snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 13. del

BLOG Book star 13. del

12
Aloha:wave::wave::wave::wave::wave::wave: (o bog! ......in tako jaz pozdravljam sredi zime. Tega še nisi videl:smirk:)
Danes bo tema res zanimiva. Tudi smešna:laughing::joy::wink::upside_down::blush:. Vabljen/a k branju! Ne bo ti žal! (no, vsaj upam:stuck_out_tongue_winking_eye:)
NOVIČKE:
1. Blog bo verjetno bolj malokrat izhajal v prihodnjih tednim (šola:school:, počitnice ipd.)
2. pozabila sem v nedeljo ob 18.30:grin::grin::grin::grin:. Morala te dojeti, da me ne smete jemati resno!
3. danes blog posvečena Tani in Tački, ki sta si res želeli nov del.:heart::heart::heart:
4. pravice bloga in ideje pridržane:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp: (ali nekaj takega)
LETO ŽIVLJENJA
Povsod je ta napovednik itd. Jaz ga še nisem gledala. Po glavi pa se mi mešajo vprašanja. Kaj bi jaz naredila, če bi mi preostalo leto življenja? Hm....... No, pa poglejmno.... (P.S. nekaj bo tudi smešnih stvari, pišem na pamet, ne zmenite se za alineje, niso po vrsti). Jutri bomo verjetno nadeljevali, zato boljše, da ne fejkate:angel:. Danes gremo do 15. Sčasoma pa bomo spoznali več kot 100. stvari. Odvisno...
:arrow_down::arrow_down:seznam stvari, ki bi jih počela, če bi mi ostalo leto življenja:arrow_up::arrow_up:
1. bila bi prvi človek:woman:, ki bi zahajal kravo:cow::cow::cow::cow2::cow2::cow2: in vmes pel vse najboljše za teeeeeee:microphone::microphone::microphone: (razen, če je kdo to že počel. No, potem bo obžaloval:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:)
2. spopadla bi se s razmetano pošastjo:ghost::ghost::ghost::alien::alien::alien::skull::robot: pod mojo posteljo:bed::bed::sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:(ah, koga zafrkavam. To se nikdar ne po zgodilo)
3. Obiskala bi skoraj vse evropske države:earth_americas::earth_africa::earth_asia:
4. napokala bi se fižola in s "prdci" (itak, da s smrdečimi) prebudila svojo družino in ji tako vrnila za vse kaj so mi kdar storili:yum::stuck_out_tongue_winking_eye:
5. svojo simpatijo :heart_eyes: bi poslala v gnoj:stuck_out_tongue_winking_eye: (ni treba spraševat za kaj)
6. prvič v lajfu bi sama brez pomoči naredila preval nazaj in zraven razbila hišo:house_abandoned::house_with_garden::house:
7. do konca bi dokončala svojo umetnino (beri: uničitev kuhinje)
8. učiteljicam bi vrnila milo za drago...... kako pa? mogoče bi jim najprej dala 45 minut, da rešijo preverjanje znanja iz matke dolgo cel roman (to se mi je že enkrat zgodilo, tako da.....)
9. staršem bi povedala za vse kar sem kaj skrivala pred njimi (seveda bom pol kar lepo izpustila. Ni treba, da ko "umrem" imajo vojno zaradi tega (beri: vojna med mojimi pa raznimi cukri :lollipop::lollipop::lollipop::candy::candy:pa še pol malo bolj skrivnostnih stvari)
10. šla bi pred parlament in............................................ zapela O velika bela rit (seveda z mojih hripavim in cvilečim glasom) (seveda, če si bom upala ali pa si bom kar domišljala, da sem to počela:stuck_out_tongue_winking_eye::yum:)
11. spletni učilnici bi napovedala vojno
12. poročila:princess::bride_with_veil: bi se s hladilnikom, seveda pa bi ga varala s knjigami:books::books::books::books::closed_book::green_book::blue_book::orange_book:
13. zaplesala bi: https://www.youtube.com/watch?v=In_kmB-VH_s in to na.................................... smetnjaku (ja, glejte, saj mal opozarjaš na smeti) in seveda med že prvim gibom padla vanj.
14. :three: ure bi gledala brez, da bi vmes pomežiknila:eye::eyes::eyes::eyes: v eno smer in to zamišljeno. Seveda bi guljufala in tako ob živce spravljala našo učiteljico zgodovine
15. naredila bi lasten ognjemet:sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks: s pomočjo mikserja v katerega bi dala sadje:green_apple::apple::cherries::peach::pear::tangerine::lemon::banana::watermelon::grapes::strawberry::pineapple: in pozabila zapreti pokrov.
To je to za danes. Se beremo naslednjič, kejr bomo spoznali še veččččč stvari.
LEPO SE IMEJTE in ne pozabite KOMENTIRATI!:kissing_heart::innocent::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:
Vaša
Book star:books::star2:
P.S. za sprostitev in dodatno energijo priporočam: https://www.youtube.com/watch?v=9XqQY6Rwr2w
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lmaooooo obožujem tvoj blog :joy: noro me nasmejiš :heart: ČAKAM NASLEDNJI DEL, mimogrede super ideje :kissing_heart::ok_hand:
2
 
hvala! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ta blog je zakon!! Že čakam naslednji del! Ta je bil še posebej smešen!!
:hugging::innocent::kissing_heart::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
2
 
hvala tudi tebi za tako lep komentar! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pače to ni najbolši blog na svetu!! Punca! Kje dobivaš te ideje!!?????
1
 
JOJ! hvala ti! mya, mya! od vsepovsod!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg! Men je to tok smešen blog!
LOOOOOOOOL!
I love this blogggg!!!!!!
Komičakaaaaaaaaaam novi delll!!!!!!!!!
:yum::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::joy:
0
 
hehe, hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Uaaaaaaaaau ful dober blog!!!!🥰🥰 Zelo mi je všeč da si napisala kaj bi počela zadnje leto svojega življenja, ker je bilo smeeeešnooo:joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
Bibi
hvala! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tole je res eden najbolj zabavnih blogov ever!!! Komaj čakam nov del!!! zelo si zabavna in polna idej! HITRO NASLEDNJI DEL ČE NE SE TI PAZI MENE!!!!:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::imp::imp::smiling_imp::smiling_imp:

lp (sem kaj rekla???)
1
 
hehe, hvala ti!
 
naslednji del pa se bom potrudila in bo že jutri!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
The best blog:heart::heart::heart:
1
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon takoj nov del!:kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::laughing::laughing::laughing::joy::joy::joy:
0
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jupi! Zelo sem vesela, da si napisala nov del bloga. Kakšna čast, najboljša blogerka ever je MENI in Tani namenila svoj blog? Omgggggggggg :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: stokrat ti hvala Book star! Res mi ogrono pomeniš. Odkar te poznam je moje življenje veliko lepše in bolj pozitivno! :sparkling_heart::hugging:. Si moja sončica :sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny:

Fulllll te mam rada in današnji blog me je res nasmejal!:joy::joy::joy: Super si!!:two_hearts::revolving_hearts::heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:

LYSM! TYSM (zdaj pa se pripravi na mavrico)

:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 
iiii! hvala ti! joj, ne veš kako mi pomeni, da ti je všeč! tudi jaz te imam rada!
 
Aja, dolgujem ti še opravičilo. Res mi je žal, da včeraj nisem napisala novega dela zgodbe.:( Upam, da nisi jezna ampak imela sem veliko dela za šolo :/

OPROSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nov del verjetno pride jutri...)
 
SAJ je ok. razumem. šola pa te zadeve. naj te ne skrbi! važno je, da pride nov del v tem stoletju! :) hehe, boljše v tem letu :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ooooooo! book star hvala da si mi posvetila to zadevo! TYSSSSM! In ja res dober bloooog! suuuupeeeeeeeer sem se nasmejala! (brala sem med zoomom) RES TI HVALA ŠE ENKRAT IN ŠE ENKRAT! LYSSSM LYSSSSM
:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY


Hvala ti Book Star da mi s svojim blogom polepšaš dan in da si tole posvetila meni in Tački! LYSSSM TYSSSM
#semobsedena
#dajčimprejnovdel

Lp, tvoja Tani
0
 
hvala ti Tani! seveda sem morala blog posvetiti dvema najbolj vdanima bralkama! mya! me veseli, da ti je všeč! nov blog verjetno izide jutri! mya, mya, mya!
 
mwaa mwaa! lyssm
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Violinka

Konjeniško društvo 1. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
4
the girl 😎

Najstniško življenje 1. del

Ogledov: 79 Odgovorov: 8
 
17
zelena

My little green blog 3. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 2
 
1
lovepil
 
4
Gauda

SKOK V PRIHODNOST

Ogledov: 39 Odgovorov: 1
 
4
Doglover

Psi 13. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
8
animalllover

Pasme psov 13. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
1
stranger things

Help 4 animals

Ogledov: 46 Odgovorov: 1
 
4
Annie #1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

BFF Problemi pt. 2 🤬

Oj!:rage: Kako smo kaj jaz slabo! Wth, jaz ne razumem ZAKAJ???!!!! imam v mojem friking razredu same debilke?! Resno, se lahko obnašaš še bolj otročje in zabito??!!:rage:
1. Jaz imam dve sošolki daj mo jima ime Ana in Vita. Torej za Ano nimam nekega posebnega odnosa. Ko sva bili mlajši je bila zelo nesramna in nespoštljiva. Z Vito je drugače, z njo sva boljši prijateljici pred kratkim sva uradno postali BFF, ampak sem si premislila. Tukaj je problem. Jaz ne razumem kako te dve razmišljata.Dajmo primer imamo italjanščino, in da učiteljica nalogo in imaš 5 dni časa!!!!!! in tedve je ne rešita. P.S. Ta naloga je bila tri povedi!!!! Vem, da mi boste rekli, da se stem ne ukvarjam ampak se moram! Učiteljica od italijanščine je nekoga prosila naj jima razložita zakaj je treba naredit domačo nalogo in jaz edina, ki si upam ju vprašam "Kot prvo zakaj je vedve nista naredili?" In vita zakriči name da mi je že razložila. Ma kaj mi je razložila! Eden od njenih razlogov je bil da nima časa za naloge, drugi da ima veliko družino?, da je pozabla... Wth? Mi prosim razložite kako se ti ne da delat nalog. sej to razumem samo kaj ni šola pomembna???
2. Vse moje "prijateljice" se obnašajo debilsko! Zakaj je treba bit nesramen do nekoga ki je bil v preteklosti drugačen in je zdaj prijazen, pač kje je fora? Problem je verjetno v temu, da nemorejo odrasti in se ne morejo odmakniti od preteklosti, imam prav?

Oprostite ker sem tako tečna s temi problemi ampak od kar sem se vrnila v šolo so same BFF težave! Zdaj se počutim bolje!
Hvala za vse odgovore,
LYSMMMMM, Annie #1
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(51)
Letošnja!
(48)
Ne opazim razlike.
(30)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ker sem mislila objaviti ob sedmih pa pozabla ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Jej nisem še izpadla:smiley::smiley::smiley::smiley:
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zakon blog!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ...
 

Mantra je odgovoril/a na
bdi = bedéti -ím tudi bdéti -ím [prva oblika ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Vredi ti?
 

Doglover je odgovoril/a na
Np:kissing_heart: Hvala tebi Ly, doggy:blush:
 

Horse girl je odgovoril/a na
https://www.pil.si/forumi/hvalilnica/miki ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
VSEKAKOR VAMPIRJI IN VOLKODLAKI IN OBVESTI ...
 

dark dragon je odgovoril/a na
lepo
 

HP fan je odgovoril/a na
vredi, pa ti?
 

Sk8er girl je odgovoril/a na
hHahhahahhaahhahah
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
To je ena mojih najbolših rizb kar sem jih ...
 

˙Pilovka44˙ je odgovoril/a na
Zelo lepo! Čestitam!
 

Super sister je odgovoril/a na
Kam ti pa to pošljemo?