekočo bolečino v trebuhu, kot bi mi nekdo prerezal trebuh na pol. Obrnil sem se k drugemu moškemu, ki je v roki držal puško. Uperjeno v moj trebuh. Pogled mi je zdrsnil na strelno rano, ki mi jo je naredil. Kri je bila povsod in zmanjkovalo mi je moči. Še zadnjič sem šavsnil proti moškemu, ki je prestrašeno odskočil, pomagal drugemu vstati, ter zbežal. »Strahopetci…« Sem pomislil, nato pa se mi je stemnilo pred očmi. Nazadnje sem zagledal Kate, ki je nezavestna ležala na tleh.

Res mi je žal, ker je ta del krajši, vendar se tukaj stvari začnejo komplicirati:stuck_out_tongue_winking_eye: in želim da ostane napeto:joy::joy::sweat_smile: Če vam je bil všeč del, ga PROSIM lajkajte, komentirajte, kaj mislite da se je dogajalo (v tisti koči, z moškima,...). Hvala že vnaprej za vse odgovore!!!!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg noro!!!!
Nevme kAJ SE JE DOGAJALO
upsi caps lock
2
 
HVALAAAA LYSM!!!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! Ful dobro si napisala!:blush::heart::kissing_heart::kissing_heart:Vesela sem, da nsi šla z PILa!
Krasna zgodba:sparkles::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:
Lepo se imej:heart_exclamation:
2
 
Hvala ti!!!!! LYSM!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vau. Si neverjetno nadarjena pisateljica. Zdi se mi oziroma skoraj vem, da zgodbo pišeš s srcem. Čudovito začneš in zaključiš dogajanje v zgodbi. Bravo!
2
 
Vesoljka
hvala za tvoje strokovno mnenje XD Awwww ful lepo si napisala!!! LYMS!! <3<3<3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Suuuper carsko! Kako ti vspe!? Ta zgodba je res res res super! Nimam besed, saj je totalno prfektno! Čim prej napiši nov del! Lajkala sem že in naročila sem se pa že zdavnaj.
Lepo se imej!
:heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart::heart::heart::heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat:🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heart::heart::heart::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heartbeat::heartbeat::heartbeat::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart:🧡:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:🧡🧡🧡🧡🧡🧡:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:🧡🧡🧡:purple_heart::purple_heart::purple_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::joy:🤩🤩🤩🤩
2
 
HVALAAAAA LYYY!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO JE TOK KUL!!!!!!!!!! NE VEM KAKO SI ZMISLIŠ TOK DOBRE ZGODBE!!!!!!!!! KOMI ČAKAM NOV DEL!!!!!!!!!!
KER JE BIL TA FANTASTIČEN!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
LOL
AAAAAA HVALAAA!!!!! LYSM!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TI PRIČAKUJEŠ OD MENE, DA NAJ TI POVEM KAJ SI MISLIM GLEDE MOŠKEGA! O M G! NORO DOBRA PISATELJICA ŽELI, DA JI IZDAM MISLI! AMPAK VEŠ KJE SO? V TVOJI GLAVI! ZGODBA PA TAKO KOT VEDNO! NAPETO, IMA VELIKO BESEDNEGA ZAKLADA, SUEPR!
3
 
ahahaahahahahahahahahahahahahaha hvalaa!! In ja, spraševala sem za mnenje XD XD <3 <3 <3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj bo naprej????????????!!!!!!!!!!
1
 
haahahahah malce že imam predvideno, upam da vam bo všeč!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!
Kok dobro, komaj čakam nov del.
Me prav zanima kaj se bo zgodilo!!
Lepo se imej!
:hugging::innocent::kissing_heart::yum:
Lp, Cool Girl
1
 
HVALAAAAA!!!! Tudi ti se imej lepo <3 XD
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEJ KONČNO NOV DEL !!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:tO je moja prva zgodba 2.del wolf girl če te zanima
https://www.pil.si/pisalnica/objava/wolf-girl/2
1
 
bom prebrala <3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hej! najprej: ZAHTEVAM NOV DEL V TEM TRENUTKU!!!
ZDAJ PA: počaščena sem, da je del posvečen meni!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
itakkkkkkk!! Ti si ena tistih ljudi, ki me VEDNO spodbujajo in enostavno morala sem posvetiti tebi, ker pišeš še scenarij za to zgodbo!!! LYSM!
 
❤️❤️❤️ ravno pišem nov del scenarija 😂
 
ahahahah supeeeerrr
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:Takoj zdaj nov del!!!!!!!!!! Zakon zgodba!!!!!!!!!!!!!!
1
 
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD <3 <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ikakao so drznes!!@!!!!!!!
na najbolj napetem dely sisse ustavila. nehala bi spremljat zgidbo, ampak me zanima kaj se bo zgofldilo!@!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@
1
 
hahahahahaha sej to je namen, ustaviti se na najbolj zanimivem delu XD Naj ti še nekaj namignem: naslednji del bo še desetkrat bolj zanimiv XD <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Vem kaj je. Šli so nazaj v čas... :)
1
 
JEEEEEEEJ IN IMAMO ZMAGOVALCA XD Super ugibanje !!!!!! (če ni bilo očitno XD)
 
Je biloXD
 
lolll
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
superr! i love it!
1
 
TNX
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NoName, zdaj sem pa živčna! Res hvala no :expressionless:....SUPER, ČAKAM NA NASLEDNJI DEL LYSM!
1
 
hahahahahaha hvalaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pa kako se Xate vedno znajde v težavah???????? A ste opazili?
1
 
LoL, zna bit XD Dobra bralka si <3 Sam da je tokrat še Justin zraven.......
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komaj čakam nov del in zelo me zanima kaj se bo zgodilo!
1
 
AWWWW HVALAAAA!! Zdaj šele postaja napeto..... XD ;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NE! KAKO! ZAKAJ!!!!! NE MOREŠ SE VSTAVIT NA NAJBOLJ NAPETEM DELUU!!! PROSIM, DA BO NOV DEL KMALUU!!!!!!!!!! (SICER PA JE ZGODBA FANTASTIČNA)
lp,
j
1
 
j
hahahaha hvalaaaa lyyyyyyyyyyyyyy
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
O MOJ BOG!!!!!! NORO!!!! Nujno čim prej napiši nov del!!!:heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
XD hvalaaaa!!! Saj, nov del je že zunaj:)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro! Ne mogoče, da tako zaključiš! Moram brat naslednji del, by!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 5. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
2
o~Black Widow~o

Skrivna soba prijateljev 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
1
Živka

Svet brez besed 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
3
volkec

Andov ni na zemljevidu 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
6
Ginny fan

Pogum 5. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
4
pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
2
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 3
 
8
Mubi potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

SAMOZADOVOLJEVANJE

no torej. mi lahko kdo pove nacine samozadovoljevanja pri katerih pride do orgazma. kaksen vibrator ne pride u postev pa tudi s prsti mi ne uspeva nwm pac ne pride do rgazma.
hvala za odgovore
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(60)
11
(107)
12
(150)
13
(128)
14
(78)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Annie #1 je odgovoril/a na
Vse najboljše!!!!:hugging::hugging::hugging:🥳🥳🥳🥳:kissing_heart::kissing_heart:
 

Charm je odgovoril/a na
o bog, bolj se neb mogla strinjat s tem quotom:joy: ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Ful lepo:heart::heart::heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Wow hudo 🤯. Naredi še več delov. Prosim. Lp ...
 

Ana Rao je odgovoril/a na
jap
 

Ocean je odgovoril/a na
Vsakič me presenetiš! Super kot vedno:maple_leaf::fallen_leaf:
 

Doglover je odgovoril/a na
koker špannel
 

JustRose je odgovoril/a na
Prosim ne zameri mi, ampak se poplnoma strinjam ...
 

JustRose je odgovoril/a na
Ne zmeni se za tiste grde komentarje neregistriranih ...
 

Glasbenica je odgovoril/a na
Oooo uau!!! Res zelo zelo lepo za začetnico!!!:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_eyes: Skoraj ...
 

bralka10 je odgovoril/a na
koker spaniel or king roil charels spaniel ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Ulalaa, to pa že vem, da bo nekaj zelo lepega:relieved::kissing_heart: ...
 

history girl je odgovoril/a na
love it:heart_eyes::heart_eyes:
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Nova umetnina od *Galaxy Ginny* je tukaj!:ok_hand::frog::sparkles::heart: To ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hejla sweetheart! Ufff, si naložila materiala ...