snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 41. del

WEREWOLVES DON'T DIE 41. del

43
KAYLA
Odločili smo se iti nazaj v hiško na drevesu, da bi tam vse premleli in se odločili kako dalje. Vsi smo bili na tleh in iz glave nisem mogla spraviti pogleda na Joshevo negibno telo. Do hiške smo hodili v tišini, ki je samo nakazovala koliko misli nam roji po glavi. Na koncu nismo prav nič razpravljali. Legli smo vsak na svoje mesto v posteljah in poskušali zaspati.
Razmišljala sem. To je bila trenutno edina stvar ki sem jo lahko delala, brez da bi se zlomila in začela neutrudno jokati. Razmišljala sem, kaj moramo sedaj storiti. Ampak nisem si bila podobna. Niti ene ideje nisem dobila, in na koncu sem razmišljala ali sem preveč utrujena, preveč žalostna, preveč lačna in žejna, ali pa kar vse skupaj. Na koncu sem le zaspala, z mislijo na pretekli dan.
Znašla sem se pod vodo. Nekaj časa sem zadrževala zrak, vendar sem se spomnila da je polovica moji genov morske vrste ljudi, in da zato lahko prosto diham pod vodo. Vseeno mi je vzelo precej truda, da sem svoje, na zrak privajene možgane, prepričala naj odprejo usta in nehajo obupno iskati načine kako priti do zraka. Moja podzavest in zavest sta se na tej točki razdvajali in potrebovala sem nekaj sekund da sem jih spravila nazaj na skupno pot. Takoj ko mi je to uspelo, sem začela razmišljati kaj je ta prostor. Po nekaj sekundah razgledovanja sem presenečeno dojela, da sem pravzaprav na mestu, kjer sem preživela večino svojega otroštva. Bila sem sredi morskega kraljestva. Pred sabo sem zagledala našo hišo, in se začela premikati proti njej, nakar sem ugotovila, da imam rep. Repa nisem imela že od 9. leta. Takrat sem sama ustvarila napoj za pridobitev nog, da sem lahko zbežala. Mislim da ni treba omenjati, da sem morala za napoj vdreti v mestni laboratorij in jih pošteno okrasti. Če mi ne bi uspelo narediti učinkovitega napoja, bi (sem precej prepričana) od devetega leta gnila v zaporu. Ja, devetletnica v zaporu. No, nihče od moje 'družine', ni mogel spregledati da sem v resnici devetletnica ki se vsak mesec spremeni v pošastno žival. Če prav pomislim, sem izgledala res grozljivo. Zgornji del telesa je bilo volčje telo. Spodnji del pa morski rep. Groza.
Kakorkoli, odplavala sem do naše hiše, in skozi okno čimbolj neopazno pogledala v notranjost. Takoj sem ugotovila, da sem gledala dnevno sobo. Po kaminu so bile razporejene slike mojega mlajšega brata. Beseda 'mlajši brat' mi je odmevala po glavi, in namesto tišja, postajala vedno glasnejša. Nenadoma je dnevna soba izginila. Prav tako naša podvodna hiša. In takoj za tem še voda. Sedaj sem bila na kopnem. Ležala sem na mehkem pesku, in poleg sebe sem zagledala prazno stekleničko mojega napoja za pridobitev nog. Po sredini repa sem podoživela trgajočo bolečino, kot da mi nekdo trga rep na polovico. No, saj mi ga je. Nato sem zagledala svoje noge. Pobeg sem preučevala zadnji dve leti, torej od sedmega leta in zato sem točno kaj moram narediti. Potegnila sem se na stopala, ter takoj nato spet padla.
Podoživljala sem spomine iz svojega otroštva. Ta misel me je grozno prestrašila, in takoj sem se želela potegniti iz sanj, vendar ni in ni šlo. Zato sem samo opazovala devetletno-sebe, ki se je trudila potegniti na noge. Nenadoma pa se je nekaj deset metrov stran od obale pojavila svetleče modra pika. Ker je bilo sredi noči, je bila precej opazna. Liam. Moj mlajši bratec. Hitro se je približeval obali, moja devetletna jaz pa se je končno potegnila na noge in stekla med drevesa. Ko sem zagledala polno luno, ki se je počasi dvignila, sem začutila znano bolečino v hrbtenici, vendar sem je bila že navajena. Preobrazba. Za sabo sem gledala svojega mlajšega brata, popolnega štiriletnika, ki je bil – v nasprotju z mano, mesečno pošastjo – tudi element vode. Zato se je modro svetlikal v temi.
V svojem volčjem telesu sem spretno stekla med drevesi v temo. Slišala sem bratove korake za sabo, vendar so bili vedno tišji. Ušla sem. Nenadoma pa sem zaslišala krik. Otroški krik. Obrnila sem se in brez obotavljanja stekla nazaj v smeri od koder sem prišla.
»Liam!« Sem zakričala skozi temo, kar se je iz mojih glasilk izvilo kot lajanje. »Prihajam!« Spet lajanje. Končno sem prišla na mesto kjer sem ga nazadnje videla, vendar ga ni bilo nikjer. Obrnila sem se okrog in moj pogled se je ustavil na svetlobni steni nedaleč stran. Vendar je bila stena zlomljena. Prelomljena na koščke. In rahlo je žarela v modri svetlobi. Liam je stekel skozi steno. In jaz sem bila kriva za to. Izpustila sem obupen krik.

Preden 'izginem' za par dni, še en del Werewolves don't die, pri katerem bi se rada zahvalila Her in Maruški, ki sta mi pomagali:)
Lajkajte in se naročite name če še niste. Smo pri 91 naročnikov in me zanima če lahko pridemo do 100!
Uživajte v vikendu in pojdite na sonce!
Lp, No Name
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:
:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
lepaa
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Svaka ti čast! Lej, jaz se bom ubila, če ne dobim takoj v tem trenutku napisanega novega dela! Saj se hecam glede: ubila. Saj to že ITAK veste. A vseeno. Ko bi bila vsaj moja zgodba tako brana!:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved: Kdaj pride nov del? Drugače pa sssuuupppeeerrr!:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::green_heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful dobro. Veš ne spoznam se na angleska imena. Pa tud ne vem vsa imena od tropa. Kaj ke Josh poljubil Poppy? Čene imam to za reč::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
2
 
Justin je poljubil Poppy.
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
MAMMA MIA! NO NAME! TI OBVLADAŠ! VAV! NIMAM BESED! MAMMA MIA!
2
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del!!!!
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlično! In ti si odlična pisateljica:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Skrivnostno mesto 5. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Samo midve 7. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Moje čarovniško življenje, 22. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
0
Objava:

Juli 2. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Jaz, vampir 6. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Zaskrbljena potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Prosim pomagajte mi!!!! 😭

<3 hvala vsm ki si boste vzeli čas in to prebrali še bol pa hvala če odgovorite 🥰
Js sm pred neki časa dobila prvo menstro. Ko sm jo dobila drugič sm jo dobila ravno med šolo v naravi ker smo bli na morju. Nikomur nism hotla povedat da mam menstro kr bi me pol vsi spraševal zakaj se ne kopam. In sm zato sm se kopala z menstro. :slight_frown: In rezultat tega je da moja treta menstra full zamuja. 2 menstro sm dobila 21 avgusta zdej je pa] e oktobr js pa še vedno nism dobila menstre in me ful skrbi :sob: sm pa res res nočm k ginekologu. Mogoče veste gdaj bom dobila menstro? Ma kka izkušnje s tem? Aja pa stara sm 12. 1000000 x hvala če odgovorite 🥰
Zaskrbljenka
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(426)
Ne še, se bom zdaj.
(64)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(74)
Me ne zanima dovolj.
(63)
Ne ljubi se mi brati.
(23)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(87)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Angel je odgovoril/a na
Lepo:dizzy:
 

Freya🌺 je odgovoril/a na
cute:green_heart:
 

Angel je odgovoril/a na
wow ful lpeo
 

lovebooks<3 je odgovoril/a na
Js sem začela brati Severni sij, torej 1. ...
 

smille😀 je odgovoril/a na
1. l 2. k 3. a 4. h 5. f 6. c 7. j
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Heeej! tvoja zgodba mi je fuuul všeč:blue_heart::green_heart::blue_heart::green_heart: Lp ...
 

Nejka je odgovoril/a na
Lepo:thumbsup::blue_heart:
 

robotrobot je odgovoril/a na
jst sm naročen
 

robotrobot je odgovoril/a na
ful dobr res
 

robotrobot je odgovoril/a na
vedno ful traja boš dobila dont worri
 

Ginny_Weasley je odgovoril/a na
Lepo:heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Hvala, pa ful si lepo nardila 🥰!
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
P.S. Naslov tega dela je Na dekliškem stranišču, ...
 

Bralka zgodb :) je odgovoril/a na
Hej! Ful dobra zgodba. Meni je zelo všeč, ...
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Zelo mi je všeč! Spremljam:blush::wink: