snofi
Naslednji Pil izide 3. februarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Dnevnik Do 30. del

dnevnik Do 30. del

4
-četrtek
Dragi dnevnik
Danes sem končno po dveh dneh šla v šolo. Res se mi ni več dalo biti doma saj nimam nič za početi. Pojedla sem tableto za vsak slučaj in si pripravila zajterk. Pojedla sem že spet sadno solato in popila čaj. Vzela sem vse stvari, ki jih rabim za v šolo in šla pred stanovanje počakati Bena. Danes se je prvič zgodilo, da sem bila kar zgodnja in je Ben zamujal. Ko je prišel je že malo čudno pogledal saj ni navajen, da sem zgodnja. Počasi sva šla proti šoli in seveda sta naju Bijanka in Tom počakala, da smo potem nadaljevali skupaj. V šolo smo prišli pravočasno in se usedli. Ben in Tom sta šla čisto v tazadnjo vrsto in šla med ostale fante. Vse punce so bile okoli Alex saj velja za najboljšo punco v razredu. Midve z Bijanko sva pa raje sami saj je nama tako najbolje. Pred začetkom pouka sem se spomnila, da je danes raztava slik (tudi mojih) v galeriji. Takoj sem vprašala Bijanko, če bi šla z mano jutri saj raztava traja en teden. Takoj ko pridem domov moram vprašati Luno, če bi tudi ona lahko prišla. Ben sem vedela, da ne bo megel priti saj mora iti takoj po pouku h njegovim bratrancem (to niso bratranci od Lune). Ampak še zmeraj bom vprašala, če so kaj spremenili, da bojo šli kakšen drug dan. Dobro je da vsi tisti, ki imajo raztavljene slike v galeriji imajo prost vstop in vsi, ki pridejo z njimi tudi. Ko se je končal pouk sem šla na kosilo z Benom saj Bijanka in Tom gresta spet nekam drugam. Pojedla sva in šla domov saj mi je mami rekla, da naj takoj pridem domov. Napoti domov sem se spomnila, da sem pozabila vgprašati Toma, če bo lahko jutri šel z nama v galerijo. Bena sem vprašala še pravi čas ampak mi je rekel, da bo vprašal, če bo lahko šel. Res upam, da mu bojo pustili saj potem ne bo mogel viti mojih slik. Ko sem hotela pisati Luni sem pogledala malo objave na instagramu in vidim, da je Nejc nekaj novega objavil. Pogledam in vidim nekaj zaradi katerega sem nekako srečna in nekako žalostna. Objavil je sliko z Alex in gor napisal "Moja nova punca." Srečna sem bila zaradi tega ker je še zmeraj moj prijatelj, žalostna pa zaradi tega ker je z Alex. Lahko bi izbral boljšo punco, pa še jutri se bo važila kako "lepega" fanta ima. Takoj po delgem premisleku o tem sem napisala Luni, če bi lahko prišla. Takoj je odpisala in rekla, da bo prišla. Zdaj pa končno po dveh dneh trpljenja branje. Takoj sem vzela knjigo in brala do večera potem pa sem se šla samo še preobleči in spat. Se vidiva jutri.

To je bil že 30. del moje zgodbe. Nemorem verjeti, da pišem to zgodbo že en mesec in da je to moja 50 objava. Res bi se zahvalila vsem, ki berete in spremljate mojo zgodbo.
lp boby
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG! ZAKAJ STA NEJC IN ALEX SKUPAJ?! TO SE NE SME DOGAJAT! DRUGAČE JE SUPER MEGAFANTASTIČNO! RES EDINSTVENA ZGODBA! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡:yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart::thumbsup::kissing_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Moj čarobni lajf 1. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

Zvezda in Layla (cela 1.sezona)

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Pogovor v mačjem jeziku 3. del

Ogledov: 6 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Majini težavni dnevi 14. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Otroci razlik, 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
2
Minka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Tamponi

hej
jaz mam menstruacijo in bi si rada dala tampon v nožnico pa me zanima kako to narediš in če se lahko vrvica strga ko ga ven vlečeš pač prosim da mi en/ena bolj natančno vpiše hvala vam:heart:
Lp, minka
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

lebnel je odgovoril/a na
wow ful lepa slika
 

abc je odgovoril/a na
avstralski ovčar border collie zlati prinašalec
 

Pilovka je odgovoril/a na
Zlati prinašalec, border collie in nemški ...
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Cavalier king charles spaniel Border collie ...
 

#bunny je odgovoril/a na
PASME, KI SO OSTALE 1. Border collie 2. ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
Labradorec Beagle Yorkshire terrier :dog:Lover11
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Ko jem, čeprav se mi ne da:joy::joy::joy:
 

#lizika je odgovoril/a na
vav si pa zelo hitra. +dodatne točke. sem ...
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
Beagle Cavalir king Charles spaniel husky
 

Snoopy je odgovoril/a na
border collie avstralski ovčar akita inu
 

#bunny je odgovoril/a na
Sm nardila obe nalogi https://www.pil.si/forumi/smetisnica/sola-isci-in-razisci-1-in-2-n
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Meni so take zgodbe o umorih zelo zanimive, ...
 

Majhna blogerka🤎 je odgovoril/a na
kaj je tvoj znak(pac horoskop)
 

COOL je odgovoril/a na
Prosila bi, če me odjaviš. Hvala.
 

PILANA je odgovoril/a na
avstralski ovčar zlati prinašalec beagle