snofi
Naslednji Pil izide 5. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Igralnica: POMEN SANJ

POMEN SANJ

4
Oj!
Kot sem povedala bom naredila to igro vsak teden :grin:
Napišite v komentarje kar ste sanjali v prejšnjem tednu ali danes. Nekaj kar vas res zanima. Če želite lahko napišete 2 sanji:smirk::kissing_smiling_eyes:
Upam da bo čim več odgovorov:upside_down:
Lp, :sparkles:ciglček:sparkles:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem sanjala, da me je preganjal nek moški. Staršev ni bilo doma, z bratom pa sva delala šolo na daljavo. Potem se sredine ne spomnem, na koncu pa je bilo, da si je tisti moškki želel vikend ob atijevi firmi in ati mu ga je prodal.
Nimam pojma, kakšen smisel ima to!:grin:
Princess:gem:
1
 
PREGANJANJE izraža strah in občutek negotovosti pred situacijami v vsakdanjem življenju, v katerih po svojem prepričanju ne morete zmagati. Lahko gre tudi za občutek krivde ali za neko situacijo, kjer niste najbolj preudarno ravnali, pa morate zdaj na nek način to poravnati. Sanje napovedujejo spremembe v zasebnem življenju. Oseba ali "tisto", kar vas preganja, predstavlja neko osebo iz vašega resničnega življenja, vaš problem ali pa del samega sebe, od katerega bi radi pobegnili. Glej še beg in zasledovanje.
STARŠI simbolizirajo varnost, ki si jo želite ali potrebujete, napovedujejo mirno prihodnost, izražajo moške in ženske strani vaše osebnosti ali pa se v resnici ne strinjajo z vašim vedenjem.
PRODAJA je umetnost prepričevanja. Morda skušate svojim sodelavcem »prodati« pomemben projekt ali pa se odločate »kupiti« predlog ali zamisel. Prodaja oz. trgovanje tudi pomeni izmenjavo v poklicni, intelektualni ali seksualni zvezi. Morda razmišljate, kaj lahko vi in vaš morebitni partner, sodelavec ali prijatelj ponudite drug drugemu. V sanjah je povezana z vašo samozavestjo ali pa s potrebo, da bi v resničnem življenju sklenili nek kompromis. Lahko tudi napoveduje skrbi v zvezi s kupčijami. Kaj ste prodajali? Sebe ali kaj drugega? Po kakšni ceni? Nemara prepoceni?

Tako :D Upam da ti je všeč ;)
Lp, Bad girl
 
OK, hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hja, srečneži ko se spomnete svojih sanj:joy::joy:
Jz se že več ko pol leta nespomnem nobenih sanj.:expressionless::expressionless::expressionless:
Pa tiste ko so mi ostale v spominu od brej pa so same more.:joy::joy:
2
 
Jaz se jih tudi le redko in nepopolno.
 
HAHAHAHAHAHHAHA včasih se mi zgodi enako xD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ok
danes sem sanjala da smo šli s šolo v šolo v naravi. Tam so imeli tudi zeloooooo velik bazen. Zraven njega je bila čokoladna fontana. Imeli smo zabavo potem pa so mene in nekaj drugih sošolcev zaprli v majhen bazen in ves čas zapirali prehode da nebi kdo ušel. Stradali smo in potem so nas čez 3 dni končno izpustili.


Vem da so sanje zeloooooooooooooooooooooooooo čudne pakmto sem sanjala:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:upam da boš iz tega znala kaj napovedat:joy::joy:

LP Queenfan:princess_tone1:
1
 
če v njem z lahkoto plavate - rešili se boste skrbi, s tem pa tudi slabe vesti
ČOKOLADA pomeni željo po dobrem življenju in razkošju.
PREROŠKI POMEN ČOKOLADE - odlična napoved zdravja, blaginje, družinske vedrine
ČE VIDITE ČOKOLADO - pomagali boste ljudem v stiski in z njimi doživeli prijetne trenutke in sladkosti
ZABAVA - sanje se nanašajo na vaše mnenje in občutke glede nekih pomembnih zadev
ČE VAS KDO ZAPRE NEKAM TER NE MORETE VEN - simbolizira težavno napredovanje ali seksualne zavore. Zapore v sanjah lahko tudi poosebljajo notranje ovire in negativne energije na poti zorenja in osebne rasti, najbolj moteče pa je, da s tem tudi do izpolnjujočega načina življenja.

Hejj! Upam da ti je moja 'prerokba' všeč hahaa. Tvoje sanje so full kul!
Lp, Bad girl
 
Hvala ti!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Moje sanje prejšnji teden:
Sanjala sem, da sem spala in nekdo je na koledarju označil datum ko se bom zbudila in potem je ta oseba označila datum dve leti v prihodnost. Ko sem se zbudila sem zaslišala čudno glasbo in pristala sem v Parizu, kjer sem igrala klavir. Potem sem zaslišala spet enako glasbo kot prej in znašla sem se na travniku z več kot kilometri dolgimi gredicami sivk. Ptiči so žvrgoleli in metulji so leteli. Zaslišala sem čudno glasbo enako kot prejšnjikrat in znašla sem se na plaži.


Moje današnje sanje:
Sanjala sem da sem imela tri brate in dve sestri. Imeli smo pet pujskov. Šli smo v gozd kjer smo jih morali pustiti. Čez pol leta smo spet šli v gozd in tam smo srečali naše pujske,ki so že zrasli. Dva sta dobila mladička, ki smo mu dali ime Tulipan. Ampak njegove mame in očeta nismo našli. Zazrli smo se za seboj in zagledali požar. Vsak je prijel enega pujska in stekli smo po gozdni poti. Tekli in tekli smo in prišli smo na nek hrib kjer smo videli jezero. Ogenj se je širil ampak v bližino jezera ni mogel priti saj je bilo to območje zaščiteno. Tam smo spustili pujske in prikazala se je mavrica.


To je bilo to.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
2
 
KOLEDAR je na splošno znanilec zaskrbljenosti zaradi posebnega datuma, ki se je pojavil v sanjah, še posebej, če so preostali dnevi dnevi zabrisani in nečitljivi. Simbolizira čas, »smrt« ali preporod, ki se nanaša na nerazumljiv red in potek nekih dogodkov. Morda pomeni časovno lestvico ali postavlja okvir za druge dogodke in akcije. Glej še almanah.
PREROŠKI POMEN KOLEDARJA - v sanjah obljublja ljubezen, zvestobo, stalnost
GLASBA v sanjah simbolično nagovarja in vpliva na vaša najgloblja čustva, s tem pa prebudi različne občutke ali predstavlja vabilo, da raziščete svoje zanemarjene potenciale za osebno ustvarjalnost. Sanje morda namigujejo, kako se znate družiti z drugimi ljudmi, koliko znate prispevati k skupnosti. Ste si s seboj v sozvočju ali ne? Ste sami skladatelj ali dirigent te glasbe? Imate življenje v celoti v svojih rokah?
ČE SLIŠITE GLASBO V SANJAH - sanje napovedujejo veselje, tolažbo, prijetne novice
KLAVIR v sanjah je erotični simbol.
TRAVNIK se je včasih povezoval z otožnim občutjem, mogoče zaradi povezave s travniki onostranstva, na katerem rastejo rože pozabljenja.
PLAŽA - sanje napovedujejo, da je nastopil čas za načrtovanje

Današnje sanje:
BRAT simbolično predstavlja moškim drugi "jaz" in opozarja na duševne težave ali težave zaradi vašega značaja, hkrati pa vas spodbuja, da zaupajte sami sebi. Ženskam pomeni nekoga bližnjega, ki bi vam rad pomagal premagovati težave.
SESTRA v sanjah predstavlja pomoč ali nasvet prijatelja, odvisno od tega, kakšnega pomena so vaša resnična čustva do nje.
GOZD je zgovoren simbol nezavednega in njegovih skritih vzgibov in simbolizira središče življenja. V sanjah izraža vaš skrivnostni notranji jaz, ki vas žene iz ene pustolovščine v drugo, s svojo zalogo svežine, vode in toplote pa vaša podzavest kliče varnost in si želi obnovitve.
POŽAR - Požar simbolizira ogenj uničenja in strasti, ki povzročajo trpljenje. V sanjah napoveduje nesreče, nevarnost pred njimi ali spremembe, ki se nanašajo na vašo prihodnost, ko v tem primeru vaša energija postane rušilna.
JEZERO ponuja prispodobo nezavednega zaradi globin, polnih prikritih vzgibov, ki se občasno dvignejo na površje zavednega mišljenja. Aktivnosti v jezeru kažejo na različne stopnje pomirjenosti ali strahov. V sanjah simbolizira stvaritve zanosne domišljije in napoveduje mirnejše čase, ilustrira vaš razum in nove odločitve, ženskam pa daje magično moč.
MAVRICA - Mavrica simbolizira harmonijo, ravnovesje, srečo, boljše življenje in s tem optimistično prihodnost. Je duhovni simbol odrešitve, odpuščanja in obljube, ki označuje željo po samo-spoznavanju. Za razsvetljeni um predstavlja most med nebesi in zemljo. V sanjah se izraža v naklonjenosti, ljubezni, spravah in napoveduje srečne dogodke. Mavrične barve ne predstavljajo le skladnosti in ubranosti vseh barv, temveč stopnjevanje duha, zavesti skozi prizmo, v kateri izraža vsak odtenek drugačno stanje - včasih predstavlja umiritev, olajšanje, ponovno najdeni notranji mir in pokoj po besnenju vetra ali silovite nevihte.

Tako :D
Upam da ti je všeč ;) Meni so tvoje sanje ZELO!
Lp, Bad girl
 
Hvala ti!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Sanjala sem...
Nabirali smo jagode. Tam sem se
tako zabavala in jedla jagode,... Spoznala sem veliko živalskih prijateljev in skupaj smo se lovili,... Tam sem imela nastop za živali zapela sem nekaj pesmi in nekaj pesmi zaigrala na violino. Na koncu pa smo skupaj tudi plesali:joy::joy::joy:
Lp Violinka🧱
1
 
JAGODE so pozitivni seksualni simbol, ki namiguje na materinstvo in zakon. Sanje izražajo izpolnjena pričakovanja na erotičnem področju, v rezultatih dela, izkoriščenih ali zamujenih priložnostih.
PRIJATELJ predstavlja senco vašega jaza, večnega spremljevalca na vaši življenjski poti, ki pa včasih poprime v nepravem trenutku in vas postavi v slabo luč. Sanje govorijo o morebitni pomoči, ki jo od prijatelja pričakujete ali kažejo na to, kako vi razmišljate o njem. To je lahko prijetna ali sprostitvena izkušnja. Prijatelj kot član družine lahko predstavlja del vaše osebnosti ali kaže na značilnost, ki vas je že dalj časa privlačila. Tisto, kar v sanjah reče ali stori morda poudarja vaše reakcije na določena stanja v budnem življenju ali pa nakazuje nekaj, kar si v svojem življenju močno želite.
PLES simbolizira življenjske nagone, po katerih dosežete sprostitev in osvoboditev, ponazarja vrtince življenja, strasti in hrepenenja, čustva in poltenost, je simbolična oblika seksualnega dvorjenja ali akta samega. Če imate tudi v resnici ples radi, sanje komentirajo vaša prizadevanja v življenju. V vsakem primeru pa podzavest pravi, da lahko iz svojega življenja naredite več in da se bolj ukvarjajte s svojimi bližnjimi.
Iniciacija, poroka, setev - v preteklsoti skorajda ni bilo obreda brez plesa. Ritmičen ali nebrzdan ples razbije vedno veljavne sheme, sprosti življenjsko silo skupnosti, postane čarobna, ustvarjalna moč.
VIOLINA - Violina simbolično odkriva žensko erotično izžarevanje in poželenje, ko koprnite po srečni združitvi ali predstavlja brezčutno neodgovornost.

Tako :) Upam da ti je všeč, ker meni je tvoj podpis zelo 😂😂😂😂😂
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Js sm danes sanjala da smo imel šolo v naravi al neki tazga in pol smo odšli na sprehod. Pač nejprej smo šli mal z nekim kombijem pol pa peš in smo prišli do naše hiše. Le da je bila drugačna. Imela je nekaj različic, kot da bi šli nazaj v čas in spremenili zgodovino. Sicer pa smo v njej še vedno živeli mi. Vsaj moj brat je bil notri. To je to kar se spomnim.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Igralnica


M&M❤️
Objava:

smash or pass 2.del

Ogledov: 1 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Uganka 2. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 6
 
1
Objava:

UGANI LOGO 8. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 3
 
2
Objava:

NAJDI SLIKO 8. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Ugani kpop skupino 2. del

Ogledov: 51 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

Harry Potter Ustvarjalnica 2. del

Ogledov: 63 Odgovorov: 3
 
1
M&M❤️
Objava:

smash or pass 1.del

Ogledov: 86 Odgovorov: 12
 
1
KajKaj
Objava:

pesmi

Ogledov: 58 Odgovorov: 1
 
0
Piškotki potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

GLUTEN FREE PIŠKOTI

Živijo! :blush:
Zanima me če kdo pozna kakšen dober recept brez glutena za piškote. Rada bi enega, ki ga je že kdo probal saj nimam časa za probavat. Pa rada bi take da so okusni tudi drugim, ki lahko jejo gluten saj bi rada spekla piškote za moje sošolce za konec leta in en moj sošolec ne more jesti glutena (moj crush 🤭) in ne želim, da so zanič.
Hvala če mi bo kdo odgovoril!
Res mi bo pomagal če kdo odgovori :heart:
Hvalaaa
Lep dan :heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ali bi te motilo, če veselošolske priloge ne bilo več v tiskani izdaji, ampak samo na spletu?
Da, zelo bi me motilo.
(107)
Ne bi me motilo.
(80)
Ne vem. / Nimam mnenja.
(37)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Vsi gledamo growingananas a ne? :sweat_smile:
 
:horse::sparkling_heart:
 
Pika685 10let Midva (Ravy) sori sam se ...
 
Pika685 Ljubezen na prvi pogled (zgodba)
 
Baje je voyagge zlo popularn pa severina
 
Jst sem 12000000000000000000000000000000 ...
 
Imaš še 4jajca Dost logično k sam 2poješ ...
 
Hahahaha LOL smešno je. Kje si to naredila?
 
omg sonce moje ne morem verjeti da nisem ...
 
Joj kak sm neumna, res, rajsi ne glejte:unamused::expressionless::rage:
 
Kr ena pisalka zgodb
To je tok dobr... Res maš bujno somišlijo ( ...
 
Kr ena pisalka zgodb
To je tok dobr... Res maš bujno somišlijo ( ...