snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 49. del

WEREWOLVES DON'T DIE 49. del

21
Nenadoma me je doletelo. »Moja prababica je čarovnica.«
»Kaj?!« Je zazijal Justin in se mi nekoliko preplašeno zazrl v oči. »Ali ti sploh veš kaj so čarovnice??« Odkimala sem z glavo.
»Ne, samo nekako prepoznam pisavo in… samo posvetilo se mi je.«
»Sedi.« Je ukazal Justin, ter sedel poleg mene. »Čarovnice so pred dvesto do tristo leti želele prevzeti svet. Vse originalne čarovnice so v resnici poskušale iz čarobnih bitij, kot so na primer vampirji, morski ljudje, volkodlaki,… postati ljudje. S pomočjo temne magije so se poskušale spremeniti, vendar jim je uspelo le na pol – postale so čarovnice. Zanimivo je, da je to dejansko uspelo samo ženskam, vsi moški v poizkusu so umrli. Po tem, ko so se za nekaj desetletij zamaknile, verjetno, da bi raziskovale svoje moči, so se vrnile z željo, da zavladajo svetu. Bile so šibke, a hkrati močnejše kot kadarkoli. Njihova magija jih je ščitila, a če se niso branile z magijo so bile z lahkoto ubite. Vsa bitja so se zato združila in jih enotno napadla – to je bilo prvič v zgodovini Zemlje, da so vse vrste pozabile na stare zamere in se združile v eno. Čarovnice ni bilo treba dejansko ubiti. Samo ugrizniti, do te mere da bi se morale preobraziti, vendar njihova telesa niso prenesla še tretje preobrazbe in zato so druga za drugo umrle. Vsaj tako so mislili, ampak sam sem bil prepričan da se je kakšna čarovnica zavlekla…«
»Čakaj, ti si bil poleg?« Sem vprašala začudeno.
»Ne, ampak o tem so nam vedno pripovedovali starši, ko smo bili še otroci.« Pokimala sem in mu nakazala, naj nadaljuje. »Torej, sam sem verjel, da je zagotovo kakšna čarovnica preživela in se skrila, nato pa nadaljevala rod čarovnic. In imel sem prav. Tvoja družina je ta rod.« Nato je utihnil. Nekaj minut sva sedela v tišini, nato pa sem zavzdihnila in vstala.
»Najprej morava poiskati Alexa.« Justin je pokimal, vendar je obsedel na tleh, zato sem se sama odpravila proti vratom in si jih ogledala. Bila so masivna in zelo stara lesena vrata in novejše tehnike vlamljanja tukaj ne bi delovale. Saj ne, da sem jih znala, ampak lahko bi jih poskusila poustvariti iz akcijskih filmov. Nemočno sem s pestjo potolkla po vratih, vendar se seveda ni nič zgodilo.

ALEX
Takoj ko sem videl, da je ga. Chase ustrelila Kate, sem se pognal nanjo. Podrl sem jo na tla in ji iz rok izbil lok. Zarenčal sem, ona pa je prestrašeno zajavkala, vendar so njene oči še vedno odražale nepremagljivost.
Nenadoma me je nekakšna nevidna sila odbila nazaj, da sem zajavkal in se opotekel. Brez da bi se preobrazil nazaj v človeka, sem stekel po ulici navzdol, v pričo vseh vaščanov. Vedel sem, da sem nam uničil možnosti mirnega preživetja v tej vasi, vendar mi ni bilo mar. Sedaj sem moral nekako rešiti Kate in Justina. Spreletel me je nov val energije in vedel sem, da moram rešiti prijatelja, zato sem se obrnil in stekel nazaj proti hiši ge. Chase.
Kmalu sem obstal pred hišo, vendar je ni bilo nikjer. V nekaj bolečih sekundah sem se spremenil nazaj v človeka, ter se pognal v hišo, vendar sem padel v past. Zaslišal sem klik takoj ko sem vstopil v hišo in mojo ramo je prestrelila neskončna bolečina, da sem v obupu zakričal in v trenutku vedel, da me je slišala vsa vas. Padel sem na kolena, nato pa se zložil po tleh, ter se v neskončnih bolečinah zvijal po mrzlih ploščicah. Počutil sem se, kakor da mi trgajo roko od telesa, čeprav je bila le navadna puščica. Kakor da mi je počasi odrežejo, medtem ko sem jaz pri polni zavesti. Čutil sem, kako so mi gorele mišice, čutil sem svojo kost. Nato me je zajela tema.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:Jesssssssssssssss NOV DEL!!!!!!!!!!!! ZAKON WAW OSTALA SM BREZ BESED:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart:ZAŽIGAŠ!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!
Pa ne morem verjeti! Nov del WDD!
Super! Odlično! Fenomenalno! Izjeeeeemna zgodba!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NN SUPER JE!!!! Res nimam besed!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon! Čim prej napiši nov del !
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG NN PA DEJ KAKO TEB USPE NAPISATI NEKAJ TAKO ZELO MEGAFANTASTIČNEGAAAA? OBOŽUJEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart: (btw že pišem nov del avg1940, ampak me je kr malo sram, kr je precej slabo v primerjavi s tem! :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart: :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue::heart_eyes::kissing_heart::blush::yum:
1
 
Hvalaaa!! Pa sem stoodstotno prepričana da ni slabo, ker si amazing pisateljica!! Se že veselim😘😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
O moj bog, No Name!:scream::heart_eyes:
Jaz res ne vem od kod tebi domišljija in ideje za vse to! Mislim ta legenda o čarovnicah… Jaz je v življenju skupaj ne spravim. Ti pa si jo (če prav vidim in sklepam) stresla iz rokava! Da sploh ne omenim, da je to 49. del in, da imaš še ti toliko za povedati in sploh nikoli ne nakladaš in res, res bravo za to! :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy:
Bo kaki party za tvoj 50. del?? (za katerega upam, da pride kmalu, kmalu):pray::pray::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sweat_smile::blush::wink:
Res bravo, bravo za to zgodbo! Svetovno! Upam, da se zavedaš kako velik talent imaš! Redek je in lahko si strašno ponosna, da ga imaš ti! Zelo, zelo dobro ga razvijaš!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::nerd::nerd::nerd::clap::clap::clap::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
LYSM!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
Samo ploskam ti lahko!:kissing::wink::grinning::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
1
 
Awwww tvoj komentar me je spravil do solz😁😘😘😘😘😘❤️❤️🥺 love you in res hvala za vse te prečudovite besede, za katere sploh ne vem če si jih zaslužim.
MWAH😘😘❤️
Lp, No Name
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komaj čakam novega! LYSM
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nn si to res ti?! A to ti pišeš?! NE VERJAMEM!
To je noro! Bravo!
Od kje ti toliko domišljije:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:?! Izjemno!
Ress si talentirana! Bravo nn!
Nimam besed zate:no_mouth:
Neverjetno!
Wow dobesedno sem ostala brez besed:sweat_smile:.
Samo... Ni mi jasno kako tebi tako dobro uspeva!? Kako!? Imaš res ogromno domišljije in idej! Bravo!
:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:
Izjemna tema za zgodbo in toliko zapletov! Pri zadnjih nekaj delih sem že skoraj pozabila da berem wdd, čisto si spremenila svoj slog pisanja (po mojem mnenju). Ampak še vedno je perfektno!
Zdaj pa da se mi spraviš pisat nov del, drugače bom zelo razočarana. Jasno!? Pa da mi pride ta vikedn, ker si oblubla:smirk::joy:!
Amazing! Res imaš ogromno talenta!
Brez besed:no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth:
Tvoja dg
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Harry Potter: Zoe's story 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Magične oči 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

December presenečenj 9. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Hana’s life 3. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 3
 
7
Elisabeth
Objava:

Last morning 1st part

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
3
ajiM
Objava:

Želvica Lupinca in njene dogodivščine 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
Pomagaj prosim! potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ZALJUBLJENA

Hej kot lahko že po naslovu sklepate sem zaljubljena v napačno osebo!
Vse se je začelo ko sem se lani zaljubila v mojega sošolca, prejšnji mesec sem ugotovila da on sploh ni moj tip. Po šoli ko sva jaz in ta moj sošolec čakala na prevoz domov je prišel še njegov eno leto mlajši brat. Nikoli se nisva pogovarjala, ker pa mi je bilo dolgčas sem začela pogovor, potem pa sva se še kar dolgo pogovarjala. Ugotovila sem da mi je zares všeč in da je on tisto kaj si bi želela pri fantu. Sedaj se pozdravljava na hodniku in se še kdaj pogovarjava.
Problem pa je to da sem se zaljubila v mlajšega brata mojega sošolca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj če on to izve??? Ne bi bilo čudno da sem bila v sošolca zdaj pa sem še v njegovega brata?
Glede na to, da z simpo nisva sošolca kako naj povežem stik med nama da vseeno ne bo očitno?
Kako se naj obnašam ko sem z njim?
Pa še, jaz in od simpe BFF sva kar dobra prijatelja tako da ali preko njega napeljem pogovor? Res ne vem!!!!!!!!

Že vnaprej hvala za odgovore!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(142)
Klepetalnica.
(80)
Svetovalnica.
(113)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(107)
Branje člankov.
(21)
Razvedrilo.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Saksofonistka je odgovoril/a na
Vijolična :purple_heart::purple_heart::purple_heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
kally's mashup Alexa and Katie Supergirl Zero ...
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Heyyy
 

Coraline je odgovoril/a na
:blue_heart:
 

springirl je odgovoril/a na
Wooow, nora frizura. Če se mi kdo s tako ...
 

springirl je odgovoril/a na
Wooow, punca, tole je noro! Ta platnica ...
 

KOKICA je odgovoril/a na
Je že tukaj. :relaxed:Upam, da je ok:ok_hand_tone1:
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Rumena!!!
 

KOKICA je odgovoril/a na
1.Sanjala sem, da so se vse reke posušile ...
 

VročaMačka je odgovoril/a na
Rumena:yellow_heart:
 

Amelia je odgovoril/a na
Lahko opišeš Paris. Amelia
 

Cool Girl je odgovoril/a na
:purple_heart:
 

Super girl je odgovoril/a na
:yellow_heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
:blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:
 

Videoibra Aaa skorr! cak bom se enkrat probala: videligra :joy::joy: