heyy,
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
Odgovori:
Moj odgovor:
Pilov blog
jarrrr
rant o pisalnci cause why not & its gettin out of hand (sam sm kr friendly hehe😋😚)
Ogledov: 186 Odgovorov: 716
Svetovalnica
dlake na obrzu
Helou helouu.
Js sm u cetrtek nrdila neki kar obžalujem. Šla sem si v voskom odstranit brčice pa mal na licih dlak. Problem je da mam zdej OGROMNO MALIH MOZOLJČKOV NA DELIH OBRAZA KJER SEM SI Z VOSKOM ODSTRANLA DLAKE. Pa grozno kožo mam že nasplošno sam zdej je še slabs. Kaj nej nrdim? Pa a je res da mi bodo zdej zrasle črne pa debele dlake? Hvala za pomoč.
Js sm u cetrtek nrdila neki kar obžalujem. Šla sem si v voskom odstranit brčice pa mal na licih dlak. Problem je da mam zdej OGROMNO MALIH MOZOLJČKOV NA DELIH OBRAZA KJER SEM SI Z VOSKOM ODSTRANLA DLAKE. Pa grozno kožo mam že nasplošno sam zdej je še slabs. Kaj nej nrdim? Pa a je res da mi bodo zdej zrasle črne pa debele dlake? Hvala za pomoč.
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(112)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(46)
Šport me na sploh ne zanima.
(69)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
ne razumem, ali moramo mi prej napisati eno ...





