kako?

pa ne mi rečt naj jim povem za hujšanje ker me ne bodo resno vzeli in mi sploh ne dovolili
Odgovori:
žlice
olivnega olja
4 fileji lososa
4
žlic
mešanice semen (lanena, sezamova, sončnična in bučna)
1
žlica
masla
2
stroka
česna
8
manjših bučk ali 4 večje
2
žlici
vloženih kaper
sol
POSTOPEK
PRIPRAVA
5 min
KUHANJE
15 min
SKUPAJ
20 min
Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Filejem lososa odstranimo kožo in jih posolimo, pokapamo z olivnim oljem ter potresemo z mešanico semen.
Fileje položimo na pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko. V ogreti pečici jih pečemo 15 minut.
Medtem ko se fileji pečejo, operemo bučke in jih narežemo na pol centimetra debele kolobarje. Z nožem stremo česen in ga olupimo.
V ponvi segrejemo žlico olja in žlico masla, dodamo česen in ga pražimo eno minuto. Dodamo bučke in jih pražimo 4 minute. Na koncu dodamo kapre ter vse skupaj pražimo še eno minuto. Solimo po okusu. Pražene bučke in pečene fileje serviramo na krožnike.
1. čim več telovadi (zgoraj je moja najljubša večerja, ki jo lahko pripraviš zase in za svojo družino.)
LP, Dalmatian girl12

Moj odgovor:

Svetovalnica
Obvestila
DODATNE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE
Naročniki revije Pil, pozor!
Na Pilovi spletni strani imate naročniki revije posebne ugodnosti. V klepetalnici lahko z drugimi naročniki klepetate v ločeni sobi klepetalnice, ustvarjate teste v Galaksiji testov ter na vseh forumih objavljate fotografije in risbe.
Vse, kar potrebujete za aktivacijo ugodnosti, je naročniška številka.
Naročniško številko dobiš na e-poštni naslov, ki si ga vpisal/a na naročilnico. Dostop do dodatnih vsebin za naročnike lahko aktiviraš tudi tako, da vpišeš ime in priimek plačnika naročnine (to je najverjetneje eden od staršev oz. skrbnikov). Če številke nikakor ne najdeš, piši na revije@mladinska-knjiga.si in ti bomo pomagali.
Kam vneseš naročniško številko? Klikni desno zgoraj na svoj vzdevek in izberi “Dostop za naročnike” ali pojdi direktno na povezavo https://www.pil.si/mojprofil/aktivacija.