snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - ZA MASKO 2. del

ZA MASKO 2. del

36
Seveda sem se v pismu zlagala o mojem telefonu. Moj telefon je bil napolnjen… Nebi si želela, da bi prejela klic jezne Sare, ki bo morala delati nalogo brez moje pomoči… Tudi večerjo si bo naredila sama… Včasih potrebujem premor od tega vsega. Veselim se, da se bom po dolgem času spet lahko družila s prijatelji… Zaradi testov in mojega neuspeha sem morala druženje nekoliko odstraniti na stran…
Sedaj, ko se bližajo počitnice, učitelji nehajo pritiskati s testi in nam pustijo živeti… Še par tednov in bom lahko normalno zadihala.
Odločim se da bom v kino odšla po drugi poti… Prijatelje želim presenetiti. Nasmehnem se svoji zvitosti, ter se odpravim na drugo ulico v mestu. Čeprav je ta pot daljša… Kaj če mi bo zmanjkalo časa in bom zamudila? Svoj tempo pospešim, skoraj že tečem. Imela sem čuden občutek in rahlo me je ščegetalo v trebuhu…
Spravim se v ulico, brez osvetljave. V roke vzamem telefon… Zmanjkalo mi bo časa… Hitro natipkam sporočilo Emi:
»Hej! Mislim, da bom malce zamudila… Bi me lahko mogoče počakali pred kino dvorano? Če pa želite, lahko tudi greste naprej brez mene…«
Sporočilo pošljem in pospravim telefon. Za seboj zaslišim glas telefona, ki je prejel sporočilo. Obrnem se nazaj. Nikogar ni bilo tam… Pogledam na svoj telefon, ki ni prejel nobenega sporočila. Zaslišim tih glas.
»Ema? Ema je vse v redu? Ema me slišiš?!« Začudeno pogledam okoli sebe. Sledim glasu nazaj po ulici. »Ema? Se je kaj zgodilo? Prihajamo zdrži še malo!« Izpustim svoj telefon in hitreje sledim telefonskemu glasu.
Nenadoma pred svojimi očmi zagledam roko. V njej je bil telefon… S pogledom se zazrem naprej… V meni se je nabral neopisljiv občutek.
Padla sem na kolena ob Eminem truplu. Ne morem verjeti kaj se dogaja. Ema leži na tleh, v njenem prsnem košu je bil zaboden nož, ki mi je bil rahlo znan. Zgrabim jo za obraz. Prestrašim se, ko jo pogledam v oči.
Na mestu, kjer bi morale biti oči sta bile dve beli vrtnici. Njen obraz je bil videti prestrašen. Njena usta so bila krvava, njen vrat je bil prerezan, iz vrtnic so kapljale kaplje krvi, njeni lasje so ležali povsod, njeno telo je bilo večkrat zabodeno… »Ema?! Si še tu? Ema prosim odgovori! Na poti smo!«
Želela sem spregovoriti a moj glas ni želel iz mojih glasilk. Zavedala sem se samo, da pred mano leži truplo moje najboljše prijateljice! Prekinem klic na telefonu. Emo objamem čez ramena. Zakričim od žalosti in jeze. Komaj sedaj sem pričela jokati.
»Ema?! Prosim te! To nisi ti! Zakaj??!!« Kričim na vso grlo. »NA POMOČ!!!« Eminega obraza nisem morala več videti, saj so moje oči bile napolnjene s solzami. Emo božam po bledem obrazu, z roko tolčem ob tla, kriče jočem in čakam na pomoč.
Kdo bi to storil?! Zaslišim glasne korake, ki so se začeli približevati. Ne vem če bi se jih razveselila ali bi še bolj zajokala.
Od daleč sem lahko prepoznala štiri prijatelje. Luka se je takoj pognal proti meni in Emi. »Kaj se je zgodilo?!!« Nisem mu znala odgovoriti zato sem molčala. Odrinil me je stran, tako da sem se z glavo zaletela ob zid bližnjega bloka. Zvrtelo se mi je v glavi.
Slišala sem glasen jok in kako je Lana klicala policijo, ter rešilce. Počasi se poberem na noge, a me za roke zgrabi David. »Kaj se greš?!«
Počasi ga pogledam v obraz. Videti je bil jezen in žalosten. »Ničesar nisem storila!« Odkima. »Vsi vemo, da je to tvoj nož! Nož tvojega očeta je! Vsi vemo kaj je bilo! Zakaj Lara?! ZAKAJ!!?« Moj nož? Zmedeno skušam pogledati nazaj k Eminem truplu. Nož mi je bil znan… A bil je poln krvi, zato ga nisem takoj prepoznala in tudi osredotočena sem bila na Emo in ne orožje, ki jo je ubilo…
»David… Jaz…« Odkima. »Slišiš glas siren? Pote prihajajo! MORILKA FRDAMANA!! Nikoli več te ne želim videti!« V tem velikem šoku, se zavem da moji prijatelji mislijo, da sem jaz Emina morilka. »Tega nebi nikoli…«
»PA SI!!« Zagledam objokanega Brina. Nikoli si nebi mislila, da bi Brin tulil name… Bila sva si zelo blizu. »NISEM!« David me zgrabi za rokav jopice, ter me povleče za seboj. »Še enkrat kaj takšnega izgovori…« S pestjo me udari naravnost v obraz. Zgrudim se po tleh in se zjočem.
»NISEM, NISEM, NISEM BILA JAZ! ZAKAJ BI TO STORILA? MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA JE BILA!!«
»NIHČE NE VE!« Lana se je vpletla v prepir. »PUSTITE JO VENDAR! EN NOŽ NE MORE POVEDATI CELOTNE ZGODBE! PRIJATELJI SI ZAUPAMO!« Lano imam zelo rada. Vedno je tista prijazna srčna duša. Tudi v takšnih situacijah bo branila nekoga in uničila prepir.
»Njej nihče ne more zaupati! SOVRAŽIM TE!« David svojo nogo nameri vame in me z polnim udarcem, brcne v trebuh.
Še bolj se mi je zvrtelo in nisem morala dihati. »PA SAJ JO BOŠ ŠE UBIL!« Lana skoči k meni in me objame okoli ramen.
Policija je v minuti pridervela do kraja zločina. Objokan Luka se ni hotel odmakniti od Eminega trupla. Z Emo sta skupaj hodila okoli dveh mescev, ljubil jo je. Policisti so nas pospremili do njihovih kombijev in nas poskušali umiriti.
Zraven mene je sedela samo Lana. David mi je grozil s pogledom, Brin me sploh pogledati ni hotel, Luka se pa sploh zavedal ni kje je in kaj se dogaja. Glavo skrijem v odejo, ki so mi jo dali policisti. Pogledam Lano, ki je bila rdeča v obraz.
Pogledala me je nazaj in odkimala. »Ne razumem…« Še bolj je zajokala. Opazila sem, da samo jaz ne jočem. Je to nov dokaz da sem bila jaz morilka? Bi morala jokati? Srce mi je pričelo razbijati, bila sem polna skrbi, žalosti in jeze. Iz kombija padem na kolena.
Začelo je deževati. Z glavo udarim ob asfalt in zakričim. »NOČEM VEČ!!! NE ZDRŽIM TEGA!!! EMA SI TEGA NI ZASLUŽILA, JAZ BI SI MORALA!!!« Od jeze pričnem tolči ob tla in z glavo udarjam ob asfalt, da se mi zvrti.
Ob meni se takoj znajdejo policisti in Lana. Slišala sem njihove zaskrbljene glasove, a sem jih ignorirala in nadaljevala z udarci. Začutila sem kako me je nekdo prijel okoli ramen in odvlekel stran. Jočem in kričim da hočem umreti. To je moja edina želja…

Oj!
Tukaj je nov del in upam da vam je všeč :) Lajkajte, komentirajte in se naročite name, če želite biti obveščeni o prihodnjih delih ;)
Hvala vsem ki spremljate to zgodbo!
Lp.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga Bad girl!
Res si izjemna pisateljica. Pa ne samo pisateljica, ampak tudi prijateljica in oseba! Res si... čudovita!:heart:
Zelo lepa zgodba! Res wow! Res ne vem kje črpaš vse te ideje! Res si domiselna! Zgodba je prfektna in še več!:kiss:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Rada te imam! Tvoja največja oboževalka!
NAJRAJŠI TE IMAM
3
 
HVALAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕 LYSMM SISSS💕💕💕💕💕💕💕
 
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba! Super pisateljica! SVETOVNO! PERFEKTNO! Nov del! Takoj!
Lp, Sladkorček;)
1
 
HVALA TIII!💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NOROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! :heart::heart::heart: LOVE IT!!!
1
 
HVALAAA GUSTEKKKK💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
waw
kako ti uspe tako super zgodbo napjsat?!
#super
#odlično
#fenomenalno
#perfect
#zakon
#krasno
#izjemno
#vsetoskup

to opiše tvojo zgodbo
1
 
AWW HVALA TIIII💕💕💕💕💕🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!!!!!!!KAJ SE JE ZGODILO, KDO JE MORILEC???!
MORAM IZVEDETI
TAKOJ NOV DEL!!!!!!!!!!!!!
LYSM CAT
2
 
HAHAHA, HVALA TIIII!!!💕💕💕💕🥺🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:sob::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: Uff, kako žalostno. Res odlično pišeš. :heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
HVALAAAA🥺🥺🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ej ful dobrrrrr. nov del hiro napiši
2
 
Ginny
hvalaaa❤️❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tukajle lahko napišem samo: Brez besed. Pika. Brez. Besed.

Okej tole pa ne more biti tolko prazen komentar če je zgodba tolk polna.
Polna vsega.
Bom našla še več besed.... hm....... ni jih. Prazna glava. Ne najdem besed, res sem šokirana (uuuu našla sem besedo :grin:).

No mislim, da ne bil tole najbolj dolgočasen komentar v zgodovini vseg komentarjev ampak res, nevem kako bi opisala tale del.

Lahko samo rečem hitro, HITRO novi del!

LYSM
Like emojis

#brezbesed
#hitronovdel
#popolnomašokirana
#obožujemtozgodbo
2
 
ahahhaha, hvalaaa❤️❤️❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superca je tale nov del. Komaj čakam, da vidim kako se bo razpletlo. Čim prej rabim nov del!
Lp pilovka99
1
 
hvalaaaaa🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg tole je tko d best zgodba ever. tole bi mogla celo knjigo napisat. ful se uziviš v zgodbo... kdaj pride 3 del
1
 
AWW HVALA TIII!!💕💕💕💕🥺🥺🥺 mislim da ga bom lahko dokočala naslednji teden v petek.. bom videla bo pa prišel hitro ;) <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Upam, upam, da ta zgodba ni niti v eni podrobnosti navdihnjena po resničnih dogodkih!:cry::cold_sweat:
Zelo, zelo pretresljiva je! Aleluja! :pray::sob:
Bravo!:ok_hand:
Rada te imam,
JustLilly:two_hearts::two_hearts:
1
 
ahaha, hvalaaaa❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺 nekaj črpam iz svojega življenja.. (režanje, jok, čustva, samo poškodbe,...)
LYSMMM❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ma, ti si nevrjetnaa:joy::smiley::smiley::smiley::smiley::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::upside_down::sunglasses::sunglasses::sunglasses::flushed::flushed::flushed::flushed::flushed:
sam ploskam loh kako ti uspeeeeeeee:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
kdaj novi dellllllll hocemmmmmmm plisssssss plosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hitloooooooo:relieved::relieved::relieved::relieved::hugging::hugging:
svaka ti čast begiiii:scream:
1
 
HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕🥺🥺🥺 LYYYSMMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kdaj bo novi dellllllllllllllllll????????????????
komaj čakammmmmm.
si super oseba,pisateljica, prijateljoca, umetnica, vse to in še več:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
zgodba #1(in vse tvoje ostale!)
1
 
HVALAAAAA💕💕💕💕💕🥺🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Komaj čakam no del
1
 
hvalaaaa🥺🥺🥺❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba:heart::heart::heart::heart::heart:... Je pa res sadd:cry: žal mi je Eme, kot I. zato, ker je tudi moja bff Ema in kot II. Zakaj Ema... :sob::tired_face: Pa tudi Lare mi je žal, zakaj mislijo da je ona morilka? Zakaj ji ne zaupajo???? :sob:bomo videli v III. delu,ne?LYSMM:heart::heart::heart::heart: Res si the Best pisateljica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕 HVALA HVALA IN ŠE ENKRATT HVALAAA🥺🥺🥺🥺💕💕💕💕💕LYSMM💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NEMOGOČE!!!!!!!!! Odlična zgodba. :scream::smiley_cat::grinning::smiley:
1
 
HVALAAAA❤️❤️❤️😩😩😩
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Sladkorček

Polkrvna Hči - Aria 2. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
2
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 2. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
3
*Galaxy Ginny*
 
7
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 3. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
6
Fell for you

Love at it's end

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
4
smille😀

Mancine počitnice 10. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 1
 
2
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 2.

Ogledov: 30 Odgovorov: 1
 
6
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 1.

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
6
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

KajNaj

hej! uglavnem vem da se še moja menstra usklaja ker jo mam sam pol leta ampak vseeno. zdaj sem mela parkrat redno zdaj pa ni prisla (se sploh ne sekiram ker je ok, bo že prišel cas da se bo uskladila). ampak danes pa imam tako hude krce, da komaj ležim oz. počivam:joy:ali sem kaj čudnega pojedla? ali menstra prihaja? krci so od 1-10= 9
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(167)
Več kot eno, manj kot pet.
(223)
Več kot pet!
(160)
Več kot deset!
(155)
Kakšna knjižnica?
(104)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Lepo:heart_exclamation::heart_exclamation: Kot ...
 

Wise Girl je odgovoril/a na
OMG ČUDOVITA RISBA:clap::clap::clap::cla ...
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
jeeeeeeeeeeej blank je nazajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jej vrnila si se. Resne vem kaj jebilo ampak ...
 

Blank je odgovoril/a na
Kako lahko vprašaš, če kdo sploh še spremlja? ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
ja! nazaj si! prosim spet piši wdd!:sparkles::heart::hugging::blush: lyms!:sparkles::hugg
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Nočem bit nesramna ampak a ni dost da en ...
 

Eva je odgovoril/a na
lepo kje je to
 

Jamie je odgovoril/a na
Izjemno dobra pesem.
 

Mantra je odgovoril/a na
Morm rečt, da jest nism nič od tega zgubila ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
Lepo! pa zelo dobro rišeš čevlje. meni nikole ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
vauu! ful lep slap:))):sparkling_heart::heart_eyes::blush:
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
o hvala da si predlagala nice del...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
:heart_eyes:
 

Loud girl je odgovoril/a na
hej! vem samo za 2:) 1. Pomaranča1 2. ...