Naslednji Pil izide 5. februarja

Nova številka
Januar 2021


Izid: 8. 1. 2021

HOROSKOP: Zvezde v januarju

Oven (21.3. - 20.4.)

Novoletne zaobljube te bodo motivirale, da se končno lotiš tistega, kar si že dolgo želiš. Če ti uspe vztrajati več kot teden dni, si že na dobri poti do cilja. Prijatelji ti bodo zavidali ves novoletni zagon, ki ga imaš, simpatiji pa bo zelo, zelo všeč, zato utegne preskočiti usodna iskrica. Šola ne bo nič posebnega, kljub novemu letu bo vse po starem.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Bik (21.4. - 20.5.)

Ker ste bikci trmasti, boš v novo leto vstopil/a poln/a nove energije. Ta se bo poznala predvsem na šolskem področju, kjer boš odločen/a, da popraviš slabe ocene, ki so se nabrale v preteklem letu. In veš kaj? Šlo bo lažje, kot si si mislil/a. Tvoja energija bo všeč tudi prijateljem, ki bodo z veseljem v tvoji bližini, saj bo prijetno in zabavno.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Dvojčka (21.5. - 21.6.)

Uresničile se ti bodo novoletne želje in utegne se ti nasmehniti sreča v ljubezni. Simpatija ti bo odpisovala na sporočila in vsakič, ko boš zaslišal/a zvok novega sporočila, ti bo poskočilo srce. Ker boš neprestano na telefonu s simpatijo, boš malo pozabil/a na prijatelje, kar pa jim ne bo všeč. Pazi, da tvoja zaljubljenost ne prinese kakšnih zamer!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Rak (22.6. - 22.7.)

Začetek novega leta ne bo nič posebnega, pravzaprav boš nad njim kar malce razočaran/a. Zdelo se ti bo, da je svet nepošten, zato boš povsod okoli sebe videl/a le krivice. To pa na tvoje razpoloženje ne bo nič kaj dobro vplivalo. Glavo pokonci! Spravi se v akcijo, da te ne požre zimska depresija. Srečen dan v mesecu bo 18., ko bo čas tudi za ljubezen.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Lev (23.7. - 23.8.)

Dovolj imaš zime! Želel/a si boš, da bi bila pomlad, in pogrešal/a boš metuljčke v trebuhu. Za šolo ti bo primanjkovalo energije, pokonci pa te bodo držali prijatelji, ki bodo celo šolsko delo naredili povsem znosno. Staršem ne bo všeč tvoja neprestana utrujenost, zato jih bo skrbelo zate. V roke vzemi kakšno dobro knjigo, ki te bo spravila v dobro voljo.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Devica (24.8. - 23.9.)

V začetku novega leta si boš želel/a predvsem veliko samote, da lahko v miru premišljuješ o pomembnih stvareh – svojih željah za prihodnost, svojih ciljih in seveda o ljubezni. Zdelo se ti bo, da prijatelji ne razumejo tvojih globokih misli, malce pa bo trpelo tudi delo za šolo. Priporočamo, da začneš pisati dnevnik in svoje misli izliješ na papir!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Tehtnica (24.9. - 23.10.)

Kot vedno tudi v novem letu za vsako zadevo tehtaš, kako in kaj. Še dobro, da imaš tako dobre prijatelje, ki ti zvesto stojijo ob strani. Vendar pazi, da se ne boste ves čas pogovarjali samo o tebi, saj je v prijateljstvu pomembna obojestranska komunikacija. V šoli ti bo šlo dobro, za ljubezen pa bo čas še kasneje. Ne pozabi skrbeti za zdravje!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Škorpijon (24.10. - 22.11.)

Poskrbi za to, da se boš dobro počutil/a, sicer začetek novega leta ne bo prav prijeten. Okoliščine bodo ravno pravšnje za spremembe! S prijateljem bosta imela pomemben pogovor, ki bo zelo vplival na vajin odnos v prihodnosti. Na enega izmed učiteljev boš naredil/a zelo dober vtis, očaraš pa lahko tudi simpatijo, ki te na skrivaj občuduje.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Strelec (23.11. - 21.12.)

Tvoja samozavest je ključ do uspeha, predvsem v šoli in obšolskih dejavnostih. Kadar verjameš vase, zmoreš prav vse. Ker si po srcu zelo dober/ra, si dostikrat preveč ustrežljiv/a. Mnogim je to zelo všeč, a zapomni si, da te bodo imeli pravi prijatelji radi tudi, če boš kdaj na prvo mesto postavil/a sebe. V šoli ne boš imel/a večjih težav.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Kozorog (22.12. - 20.1.)

Ta mesec te največ zapletov čaka na šolskem področju. A ker si marljiv/a in pameten/na, boš hitro ugotovil/a, kako se z ovirami spopasti ter jih premagati. Pri tem ti lahko pomagajo tudi prijatelji, ki jim lahko v zameno pomagaš pri reševanju njihovih težav. Deliš dobre ljubezenske nasvete, zato to izkoristi! Vse najboljše!

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vodnar (21.1. - 19.2.)

Začetek novega leta bo prijazen, boril/a pa se boš z dvomi o tem, ali ti bo uspelo, kar si želiš. Doslej si vselej uspel/a najti ustvarjalno rešitev za vse probleme, zato bo šlo z nekaj truda tudi tokrat gladko. V dobro voljo te lahko spravi tudi simpatija, ki bo zelo vesela vedno, ko boš v njeni bližini. Od vse zaljubljenosti ti bo šolsko delo povsem odveč …

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Ribi (20.2. - 20.3.)

Začetek leta bo lep in zabaven. Počutil/a se boš samozavestno in pripravljeno na nove izzive. Želel/a si boš nečesa novega in neznanega, saj ti bo šla vsakodnevna rutina že precej na živce. Vzemi si čas in razišči kaj novega! Prijatelji bodo pri tebi iskali nasvete, saj vejo, da ti lahko zaupajo. Ne pozabi skrbeti za svoje zdravje in mesec bo minil, kot bi mignil.

Prijateljstvo:
Ljubezen:
Šola:

Vprašanje

Kaj bi raje dobili priloženo Pilu: kartice zvezdnikov ali nalepke?
Raje imam 3 kartice zvezdnikov, kot do sedaj.
(158)
Boljše bi bilo, da bi dobili več manjših nalepk zvezdnikov, živali in luštnih ilustracij.
(485)

AKTUALNO

7 korakov za lažjo izbiro srednje šole
7 korakov za lažjo izbiro srednje šole
“Kam boš šel/šla naprej?,” je vprašanje, ki ga verjetno kar pogosto slišiš. Te spravlja v veselje ali v stisko? Naj te pomirimo – kakorkoli se počutiš je popolnoma ok.
Spodaj ... Več
Šnofijev korona plakat
Ker Šnofiju ni vseeno za vas, je pripravil plakat o tem, kako se obvarovati pred okužbo!
Pri tem mu je na pomoč priskočil simpatični Zdravko Lidl. Ga že poznaš? Obišči ga na: https://www.zdravko-lidl.si/. Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača
Challe Salle - Lagano
Bepop - Daj se nasmej
Maraaya - Obujem nove čevlje
Nina Pušlar - Svet na dlani
BQL - Na frišno

Tuja
Harry Styles - Watermelon Sugar
Jawsh 685 x Jason Derulo - Savage Love
BLACKPINK x Selena Gomez - Ice Cream
Billie Eilish - Bad guy
Ava Max - So am I

GLASUJ ZA NAJ SKLADBO

Domača

1. Bepop: Daj se nasmej
2. Bianca: Givenchy
3. BQL: Na frišno
4. Challe Salle: Lagano
5. Eva Boto: Ko najdeš sebe
6. Jan Plestenjak: Meni dobro je
7. Klara Jazbec: Največ
8. Maraaya: Drevo
9. Maraaya: Obujem nove čevlje
10. Nina Pušlar: Ujemi ritem

Tuja

1. Ariana Grande: Positions
2. Ava Max: So am I
3. Billie Eilish: Therefore I Am
4. BLACKPINK x Selena Gomez: Ice Cream
5. BTS: Dynamite
6. Harry Styles: Watermelon Sugar
7. Jason Derulo: Take You Dancing
8. Jawsh 685 x Jason Derulo: Savage Love
9. Shawn Mendes, Justin Bieber: Monster
10. Taylor Swift: willow

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAJanuar 2021


Izid: 8. 1. 2021

Velike roke

Učiteljica: "Kristina, če bi imela v eni roki pet jabolk, v drugi roki pa šest jabolk, potem bi imela...?" Kristina: "Zelo velike roke, gospa učiteljica!"
Power Girl, 10 let