snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Balon, bonbon in Barbara 5. del

Balon, bonbon in Barbara 5. del

9
Hej tukaj je nov del. Upam da vam bo všeč. Chloe:sparkling_heart:
BARBARA
“Gospa podpisati morate nekatere papirje. Ampak nekaj pa še prej. Kako se je to zgodilo?” me vpraša. “Bila sva na zmenku in si je opekel jezik z pizzo in potem se je onsvestil.” Mu razložim. “Uredu prosim pokliči njegove starše će jih ne boš jih boo mi in ko jih mi ponavadi veliko bolj skrbi.” Reče. “Uredu jih bom poklicala samo prej kje sploh sem?” vprašam. “V bolnici Beli Balon na otoku Bikadoro”.
(Bolnica: https://images.app.goo.gl/Nqzsp8Y6CqbAyvUT6)
Mi razloži. Najprej grem podpisati neke papirje nato na pletu poiščem stik njegovega očeta. Jej našla upam da jih ne bo preveč skrbelo.
BILL(Varnostnik)
Začne zvoniti in se javim. Slišim glas zelo zaskrbljen ženki glas. Ta glas sem pa že slišal.”Prosim Bill pri telefonu varnostnik Brandona Tailerja.” “Prosim takoj mi povežite njegovega očeta imamo resne težave z njegovim sinom.” Reče čisto zaskrbljena. “samo trenutek da prevežem linijo”
Rečem. Brandonov oče vstopi v sobo in rečem:“Gospod Barbara s katero je danes šel na zmenek kliče in pravi da je z vašim sinom nekaj narobe.” Rečem.”Daj na zvočnik Bill”reče in tako tudi naredim. “Dober dan jaz in Brandon sva šla na zmenek. Naročil si je pico in ko jo je pojedel je kričal kako ga boli in da je dobil mehurje na jeziku. Na poti do bolnice se je onsvestil. Trenutno je v bolnici Beli Balon na otoku Bikardoro” reče. “ Kako pa sta prišla tja?” “peljal me je z balonom na vroč zrak” reče nato gospod odvrne. “Uredu že prihajam tja sporoči če se kaj spremeni. Bill ti pa na vsak klic te deklice preveži na moj telefon.” In gospod odide. “ Njegova osebna številka je 081 962 345.
(Pripis pisateljice: Da ne bo koga skrbelo to telefonsko sem si izmislila. NE SKUŠAJTE JE KLICATI!) In lep dan še naprej”. Rečem in odložim.
BARBARA
“Mami moram poklicati da je ne bo skrbelo.” Si mislim.”Halo mami?” “Ja ljubica prosim kako se imaš?” “Nič kaj dobro zato ker sem na otoku Bikardoro v bolnišnici. To pa se je nako tako začelo da me je peljal z balonom na vroč zrak na romantičen zmenek. Najprej sva hodila po plaži nato sva šla na kosilo na katerem si je naročil pico in se tako spekel da je dobil mehurje po jeziku. In na poti do bolnice se je onesvestil.” “Kaj ljubica bo vse vredu z njim pa ti se je tebi kaj zgodilo?” Na drugi strain slišim kako ji srce razbija in se je vstala in prevrnila stol. “Razen umazane obleke in skrbi mi ni nič za njega pa nevem ker je nevem kje v tej bolnici ko se kaj spremeni sporočim. Sedaj pa moram iti saj me kličejo.” Rečem in odložim. “Barbara Bičič prosim zglasite se v sobi številka 8.”Reče glas na zvočniku. Do mene pride zdravnica in me vpraša:“Si ti Barbara Bičič?” me vpraša. “Ja zakaj?”me zanima. “Med potjo ti bom razložila” in začneve hoditi. “Ker je bila vajina pica okužena z neko začinbo ki je prepovedana v 18. Državah. Tako piše članek in zraven je slika vaju medtem ko G. Brandon je pico. Pica je bila okužena z omako Barbako ki jeziku ne pozroči škode če je ena sama pikica na pici in ne da kuhar zameša Barbako z pardaižnikovo mezgo.” Sedaj je vse jasno. Ždravnica odpre sobo in pokaže Brandona še vedno v nezavesti “Morali smog a dati na višje nastropje saj so bili paparazzi povsod”( Tako je zgledal Brandonov jezik NE GLEJTE ČE STE RAVNO JEDLI OZ.VAM OB ČUDNIK SLIKAH POSTANE SLABO OZ. NE GLEJTE ČE NOČETE PREDLAGAM DA NE GLEDATE: https://images.app.goo.gl/wvcUB3FHo361ZP2u9) Izgledal je tako posušen in tako hhhhhhh.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super-mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
 
Hvala💜❤. Lp Chloe❤💜
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
magestic!
1
 
Hvala💜❤. Lp Chloe❤💜
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEJJJJJ!
ŽE JE NOV DEL! UPAM, DA KMALU PRIDE NOV :)
1
 
Ja najbrž pride nov💜❤. Hvala❤💜. Lp Chloe💜❤
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Uuuuu zanimiv style in dobra ideja!:heart_eyes::wink::kissing_heart: