snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Dnevnik Do 31. del

dnevnik Do 31. del

6
-petek
Dragi dnevnik
Danes grem v galerijo na rastavo mojih slik. Luna bo prišla takoj po šoli v Ljubljano saj noče zamuditi. Malo sem bila nervozna saj sem morala še v šolo in potem bom šli. Ampak naprej moram vstati. Vstanem in grem pojesti zajterk potem kot ponavadi grem v šolo. Jaz imam res ne zanimivo jutro. No kot ponavadi grem z Benom in med potjo se nama pridružita še Bijanka in Tom. V šoli se je nekaj (končno) zgodilo. H nama z Bijanko je prišla Jasmina in nama rekla, da ji gre naživce Alex saj se samo važi z Nejcem. Res vse punce so bile okoli Alex in jo poslušale kako pripoveduje o Nejcu. Jasmina naju je prijazno vprašala, če bi se lahko danes družila z nama. Naprej sva malo premislili ampak potem sva rekli, da lahko. Po pouku smo šle na kosilo Tom je šel z drugimi fanti saj je Ben šel h bratrancem. Bijanke to ni motilo saj je nemoti, da se druži z drugimi. Šle smo pred šolo kjer je bil tudi Nejc in z njim Alex. Seveda ga je razkazovala kot, da je nekaj posebnega. Nato je prišla do mene Alex in mi rekla "Kje je pa tvoj fant? A je šel s kakšno drugo" Lepo sem odgovorila "A veš jaz imam vsaj fanta, ki je vreden zaupanja" Alex se je samo obrnila in šla. Nejc ni bil ravno užaljen ampak je vsaj vedel o čem govorim. Kmalu potem je prišla Luna saj smo šle v galerijo. Res sem bla nestrpna saj ne vem kaj bo še vse tam. Ko smo prišle so nas lepo pozdravili in pospremili do prve slike. Prva je bila res lepa saj je bila od zmagovalke (vsaj tako je tam pisalo). Takoj potem je bila moja Bijanka in Luna sta me pohvalili in smo šle naprej. Med vsemi so bile vse res lepe. Ko vidim nekaj kar sem skoraj omedlela. Tam sta bila Nejc in Alex. Šle sem ju vprašati zakaj sta tukaj saj kakor jaz vem Nejc ne mara umetnosti. Alex je rekla, da je bila sedma na tem natečaju. Nisem vedela, da se je tudi ona prijavila. Šle smo naprej ko gremo do moje čisto zadnje slike je bila cela premočena. Ne morem verjet, da si je nekdo to dovolil. Takoj smo šle h najbližji osebi, ki je skrbela za rastavo. Takoj ni verjel saj je varnost tukaj res dobra. Šli smo pogledati posnetke in seveda sta bila to Nejc in Alex. Takoj so ju poiskali saj sta morala priti sem. Ko sta prišla sta ugotovila, da sta zasačena. Takoj sto poklicali njune starše in jima povedali, da je to kaznivo dejanje. Ko so njuni starši prišli so bili res jezni. Zmenili so se da gresta v nekakšen dom za take otroke. Meni so ponudili namesto slike majhna opravičila. Ampak jaz nisem hotela nič saj je samo ena slike od ne nvem koliko, ki sem jih že narisala ali pa jih bom še. Potem smo šle domov saj je bila že kar ura. Šla sem samo pod tuš in spat. Se vidiva jutri.

Upam, da ti je bil del všeč.
lp boby
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Saj sem ti že napisala na viber-fantastično je :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Little girl
 
0
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
3
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
2
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
4
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
2
Sladkorček

Polkrvna Hči - Aria 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 0
 
2
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
4
Popsing potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Solo petje

jaz bi rada sla na solo petje

vprasanja:

1. slisala sem da v javnih glasbenih solah pojejo klasicne pesmi ki meni osebo niso najbolj vsec zato bi rada sla zasebno (popsing)
2. ce kdo hodi mi lahko pove kolikokrat na teden se izvaja, kako se izbira mentorja, koliko stane (ce se placa)
3. in ali zdaj lepo pojete kaksne zvrsti pojete pa opis kako poteka kje se izvaja, ker jaz nisem blizu ljubljani ce se lahko izvaja na daljavo..

4. pa nekaj o tej soli kajti na internetu nisem nic kar bi mi pomagalo nasla.


Najlepša hvala za vse odgovore
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(174)
Več kot eno, manj kot pet.
(230)
Več kot pet!
(162)
Več kot deset!
(162)
Kakšna knjižnica?
(105)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Hey! Se strinjam s tabo. Komentirala sem ...
 

Angel je odgovoril/a na
Prosim nariši me.To bo prvič zame če se odločiš. ...
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
ki me je ugriznila v rit (:joy::joy::joy:)
 

Angel je odgovoril/a na
I agree
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
1. Kopriva 2. Krt 3. Oreh?
 

Angel je odgovoril/a na
Poročna obleka z ogromnim šalom, škornji, ...
 

Hermione🖤 je odgovoril/a na
1. meduza 2.krt 3.oreh
 

kpop fan je odgovoril/a na
z vičeno se strinjam z nečem pa ne. odhodi. ...
 

Angel je odgovoril/a na
1.čili 2.krt 3.jabolko?
 

Podpirač je odgovoril/a na
se strinjam:thumbsup:
 

Sija je odgovoril/a na
1. feferon 2. krt 3. starša
 

Night girl je odgovoril/a na
Ja Pač Jaz jih ker nam ne ogrožajo življenja ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čestitke mislim dasiseprav odločila.Pa kdaj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
1.Kopriva 2. Krt 3.Res ne vem
 

tvoja teta (Hej nečakinja😉) je odgovoril/a na
Weeeeeow! res weeeeeow! tuki sister od tvoje ...