snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Igralnica - Pisateljsko poročilo 5. del

pisateljsko poročilo 5. del

3
hojla vsi skupaj.
oziroma tisti ki bere tole.
zadnji čas sem imela malo zmede okoli igre, namreč samo dve osebi sta reševali naloge, ena pa tako da nisem opazila:sweat_smile:
zdajle je tako:
- !!!dance!!! 4 točke
- plesalka 4 točke
- slana čokolada 2 točki
- hermiona :hibiscus: 1 točka
- april 1 točka
osebica. 1 točka
HARRYRONHERMIONEGINNYLUNANEVILLE: 1 točka


ker so sedaj 4 osebe izenačene ne bo nihče izpadel, če pa bodo v naslednjem krogu še izenačene vse 4 bosta 2 izpadli če pa jih bo izenačenih manj izpade le ena.
prosim da se osebe z 1 točko javijo in povedo ali bodo še sodelovali ali ne.


no gremo raje k naslednjemu delu.
ker sem opazila da ste iz podatkov v nalogah začeli pisati zgodbo so tu podatki za vaš nasldnji del:

- tokrat začnite razvijati zgodbo v smer v katero želite da gre. ne samo da pišete po načelih ki vam jih predlagam.
ampak vseeno,
morate upoštevati da v zgodbo vključite besede:

- datoteka/spis
- vodnjak
- nekaj kar bo glavno osebo zelo presenetilo
- policija
DODATNA NALOGA
(rešiš jo če želiš priporoča pa se za tiste ki so na meji do izpada)
napišite še en del, v njem pa naj se dogaja podobno kot v neki pismi ki vam je všeč.
(primer: pesem cry baby govori o nekom ki ga znanci ponižujejo, on pa si ne more pomagati in vedo joče. kar daje ostalim še večji zagon da ga zafrkavajo. torej lahko del govori o tem da glavni junak spozna osebo kot ta v pesmi in se odloči da ji pomaga.)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Sem napisala. Link:
https://www.pil.si/pisalnica/objava/alanove-prigode/3
Vem, da je malo krajša, ampak upam, da je OK. Mogoče v prihodnosti naredim še dodatno nalogo.
Lepo bodi!:wave:
0
 
superca je! ni pomembno če je dolg ali kratek piši kolikor imaš navdiha💖
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Dragi dnevnik.
Si za to da ti dam ime?
Naj bo! Ime ti bo.... Harry Potter!
Ocitno ti to pove, da sem njegov oboževalec!
Ne bos uganil kaj se mi je zgodilo. Saj ves da sem kreativen ampak to je pa odbito.
Med malico v soli je do mene prišel razrednik. "Brian... Se lahko pogovoriva?" me je vprašal. Zacutil sem cmok v grlu. Sem kaj takega naredil? "Seveda." sem vseeno odgovoril. "Zanima me ali bi za svetovno tekmovanje napisal spis? Sam si lahko izbereš temo." Skoraj me je zadela kap. "Jasno!" sem navdušeno odgivoril. Sedaj so vsi sosolci pritekli do mene. Se eno presenečenje. Kako malo je treba da te sprejmejo. Z Ino sva tistega popoldneva sedela v parku ob vodnjaku zelja. "Si za to da si nekaj zaželiva?" je vprašala. V odgovor sem naplano potegnil dva kovanca. Enega sem obdržal enega pa sem ji ga podal. Vrgla sva ju v vodnjak in si nekaj zazelela. Zazelel sem si, da bi zmagal. Tedaj me je nekaj presinilo. "Ina. Jaz te ljubim." sem ji iskreno dejal. "Te besede sem si zela slišati. " je odgovorila. Ravno sva se hotela poljubiti ki so mimo pritekli policisti. "Oprostita golobcka. Sta kje videla moškega srednje velikosti ter oblečenega v kombinezon?" so vprasali. V odgovor sva pokazala na sever. "Hvala " so se zahvalili in odhiteli.
DODATNO
Govori o pesmi Firework.

Dragi Harry Potter.
Danes ni najbolj srečen dan.
Pocutim se praznega in pokopanega.
Umrl mi je ljubljenček. Muca z imenom Sky. Zjutraj sem ga našel v macjem stranišču.
Dopoldan je zazvonilo na vratih. Zalosten sem sel odpreti. Bila je Ina. "Zdravo." sem obupan dejal. "Zdravo Brian. Presenečenje imam!" je radostno vzkliknila. "Ne zdaj." sem jo zavrnil. Videl sem da se jo s tem prizadel. "Naj bo." sem se končno vdal. Izza hrbta je potegnila..... MACJEGA MLADIČA!!!! "Hvala Ina." sem presrecen vzkliknil. V meni je zaplapola iskrica srece. Zvečer sem se bal za svojo Fly. Strah me je bilo da bi umrla. Tedaj pa sem se spomnil. Ne smem se tako pocutiti. Nikoli ne vem kaj bo prislo. Z lazjimi mislili sem zaspal. Pocutil sem se lahkotnejsi od peresca. Zjutraj sem dobil idejo za spis. Spravil sem se k delu. Govori o tem kaj me je naučila smrt Skyja in Inino darilo -Fly.
0
 
super! 🤩💕točke za nazaj vama prištejem v naslednjem delu
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hello!! Torej če slučajno nisi opazila sem oddala nalogo tudi za prejšnji del, še enkrat se opravičujem da nisem bila aktivna, zdaj pa bom!!

Basil je sedela pri hrastov mizi na vrtu. Dišave majskega cvetja in sveže spečenega kruha so napolnile zrak. Vreme je bilo sončno, temperatura je bila prijetna. Basil je sedela na klopici ob hiši in se trudila s peresom napisati spis. Oblečena je bila v kratko črno krilo in črno majico s kratkimi rokavi. Sončni žarki so lenobno počivali na njeni koži in zaradi sonca so bile njene pegice bolj vidne. Iz kuhinje je prišla mama, njeni rjavi lasje so bili speti v čop in nosila je rumeno obleko ter bel predpasnik.
"Kako ti gre?" je vprašala in se sklonila nad Basilinim spisom, vendar je slednja svoj spis prekrila z roko.
"Ni še dokončano." je hladno odvrnila. Veliko raje bi bila v mestu z Robin, mogoče bi si kupili sladoled in šle na sprehod na grad ali pa v botanični vrt. Mama je zavzdihnila.
"Vem da je tak lep majski dan, ampak ta spis je pomemben; če je dober te bodo sprejeli!!" Basil je zavzdihnila. Hotela je iti na šolo, seveda, ampak pogrešala bo Robin in Ino. Nakar je dobila idejo.
"Ampak veš mami, spreminjanje okoliščine in malo zabave in sprehodu pomagajo boljšemu razmišljanju." je rekla z nagajivim nasmehom in iskrica ji je poskakovala v očeh. "Prosim, prosim, prosim a se lahko dobim z Robin? Saj imam še do sobote čas da dokončam spis." Mama je vzdihnila in malo premišljevala, nato pa se je vdala. "Prav. Lahko se dobiš z Robin. Ampak hočem da ostaneta v centru in ne porabi vsega denarja!! Potrebovala ga boš za šolske stvari." njen obraz in njena postava sta bila stroga, ampak njene oči so bile tople in prijazne. "Hvala, hvala, hvala, hvala!!" je Basil vzkliknila in se podala v hišo da se pripravi.

Mesto je bilo prijetno ob tem času leta. Turistov še ni bilo toliko, ampak vseeno je bilo vzdušje že poletno, kot je značilno za konec Maja. Robin in Basil sta se sprehajala po ulici in klepetala. V zraku je bil čutiti svež vonj po tistih solatah iz restavracij, ki jih je bilo na tej ulici polno, po cvetju in po sladkem sladoledu. Na nebu ni bilo videti oblačka, kar je Basil razveselilo, saj je rada opazovala zvezde ponoči. Sonce je že zahajalo ko sta se Robin in Basil dobili in je že skoraj zašlo ko sta se postavili v vrsto za sladoled. Vrsta je bila dolga a Robin in Basil to ni motilo in sta samo klepetala naprej. Tokrat se je Basil zdelo, da Robin nekaj muči; a ni hotela hoditi po živcih, zato je le klepetala naprej. Ko sta bili na vrsti je Basil naročila jagodni sladoled v lončku, Robin pa čokoladnega in malinovega v kornetu. Nato sta se podali nazaj proti reki in se ustavili ob vodnjaku, kjer sta gledala kako je voda, zdaj srebrno obarvana zaradi mesečine padala z vrha vodnjaka kot majhen, ozki slap. Še naprej sta klepetali in jedli sta zelo počasi. Ko sta končno končali sladoled sta še malo postali ob vodnjaku. Kar naenkrat se je Basil stresla; nad gradom je namreč od nikjer vzletel velik rdeč ognjemet in explodiral na nočnem nebu v tisoče rdečih črt in iskric. Basil je srce hitro utripalo in težko je dihala. Bila je zmedena in poskusila se je pomiriti "Saj je samo ognjemet..." ampak nekaj se je zdelo narobe. Ognjemeti so le za novo leto in občasno za narodne praznike. In danes definitivno ni bil narodni praznik. Robinove mišice so bile napete in pozorno je gledal in poslušal, kot antilopa ali pa zajec, ki mora vedno paziti, da ga kdo ne ujame. Še enkrat je od nikjer priletel rdeč ognjemet, tokrat bližje in prestrašil tistih nekaj ptic ko so še ostale. Basil je bila prepričana da mora teči, a noge ji niso hotele delati. Samo zgroženo je gledala, ko je še ena rdeča iskrica poletela proti vodnjaku.
"Pazi!!" je zakričal Robin in se vrgel čez Basil ter oba porinil na tla. Iskrica je explodirala v ognjemet čisto blizu njiju, in več iskric je poleteli naokoli. Basilin hrbet, vrat, glava, vse je bolelo, malo od padca, malo od presenečenja in malo od vročine iskric. Ko ji je spet uspelo odpreti oči je obsedela z odprtimi usti. Vodnjak je bil razčlenjen napol in vsa voda je zdaj tekla ven iz njega po tleh, segla je celo do Basilinim nog. Le ta se je hitro spravila nazaj, stran od vode in ugotovila da je bila to napaka, saj jo je zdaj vse le še bolj bolelo. Robin je v nezavesti ležala na tleh in voda od vodnjaka mu je premočila obleke.
"Robin!!" je hrapavo zakričala Basil in potegnila Robin k sebi, ter ga poskusila zbuditi. Nakar se je spet stresla, saj je spet zagledala rdečo svetlobo,a kmalu je uganila, da so bile to sirene policije in rešilcev. Basil, zdaj brez moči, je le prazno gledala s svojimi vodenimi očmi v vodnjak in držala Robin v rokah. Policisti in rešilci so ji pomagali ostati in jo prosili da Robina izpusti, a Basil se ni ganila in Robin držala še bližje, ni hotela da ju ločijo. Končno ga je izpustila, ko so njene mišice obupale in sesedla bi se, če je ne bi rešilci in policisti trdno držali za roke. Solze so ji tekle po obrazu ko je gledala rešilca z Robin odpeljati stran. Pogledala je v nebo in na njem videla zvezde; rada je opazovala zvezde ponoči.

Upam da je v redu in ne predolgo hahah
In upam da kmalu objaviš nov del!! Ta naloga mi je bila zelo všeč in ta igra se mi zdi super!! Aja pa če še nisi prebrala prejšnje naloge Robin je genderfluid in uporablja in moške in ženske zaimke :)

<3
April
0
 
April(ne registrirana)
ni pomembno kako dolg je del, piši kolikor imaš navdiha. odlično si napisala💕in hvala za obvestilo. točke ti prištejem v naslednjem delu!
 
Hvala ti!! Aja pa tukaj še potrjujem da sem to napisala jaz :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej. Bi ti lahko nalogo oddala v soboto ali nedeljo? Razlik je le to da imam veliko dela.
Lp Plesalka
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej hej!
Jaz nalogo oddam podobno ko plesalka, mordaprej, morda pa zadajle, ravno pišem, a nevem kok cajta mi b vzel.
0
 
ok, napisala sem uno za nazaj, kmal dobiš še tegale, pa ni mi treba štet točk za nazaj, sam želim met popolno narjen vse.
https://www.pil.si/pisalnica/objava/zivljenje-kot-laz/2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Evo link do moje zgodbe. Upam Da je ok.
https://www.pil.si/pisalnica/objava/zakaj-se-to-dogaja-3-poglavje
Lp Plesalka
0
 
love it
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Igralnica

GinnyCat
 
0
Eleven jane hoper
 
1
Ugani kdo sem

UGANI KDO SEM 2

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
0
Doglover

Kocka sreče🎲 6. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 4
 
1
Ugani kdo sem

Ugani kdo sem

Ogledov: 30 Odgovorov: 3
 
0
cute girls 1

ugani 1. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 8
 
2
Šolsko dekle

Katero št. imam v mislih 2 3.del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
0
Yt glasovanje

SLO Youtube glasovanje - 1.krog

Ogledov: 33 Odgovorov: 5
 
1
nevemmm potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prijateljice

hej! imam kar zakomplicirano oziroma dilemo.
jaz in moja prijateljica, dajmo jo poimenovati Ela, sva bff in se res, res dobro razumeva. zelo rade se pa druživa tudi z dvema prijateljicama po imenu Kaja in Taja (NAKLJUČNA IMENA). no uglavnem. midve z elo se res dobro ujameva ampak zadnje čase pa opažava da se Kaja in Taja omikata iz najine družbe, ker one hočeta biti kul -kar očitno midve nisva-. S kajo se že tako mogoče kakšna 2 tedna ne druživa ker postaja nesramna in druži se z onimi puncami ko so kul. res se je spremenila. pa tudi preklinja ogromno, v šolo hodi kar v modrcih, čist res čist razgaljena.
no zdaj pa na glavno stvar. kaja in taja sta mislim da bestike. ko sem sama z Tajo je super, ampak ko se druži z kajo se pa obnaša čist nasprotno. ko sva s tajo same ful šinfa oziroma govori za hrbtom KAJE in govori kako je smotana, grda itd, a ko pa je z tajo sta pa ves čas skupaj, naju čist skos ignorirata in se važita in družita z kul ljudmi.
ne zdi se mi prav da tako grdo govori kaji za hrbtom a ko sta skupaj se pa čisto razumeta.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(78)
Letošnja!
(63)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Lara,Sara in Boris
 

Valko gamer je odgovoril/a na
Sure
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
torej jutri
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ist kot HP fan
 

Night girl je odgovoril/a na
Same legendarne si zbarala to bo težko 1. ...
 

HP fan je odgovoril/a na
wow lepo, a bi lahko naslednjič pls nardila ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Super:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Meni je zelo všeč!
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zoja
 

spletnapunca❤ je odgovoril/a na
Android
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hej lajkaj mi pet objav 1.kocka:4 2.kocka:3
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
Si oseba ki živi na planetu Zemlja. Imaš ...