KPOP KVIZ 2 6.DEL
0
Hi, ljudje kako ste? Toel pišem pozno zvečer. A ste vedeli da je zadnji del prišel skoraj eno leto nazaj?! Čudno, občutek mamda sem v aprilu enega naredila ampag ga nisem. Uglavnem začnimo z serijo mojih najljubših objav:
1.Katera članica je nažalost zapustila Le Sserafim?
a)Kazuha
b)Garam
c)Sakura
2. Kako je naslov albumu ki so ga izdale Blackpink pred enim mesecom?
a)Kill this lovecick girls
b)the album
c)Born pink
3.Pod katerim entertainmentom so Gidle?
a) Jyp
b)Cube
c)Yg
4.Kaj delajo Itzy članice v videospotu boys like you?
a)Probajo poškodovati druge itzy čane
b)hočejo ubiti fanta
c)jokaj se ker jih je prevarav
5.Kdaj bo/je bilo 7 let z twice (debut do zdaj)?
a) 19.10.2015
b)20.10.2015
c)23.9.2015
6. Katera je bila prva girl kpop skupina?
a)Aespa
b)Blacpink
c)S.E.S.
Okej, to je konec.:( Upam da vam je bilo všeč, se vidimo kmalu! ~bye
1.Katera članica je nažalost zapustila Le Sserafim?
a)Kazuha
b)Garam
c)Sakura
2. Kako je naslov albumu ki so ga izdale Blackpink pred enim mesecom?
a)Kill this lovecick girls
b)the album
c)Born pink
3.Pod katerim entertainmentom so Gidle?
a) Jyp
b)Cube
c)Yg
4.Kaj delajo Itzy članice v videospotu boys like you?
a)Probajo poškodovati druge itzy čane
b)hočejo ubiti fanta
c)jokaj se ker jih je prevarav
5.Kdaj bo/je bilo 7 let z twice (debut do zdaj)?
a) 19.10.2015
b)20.10.2015
c)23.9.2015
6. Katera je bila prva girl kpop skupina?
a)Aespa
b)Blacpink
c)S.E.S.
Okej, to je konec.:( Upam da vam je bilo všeč, se vidimo kmalu! ~bye
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1:a
2: c
3: b
4: a
5: b
6: c
2: c
3: b
4: a
5: b
6: c
0
taennie
Moj odgovor:
Skincarepro
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Girlies helppp
Pac ja js ful breakoutam zarad menstre in se mi zdi da zgledam ko zival... Pa se kolegice govorijo da sem grda. Makeup si vem naredit in sem pro ampak nenosim ga. Pa se ful me skrbi glede moje teze.... Visoka sem 160cm in imam 50kg ful sem debela!!!! Nevem a mi kera pove naredit tko workout ki pomaga ker vsi so fake na spletu... Pa se ko pac mate beli tok potem nosite pad? Vsak dan pa noc? Tko bla sem 40kg pa 150cm in ful 10kg za cm se mi zdi noro!
HELP
HELP
HELP:persevere::persevere::persevere::persevere::persevere:
HELP
HELP
HELP:persevere::persevere::persevere::persevere::persevere:
Obvestila
12.3.2026
NAPAČNO ZVEZAN MARČNI PIL
Žal se je v tiskarni, kjer se tiska Pil, tokrat malo zapletlo. Če ste med tistimi, ki so dobili »pokvarjen« Pil, pišite na revije@mladinska-knjiga.si ali pokličite na 080 12 05. Poslali vam bomo novega.
Uredništvo Pila
Vprašanje
Si naročen na Pil samo zaradi tekmovanja v Veseli šoli?
Ne tekmujem v Veseli šoli, jo pa preberem.
(47)
Vesela šola me ne zanima.
(71)
Nikako, zanima me celoten Pil in bi bil naročen tudi, če ne bi tekmoval.
(125)
Ja, naročen sem predvsem zaradi tekmovanja v Veseli šoli.
(42)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_ey
Ok.
Mat-modra
Slo-roza
Nit-zelena
Tja-vijolicna
Gum-oranzna
Lum- ...
CUTEEEEE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::rosette:
love ...






Igralnica