snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: BLOG Book star 13. del

BLOG Book star 13. del

12
Aloha:wave::wave::wave::wave::wave::wave: (o bog! ......in tako jaz pozdravljam sredi zime. Tega še nisi videl:smirk:)
Danes bo tema res zanimiva. Tudi smešna:laughing::joy::wink::upside_down::blush:. Vabljen/a k branju! Ne bo ti žal! (no, vsaj upam:stuck_out_tongue_winking_eye:)
NOVIČKE:
1. Blog bo verjetno bolj malokrat izhajal v prihodnjih tednim (šola:school:, počitnice ipd.)
2. pozabila sem v nedeljo ob 18.30:grin::grin::grin::grin:. Morala te dojeti, da me ne smete jemati resno!
3. danes blog posvečena Tani in Tački, ki sta si res želeli nov del.:heart::heart::heart:
4. pravice bloga in ideje pridržane:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp: (ali nekaj takega)
LETO ŽIVLJENJA
Povsod je ta napovednik itd. Jaz ga še nisem gledala. Po glavi pa se mi mešajo vprašanja. Kaj bi jaz naredila, če bi mi preostalo leto življenja? Hm....... No, pa poglejmno.... (P.S. nekaj bo tudi smešnih stvari, pišem na pamet, ne zmenite se za alineje, niso po vrsti). Jutri bomo verjetno nadeljevali, zato boljše, da ne fejkate:angel:. Danes gremo do 15. Sčasoma pa bomo spoznali več kot 100. stvari. Odvisno...
:arrow_down::arrow_down:seznam stvari, ki bi jih počela, če bi mi ostalo leto življenja:arrow_up::arrow_up:
1. bila bi prvi človek:woman:, ki bi zahajal kravo:cow::cow::cow::cow2::cow2::cow2: in vmes pel vse najboljše za teeeeeee:microphone::microphone::microphone: (razen, če je kdo to že počel. No, potem bo obžaloval:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:)
2. spopadla bi se s razmetano pošastjo:ghost::ghost::ghost::alien::alien::alien::skull::robot: pod mojo posteljo:bed::bed::sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:(ah, koga zafrkavam. To se nikdar ne po zgodilo)
3. Obiskala bi skoraj vse evropske države:earth_americas::earth_africa::earth_asia:
4. napokala bi se fižola in s "prdci" (itak, da s smrdečimi) prebudila svojo družino in ji tako vrnila za vse kaj so mi kdar storili:yum::stuck_out_tongue_winking_eye:
5. svojo simpatijo :heart_eyes: bi poslala v gnoj:stuck_out_tongue_winking_eye: (ni treba spraševat za kaj)
6. prvič v lajfu bi sama brez pomoči naredila preval nazaj in zraven razbila hišo:house_abandoned::house_with_garden::house:
7. do konca bi dokončala svojo umetnino (beri: uničitev kuhinje)
8. učiteljicam bi vrnila milo za drago...... kako pa? mogoče bi jim najprej dala 45 minut, da rešijo preverjanje znanja iz matke dolgo cel roman (to se mi je že enkrat zgodilo, tako da.....)
9. staršem bi povedala za vse kar sem kaj skrivala pred njimi (seveda bom pol kar lepo izpustila. Ni treba, da ko "umrem" imajo vojno zaradi tega (beri: vojna med mojimi pa raznimi cukri :lollipop::lollipop::lollipop::candy::candy:pa še pol malo bolj skrivnostnih stvari)
10. šla bi pred parlament in............................................ zapela O velika bela rit (seveda z mojih hripavim in cvilečim glasom) (seveda, če si bom upala ali pa si bom kar domišljala, da sem to počela:stuck_out_tongue_winking_eye::yum:)
11. spletni učilnici bi napovedala vojno
12. poročila:princess::bride_with_veil: bi se s hladilnikom, seveda pa bi ga varala s knjigami:books::books::books::books::closed_book::green_book::blue_book::orange_book:
13. zaplesala bi: https://www.youtube.com/watch?v=In_kmB-VH_s in to na.................................... smetnjaku (ja, glejte, saj mal opozarjaš na smeti) in seveda med že prvim gibom padla vanj.
14. :three: ure bi gledala brez, da bi vmes pomežiknila:eye::eyes::eyes::eyes: v eno smer in to zamišljeno. Seveda bi guljufala in tako ob živce spravljala našo učiteljico zgodovine
15. naredila bi lasten ognjemet:sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks: s pomočjo mikserja v katerega bi dala sadje:green_apple::apple::cherries::peach::pear::tangerine::lemon::banana::watermelon::grapes::strawberry::pineapple: in pozabila zapreti pokrov.
To je to za danes. Se beremo naslednjič, kejr bomo spoznali še veččččč stvari.
LEPO SE IMEJTE in ne pozabite KOMENTIRATI!:kissing_heart::innocent::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:
Vaša
Book star:books::star2:
P.S. za sprostitev in dodatno energijo priporočam: https://www.youtube.com/watch?v=9XqQY6Rwr2w
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Lmaooooo obožujem tvoj blog :joy: noro me nasmejiš :heart: ČAKAM NASLEDNJI DEL, mimogrede super ideje :kissing_heart::ok_hand:
2
 
hvala! :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ta blog je zakon!! Že čakam naslednji del! Ta je bil še posebej smešen!!
:hugging::innocent::kissing_heart::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
2
 
hvala tudi tebi za tako lep komentar! :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Pače to ni najbolši blog na svetu!! Punca! Kje dobivaš te ideje!!?????
1
 
JOJ! hvala ti! mya, mya! od vsepovsod!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg! Men je to tok smešen blog!
LOOOOOOOOL!
I love this blogggg!!!!!!
Komičakaaaaaaaaaam novi delll!!!!!!!!!
:yum::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::joy:
0
 
hehe, hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Uaaaaaaaaau ful dober blog!!!!🥰🥰 Zelo mi je všeč da si napisala kaj bi počela zadnje leto svojega življenja, ker je bilo smeeeešnooo:joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
Bibi
hvala! :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Tole je res eden najbolj zabavnih blogov ever!!! Komaj čakam nov del!!! zelo si zabavna in polna idej! HITRO NASLEDNJI DEL ČE NE SE TI PAZI MENE!!!!:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::imp::imp::smiling_imp::smiling_imp:

lp (sem kaj rekla???)
1
 
hehe, hvala ti!
 
naslednji del pa se bom potrudila in bo že jutri!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
The best blog:heart::heart::heart:
1
 
hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zakon takoj nov del!:kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::laughing::laughing::laughing::joy::joy::joy:
0
 
hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jupi! Zelo sem vesela, da si napisala nov del bloga. Kakšna čast, najboljša blogerka ever je MENI in Tani namenila svoj blog? Omgggggggggg :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: stokrat ti hvala Book star! Res mi ogrono pomeniš. Odkar te poznam je moje življenje veliko lepše in bolj pozitivno! :sparkling_heart::hugging:. Si moja sončica :sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny:

Fulllll te mam rada in današnji blog me je res nasmejal!:joy::joy::joy: Super si!!:two_hearts::revolving_hearts::heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:

LYSM! TYSM (zdaj pa se pripravi na mavrico)

:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 
iiii! hvala ti! joj, ne veš kako mi pomeni, da ti je všeč! tudi jaz te imam rada!
 
Aja, dolgujem ti še opravičilo. Res mi je žal, da včeraj nisem napisala novega dela zgodbe.:( Upam, da nisi jezna ampak imela sem veliko dela za šolo :/

OPROSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nov del verjetno pride jutri...)
 
SAJ je ok. razumem. šola pa te zadeve. naj te ne skrbi! važno je, da pride nov del v tem stoletju! :) hehe, boljše v tem letu :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ooooooo! book star hvala da si mi posvetila to zadevo! TYSSSSM! In ja res dober bloooog! suuuupeeeeeeeer sem se nasmejala! (brala sem med zoomom) RES TI HVALA ŠE ENKRAT IN ŠE ENKRAT! LYSSSM LYSSSSM
:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY


Hvala ti Book Star da mi s svojim blogom polepšaš dan in da si tole posvetila meni in Tački! LYSSSM TYSSSM
#semobsedena
#dajčimprejnovdel

Lp, tvoja Tani
0
 
hvala ti Tani! seveda sem morala blog posvetiti dvema najbolj vdanima bralkama! mya! me veseli, da ti je všeč! nov blog verjetno izide jutri! mya, mya, mya!
 
mwaa mwaa! lyssm
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pilov blog


Objava:

Blog: 7. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

Papir in pisalo 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 5
 
5
Objava:

Moja prva objava 2. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 6
 
2
Nekdo ki se za to vprašanje noče prijaviti potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Korektor

Upam, da m boste odgovorili. Torej ne znam uporabljat korektorja... vem da se čudno sliši, ampak do zdej ga nisem še nikoli, sedaj pa sem ga dobila od prijateljice za rd (btw stara sem 14). In res nevem ali rabiš zraven uporabljati tudi puder in druge stvari, kako in koliko ga naneseš, in tudi nevem kako deluje (ali začne delovati takoj, ali se opazi, če ga imaš). Res vam hvala vsem za odgovore.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(398)
Ne še, se bom zdaj.
(59)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(69)
Me ne zanima dovolj.
(57)
Ne ljubi se mi brati.
(22)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(77)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
Zakaj pa si žalostna?
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Dobra zgodba ampak tisto podobno s fantpm ...
 

I love book je odgovoril/a na
sodelujem :) ps: najs ideja!
 

iMusic je odgovoril/a na
Ful mi je všeč tvoj blog! Je res zanimiv ...
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Res je ful lepo :scream:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Jaz se prijavim! P.S. Upam, da nisem prepozna ...
 

Strelka je odgovoril/a na
zelo lepo si naredila in narisala "dodatke".
 

star dancer je odgovoril/a na
:thumbsup:
 

star dancer je odgovoril/a na
drugi primer
 

star dancer je odgovoril/a na
maybe:pig:
 

star dancer je odgovoril/a na
mogoče ta:gift_heart:
 

star dancer je odgovoril/a na
1. balon s helijem 2. na meji 3. velik ...
 

star dancer je odgovoril/a na
mogoče lina123 ali lona123, lana123...
 

star dancer je odgovoril/a na
https://www.google.com/search?q=ovitek+z ...