snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Zgodba: Žrtvovanje: Brez predaje 6. del

Brez predaje 6. del

2
Nastal je velik kaos. Krogle iz pištol in pušk so letele na vse strani, odmevale so eksplozije ter meči so se iskrili.
»Koliko časa naj bi to še trajalo?!« je zavpil Jacob, ki je nad svojega nasprotnika pošiljal vrsto krogel senc, ki so prihajale iz njegovih rok. »Ko se Nick vrne, lahko ustvarimo skupno reakcijo,« je zaklicala Kate, ki se je mečevala z visoko ter vitko punco s črnimi lasmi, »do takrat pa se moramo bojevati!« »Ne vem, koliko časa bom še tole lahko prenašal,« je zavpil May, ki je na vse pošiljal roje puščic. »Umaknite se!« je zaklical Michael in vsi so se vrgli na tla, ravno, ko je val elektrike spolzel prek njihovih glav ter pobil vse nasprotnike. Alarm je začel tuliti še glasneje in zdaj so prihajali vojaki specialne enote. »Oh, ne,« je zaječala Black in ona in Jacob sta se pognala nadnje, v dlaneh pa sta vrtinčila ogromne krogle senc. Kyra je z elektrošokom omamila dva močna možaka, Nicka pa še vedno ni bilo od nikoder. Nenadoma se je May zrušil na kolena, saj ga je nekdo zabodel z mečem v nogo ter trenutek kasneje še z njim oplazil bok. Kate je vojaku zapičila meč v ramo ter Maya odvlekla za hrib. »May? Me slišiš?« ga je vprašala. »Kate, prosim, pošlji Nicku pismo, za reakcijo moramo biti vsi pri sebi, in jaz ne bom več dolgo…« Kate je tedaj opazila rano na njegovem prsnem košu. »Kaj je to?« ga je vprašala. »To ni nič, krogla me je le opazila, ampak če imam tri take rane…« »Poslala mu bom sporočilo,« je rekla in nakracala Nicku na listek naj pohiti, ter ga poslala. Trenutek kasneje je odpisal, da že prihaja.
»Na poti je,« se je Kate obrnila k Mayu, »boš lahko zdržal še nekaj minut?« »Bom,« je prikimal. »Počakaj tu, prav?« je rekla in odhitela nazaj v boj. Nenadoma je zagledala, da se je za Kyro pojavil neznan moški in nad njo dvignil nož… »Kyra! Pazi!« je zakričala, a v naslednjem trenutku so se za neznancem pojavile roke, mu pokrile oči in mu osmodile obraz. Moški je zatulil od bolečine ter se opotekel stran, za Kyro pa se je pokazal ves nasmejan Nick. »Za kakšni dve uri sem se napolnil, to bi moralo biti dovolj,« je povedal. »Grem po Maya, zdaj je čas!« je vzkliknil Michael in stekel za hrib. Sekundo kasneje sta se že pojavila nazaj ob njih. Legende so hitro izoblikovale krog, se prijele za roke, se skoncentrirale… in vse je vrglo v zrak. Eksplozije so bile obvarovane le Legende, Jacob in Black, a v vsesplošnem neredu so še zadnjič odjeknili streli pušk in Black je zakričala. Za nekaj trenutkov ni bilo mogoče videti ničesar, nato pa so se podobe počasi izoblikovale, in po tleh so videli trupla padlih vojakov, njihovega šefa ter Black, ki je ihtela in klečala in Kate se je skoraj onesvestila, ko je videla, ob kom kleči.
Na tleh je ležal Jacob, na prsnem košu je imel rano in iz nje mu je vrela kri. Kate se je pognala proti njemu. »Jacob! Jacob! Me slišiš? Prosim, reci kaj!« je vpila in ga stresala. Njen brat je počasi odprl oči. Očitno je bilo, da se je mučil za vsako besedo, ki jo je izgovoril. »Bravo, zmagali ste… Nič ne skrbite zame, grem nekam, kjer mi bo lepo… Ne narobe razumeti, ampak upam, da se ne vidimo prekmalu…« je rekel in jim pomežiknil. »Ne morete ničesar narediti?!« je histerično zavpila Black in pogledala legende, Jacob pa je tačas že zaprl oči. »Lahko bi, ampak morali bi se vsi strinjati…« je rekla Kate in se upajoče zazrla v svoje prijatelje. »Jacob je žrtvoval svoje življenje, da bi nam pomagal… to je najmanj, kar lahko storimo,« je rekel Nick. »Se strinjam, meni tudi ni več veliko preostalo, torej naredimo to,« je rekel May. »Prav,« sta v en glas rekla Michael in Kyra. Legende so se zbrale v krog okoli njega, iz njih pa so začeli izpuhtevati njihovi elementi: iz Kate delci vode, iz Michaela sivi in iz Kyre vijolični kosci elektrike, iz Nicka delci ognja ter iz Maya delci rastlin. Vse je izginilo v beli luči, in ko se je spet zjasnilo, Jacob ni imel več rane, zbudil se je in odprl oči. Legende so bile zdaj kot raznobarvni duhovi, sestavljeni iz koscev svojih elementov. Pomahale so jim, Kate jima je pomežiknila in izginili so.
20 LET POZNEJE
»Oči, oči! Koliko časa še?« Dvanajstletni William Moonlight veselo poskakuje okoli očeta ter se smeji. Njegov oče Jacob utrujeno sedi za mizo in se sklanja nad papirje. »Will, pusti očija na miru,« se namršči njegova šestnajstletna sestra Hope, »kaj ne vidiš, da ima delo?« »Hope ima prav, fant moj, star sem že štiriinštirideset let in nimam več toliko energije, kot sem jo imel včasih,« svojega sina nagovori Jacob. »William je pač vznemirjen,« zdaj reče Black, ki je prišla po stopnicah, »dolgo je že, odkar smo videli Kate in ostale.« »Jutri je 9. avgust!« navdušeno vzklikne najmlajši, »takrat pridejo Legende in lahko jih spet vidimo!« Legende so se enkrat na leto prikazale svojim svojcem in zmeraj so prišle iz morja. Včasih so prišle prej le, če jih je kdo zares potreboval.
Naslednji dan je William še bolj razigran in komaj je počakal na pol desetih zvečer, ko Jacob reče, da je čas, da gredo. Zdaj tudi Hope ne more skriti navdušenja. Izjemno rada klepeta z Legendami, še posebej s svojo teto. Nima vsak tete, ki je znana kot nekdo, ki je v svojem življenju pomagal veliko ljudem. Pol ure hodijo do obale in obstanejo na njej. »Ne morem verjeti, da je od tega že dvajset let,« zamrmra Black. »Ja mami, saj veva, da se ti zdi kot včeraj,« zavije z očmi William. »Glej, Will! Tukaj so!« vzklikne Hope. Voda se začne vrtinčiti in iz nje se izoblikuje Kate Moonlight. »Kako gre, družinica?« veselo vpraša. »Kje je May?« vpraša William. »William! Kako se obnašaš?« svojega sina okara Black. »Prihaja. Ampak na tvojem mestu bi se raje zgledovala po Nicku in Mikeu, Will. Vsaj če hočeš dobiti punco,« reče Kate in mu pomežikne. »Kate!« zdaj vzklikne. Black in se ji namršči. »Samo hecam se, no,« zavije z očmi Legenda. Zdaj so prišli iz vode še ostali. »Oprostite za zamudo,« se nasmehne Kyra. »Čez koliko časa moraš iti?« se pozanima Michael pri Hope. »Eno uro imamo. Ob enajstih zvečer moramo biti na postaji,« odgovori Hope. »Kako hitro rasteta,« zamrmra Nick. »Lahko pridemo z vami?« vpraša May. »Kako?« se začudi Black, »saj ne morete na kopno.« »Za 5 ur gremo lahko,« odgovori Kate, »najbrž ne bo trajalo tako dolgo, ne?« Jacob odkima. Vse Legende so se zdaj spremenile v ljudi, odeti v črne plašče. »Pojdimo, torej,« reče Mike. Hodili so do postaje. Vlak je že prišel in na peronu je bilo veliko ljudi. »Ni mi jasno, zakaj moraš na šolo že danes, ko pa se začne šele septembra,« se pritoži May. »Najstarejši se moramo pripraviti za novo šolsko leto,« mu odgovori Hope. »Moj zaboj so že teleportirali sem. Adijo, Will,« se Hope obrne k mlajšemu bratcu. Hope odide po svoj zaboj in Jacob ji pomaga zložiti vse na vlak. »Saj sploh niso najstarejši,« se namrdne William. »Ko smo bili še mi živi, je bila šola veliko manjša,« se namršči Kate, »le pet nas je bilo. Zdaj pa je tukaj ljudi za celo mesto.« »Vse več junakov je, Kate,« ji reče brat. »In zato so ti manj izjemni,« zamrmra May po tiho in vsi se zasmejejo. »Adijo! Se vidimo kmalu, Will!« vzklikne Hope, »že septembra!« Vsi ji pomahajo in vlak spelje ter zavije, da ga ne morejo več videti. »Jacob,« se zdaj oglasi Kate, »ti in Black se bosta z mano morala pogovoriti o nečem, na samem in ko bo pravi čas, vama bom poslala sporočilo. Zdaj pa moramo iti.« »Pa – pa!« vzklikne May in Legende zbledijo v noč.
***************************************************************************************************************
Prosim lajkajte, če vam je bila zgodba všeč (to je njen zadnji del). Hvala vsem, ki jo berete!
Lp, Kattie :headphones::guitar:

 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Zgodba: Žrtvovanje


Objava:

Rezultati!

Ogledov: 686 Odgovorov: 12
 
6
Objava:

Glasovanje - navodila

Ogledov: 418 Odgovorov: 1
 
8
Objava:

Ognjišče (Feniks) - cela zgodba

Ogledov: 489 Odgovorov: 4
 
12
Objava:

Feniks 7. del

Ogledov: 213 Odgovorov: 0
 
5
Objava:

Usodna laž 1. del

Ogledov: 520 Odgovorov: 6
 
22
Objava:

Ms. Blue

Ogledov: 534 Odgovorov: 0
 
4
Objava:

Usoda~Celotna zgodba

Ogledov: 578 Odgovorov: 11
 
36
Objava:

Usoda 6. del

Ogledov: 320 Odgovorov: 3
 
16
Strelka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

lgbtq+??!? preplavljajo me čustva

heyyy PILovci in PILovke
spet imam problem in sicer lahko že iz naslova sklepate da govorim o LGBTQ+.
SEM PUNCA!! Jaz sem zdaj 7.razred in do približno pred enim letom sem pač mislila da so mi všeč samo fantje in da so tisti ki jim je všeč isti spol in drugi so LGBTQ+ da so čudni in da je to nenormalno. Ampak pred približno enim letom sem začela to podpirat saj se mi zdi to prav. Včasih sem se potem vprašala kaj če so mi vseč punce in potem mi niso bile. ampak zdaj pa so mi oz. mi je. zelo mi je postala všeč ena punca iz 8.razreda in jaz sem 7.razred. ta punca je meni pač ful lepa in res mi je všeč. zdaj od kar sem v njo jo vedno večkrat srečam na hodniku in ne vem a se mi samo zdi al je tud ona vame ker se je zadnje čase hotla z mano pogovarjat in velikokrat pride bližje meni. no ampak pač ne vem če bi ona bla glih vame ker nism tok lepa sej se ne sovražm sam nism pa glih tok lepa. in men je ona res ful všeč ampak ne mislm še it nč se bolj spoprijateljit z njo in to (mogoče kasneje). ampak potem sem mislila ne sej pač zdej mi je lapa ampak nism vanjo. ampak pol sm vidla da mi sam tko lepa ampak da jo mam "rada" al kako naj rečem. in pol mi je blo ful boljš tud tko bit z puncami. fantov od nekdaj nism glih mela ful rada. pa tud sm razmišljala da bi rajši inela s punco spolne odnose kot s fantom (mislm ko bom starejša ne zdej). pa hotla sm se bolj s puncami zbližat.

vrjetno ona nikol ne bo z mano ker je "pre dobra zame". ampak res bi bla rajš s punco kokr s fantom.

NAKRATKO:
sem 7.razred in mi je všeč ena k je 8.razred. ful je lepa. in ne vem če sem zdej lejzbika. pa mislm da je ona pre dobra zame. ampak odkar sem v njo jo večkrat vidm in se mi zdi da se hoče več pogovarjat z mano al bit zdraven. no ampak mi mal zgleda da je lejzbika mal pa ne. kaj vi mislite? sem lejzbika? a je boljše bit s punco ali s fantom? res mam polno enih čustev in ne vem kako zdej to.

hvala vsem ki ste mi odgovorili na objavo ko sem bila depreseivna še vedno sem mal zato bom šla k psihoterapevtu. sem v smetišnico napisala zahvala.

IN ZA TISTE KI NE PODPIRATE LGBTQ+:
glejte kaj če bi na svetu bili usi lejzbike in geji in bi vi hoteli biti fant in punca mi pa bi govorili da je to ogabno in grozno in da ne podpiramo tega. kako bi vam bilo?vem da niste vsi taki. hočem vam reči da je vseeno če imaš fanta ali punco če si punca ali fant lepo je da sprejmeš vse ne glede na to kao so usmirjeni.


HVALA VSEM KI KOMENTIRATE IN MI POMAGATE KO RABIM POMOČ.:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::grinning::grinning::grinning::grinning::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Lp,Strelka:mushroom:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(397)
Ne še, se bom zdaj.
(59)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(69)
Me ne zanima dovolj.
(57)
Ne ljubi se mi brati.
(22)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(77)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
cute:heart::heart::heart::heart:
 

helpie je odgovoril/a na
LAŽEŠ to je fulll ...
 

Nejka je odgovoril/a na
Ful lepo res:heartpulse:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

ems je odgovoril/a na
Lepo predvsem roka ti je super uspela
 

ems je odgovoril/a na
Čaki malo a ti si kr v pravljico skočila???:open_mouth::open_mouth::open_mouth:
 

ems je odgovoril/a na
Kr lepo. Vsak lahko vidi umetnost povsod ...
 

iMusic je odgovoril/a na
Woow, ta sončni zahod je tolk lep! Waw:heart_eyes:
 

iMusic je odgovoril/a na
Ful lepa slika, res je dobro slikana
 

ems je odgovoril/a na
ULALA!!! Kok krasen. Kje je to drgač?
 

ems je odgovoril/a na
Pač fil dobra pozicija, pa res krasna fotka. ...
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Ful je lepa!:heart_eyes:
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
Ful cool!
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
LEPO!:heart:
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
FUL LEPO!:heart: