snofi
Naslednji Pil izide 4. februarja

Nova številka
Januar 2022

Revija
Izid: 7. 1. 2022
pepca oblacek

PILOV HODNIK

A maš rad Harryja Potterja
Jaz sem OBSEDENA z njim!
0
JA ITAK!!!!!! TUD JAZ SEM OBSEDN/A Z NJIM!!!!!!!
Ja, kr vredu je
tko tko...
Ne
NE! TO JE NEKAJ NAJSLABŠEGA NA SVETTTTTUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
 
kdo je dov #5😑💆‍♀️🤦‍♀️😡
 
3🙃
 
#1
 
js ga mam rad sam ne pa da sem obseden z njim
 
this or that?
0
voda
sok
čaj
pijače z mahurčki
nič
vse
 
#1
 
enak 😅
 
this or that?
0
umreti v hudih bolečinah ampak ob družini in pravih prijatelji
umreti v spanju ampak ob sovražnikih
 
This or that?
0
telefon
računalnik
TV
VSE!!!!!!!!!!
NIČ!!!!!!!!!!!
 
Hi!
Hvala vsem 30 naročnikom:hugging::

*i*Šolsko dekle, history girl, hermiona granger, Doglover, ginnyweasley11, Gospa, Doggylover, animalllover, puppy lover, summer, Like emojis, Dancing queen, Ruby_UwU, lovepil, drawndance, HP fan, Pumika, Ginny Aneja Horses, Džina, Jolly, Daenerys, Booky, Iskrena, vratarka, Tiger, Mantra, Panda sem:panda_face:, Bella EVANS11, zaspanka, Gdč. Vsevednica*i*


Res se vam zahvaljujeva:kissing_heart:
0
 
Bravo
 
1. Prosim, da tole preberete do konca. :)


Se spomnite, kdaj ste prišli na pil? Jaz se, ampak ne čisto natančno. Ko smo prišli na pil smo čutili veliko čustev. Veselje, drznost, radovednost in še mnogo. In občutek je bil sijajen. Je bil, kajne? :)

Na pilu smo dobili prijatelje in odkrili veliko novih stvari. "Uau, kak carsko a ne?" sem si velikokrat rekla. Pisalnica, pilov blog, igralnica, smetišnica, hvalilnica... vse je bilo mega. Vsi so bili tako prijazni! <3

Moj kotiček, pilov hodnik, klepetalnica. Tri stvari, ki so mene najbolj navdušile. V kotičku si povedal stvari, ki so jih videli vsi in to na pilovem hodniku. V pilovem hodniku si lahko naredil ankete, poročal zabavne stvari in še več. Potem pa enkrat... Klepetalnica. Stisnem Vstopi. "Ojla!" "Hej!" "Oj!" "Hiiiiii" in še več, nato pa "Kako si?" Nisem mogla verjeti, da je možno klepetati z drugimi. Uau. Celo zasebne sobe. Uau. :D

Skoraj vsak je imel ibff ali ibf ali karkoli in to je bila oseba, ki je bila najbolj vredna zaupanja. Kdor tega ni imel, pa je kmalu dobil. Vedno več objav... več sporočil v kotiček... več vsega. Ampak kmalu sem nekaj spoznala. Zasvojena sem. Ugotovila sem, da sem dobesedno zasvojena! Ta misel me je grizla vsak dan, ampak iz pila ne bom šla, ne! In to sem kmalu pozabila... xD

Res uau. A spoznala sem, da nisem dobro začela, zato sem si naredila nov profil. To je bil nov začetek, a s tem se veliko pilovcev ni moglo sprijazniti. A so preboleli. WikiDuo je šla, prišla je Daenerys. In ta Dany se je odločila za boljši začetek in tudi uspelo mi je. Res sem bila zadovoljna s sabo. <3

Začele so se dogajati manjše drame, večinoma v klepetalnici. S pilovci smo se kregali. Prihajali so gosti, do katerih nismo bili najbolj prijazni, oni pa ne do nas. In enkrat je celo pil prišel v klepetalnico in nam povedal svoje. "Samo kličete nas!" je rekel in čeprav ga nismo slišali, smo vedeli, da ni bil dobre volje. "Prijazni bodite drug do drugega, pozabite na prepire, sprostite se!" Kar razočarani smo bili nad sabo. In smo se poboljšali. :)

"Hello, I'm Zoey!" Kaj? Zakaj govori angleško? Aha, iz LA je in tam govorijo angleško. Pa bi to verjeli? Sprejeli smo jo zelo prijazno in ji pomagali spoznati pil. Na nek način smo bili kar dobri prijatelji. <3

Sama nisem čisto verjela Zoey, a tega nisem govorila naokoli. Ali ni tako, da lahko pridejo na pil le slovenci? Zmedena sem bila. Začeli so padati nesramni komentarji in neprijazne objave. Ni bilo več dobre volje. Ni bilo več slovenskega jezika. Veliko pilovcev je začelo pod svoje objave pisati angleški prevod. Vse za Zoey.

Smo pozabili na svoj jezik? Smo pozabili na normalen svet? Očitno. Pozabili smo tudi, da je pil slovenska spletna stran. Pozabili smo vse.

No, pa pojdimo malo klepetat v klepetalnico. Dolg dan je za nami. Stisnem Vstopi. Aha! Vsevednica je bila pred nekaj časa tukaj! Super, da je nazaj. Napišem "Ojla!" "Povezava s klepetalnico je bila prekinjena." Kaj?! Me je kdo blokiral??? Grem iz klepeta in poskusim ponovno. Enak odziv. Kaj se dogaja?! :(

Ugotovili smo, da klepet ni delal nikomur. Ampak, zakaj? Je le napaka? A sama ne mislim, da je le napaka. Pil je najbrž opazil dramo in jo je zato malo umaknil. Najbrž je opazil tudi, da se vsi pogovarjajo le še angleško. Mogoče se motim, ampak mislim, da je to vzrok, da ni več klepetalnice.

Je res konec?


Zagotovo ni nihče prebral tega do konca. Ampak le povedala sem svoje mnenje. In to čisto mirno. Povedala sem vse kar sem hotela.
Lep dan :)
Dany
6
 
danči F-U-L-L-E-P-O-O-O-O-O povedannnnn
strinjammm seee,zlata sii
 
Hai!
Ne vrjamem da klepet ne deluje ravno zaradi tega. V mojem spominu je, da se je to zgodilo že večkrat prej :)
Najlažja rešitev za to ''dramo'' je, da smo usi prjatli ne glede na spol, narodnost, verstvo, barvo kože... sj smo usi najstniki k si pomagamo pa smo vsak zase drugačni.
Jaz imam od Zoey tudi mail in se bom zmenila, da če bo hotela, da ji bom prevajala po mailu. Vsekakor pa lahko ustvarimo skupno šolo in Zoey naučimo slovensko!(Nora ideja, ja vem hahahah) Al pa ustvarimo discord klepet na temo učenja slovenščine!
Ideje so povsod samo mal rabmo pobrskat po domišliji, da jih najdemo.
Drugače pa zlo lepa in prijazna zgodbica ;).
Bai!
p.s. Nč ti nočem, le moje mnenje :)
 
Super povedano! Ampak glede angleščine..se ne pogovarjamo v klepetalnici angleško. Vsaj jaz se ne. Verjrtno če pride Zoey se pogovarjajo ang.
In res hvala, da si to napisala😘
 
Ful si lepo povedala sendvičč :)
Edino pomojem pil ni nalašč zaprl klepetalnice ampak je vrjetn sam zaštekal.
Upam da bo kmal porihtano da se spet dobimo na klepetu :D
 
ja sj se je 99% zaštekala kr se je ze veckrt
 
Wow ljudje, koliko komentarjev. Hvala vsem, verjamem vam, da je najbrž le napaka. :)
 
Daenerys vem da se ne poznava dobro mogoče sva se kdaj videli na klepetalnici. Ampak to. To si napisala zelo lepo. In se strinjam s tabo. Res nevem zakaj morajo nekateri dajati pod objavo prevod v angleščini. In upam da je to v zvezi s klepetalnico napaka. Po moje ni. Saj da smo prišli tako daleč.
 
Ojla!
Se strinjam. Tudi sama ne verjamem Zoey ampak saj sama slepi samo sebe, ko na internetu naredi neko fejk osebnost. Če je to razlog, da so prekinili klepetalnico, mi je res žal. Izgubili smo komunikacijo med sabo samo zaradi enega pilovca (če Daniyina teorija drži).
Lysm, Annie #1
 
Vem, da vam gredo objave z naročniki na živce zato bom kratka: res bi se rada zahvalila svojim 101 naročnikom. :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::gift_heart:
Ne vem od kod sem si jih toliko zaslužila, res hvala vam in želim vam lep, vesel dan:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
zelena, Ginny Weasley 123, ...ayda..., Pomaranča1, animalllover, Catbook, volleyboard, Marela, Book star, happyGIRL, LoveHermioneGranger, Sarči, Sk8er girl, HermioneGranger, Queenie Goldstein, kamilica, Valko gamer, Happy Girl, Lučka 2708, I love dance:), LoveGinnyWeasley, Bookworm, Hermione:black_heart:, Sleepy girl, Hermiona 17, flamingo, Spring, Lolipop, VOLK, Like emojis, Crazyemojigirl, Night girl, Panda sem:panda_face:, Sija, Sara Marita, history girl, HP fan, orbit, Sonček, Maddie, ginnyweasley11, Jamie, Daisy123, Horse girl, Cat, Potter girl :sparkling_heart:, Doglover, Iskra, Ana Rao, Matttejjjaa, the girl :sunglasses:, WolfGirl, Nika&Pika, Lia, hogwarts, zaspanka, Bella EVANS11, Neva, Anika0712, Ivana2906, Super sister, Helpy, Super girl, Kaly, Šolsko dekle, Dancing queen, Help Girl, Marc Marqez fan, Vesoljska mucica, SlanaČokolada, Doggylover, Gdč. Vsevednica, Clara, Golmanka, Billie#13, WikiDuo, Diamant 123, Annie #1, Cat girl, ColourMusic, Narcisa, Power Girl, Kuky girl, HarryPotter, Daenerys, Ruby_UwU, GG man, Ginny Horses Aneja, Ginny Aneja Horses, JazSemLily, Liči10, puppy lover, PuppyLoveGirl, school girls :sunglasses:, balerina, Džina, Zoe (comp), Gdč. HP fan, Booky, Gdč. art lover<3, LoveGinnyPotter
0
 
Hej hvala vasm:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
dosegla sem 100 naročnikov :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Moji naročniki (100): Hermiona 17, happyGIRL, Book star, Pomaranča1, Ginny Weasley 123, bedol, m, LoveHermioneGranger, hogwarts, Hermiona Granger123, Sk8er girl, Lučka 2708, Sleepy girl, Queenfan, Kaki2010, Valko gamer, Book:book:, Bff, Pevka, LoveGinnyWeasley, bff, Aquatta, Lilo, LL iz HP:heart::heart:, Sara Marita, Panda sem:panda_face:, Maddie, Sonček, history girl, ginnyweasley11, zelena, Night girl, Neva, summer, Panda:panda_face:LN, Ivana2906, Mad Max, WolfGirl, Potter girl :sparkling_heart:, Super sister, Doglover, LadyBugFAN, HP fan, spletnapunca:heart:, Happy Girl, dark dragon, LunaLovegood, Dancing queen, Helpy, Super girl, lovepil, Like emojis, Doggylover, Gdč. Vsevednica, Sija, Šolsko dekle, WikiDuo, ColourMusic, Lara29, animalllover, Gdč. Volley, FairyGirl, RobausRaws, Ocean, Kuky girl, drawndance, Cool dogy Sky, Annie #1, Narcisa, Ana Rao, zaspanka, Cat girl, puppy lover, Daenerys, Ruby_UwU, GG man, Lisa, Pumika, Ginny Aneja Horses, Cherry:cherries:, ArtisticGirl, HarryPotter, Cally Angel, Daisy123, HORSEgirl, Tiger, YT gang, Nejka, Bralka knjig, Hermiona 2, hermiona granger, Emeline, Silver Trio, boy/sexy, Kally, Game&Over, minecraft girl, Booky, Love dog, two girl
vsem se milijonkrat zahvaljujem:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Bella:kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:
0
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Sporočila

ginnyweasley11 sporoča pilovcem/kam:
hej hoj videla sem da vas je veliko za ampak ...
 

Gdč. HP fan je pisal/a pilovcu/ki: Revija PIL
Živijo! Skratka... imam nekaj vprašanj, ...
 

boy je pisal/a pilovcu/ki: Zoey^_^
Oh, Zoey, my babe, it was a long time ago ...
 

Gdč. HP fan je pisal/a pilovcu/ki: LadyBugFAN
Naročena! Ful lepi BUJOti!!! A lahko objaviš ...
 

Bookworm sprašuje pilovce/ke:
Za mojo igro: Kaj bi raje imeli? Lp. Bookworm
 

Gdč. HP fan je pisal/a pilovcu/ki: Revija PIL
Živijo! Tukaj je link do ene res neprimerne ...
 

Vesoljska mucica sprašuje pilovce/ke:
no tole je isto kot fantovske kpop skupine, ...
 

Gdč. HP fan je pisal/a pilovcu/ki: Ruby_UwU
Hojla! Ubistvu imam eno prošnjo zate... ...
 

Vesoljska mucica sprašuje pilovce/ke:
Oki js sm dons dobila eno dobro idejo. Torej... ...
 

Jack The Fighter sprašuje pilovce/ke:
js bi rad naredil nov YouTube posnetek. Ampak ...
 

ColourMusic sporoča pilovcem/kam:
HEY!!! Nekaj skladbic na klavirju(Harry ...
 

dragon girl sporoča pilovcem/kam:
Dobra novica za vse ki spremljate Ogenj in ...
 

Dancing queen sprašuje pilovce/ke:
This or that?
 

Dancing queen sprašuje pilovce/ke:
A maš rad Harryja Potterja Jaz sem OBSEDENA ...
 

Dancing queen sprašuje pilovce/ke:
this or that?
 

Yumeko_Jabami je pisal/a pilovcu/ki: LifeIsAJoke
ejo kak si kej? (sori zdi se mi da vsem ...
 

Iskrena je pisal/a pilovcu/ki: WhoLovesBooksAndMusic
Hejla! Jaz sem kar v redu. Sem bila v ponedeljek ...
 

Yumeko_Jabami je pisal/a pilovcu/ki: Natsu
hejo zkj te dons ni blo v šoli? (dons je ...
 

Dancing queen sprašuje pilovce/ke:
this or that?
 

Dancing queen sprašuje pilovce/ke:
This or that?
 

two girl sporoča pilovcem/kam:
Hi! Hvala vsem 30 naročnikom:hugging:: Šolsko ...
 

Dancing queen je pisal/a pilovcu/ki: Jack The Fighter
Oj, sem se naročila :kissing_closed_eyes:. A ...
 

Daenerys sporoča pilovcem/kam:
1. Prosim, da tole preberete do konca. :) Se ...
 

volkec sporoča pilovcem/kam:
Vem, da vam gredo objave z naročniki na živce ...
 

Bella EVANS11 sporoča pilovcem/kam:
Hej hvala vasm:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging: dosegla ...
 

Oglas