snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 49. del

WEREWOLVES DON'T DIE 49. del

21
Nenadoma me je doletelo. »Moja prababica je čarovnica.«
»Kaj?!« Je zazijal Justin in se mi nekoliko preplašeno zazrl v oči. »Ali ti sploh veš kaj so čarovnice??« Odkimala sem z glavo.
»Ne, samo nekako prepoznam pisavo in… samo posvetilo se mi je.«
»Sedi.« Je ukazal Justin, ter sedel poleg mene. »Čarovnice so pred dvesto do tristo leti želele prevzeti svet. Vse originalne čarovnice so v resnici poskušale iz čarobnih bitij, kot so na primer vampirji, morski ljudje, volkodlaki,… postati ljudje. S pomočjo temne magije so se poskušale spremeniti, vendar jim je uspelo le na pol – postale so čarovnice. Zanimivo je, da je to dejansko uspelo samo ženskam, vsi moški v poizkusu so umrli. Po tem, ko so se za nekaj desetletij zamaknile, verjetno, da bi raziskovale svoje moči, so se vrnile z željo, da zavladajo svetu. Bile so šibke, a hkrati močnejše kot kadarkoli. Njihova magija jih je ščitila, a če se niso branile z magijo so bile z lahkoto ubite. Vsa bitja so se zato združila in jih enotno napadla – to je bilo prvič v zgodovini Zemlje, da so vse vrste pozabile na stare zamere in se združile v eno. Čarovnice ni bilo treba dejansko ubiti. Samo ugrizniti, do te mere da bi se morale preobraziti, vendar njihova telesa niso prenesla še tretje preobrazbe in zato so druga za drugo umrle. Vsaj tako so mislili, ampak sam sem bil prepričan da se je kakšna čarovnica zavlekla…«
»Čakaj, ti si bil poleg?« Sem vprašala začudeno.
»Ne, ampak o tem so nam vedno pripovedovali starši, ko smo bili še otroci.« Pokimala sem in mu nakazala, naj nadaljuje. »Torej, sam sem verjel, da je zagotovo kakšna čarovnica preživela in se skrila, nato pa nadaljevala rod čarovnic. In imel sem prav. Tvoja družina je ta rod.« Nato je utihnil. Nekaj minut sva sedela v tišini, nato pa sem zavzdihnila in vstala.
»Najprej morava poiskati Alexa.« Justin je pokimal, vendar je obsedel na tleh, zato sem se sama odpravila proti vratom in si jih ogledala. Bila so masivna in zelo stara lesena vrata in novejše tehnike vlamljanja tukaj ne bi delovale. Saj ne, da sem jih znala, ampak lahko bi jih poskusila poustvariti iz akcijskih filmov. Nemočno sem s pestjo potolkla po vratih, vendar se seveda ni nič zgodilo.

ALEX
Takoj ko sem videl, da je ga. Chase ustrelila Kate, sem se pognal nanjo. Podrl sem jo na tla in ji iz rok izbil lok. Zarenčal sem, ona pa je prestrašeno zajavkala, vendar so njene oči še vedno odražale nepremagljivost.
Nenadoma me je nekakšna nevidna sila odbila nazaj, da sem zajavkal in se opotekel. Brez da bi se preobrazil nazaj v človeka, sem stekel po ulici navzdol, v pričo vseh vaščanov. Vedel sem, da sem nam uničil možnosti mirnega preživetja v tej vasi, vendar mi ni bilo mar. Sedaj sem moral nekako rešiti Kate in Justina. Spreletel me je nov val energije in vedel sem, da moram rešiti prijatelja, zato sem se obrnil in stekel nazaj proti hiši ge. Chase.
Kmalu sem obstal pred hišo, vendar je ni bilo nikjer. V nekaj bolečih sekundah sem se spremenil nazaj v človeka, ter se pognal v hišo, vendar sem padel v past. Zaslišal sem klik takoj ko sem vstopil v hišo in mojo ramo je prestrelila neskončna bolečina, da sem v obupu zakričal in v trenutku vedel, da me je slišala vsa vas. Padel sem na kolena, nato pa se zložil po tleh, ter se v neskončnih bolečinah zvijal po mrzlih ploščicah. Počutil sem se, kakor da mi trgajo roko od telesa, čeprav je bila le navadna puščica. Kakor da mi je počasi odrežejo, medtem ko sem jaz pri polni zavesti. Čutil sem, kako so mi gorele mišice, čutil sem svojo kost. Nato me je zajela tema.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:Jesssssssssssssss NOV DEL!!!!!!!!!!!! ZAKON WAW OSTALA SM BREZ BESED:gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart:ZAŽIGAŠ!
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG!
Pa ne morem verjeti! Nov del WDD!
Super! Odlično! Fenomenalno! Izjeeeeemna zgodba!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NN SUPER JE!!!! Res nimam besed!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zakon! Čim prej napiši nov del !
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG NN PA DEJ KAKO TEB USPE NAPISATI NEKAJ TAKO ZELO MEGAFANTASTIČNEGAAAA? OBOŽUJEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart: (btw že pišem nov del avg1940, ampak me je kr malo sram, kr je precej slabo v primerjavi s tem! :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart: :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue::heart_eyes::kissing_heart::blush::yum:
1
 
Hvalaaa!! Pa sem stoodstotno prepričana da ni slabo, ker si amazing pisateljica!! Se že veselim😘😂
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
O moj bog, No Name!:scream::heart_eyes:
Jaz res ne vem od kod tebi domišljija in ideje za vse to! Mislim ta legenda o čarovnicah… Jaz je v življenju skupaj ne spravim. Ti pa si jo (če prav vidim in sklepam) stresla iz rokava! Da sploh ne omenim, da je to 49. del in, da imaš še ti toliko za povedati in sploh nikoli ne nakladaš in res, res bravo za to! :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy:
Bo kaki party za tvoj 50. del?? (za katerega upam, da pride kmalu, kmalu):pray::pray::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sweat_smile::blush::wink:
Res bravo, bravo za to zgodbo! Svetovno! Upam, da se zavedaš kako velik talent imaš! Redek je in lahko si strašno ponosna, da ga imaš ti! Zelo, zelo dobro ga razvijaš!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::nerd::nerd::nerd::clap::clap::clap::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
LYSM!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
Samo ploskam ti lahko!:kissing::wink::grinning::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
1
 
Awwww tvoj komentar me je spravil do solz😁😘😘😘😘😘❤️❤️🥺 love you in res hvala za vse te prečudovite besede, za katere sploh ne vem če si jih zaslužim.
MWAH😘😘❤️
Lp, No Name
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komaj čakam novega! LYSM
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nn si to res ti?! A to ti pišeš?! NE VERJAMEM!
To je noro! Bravo!
Od kje ti toliko domišljije:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:?! Izjemno!
Ress si talentirana! Bravo nn!
Nimam besed zate:no_mouth:
Neverjetno!
Wow dobesedno sem ostala brez besed:sweat_smile:.
Samo... Ni mi jasno kako tebi tako dobro uspeva!? Kako!? Imaš res ogromno domišljije in idej! Bravo!
:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:
Izjemna tema za zgodbo in toliko zapletov! Pri zadnjih nekaj delih sem že skoraj pozabila da berem wdd, čisto si spremenila svoj slog pisanja (po mojem mnenju). Ampak še vedno je perfektno!
Zdaj pa da se mi spraviš pisat nov del, drugače bom zelo razočarana. Jasno!? Pa da mi pride ta vikedn, ker si oblubla:smirk::joy:!
Amazing! Res imaš ogromno talenta!
Brez besed:no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth:
Tvoja dg
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Skrivnostno mesto 3. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Kraljestvo svilnatih okov 2. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Odvzem morja, 29. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
2
..... potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Lepi spomini, Šola,...

Torej. Bila bom kratka. Pred kratkim sem s šolo odšla na izlet, ki sem se ga dolgo veselila. Nato se je nekaj zgodilo ševseeno sem lahko šla a ni bilo isto kot sem pričakovala. Ko sem bila tam sem si mislila kako hudo je in iskala sem same minuse. A ko sedaj pogledam nazaj se mi zdi da sem zaradi tega uživala manj ko bi lahko tako več. sedaj, ko sem se vrnila v šolo pogrešam ta izlet in si želim kot, da sploh ne bi prišla nazaj. Tam je bilo PERFEKTNO, brez šole, veliko zabave,... Tukaj je pa šola, obveznosti,... In ko pomislim da so naslednje počitnice šele čez kakšen mesec in da bom vmes dobila en kup ocen se mi kar MEŠA. Nimam volje in ne ljubi se mi. Ne morem pa nehati razmišljati o izletu kako sem se imela zabavno z družino in kako bi rada tam živela. Ampak kaj naj šola je tu in moram se soočiti s tem. Ima kdo kakšen pameten nasvet kako se učinkoviteje učiti?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(386)
Ne še, se bom zdaj.
(56)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(68)
Me ne zanima dovolj.
(57)
Ne ljubi se mi brati.
(22)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(74)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

LILI je odgovoril/a na
Hippogriff - zagotovo.
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Niffler!!!!
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Hipogriff!
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
hippogriff
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
Hej! Le povedala ti bi, da ima to igro že ...
 

Snoopy je odgovoril/a na
hippogriff
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
Loti 123? Ali me lahko obveščaš?
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
šnofeljček mislim da moraš narediti nov ...
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
super, lepo si narisala
 

Gospa je odgovoril/a na
Hejjj Meni je ta "fight scene" ful dobra, ...
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
1. Helijev balon 2. Nikjer, ker so preživeli 3. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
1. balon 2. ne bodo jih ker še živijo 3. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
Loti 123 maybe?
 

LILI je odgovoril/a na
Loti 123, predvidevam...
 

SunShine🌞 je odgovoril/a na
pospravi ali preuredi sobo, se uči za šolsko ...