Nova številka
September 2020


Izid: 1. 9. 2020

HOROSKOP: Zvezde v oktobru

Oven (21.3. - 20.4.)

Ta mesec se bo veliko dogajalo in komaj boš našel/la čas, da zadihaš. Ker zadeve rad/a vzameš v svoje roke in si zelo organiziran/a, boš s tem na nekoga naredil/a velik vtis. Všeč ti bodo izzivi, vendar ne v obliki domačih nalog. Pazi, da si boš vzel/a tudi nekaj časa za starše, sicer bodo imeli občutek, da se oddaljujete. Konec meseca bo čas za ljubezen.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

Oktober bo poln pomembnih ugotovitev. Stvari, ki te že dlje časa težijo, se bodo razjasnile in postalo ti bo lažje. To bodo opazili tudi prijatelji, za katere boš ponovno našel/la več časa. Všeč jim bo, da si poln/a modrosti, a ne pretiravaj, saj nihče ne mara preveč moraliziranja. Šolsko delo ti ne bo povzročalo večjih preglavic, prava nadloga pa bo brat ali sestra.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Če šolskega dela do zdaj še nisi jemal/a resno, je zdaj čas, da se to spremeni. V nasprotnem primeru boš za vrat dobil/a predvsem tečne starše, kar pa veš, da ni prijetno. Raje se potrudi in se jim prikupi z dobro oceno. V zameno ti bodo morda dovolili, kar si že dolgo želiš. Prijatelji bodo zahtevali svoj delež pozornosti, zato si ne pozabi vzeti časa zanje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Kar naenkrat boš ugotovil/a, da tisto, kar te tišči v trebuhu, ni trebušna gripa, ampak zaljubljenost. Na neko osebo boš naenkrat začel/a gledati povsem drugače in neprestano boš hrepenel/a po njeni bližini. Spoznal/a boš tudi, kdo so tvoji pravi prijatelji. Ker se šolski snovi ne boš preveč posvečal/a, lahko izgubiš priljubljenost pri katerem izmed učiteljev. Previdno!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

V začetku meseca bosta do izraza prišla tvoj pogum in želja po dogodivščinah. Prijatelji bodo z veseljem v tvoji družbi, saj bo s tabo vedno zabavno in vznemirljivo. Mesec bo prinesel tudi kakšno manj prijetno presenečenje, ki pa ga sčasoma lahko obrneš v svoj prid. Morda je čas za novo simpatijo ali pa poglobitev odnosa z nekom, ki ti je všeč že dlje časa.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

Oktober je idealen mesec, da pokažeš svoje talente – in verjemi, teh ni malo. Zmogel/la boš stvari, za katere si včasih misliš, da ti sploh ne ležijo. Verjemi vase in vse se bo dobro izšlo. Ne zapletaj se v konflikte s sošolci, saj se to nikoli ne izplača. Pokaži svojo zrelost in odkorakaj stran. Učitelj, ki ti ni pri srcu, bo ta mesec še posebej pasji, a se ne vdaj. 

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Oktober prinaša nove priložnosti. Zdaj je tudi čas, da zagrizeš v šolsko snov in s prvimi ocenami pokažeš, da bo to leto tvoje. Simpatija ti vrača naklonjenost, zato se ne boj pristopiti k njej, četudi to pomeni, da si prvi/a, ki pošlje sporočilo na Instagramu. Seveda pri tem velja opozorilo – pazi, kaj pošiljaš! Stvari, ki so na internetu, tam ostanejo za vedno. Pa vse najboljše!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

Sprašuješ se, zakaj te simpatija ne opazi. Razlogov za to je lahko več. Se pred njo skrivaš? Ji daš kakšen namig, da si sploh želiš njene družbe? Sploh ve, da obstajaš? Analiziraj, kako bi lahko z njo vzpostavil/a stik. Pogum se bo izplačal. Pri tem ne pozabi na prijatelje, domače naloge in hišna opravila. Poskusi biti vsako jutro brez telefona – začetek dneva bo tako lepši.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Ves mesec boš  v središču pozornosti, ki ti bo ugajala, malo manj navdušeno pa bodo to sprejeli tvoji prijatelji, ki se bodo počutili zapostavljene. Pogovorite se. Vključi jih v svoje novo socialno okolje in tako boste lahko skupaj uživali, namesto da bi se prepirali. Ker ti gre vse tako dobro od rok, bi bilo lepo, če svojo pomoč ponudiš še komu, ki jo krvavo potrebuje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Z začetkom ocenjevanj si si postavil/a visoke cilje, od katerih ne odstopaš. Prav je, da verjameš vase in se ne podcenjuješ, vendar pazi, da ob vsem delu ne pregoriš. Ne pozabi poskrbeti za svoje duševno zdravje. Vzemi si čas za pogovor s prijateljem, najljubši hobi ali sprehod v naravi, na katerega povabi tudi starše, ki bodo zelo veseli tvoje družbe.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Oktobra boš premleval/a o svojih načrtih za prihodnost. To bo vznemirljivo, vendar pazi, da ne pozabiš na sedanjost in si s tem prislužiš kakšno slabo oceno. Pri načrtovanju se ne osredotoči samo na dosežke in dolgoročne cilje, temveč v urnik vključi tudi kaj zabavnega in sproščujočega. Tudi če si v zvezi, ne pozabi na prijatelje. Pred tabo je super mesec!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

Hvaležen/a boš za dobre prijatelje, ki te obdajajo. Skupaj boste preživeli veliko lepih trenutkov. Ker se v šoli začenja ocenjevanje, lahko prijetno združite s koristnim in se domačih nalog in učenja lotite skupaj. Blestel/a boš tudi pri hobiju, kar ti bo dalo še več zagona za vajo ali trening. Starši bodo ponosni na tvoj napredek, zato se boste lahko marsikaj dogovorili.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

AKTUALNO

Ljubezen temelji na spoštovanju
Predstavljaj si, da spoznaš princa na belem konju. Ali pa princeso (nismo sigurni, če tudi te pridejo na belem konju, ampak saj razumeš). Kakorkoli. Sta neizmerno zaljubljena, vajina sporočila so polna srčkov, vajini glavi nekje visoko v oblakih. Vendar pa je ta princ/princesa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača:
S.I.T.: VROČE
BQL: NA FRIŠNO
Nika Zorjan: KORONA CIAO

zalagasper: SEBI
Challe Salle: LAGANO

Tuja:
Billie Eilish: BAD GUY
BTS: DYNAMITE
Katy Perry: DAISIES
Ava Max: SO AM I

Taylor Swift: CARDIGAN

Oglas

TVOJ GLASBENI PREDLOG

Ime ali vzdevek:
Starost:

ZADNJA ŠTEVILKASeptember 2020


Izid: 1. 9. 2020

Zlati ribici

Dve zlati ribici plavata v akvariju. Ena pravi drugi: "Hej zunaj dežuje" Druga ji odgovori: "Res je, ampak tukaj sva na suhem!"
Astra, 10