snofi
Naslednji Pil izide 4. februarja

Nova številka
Januar 2022

Revija
Izid: 7. 1. 2022
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 13. del

BLOG Book star 13. del

12
Aloha:wave::wave::wave::wave::wave::wave: (o bog! ......in tako jaz pozdravljam sredi zime. Tega še nisi videl:smirk:)
Danes bo tema res zanimiva. Tudi smešna:laughing::joy::wink::upside_down::blush:. Vabljen/a k branju! Ne bo ti žal! (no, vsaj upam:stuck_out_tongue_winking_eye:)
NOVIČKE:
1. Blog bo verjetno bolj malokrat izhajal v prihodnjih tednim (šola:school:, počitnice ipd.)
2. pozabila sem v nedeljo ob 18.30:grin::grin::grin::grin:. Morala te dojeti, da me ne smete jemati resno!
3. danes blog posvečena Tani in Tački, ki sta si res želeli nov del.:heart::heart::heart:
4. pravice bloga in ideje pridržane:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp: (ali nekaj takega)
LETO ŽIVLJENJA
Povsod je ta napovednik itd. Jaz ga še nisem gledala. Po glavi pa se mi mešajo vprašanja. Kaj bi jaz naredila, če bi mi preostalo leto življenja? Hm....... No, pa poglejmno.... (P.S. nekaj bo tudi smešnih stvari, pišem na pamet, ne zmenite se za alineje, niso po vrsti). Jutri bomo verjetno nadeljevali, zato boljše, da ne fejkate:angel:. Danes gremo do 15. Sčasoma pa bomo spoznali več kot 100. stvari. Odvisno...
:arrow_down::arrow_down:seznam stvari, ki bi jih počela, če bi mi ostalo leto življenja:arrow_up::arrow_up:
1. bila bi prvi človek:woman:, ki bi zahajal kravo:cow::cow::cow::cow2::cow2::cow2: in vmes pel vse najboljše za teeeeeee:microphone::microphone::microphone: (razen, če je kdo to že počel. No, potem bo obžaloval:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:)
2. spopadla bi se s razmetano pošastjo:ghost::ghost::ghost::alien::alien::alien::skull::robot: pod mojo posteljo:bed::bed::sleeping_accommodation::sleeping_accommodation:(ah, koga zafrkavam. To se nikdar ne po zgodilo)
3. Obiskala bi skoraj vse evropske države:earth_americas::earth_africa::earth_asia:
4. napokala bi se fižola in s "prdci" (itak, da s smrdečimi) prebudila svojo družino in ji tako vrnila za vse kaj so mi kdar storili:yum::stuck_out_tongue_winking_eye:
5. svojo simpatijo :heart_eyes: bi poslala v gnoj:stuck_out_tongue_winking_eye: (ni treba spraševat za kaj)
6. prvič v lajfu bi sama brez pomoči naredila preval nazaj in zraven razbila hišo:house_abandoned::house_with_garden::house:
7. do konca bi dokončala svojo umetnino (beri: uničitev kuhinje)
8. učiteljicam bi vrnila milo za drago...... kako pa? mogoče bi jim najprej dala 45 minut, da rešijo preverjanje znanja iz matke dolgo cel roman (to se mi je že enkrat zgodilo, tako da.....)
9. staršem bi povedala za vse kar sem kaj skrivala pred njimi (seveda bom pol kar lepo izpustila. Ni treba, da ko "umrem" imajo vojno zaradi tega (beri: vojna med mojimi pa raznimi cukri :lollipop::lollipop::lollipop::candy::candy:pa še pol malo bolj skrivnostnih stvari)
10. šla bi pred parlament in............................................ zapela O velika bela rit (seveda z mojih hripavim in cvilečim glasom) (seveda, če si bom upala ali pa si bom kar domišljala, da sem to počela:stuck_out_tongue_winking_eye::yum:)
11. spletni učilnici bi napovedala vojno
12. poročila:princess::bride_with_veil: bi se s hladilnikom, seveda pa bi ga varala s knjigami:books::books::books::books::closed_book::green_book::blue_book::orange_book:
13. zaplesala bi: https://www.youtube.com/watch?v=In_kmB-VH_s in to na.................................... smetnjaku (ja, glejte, saj mal opozarjaš na smeti) in seveda med že prvim gibom padla vanj.
14. :three: ure bi gledala brez, da bi vmes pomežiknila:eye::eyes::eyes::eyes: v eno smer in to zamišljeno. Seveda bi guljufala in tako ob živce spravljala našo učiteljico zgodovine
15. naredila bi lasten ognjemet:sparkler::fireworks::sparkler::fireworks::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::sparkler::fireworks::fireworks::fireworks::fireworks: s pomočjo mikserja v katerega bi dala sadje:green_apple::apple::cherries::peach::pear::tangerine::lemon::banana::watermelon::grapes::strawberry::pineapple: in pozabila zapreti pokrov.
To je to za danes. Se beremo naslednjič, kejr bomo spoznali še veččččč stvari.
LEPO SE IMEJTE in ne pozabite KOMENTIRATI!:kissing_heart::innocent::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:
Vaša
Book star:books::star2:
P.S. za sprostitev in dodatno energijo priporočam: https://www.youtube.com/watch?v=9XqQY6Rwr2w
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lmaooooo obožujem tvoj blog :joy: noro me nasmejiš :heart: ČAKAM NASLEDNJI DEL, mimogrede super ideje :kissing_heart::ok_hand:
2
 
hvala! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ta blog je zakon!! Že čakam naslednji del! Ta je bil še posebej smešen!!
:hugging::innocent::kissing_heart::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
2
 
hvala tudi tebi za tako lep komentar! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pače to ni najbolši blog na svetu!! Punca! Kje dobivaš te ideje!!?????
1
 
JOJ! hvala ti! mya, mya! od vsepovsod!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg! Men je to tok smešen blog!
LOOOOOOOOL!
I love this blogggg!!!!!!
Komičakaaaaaaaaaam novi delll!!!!!!!!!
:yum::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::joy:
0
 
hehe, hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Uaaaaaaaaau ful dober blog!!!!🥰🥰 Zelo mi je všeč da si napisala kaj bi počela zadnje leto svojega življenja, ker je bilo smeeeešnooo:joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
Bibi
hvala! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Tole je res eden najbolj zabavnih blogov ever!!! Komaj čakam nov del!!! zelo si zabavna in polna idej! HITRO NASLEDNJI DEL ČE NE SE TI PAZI MENE!!!!:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::imp::imp::smiling_imp::smiling_imp:

lp (sem kaj rekla???)
1
 
hehe, hvala ti!
 
naslednji del pa se bom potrudila in bo že jutri!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
The best blog:heart::heart::heart:
1
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon takoj nov del!:kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_closed_eyes::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::laughing::laughing::laughing::joy::joy::joy:
0
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jupi! Zelo sem vesela, da si napisala nov del bloga. Kakšna čast, najboljša blogerka ever je MENI in Tani namenila svoj blog? Omgggggggggg :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream: stokrat ti hvala Book star! Res mi ogrono pomeniš. Odkar te poznam je moje življenje veliko lepše in bolj pozitivno! :sparkling_heart::hugging:. Si moja sončica :sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny:

Fulllll te mam rada in današnji blog me je res nasmejal!:joy::joy::joy: Super si!!:two_hearts::revolving_hearts::heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:

LYSM! TYSM (zdaj pa se pripravi na mavrico)

:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 
iiii! hvala ti! joj, ne veš kako mi pomeni, da ti je všeč! tudi jaz te imam rada!
 
Aja, dolgujem ti še opravičilo. Res mi je žal, da včeraj nisem napisala novega dela zgodbe.:( Upam, da nisi jezna ampak imela sem veliko dela za šolo :/

OPROSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nov del verjetno pride jutri...)
 
SAJ je ok. razumem. šola pa te zadeve. naj te ne skrbi! važno je, da pride nov del v tem stoletju! :) hehe, boljše v tem letu :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ooooooo! book star hvala da si mi posvetila to zadevo! TYSSSSM! In ja res dober bloooog! suuuupeeeeeeeer sem se nasmejala! (brala sem med zoomom) RES TI HVALA ŠE ENKRAT IN ŠE ENKRAT! LYSSSM LYSSSSM
:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY:blush::heart_eyes::kissing_heart::hugging:TY


Hvala ti Book Star da mi s svojim blogom polepšaš dan in da si tole posvetila meni in Tački! LYSSSM TYSSSM
#semobsedena
#dajčimprejnovdel

Lp, tvoja Tani
0
 
hvala ti Tani! seveda sem morala blog posvetiti dvema najbolj vdanima bralkama! mya! me veseli, da ti je všeč! nov blog verjetno izide jutri! mya, mya, mya!
 
mwaa mwaa! lyssm
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.
Pilov blog

ColourMusic
 
0
April
 
4
Gdč. HP fan
 
1
volkec

Zanimivosti 84. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 3
 
8
ColourMusic
 
3
Kally

Kally's mashup 1. del

Ogledov: 54 Odgovorov: 6
 
4
Clara

Citati 7. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
4
marička potička potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

spolni odnos

hej hoj
imam par uprašanj in bom vesela ce nanje odgovorite

1.kaj so spolni odnosi
2.kaj je samozadovoljevanje in kako se samozadovoljuješ
3.kako sploh pride do spolnega odnosa
4.če ste imeli spolni odnos kako je to in kakšen je občutek
5.in ja če ste ga imeli ga opišite


hvala za vse odgovore

lp marička potička
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako pogosto obiščeš Pilovo spletno stran?
Vsak dan!
(207)
Večkrat na teden.
(134)
1-krat na teden.
(65)
Samo občasno.
(144)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Gdč. HP fan je odgovoril/a na
Prijatelja je težko najti, prijatelja je ...
 

animalllover je odgovoril/a na
whatttt kok je to lwpoooo
 

animalllover je odgovoril/a na
wow ful lepo si narisala grem takoj prebrat
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Super stil pisanja imaš in se že veselim ...
 

Marela je odgovoril/a na
https://i.pinimg.com/originals/ed/71/7e/ed717e2b714a3ef755259497bbc2f176.png
 

Marela je odgovoril/a na
Jeeeej moja najljubša pasma:heart_eyes: https://i.imgur.com/7ENhHnD.jpg Upam, ...
 

Marela je odgovoril/a na
Be you. This is the best job you can do. Ta ...
 

Čupa, 11 let je odgovoril/a na
Omg! KUUUL!!!
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
naj pilovka
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Wowwww :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::purple_heart::purple_heart: Nrkdo ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Gdč. art fan
 

Daenerys je odgovoril/a na
https://images.app.goo.gl/vAkUd6diWeKDJH9a7
 

Zoe (comp) je odgovoril/a na
Gdč. art fan
 

Zoe (comp) je odgovoril/a na
Ja se strinjam z Lexi7, ker je res dobra ...
 

Gdč. art lover<3 je odgovoril/a na
OMG!!!!!!!! Kako lepo♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡:hearts:︎:hearts:︎:hearts:︎:hearts:︎ Ti ...