snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Zgodba: Žrtvovanje: Usoda 6. del

Usoda 6. del

16
6. POGLAVJE

Tessy ni vedela, ali naj se premakne. Vsak gib, ki bi ga napravila bi bil lahko usoden. Zanj. Kaj za vraga dela Marcus? Je to kakšna igra?
Princesa si ni upala niti pomežikniti, ko je Sam spregovoril. Počasi, umirjeno. Ampak je zaznala veliko strahu v njegovih očeh.
''V redu, samo pomirimo se vsi… Ti pa lahko počasi umakneš tole stran…''
Marcus se je naglas zasmejal. V tem smehu ni slišala pravega brata.
''Raje bi to opravil hitro. Ti pa…'' Obrnil se je proti Tessy, zmrazilo jo je po telesu. ''S tabo bom opravil kasneje. Hočem da gledaš njegovo smrt.''
Spet se je obrnil proti Samu. Ta je iskal izhod, kakršnokoli rešilno bilko.
Zbrala je pogum in ga ogovorila.
''Marcus, kaj se greš? A si popolnoma zblaznel?''
Ni ji namenil niti pogleda, obračal je bodalo in ga še vedno pritiskal proti Samovem vratu. Izpod kovine se je zasvetila kaplja krvi. Tessy je obrnilo želodec. Še vedno je zbrano nadaljevala, a ji je ta zbranost počasi uhajala iz rok.
''Prosim te. Kaj se greš?''
''Oh, ti mala naivna podgana…'' Delala se je, da je žaljivko preslišala. ''Veš, včasih kdo ni takšen kot si misliš…''
Princesi je vzelo dih, ko je obrnil glavo in na vratu se mu je pokazala tetovaža. Znak Mehena.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Minuto kasneje sta že tekla čez gozd. Sam je izkoristil njegovo nepozornost in ga brcnil v mednožje. Težko bi rekel, da ni užival v tem trenutku.
Zadihana je stala zraven njega. Svetli lasje so se ji lepili na obraz in modre oči so izgledale tako božansko popolne… Ne, ne bo dopustil, da se ji kaj zgodi.
Za sabo je slišal dihanje in vedel je, da se je napadalec pobral. Vijugal je mimo dreves, ko so se jima koraki nevarno približevali. Potem pa stop. Pred njima je bila vrtača. Znotraj nje so se razraščali mahovi in praproti. Dobro je videl lok na hrbtu svetlolasca. Če bi šla na tako odprto, kot je vrtača, ni možnosti, da ju ne bi zadel. Tudi če bosta stala pri miru, ju bo zadel.
Ni hotel tvegati. Ne, ko se gre zanjo. Poljubil ji je čelo in potegnil v razraščeno vrtačo, pri tem pa zmolil na najboljše.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čeprav je upočasnil korak, je Marcus razločno videl njuno pot. Mislila sta, da sta mu ušla. Ne, dobro ju je videl, kako si utirata pot mimo posušenih smrek in jagodičevja. Le malo bolj na prosto sta rabila…
Bog ga je uslišal in ko sta se zatekla v vrtačo ni pomislil. Zategnil je lok in ustrelil. Prva puščica je poletela mimo in se zapičila v deblo starega hrasta.
''Sranje,'' je pri sebi zaklel in že napel drugo puščico.
Ni bil najbolj izurjen v lokostrelstvu, ampak ta je prišla tako blizu fantu, da bi mu zlahka predrl kožo, če se ne bi pravočasno umaknil. Spet je izpustil nekaj sočnih in tretjo puščico s srebrno konico usmeril v sestro. Ni razmišljal o krvni vezi, ki ju povezuje. Ni razmišljal o lepih trenutkih, ko sta skupaj brala in se pritoževala nad dvornimi damami. Puščica je že letela, ko je dojel, kaj je storil. Zalila ga je meglica in vse kar je še slišal, je bil pridušen moški krik.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Princesa je nehala dihati. Negiben je ležal na tleh in iz rane na prsih mu je lila kri v potočkih. Zraven je pokončno postavljena puščica razkazovala svoj blišč. Tessy se ni premaknila, niti preverila ni, če še diha. Vedela je, da ne. Solz ni spustila in jih tudi najbrž ne bi, če se zdaj ne bi oglasil s hripavim glasom.
''Teci. Naredi si dom, družino, živi.''
Ni jih zadržala. Pustila je, da ji močijo lica in kapljajo na njegov obraz.
''Skočil si pred mano…''
Komaj je izustila teh nekaj besed, že se je zlomila. Zakričala je in krik njenih nedolžnih glasilk je odmeval po gozdu.
Nedolžno jo je pogledal in se rahlo nasmehnil. Bila so čustva v tem nasmehu. Bilo je več čustev v nasmehu, kot čustev, ki sta jih starša gojila do nje.
''Usoda nama ni bila namenjena.''
Z nasmeškom na obrazu je zaspal in izdihnil. Še zadnjič.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Nekaj let kasneje*
''Tessy, pridi no, vsi čakajo!''
Vstala je iz postelje in zaprla knjigo. Pogladila si je belo obleko in popravila satenasto vlečko na srebrnih laseh. Glasno je zavzdihnila in prijela svetlolasca pod roko.
Ko je hodila po hodnikih, njihov odmev ni bil isti kot doma. Morala se je prisiliti, da ni izpustila solze, ko se je podala nazaj. Na začetek.
Njen oče in cel Dorlling so v bitki premagali kralja Mehena. Njegovo deželo so si prilastili in zdaj se Dorlling širi.
Njen brat… Ni ga videla od takrat, ko ji je vzel edino stvar, ki jo je imela rada… Tudi ni ga hotela videti od takrat. Če ga samo še kdaj uzre, ni dvakrat za reči, da bi mu zavila vrat.
Ona pa… Oče jo je kmalu po bitki dal poročiti s princem kraljestva Zeyyn. Ni bila prisiljena v to, sama se je lahko odločila. In naredila je usodno napako, ko je izrekla 'da'.

Ogromna dvorana, prenatrpana z ljudmi se je praznila in nova kraljica, je odšla pred grad pozdravit ljudstvo. Straža ji je bila za petami in bila se je prisiljena smehljati.
Ravno, ko se je hotela obrniti nazaj, je med množico zagledala temne kodre in ebenovinaste oči. Pomela si je svoje oči, a prikazni že ni bilo več. Izdihnila je zrak, za katerega sploh ni vedela, da ga zadržuje v pljučih in se obrnila k soncu, ter pri sebi zmolila. Zanj.

Kasneje tistega dne, so našli njeno truplo na vrtu, zraven pa sporočilo.
*i* Prihajam k tebi; usoda naju bo našla. *i*

~Hvala vam, da ste zgodbo spremljali :)
To je zaključek tega 'potovanja', zato je ta del krajši :)
Upam, da vam je bilo všeč in hvala, ker ste brali <3~
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG!!! SUPER zgodba!!!! Zadnji del je tako žalosten, ampak lep.:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush::blush::blush:
Škoda da se že mora končati...
Upam da tvoja zgodba zmaga!:hugging::hugging::hugging::hugging:
Lp. Bookworm
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Čeprav je konec žalosten, mi je zaključek zelo všeč. Mnogi želijo / želimo (ja, tudi jaz sem na žalost velikokrat med njimi) le na hitro zgodbo zaključiti in potem napišejo / napišemo nerealen razplet. To bi bilo res škoda za tvojo zgodbo, ker je fantastična. Čakaj ... saj ni tako žalosten zaključek, kajne? Zdaj bo v posmrtnem življenju zdužena s svojo pravo ljubeznijo (res upam, da v tvojem domišljiskem svetu posmrtnost / onostranstvo / nebesa ali karkoli podobnega obstaja).

Všeč mi je, da veliko opisuješ, se posvetiš podrobnostim in si natančna pri karakterizaciji (opis junakov in njihov razvoj skozi dogajanje). Na splošno nimam pripomb. Jaz sicer ne verjamem v ljubezen na prvi pogled, ampak je bilo vseeno dobro razloženo. Pravtako si bila v stiski s časom, zato je ta ''naglica'' popolnoma razumljiva.
Če tvoja zgodba ne zmaga, sem jaz papež na kotalkah! Mislim, da si ti še najbolj zaslužiš zmago.
(Na tem mestu si lahko predstavljaš, kako ti dajem pokal, he he.)
0
 
Hvala ti!
Mi je prav pririsalo nasmešek na obraz :)
Ja, res sem morala malo pohiteti, saj se je malo mudilo hehe :)
Hvala še enkrat <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ma neeeee Marcus dela za Mehena?? No TEMULE se pa reče plot twist!!!! Popolnoma si me vrgla iz tira!
Also, na koncu si me spravila v jok. Ne hecam se.
Pač, vem da teh komentarjev noben ne mara, ampak vse, kar lahko rečem, je en velik VAU.
0
 
Hvala ti!
Ja, sem tudi sama sebe presenetila, prvotna ideja je bila da Sam dela za Mehen in jo brat reši (dvakrat bolj zapleteno, ampak sem se preveč zaljubila v Samov lik, zato mu nisem mogla tega nardit xD).
 
Nee, na Marcusa je bla bolj navezana, ker sta se dlje poznala in well tole je bil trikrat boljši plot, pač od Sama bi bla še nekako 'ok, sej se je res od kr nekod pojavil' ampak fRiCkInG mArCuS s tem si pa zadela v črno ;D
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Zgodba: Žrtvovanje


Objava:

Rezultati!

Ogledov: 686 Odgovorov: 12
 
6
Objava:

Glasovanje - navodila

Ogledov: 418 Odgovorov: 1
 
8
Objava:

Ognjišče (Feniks) - cela zgodba

Ogledov: 489 Odgovorov: 4
 
12
Objava:

Feniks 7. del

Ogledov: 213 Odgovorov: 0
 
5
Objava:

Usodna laž 1. del

Ogledov: 520 Odgovorov: 6
 
22
Objava:

Ms. Blue

Ogledov: 534 Odgovorov: 0
 
4
Objava:

Usoda~Celotna zgodba

Ogledov: 578 Odgovorov: 11
 
36
Objava:

Usoda 6. del

Ogledov: 321 Odgovorov: 3
 
16
Strelka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

lgbtq+??!? preplavljajo me čustva

heyyy PILovci in PILovke
spet imam problem in sicer lahko že iz naslova sklepate da govorim o LGBTQ+.
SEM PUNCA!! Jaz sem zdaj 7.razred in do približno pred enim letom sem pač mislila da so mi všeč samo fantje in da so tisti ki jim je všeč isti spol in drugi so LGBTQ+ da so čudni in da je to nenormalno. Ampak pred približno enim letom sem začela to podpirat saj se mi zdi to prav. Včasih sem se potem vprašala kaj če so mi vseč punce in potem mi niso bile. ampak zdaj pa so mi oz. mi je. zelo mi je postala všeč ena punca iz 8.razreda in jaz sem 7.razred. ta punca je meni pač ful lepa in res mi je všeč. zdaj od kar sem v njo jo vedno večkrat srečam na hodniku in ne vem a se mi samo zdi al je tud ona vame ker se je zadnje čase hotla z mano pogovarjat in velikokrat pride bližje meni. no ampak pač ne vem če bi ona bla glih vame ker nism tok lepa sej se ne sovražm sam nism pa glih tok lepa. in men je ona res ful všeč ampak ne mislm še it nč se bolj spoprijateljit z njo in to (mogoče kasneje). ampak potem sem mislila ne sej pač zdej mi je lapa ampak nism vanjo. ampak pol sm vidla da mi sam tko lepa ampak da jo mam "rada" al kako naj rečem. in pol mi je blo ful boljš tud tko bit z puncami. fantov od nekdaj nism glih mela ful rada. pa tud sm razmišljala da bi rajši inela s punco spolne odnose kot s fantom (mislm ko bom starejša ne zdej). pa hotla sm se bolj s puncami zbližat.

vrjetno ona nikol ne bo z mano ker je "pre dobra zame". ampak res bi bla rajš s punco kokr s fantom.

NAKRATKO:
sem 7.razred in mi je všeč ena k je 8.razred. ful je lepa. in ne vem če sem zdej lejzbika. pa mislm da je ona pre dobra zame. ampak odkar sem v njo jo večkrat vidm in se mi zdi da se hoče več pogovarjat z mano al bit zdraven. no ampak mi mal zgleda da je lejzbika mal pa ne. kaj vi mislite? sem lejzbika? a je boljše bit s punco ali s fantom? res mam polno enih čustev in ne vem kako zdej to.

hvala vsem ki ste mi odgovorili na objavo ko sem bila depreseivna še vedno sem mal zato bom šla k psihoterapevtu. sem v smetišnico napisala zahvala.

IN ZA TISTE KI NE PODPIRATE LGBTQ+:
glejte kaj če bi na svetu bili usi lejzbike in geji in bi vi hoteli biti fant in punca mi pa bi govorili da je to ogabno in grozno in da ne podpiramo tega. kako bi vam bilo?vem da niste vsi taki. hočem vam reči da je vseeno če imaš fanta ali punco če si punca ali fant lepo je da sprejmeš vse ne glede na to kao so usmirjeni.


HVALA VSEM KI KOMENTIRATE IN MI POMAGATE KO RABIM POMOČ.:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::grinning::grinning::grinning::grinning::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Lp,Strelka:mushroom:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(397)
Ne še, se bom zdaj.
(59)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(69)
Me ne zanima dovolj.
(57)
Ne ljubi se mi brati.
(22)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(77)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
cute:heart::heart::heart::heart:
 

helpie je odgovoril/a na
LAŽEŠ to je fulll ...
 

Nejka je odgovoril/a na
Ful lepo res:heartpulse:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart
 

ems je odgovoril/a na
Lepo predvsem roka ti je super uspela
 

ems je odgovoril/a na
Čaki malo a ti si kr v pravljico skočila???:open_mouth::open_mouth::open_mouth:
 

ems je odgovoril/a na
Kr lepo. Vsak lahko vidi umetnost povsod ...
 

iMusic je odgovoril/a na
Woow, ta sončni zahod je tolk lep! Waw:heart_eyes:
 

iMusic je odgovoril/a na
Ful lepa slika, res je dobro slikana
 

ems je odgovoril/a na
ULALA!!! Kok krasen. Kje je to drgač?
 

ems je odgovoril/a na
Pač fil dobra pozicija, pa res krasna fotka. ...
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Ful je lepa!:heart_eyes:
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
Ful cool!
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
LEPO!:heart:
 

GinnyWeasley26 je odgovoril/a na
FUL LEPO!:heart: