snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Bojno leto 2. del

Bojno leto 2. del

15
Haiii, tukaj je nov delll!
-------------------------------------
Mrak je že skoraj dosegel gore, ki so obkroževale vas. Odšel je v svojo zemljanko. Zerutepu ga hoče ubiti. To je naročil Heterusu in nič drugega. Takrat se je zavedal kaj mora storiti. Siril han mora posvariti pred bojom. V toplem poletnem večeru se je odpravil iz zemljanke. Pograbil je bodalo za vsak slučaj in previdno odšel. Na enkrat je začutil ostro bolečino v rami in krik. Padel je po tleh, vendar rekel ni ničesar. Vojak je bil Heterus. Zerutepu mu je naročil da ga ubije, vendar ga je le ostro zarezal v ramo. Očitno je hotel uničiti življensko žilo, pa je zarezal nižje od vratu. Tega pa ni opazil, saj se je takoj ko je to naredil tekoč odpravil stran. Vedel je da ga bo obdržalo pri žiivljenju, če mu nekdo nemudoma očisti ramo in zanj poskrbi. Če ne, se bo rama zagnojila. Vendar je rajši tvegal svoje življenje. Usoda prebivalcem Siril Hana je bila v njegovih rokah in rešil jih bo, pa če bo umiral od bolečin. Počasi se je pobral in v rami ga je zapeklo. Ni toliko krvavel, kar je dobro, saj ne sme izgubiti preveč krvi. Na srečo niso bile poškodovane noge in je lahko tekel, le z bolečino v rami. Na srečo ni bilo zime, da bi mu še mraz rezal v rano…Tekel je kolikor mu je rana dopuščala. Na začetku je bil gozd zelo gost. Taki so na jugu. Čim bolj je zavijaj na vzhod proti Siril Hanu, bolj se je redčil. Tekel je že kakih dvajset minut, ko je med drevesi, končno zagledal oddaljeno vasico z polno zemljank. Ustavil se je in gledal. Pred očmi so se mu prikazali spomini. Ne. Nikakor ne bo pustil da bi Noriiki prevzeli oblast nad siril hanom. Ne. V tistem trenutku je pozabil na rano. Tekel je hitreje kot prej. Prišel je na vhod. Tam sta bila dva stražarja.
»Kdo si?« Je ostro in odločno rekel eden od stražarjev.
»Poslušajta me. Prosim, vsem prebivalcem nenudoma razglasita da vas bodo napadli!« Je hitro in živčno rekel.
»Kaj?« je začudeno pogledal stražaj.
»Noriki vas bodo napadli ker hočejo prevzeti oblast nad vami. Bežite, prosim vas!« Je še glasneje rekel.
»Zakaj bi ti verjela?«
»Bi mi če bi bil vaščan Siril Hana? Ker… sem. In še enkrat. Prosim vaju! Svarim vaju da vsi bežite, če nočete prelivanja krvi!«
»Dovolj! Ne razumem kaj se dogaja.« Je še naprej vrtal, Genterous je prekipelo.
»Umrli boste, če me ne boste poslušali!!« Se je res glasno zadrl, da sta stražarja kar obnemela. Še enkrat sta ga ošvrknila in eden od njiju je že vdihnil sapo, da bi nekaj rekel, ko mu je v vrat nenadoma priletela majhna puščica. Zgrudil se je po tleh. Sem mar prepozen? So Noriki že tukaj? Obrnil sem se in videl ogromno čredo konjev, na njih vojaki, ko so tekli po gozdu. Skriti se mora, saj mislijo da je mrtev. Stražarja sta bila verjetno mrtva, zato je odšel v vas, kjer noben ni nič slutil. Pognal se je v središče, kjer so ravno večerjali ob ognju.
»Vsi! Bežite!«
»Kaj? Zakaj?« so vsi spraševali.
»Noriki se pripravljajo na boj. Prelito bo veliko krvi. Vsi bobegnite! Če ne bodo prevzeli oblast in postali boste sužnji!« Je rekel.
»Ne. Tega ne bom dovolila.« Se je oglasila ženska na levi. Genterous je prepoznal ta glas.
»Ne bomo se borili. Zbežite!« Vendar prepozno. Naenkrat se je zaslišalo vpitje. Tukaj so.
»Tecite!« Je zavpil. V vasi je bilo že ogromno ognja, krikov in vpitja. Tista ženska ni zbežala kot vsi drugi. Zgrabila je deklico zraven nje.
»Pojdi.« ji je rekla.
»Ne bom te pustila tukaj.« Je odločno in pogumno rekla. Njene zelene oči so zrle naravnost v materine. Matera ni nič rekla. Stekla je v zemljanko vzela bodala in spretno skočila na pobeglega konja. Dirjala je v krogih in zraven z bodalom rezala nasprotnike. Spretno je skočila iz konja. Vzela je krvav meč ki je ležal na tleh in odšla do Zerutepuja. Dobro ga je poznala. Njegova vojska je Ilire preganjala že več deset let in vse so osvojoli. Vendar ne siril Hana. Prbiližala se mu je. Meč je bil že skoraj nad vratom, ko jo je močen prijem potegnil stran, da je zamahnila v prazno.
------------------------------------------------------------------
Nooov delll! Upam da vam je všečč:sparkling_heart::sparkles: Hahaha, sem vas ustavila kar sredi boja, ane? Napeto, ne? Muaahaha
:sparkles:WW:earth_africa:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Perfekt. Narocila sem se. a še enkrat pohvalim slog pisanja? ja bom! TO JE TAKO COOOL!!! TIPICA NOVV DELL JS GOLTAM TOO :joy::joy::joy: narocila sem se...
Byby
P.s. za bolj podrobno pohvalo poglejte 1. del :grin:
1
 
Aja da ne omenim, da sem ZELO jezna ker SI KONČALA KO JE NAJBOLJ NAPETO! MA KAJ SE TI GREŠ?! Meni se bo zmešalooooooooooooooooooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh draga WW PIŠI NAPREJ ZDAJ TAKOJ!
 
Hahahaha hvalaa tiii!!! In...lahko res že zdaj objavim 3 del, da si neboš preveč pogrizla nohtov XD
 
ja dej!
uff lase si bom scufala xD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zelo cool. Všeč so mi imena čeprav so vsa zelo čudna. Aja pa pogumna ženska morem reč. In ja kaj se je zgodilo? Kdo je zmagal? GLAVO MI BO RAZNESLO.
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
UAU SUPEEEEEER I NEED NEW PART :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Najjs:clap::clap::clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:!!!
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::gift_heart::gift_heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Okej ti pa resss znaš opisovati krute boje... Imaš srečo da nimam nič proti krutim zgodbam (irl pa ne prenesem nasilja) ZGODBA MI JE ZLOOO UŠEČ :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
0
 
hahahah hvala... <333
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Pomaranče

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Tri črke ljubezni 5. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Ponovni vzpon družine Black, 16. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
0
Nvm kj njjjj potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

M-sam za punce

<3 js am prejsni mesc prvic dubla m. in bi jo mogla nasledni tedn v tork dobit sm se mi zdi k da jo bom jutri, a lahk prehiteva? in kko nj grem na trening pac naslednji tedn (ples treniram)? kk nj se "zavarjm"?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Strelka je odgovoril/a na
let ir snow, bela snežinka
 

Strelka je odgovoril/a na
jaz bi se prijavila in nimam nič proti da ...
 

Strelka je odgovoril/a na
:joy::joy::joy::joy::laughing::sunglasses::sunglasses::sunglasses::cat::cat2:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Se prijavljamm :wink::upside_down::blush:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Let it snow! Let it snow! Let it snow! - ...
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
OOOO Lepo da sem zmagala.:kissing_heart::closed_book::closed_book::closed_book: Tvoja ...
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
Jaz bi rekla lubenica.
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
Jaz bi se tudi z vesekjem prijavila.:slight_smile:
 

Rainbow_dog je odgovoril/a na
Se z veseljem prijavljam :grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grin
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
meni se to tudi zelo pogosto dogaja na pisalnici Poskusi ...
 

Strelka je odgovoril/a na
hahaha. poglej harryijev izraz na obrazu. ...
 

d7stq1ny je odgovoril/a na
talent (bro fly high)
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Ooo kok dobr...ej a pridš jutr venčke delat?:smiley:Pa ...
 

Iris_Rainbow je odgovoril/a na
hahaha poznam poznam :joy::joy:
 

#Stefi je odgovoril/a na
lahko uporabiš bistvo iz drugih pravljic ...