snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 41. del

WEREWOLVES DON'T DIE 41. del

41
KAYLA
Odločili smo se iti nazaj v hiško na drevesu, da bi tam vse premleli in se odločili kako dalje. Vsi smo bili na tleh in iz glave nisem mogla spraviti pogleda na Joshevo negibno telo. Do hiške smo hodili v tišini, ki je samo nakazovala koliko misli nam roji po glavi. Na koncu nismo prav nič razpravljali. Legli smo vsak na svoje mesto v posteljah in poskušali zaspati.
Razmišljala sem. To je bila trenutno edina stvar ki sem jo lahko delala, brez da bi se zlomila in začela neutrudno jokati. Razmišljala sem, kaj moramo sedaj storiti. Ampak nisem si bila podobna. Niti ene ideje nisem dobila, in na koncu sem razmišljala ali sem preveč utrujena, preveč žalostna, preveč lačna in žejna, ali pa kar vse skupaj. Na koncu sem le zaspala, z mislijo na pretekli dan.
Znašla sem se pod vodo. Nekaj časa sem zadrževala zrak, vendar sem se spomnila da je polovica moji genov morske vrste ljudi, in da zato lahko prosto diham pod vodo. Vseeno mi je vzelo precej truda, da sem svoje, na zrak privajene možgane, prepričala naj odprejo usta in nehajo obupno iskati načine kako priti do zraka. Moja podzavest in zavest sta se na tej točki razdvajali in potrebovala sem nekaj sekund da sem jih spravila nazaj na skupno pot. Takoj ko mi je to uspelo, sem začela razmišljati kaj je ta prostor. Po nekaj sekundah razgledovanja sem presenečeno dojela, da sem pravzaprav na mestu, kjer sem preživela večino svojega otroštva. Bila sem sredi morskega kraljestva. Pred sabo sem zagledala našo hišo, in se začela premikati proti njej, nakar sem ugotovila, da imam rep. Repa nisem imela že od 9. leta. Takrat sem sama ustvarila napoj za pridobitev nog, da sem lahko zbežala. Mislim da ni treba omenjati, da sem morala za napoj vdreti v mestni laboratorij in jih pošteno okrasti. Če mi ne bi uspelo narediti učinkovitega napoja, bi (sem precej prepričana) od devetega leta gnila v zaporu. Ja, devetletnica v zaporu. No, nihče od moje 'družine', ni mogel spregledati da sem v resnici devetletnica ki se vsak mesec spremeni v pošastno žival. Če prav pomislim, sem izgledala res grozljivo. Zgornji del telesa je bilo volčje telo. Spodnji del pa morski rep. Groza.
Kakorkoli, odplavala sem do naše hiše, in skozi okno čimbolj neopazno pogledala v notranjost. Takoj sem ugotovila, da sem gledala dnevno sobo. Po kaminu so bile razporejene slike mojega mlajšega brata. Beseda 'mlajši brat' mi je odmevala po glavi, in namesto tišja, postajala vedno glasnejša. Nenadoma je dnevna soba izginila. Prav tako naša podvodna hiša. In takoj za tem še voda. Sedaj sem bila na kopnem. Ležala sem na mehkem pesku, in poleg sebe sem zagledala prazno stekleničko mojega napoja za pridobitev nog. Po sredini repa sem podoživela trgajočo bolečino, kot da mi nekdo trga rep na polovico. No, saj mi ga je. Nato sem zagledala svoje noge. Pobeg sem preučevala zadnji dve leti, torej od sedmega leta in zato sem točno kaj moram narediti. Potegnila sem se na stopala, ter takoj nato spet padla.
Podoživljala sem spomine iz svojega otroštva. Ta misel me je grozno prestrašila, in takoj sem se želela potegniti iz sanj, vendar ni in ni šlo. Zato sem samo opazovala devetletno-sebe, ki se je trudila potegniti na noge. Nenadoma pa se je nekaj deset metrov stran od obale pojavila svetleče modra pika. Ker je bilo sredi noči, je bila precej opazna. Liam. Moj mlajši bratec. Hitro se je približeval obali, moja devetletna jaz pa se je končno potegnila na noge in stekla med drevesa. Ko sem zagledala polno luno, ki se je počasi dvignila, sem začutila znano bolečino v hrbtenici, vendar sem je bila že navajena. Preobrazba. Za sabo sem gledala svojega mlajšega brata, popolnega štiriletnika, ki je bil – v nasprotju z mano, mesečno pošastjo – tudi element vode. Zato se je modro svetlikal v temi.
V svojem volčjem telesu sem spretno stekla med drevesi v temo. Slišala sem bratove korake za sabo, vendar so bili vedno tišji. Ušla sem. Nenadoma pa sem zaslišala krik. Otroški krik. Obrnila sem se in brez obotavljanja stekla nazaj v smeri od koder sem prišla.
»Liam!« Sem zakričala skozi temo, kar se je iz mojih glasilk izvilo kot lajanje. »Prihajam!« Spet lajanje. Končno sem prišla na mesto kjer sem ga nazadnje videla, vendar ga ni bilo nikjer. Obrnila sem se okrog in moj pogled se je ustavil na svetlobni steni nedaleč stran. Vendar je bila stena zlomljena. Prelomljena na koščke. In rahlo je žarela v modri svetlobi. Liam je stekel skozi steno. In jaz sem bila kriva za to. Izpustila sem obupen krik.

Preden 'izginem' za par dni, še en del Werewolves don't die, pri katerem bi se rada zahvalila Her in Maruški, ki sta mi pomagali:)
Lajkajte in se naročite name če še niste. Smo pri 91 naročnikov in me zanima če lahko pridemo do 100!
Uživajte v vikendu in pojdite na sonce!
Lp, No Name
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺:clap_tone1:🥺
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:
:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent::heart_eyes::innocent:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Aleluja!!!!!!!!!!!!! Najprej sem 12 minut čakala na pisalnici in znova nalagala stran, da končno preberem nadaljevanje. Pol me pokliče bratec v kuhinjo in sva se igrala zdaj pa končno pišem komentar. Ptem sem šla za pol ure ven in končno nadaljujem s pisanjem komentarja. Super je (Zgodba, ne moj komentar. Ta je itak vedno obupen:rolling_eyes:)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No mislim, da je dovolj klicajev in je čas za:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Pa še za modre:
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:In vijolične:
:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:In zelene:
:green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:In bleščeče:
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
In četvorne srčke:
:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:
No, mislim, da je zdaj dovolj, saj nimam cel dan časa za en komentar :)

LEPO SE IMEJ IN ČIM PREJ NOV DEL ZA BRAT NAM DEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
lepaa
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Svaka ti čast! Lej, jaz se bom ubila, če ne dobim takoj v tem trenutku napisanega novega dela! Saj se hecam glede: ubila. Saj to že ITAK veste. A vseeno. Ko bi bila vsaj moja zgodba tako brana!:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved: Kdaj pride nov del? Drugače pa sssuuupppeeerrr!:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::green_heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::heart::green_heart::purple_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::purple_heart::green_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ful dobro. Veš ne spoznam se na angleska imena. Pa tud ne vem vsa imena od tropa. Kaj ke Josh poljubil Poppy? Čene imam to za reč::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
2
 
Justin je poljubil Poppy.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
MAMMA MIA! NO NAME! TI OBVLADAŠ! VAV! NIMAM BESED! MAMMA MIA!
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del!!!!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično! In ti si odlična pisateljica:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
4
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
6
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
4
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 2
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 28 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Kr ena potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Moje življenje

Hej hej....
Umam par vprašanj in me zanima če lahko odgovorite??
1.Kaj naj nardim mislm da sm mal obsedena z telefonom in tv-jem (telefon-tiktok,youtzbe netflix)?
2.Veste šola in to a ne? No septembra grem v 9 razred in nisem ravno druzabne vrste človek. Nevem no teden dni pred koncem šolkega razreda(8r)je učiteljica vsem povedla da se morda ne morem oz. neznam vkljucit v druzbo in da nisem samotarka kot so do zdej mislili in me zanima kako pridt v ddužbo?
3.TEŽA in VIŠINA: Sstara sem torej 14 let in visoka 149 cm vem zelo malo ampak nemorm bit kej dost vec kr so v moji druzini bolj manjse rasti. Tezka pa sem malj preveč: 50 kg in nevem kako jih zgubit(nekej sem jih že 4 kg) drgač je moja teža normalna?
4.Pač mam ločene starše in zdej se bojim da bo spet korona in nebom spet dolg vidla moje mami kr živim pr atiju a ne. In mami vlkrat pogreßšam.
5.Počutim se ogabno in zmedeno in grdo. Nimam pojma kako se pogledati v ogledalo in v sebi videti nekaj lepega. Res nisem samozavestna oseba ampak ne žalim drugih kar je ponavadi posledica nizke samozavesti/samopodobe, za razliko od sebe v drugi ljudeh vidim point njihovo bistvo in v vsakem nekaj lepega tud tistimi tanesramnimi
6 A veste po devetem razredu...mors it v sredno in zdej se odlocam oacbla bi vzgojitljca pa bi sla pol vmaribor v solo k zivim na ptuju pac na oddelek za vzgojo za predsolske odroke al pa bi bla frizerka. Nism gihr kj nej zberem
7. ves kupovanje pa to pc ns kopujem cote zmojo maceho pa atijem a ne in zdej bo bolj mrzl pa to ane in pac jst numam stila komr moja maceh js mam pac rajs kake bol yproscene cote ce ves k mislm a ne? in pac nevem kako nej recem da nocenm oprinetih cot pa tega bol pa to a ne pa se v trebuh mam mal vllk pac tak malo prevec. Pa se jopce rada nosim pac nocem jih uzalit.
Sori za tako grdo izrekovanje besed. To sem tko napislaa konc vbistvu 11 minut cez polnoc tko nemorm spat sam o tezavah razmislam pa zalostna sm kj naj nardiiimmmm. Hvalaaa vnaprejjjj:pray::purple_heart::purple_heart::sob::sob::sob:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(234)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(166)
Kakšna knjižnica?
(108)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Ginny fan je odgovoril/a na
Hvala in zelo lepo! :hugging: Lp. Ginny ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Prijavim se
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Bravo!!!:purple_heart::purple_heart::purple_heart::ok_hand: Res ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw, zelo zanimivo. Iskreno, mi je zelo ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nit Slj Lum Prijavljam se Oanda em:panda_face:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Jaz že tako poizkušam v pisalnici:blush:
 

Bookworm je odgovoril/a na
Pri nas so vsi cepljeni! Pač razen jaz
 

Bookworm je odgovoril/a na
nogomet ledena kava rojstvo bela hiša frizerski ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1. Dragon girl 2. WhoLovesBooksAndMusic
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
:spaghetti::icecream:
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
1.tekefon??? 2.harmonika? 3.polž?
 

Night girl je odgovoril/a na
Všeč mi je. Kar tako naprej
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
Nogomet Ledena kava rojstvo Bela hiša Frizerski ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Ali lahko bereš zgodbo Neva in Ljubezen na ...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
ali lahko prebereš še mojo zgodbo Volkovi? :pray:🥺