snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - DREAMS AND TEARS 4. del

DREAMS AND TEARS 4. del

20
Lucias je že kar dolgo stal pri točilnem pultu in komaj sem se skozi gručo prebila do njega. Praznil je kozarce enega za drugim, zato sem ga povlekla na malo bolj oddaljene sedalne vreče, da bi se streznil.

»Lucias, preveč piješ,« sem mu očitala.

»Oh, ne skrbi,« je prešerno dejal in me poljubil na lice. »Se zabavaš?«

»Zelo.« Izvila sem se mu iz prijema; preveč predrzen je, ko je pijan.

Čim sva se dobro vsedla se je natakarica nekako pririnila do naju in nama ponudila narezek. »Tile so s škampi, na desni z francoskimi siri, veganski so pri mizi tamle dol.«

Na robu velike terase so bile postavljene dolge mize, ki so se šibile pod težo hrane in kozarcev s koktejli in drugimi pijačami, poleg njih pa so stali glasni zvočniki, visoki skoraj za celega človeka.

Pograbil je morskega z leve in mi popravil pramen las, ki mi je ušel na lice. »Prisrčna si.«

Zazrla sem se v svoje škornje z visokimi petami in takrat sem si očitala, zakaj sem oblekla prekratko obleko.

»Sranje,« sem neslišno zašepetala. Zadnje čase me težave kar lovijo. Še vedno nisem očetu povedala, da sem padla fiziko, za povrh tega pa sem še ujeta na zabavi in hočem domov, a nimam prevoza. Z Luciasom definitivno ne bom šla, ker je pil in se na motorju nočem ubiti.

»Grem iskat veganske,« sem vstala in rekla Luciasu, ki me je 'slučajno' malo preveč stisnil k sebi.

»Pridi potem nazaj,« mi je zaklical, a sem se delala, da ga med vso to glasbo nisem slišala in spotoma vzela še en kozarec šampanjca. Zagledala sem skupino deklet, ki so se navdušeno pogovarjale in pristopila k njim.

»Hej,« sem jih sramežljivo pozdravila, kar ni v moji naravi, ampak vsak ne rabi vedeti kakšna v resnici sem.

Ogledovale so si me, me ocenjevale in si nekaj šepetale, jaz pa sem nestrpno stala poleg njih. Končno se je ena od šestih opogumila.
»Si bila ti slučajno na naslovnici revije London Street Show?«

Začudeno sem jo pogledala.

»Ja,« je rekla druga, »kakšni dve številki nazaj? Roko bi dala v ogenj, da si bila oblečena v pomladno srajčko in kavbojske škornje.«

»Ja, to sem jaz,« sem pritrdila in takoj zagledala še dve, ki sta po telefonu brskale o meni. »Shay Clarke. Najdeš me pod shay_clarke22 na Instagramu.«

Zardeli sta in pospravili telefone v miniaturni Gucci torbici, ki sta jih imeli na ramenih. »Ampak…ti si mladoletna. Kaj delaš tukaj?« Ošinili sta znak 18+, ki je visel nad mizami s pijačo.

»Lahko bi rekla,« sem odgovorila in izvlekla vabilo, »a imam privilegije.«

Izbuljile so oči. »Terrin? Jerry? Antonio?« so naštevale imena fantov, ki so verjetno delili VIP vstopnice, jaz pa sem odkimala.
»Lucias.«

Hitro so se spogledale in stopile korak nazaj. »Lucias? Blond lase, visok?«

Pokimala sem in pomignile so mi, naj stopim z njimi v mirnejši in bolj prazen del bara, v katerem se je odvijala zabava. Plašč so mi zapele do vrha in obleko potegnile kar se da najbolj do kolen.

»Pazi se njega, Shay. Ni to kar se predstavlja.«
Skoraj bi se polila z dragim šampanjcem, ki sem ga držala v rokah.

»Ja,« je hitro dodala druga, »moraš paziti nase. Sploh ne štejemo več, koliko deklet je prizadel.« Pobožala je črnolasko, ki so se ji nabrale solze v očeh in je že iskala robček. »Ampak nikoli si ne bi mislila, da se bo spustil tako nizko, da osvaja mladoletne.«

Na zabavi mi ni bilo več prijetno in na plesišče definitivno nisem imela namena več iti, zato sem sedela z njimi in poslušala najnovejše čenče o vsem mogočem. Kakšna ura je še minila in pretvarjale smo se, da se pogovor sploh ni zgodil in dogodek je bil pozabljen. Vsaj za njih. Jaz bom verjetno Luciasa udarila, ko se mi naslednjič približa.

Izpila sem poslednji požirek pijače in pogledala na uro na telefonu. Pol treh zjutraj. Napotila sem se proti izhodu.
»Hej!« sem zaslišala z druge strani terase, »Shay! Pridi malo sem, no.«

Brez da bi se obrnila sem vedela, da Lucias prihaja k meni. Ozrla sem se po vseh možnih izhodih. Glavni vhod, skok v morje ali… stranišča. To je to. Pohitela sem v notranjost bara in se ustavila na šibko osvetljenem hodniku, kjer se je predel ločeval na ženske in moške sanitarne prostore.

:speaking_head: Jupiiii! Po devetih dneh objavljam nov (zelo dolg :blush:) del in komaj čakam, da vidim vse vaše komentarje. Spodaj napiši kaj misliš, da se bo zgodilo naprej, kakšno vaše predvidevanje, oceno... Tisočkrat hvala za vse lepe besede in ljubka poročila, ki mi jih puščate, ogromno mi pomenijo :blush:!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nisem prebrala prejšnih delov toda ta je zagotovo dober:D
:thumbsup:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg:no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth::no_mouth:
SPET NORO PRESENEČAŠ! Neverjetno! To je takooooooo napeto in dobrooo! Res neverjetno! Jaz takooo uživam v branju tvoje zgodbe! Ne morem verjeti kako ti takšne stvari uspevajo! In vso tvoje opisovanje že prekaša meje! Postala si profesionalec (saj ne da prej nisi bila).
Mene bo pobralo od vsega tega opisovanja, domišljije, ki prihaja iz tebe!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Moj ljubi bog! Ježešna:joy:. To je noro in noro in noro in noro in noro in božansko!!!
Meni je ta tvoj stil pisanja neskončnoooooooooo všeč!
Upam da se zavedaš kako zelo si nadarjena!
Pa samo povem: TAKOJ NOV DEL! ZAKAJ GA ŠE NI?
Ta zgodba bo tako kot Solved Kingdom noro zaslovela po svetu. IN JAZ JO KUPIM PRVA!
JAZ sem zasedla mesto tvoje največje oboževalke (samo da bo ostalim jasno) in JAZ bom pisala pohvale v tvoje bodoče knjige:innocent::kissing_heart:.
Takooo velik vzor si mi s svojim pisanjem! Obožujem ta tvoj tip pisanja in nasplošno tebe!
Nekateri se sploh ne zavedajo koliko truda je vloženega da ta zgodba sploh nastane, a jaz vem da se ti posebej potrudiš parv za nas. In tako zelo se potrudiš, da jaz in večina ostanemo brez besed!
Saj bi ti napisala še 100× daljši komentar pa morem mojemu morskemu prašičku sladoled delat:joy: (ne sprašuj zakaj:joy::joy::joy:).
Lepo se imej in ostani tako dobra pisateljica in oseba kot si:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Tvoja naj naj naj naj naj večja oboževalka dg!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Alison!! Pa to je neverjetnooooooooo!! :heart_eyes::heart_eyes: Ti si rojena pisateljica!! Js tok OBOŽUJEM to zgodbo!! Nit ne morem čakat na nov del ker je MEGA!! Si prepričana, da si ti to napisala? Ker ko to berem je koker da bi to napisala profesionalna pisateljica, katera se je rodila s talentom pa pol za pisanje zgodb, katera ima oboževalce, in mene katera sem NAVDUŠENA na d to zgodbo!! :heart_eyes::heart_eyes::joy::relieved:
Ta zgodba je lubeničinomegadupr!! Joj kok pogrešam jest lubenico (jaja vem v petek sm jo, ampak... cg je največja oboževalka lubenic, kdor ne verjame nej pogleda objavo od lillike 14 vprašanj (in nekoč bom okronana za kraljico lubenic in mela bom največjo lubenico na svetu kr bo zrasla na mojem vrtu :heart_eyes::heart_eyes::watermelon::watermelon: (verjeten kdo misli da se mi že meša ampak se mi ne))) :joy: Mal sm zašla :joy::heart_eyes::watermelon::joy:
Ta zgodba je FANTASTIČNA in nekoč, nekoč mora pristati v knjigarni!! Da jo lohk kupim :innocent::joy: Kr js morm met izvod (seveda enega izmed prvih pet :innocent::joy:) kr sm obsedena s to zgodbo!! Res odlično pišeš, sploh nevem kaj nej še povem, kr že vse veš! :joy::joy: Ampak obožujem to zgodbo!! :heart_eyes: Občudujem te!

Mam eno vprašanjsko~prošnjo kaj če bi za zadnji šolski dan kokr darilo (zame :innocent: (ne sej se hecam, za vse)) ob koncu šolskega leta (še posebej zame kr dobim priznanje s tekmovanja :innocent: (jpjp, hahahah))
To bi blo super dariloooo!! :heart_eyes::joy: Sam če boš nej bo dolg dellll :heart_eyes::joy: Pa nej bo objavljen okrog enajstih pa pol (da mam cajt it po lubenico in jo zravn jest) al pa popoldne
Če boš mojo željo vresničila ti bom zlo hvaležna, pa zagotov tut vsi drugi ka berejo tole :heart_eyes::joy:
Tko da če boš mela čas... Komi čakam, sam še lubenico rabmo kupt (jaja pojela sm jo :relieved::joy:)
Tvoja,
bralka, občudovalka in oboževalka
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Fantastična zgodba, definitivno spremljam. :heartpulse::heartpulse::heartpulse:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Haha, sem videla da si nakoncu napisala 'zelo dolg del', pa sem se malo začudila. Grem skrolat navzgor in kar ne pridem in ne pridem do začetka.
Punca, jaz sem tale tvoj dolg del požrla v pol minute!!!!
Seveda sem ponovno ostala brez besed, kot vedno ;)
Me pa res zanima če imaš Wattpad, ker sem se pred kratkim prijavila in bi tudi tam rada spremljala tvoje zgodbe (Če imaš).
Lp, No Name
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Draga AlisonLouisa!
Te zgodbe oziroma tega dela nisem prebrala komaj danes, da ne boš mislila. Prebrala sem jo že prvi dan, tisti dan, ko si ga objavila, seveda!:laughing::wink::blush::upside_down:
Pred časom sem prebrala knjigo z naslovom Pet načinov padca in začne se na podoben način kot tvoja, vendar potem odplava v drugo stran. Spomnim se kako mi je bilo všeč, da se je vse začelo v toplih krajih in kako je bila glavna junakinja Reese tako zelo sproščena in samozavestna. Tisti dan sem ostala doma in knjigo sem 'požrla'.:grin: Imela je 400 strani, vendar se mi je kljub temu zdela veliko prekratka.:sob::cold_sweat::cry: Bila mi je takoo zelo všeč. In bila sem jezna, ker se je končala. Potem pa si ti začela objavljati to zgodbo in imam občutek kot da berem nadaljevanje samo z drugačnimi smernicami in osebami.:raised_hands::ok_hand: In tako ZELO mi je všeč. Tvoja zgodba, namreč. Tako poletna zveni. Takšna… ah, popolna. Sploh ne vem, ampak nekaj na njej, na tebi mi tako…obsede. :joy::joy::joy:
Res, res mi je všeč zgodba! Tako polna in 'svetla' je! :heart_exclamation:
Upam, upam, da pišeš nadaljevanje, ker uff… komaj ga čakam!:relaxed::stuck_out_tongue_closed_eyes::yum::blush::smirk:
Tvoja oboževalka, :kissing::kissing::kissing:
JustLilly:innocent:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
I love it!!! Grem zdaj prebrat novi del!!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Sladkorček

Polkrvna Hči - Aria 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 0
 
2
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 2. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 0
 
3
*Galaxy Ginny*
 
7
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 3. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 4
 
6
Fell for you

Love at it's end

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
4
smille😀

Mancine počitnice 10. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 1
 
2
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 2.

Ogledov: 30 Odgovorov: 1
 
6
Lord

Dogodivščine malega "Lorda" 1.

Ogledov: 27 Odgovorov: 1
 
6
shark girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dva problema😔

1.*b*frendica*b*: mam eno frendico k mi skos očita če kej nardim narobe. Pravimo ji "the mom of the group" (k mamo eno skupino in pol jo kličemo mama od skupine) anpak men se ne zdi, da se vede kokr mama. Skos me popravlja kaj delam narobe pa tut če so čist majhne stvari. Misli, da je neki ful odgovorna v bistvu pa je sam zlo *b*tečna*b* ko to nardi.in pol k se jst kdaj kej pohecam me ona ful resno pogleda, pa ne zato, ker se bi hecala anpak češ: *i*zakaj si tok glupa*i*. Pač in to me res ful živcira. Mamo eno skupino v k smo notr jst ta *b*frendica*b*, pa še ena prijatlca. No in ta frendica pravi, da smo me tri BFF anpak jst se res nočem več družit z to frendico. Anpak se bojim, da če ji to povem me ne bo več hotla za frendico. Všeč mi je takrat ko se heca in ko je bolj funny.

No prosim, da mi pomagate s tem.

2.*b*darilo*b*: no ja. Moja prijatlca kmal pride prespat k meni(prespi 1.avgusta in bo prespala za tri nočitve.) no in ma pa 29. Julija rojstni dan. In ne vem kaj naj ji dam za darilo. Rada ma kače, kuščarje in zlo obožuje mačke.a naj ji kej takega narišem/kupim? A mate kej idej? Dost okej rišem, ker sem si lih najdla stil risanja k, ga je ful lahko narisat anpak pol ful dobr izpade(bom kej objavla na hvalilnici)

Prosim pomagite mi z tema dvema primeroma... Vsaka pomoč bo štela.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(167)
Več kot eno, manj kot pet.
(223)
Več kot pet!
(160)
Več kot deset!
(155)
Kakšna knjižnica?
(104)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Sara Marita je odgovoril/a na
Glavna jed: špageti:spaghetti::spaghetti: sladice: ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Lepo:heart_exclamation::heart_exclamation: Kot ...
 

Wise Girl je odgovoril/a na
OMG ČUDOVITA RISBA:clap::clap::clap::cla ...
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
jeeeeeeeeeeej blank je nazajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Jej vrnila si se. Resne vem kaj jebilo ampak ...
 

Blank je odgovoril/a na
Kako lahko vprašaš, če kdo sploh še spremlja? ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
ja! nazaj si! prosim spet piši wdd!:sparkles::heart::hugging::blush: lyms!:sparkles::hugg
 

Sport Girl je odgovoril/a na
Nočem bit nesramna ampak a ni dost da en ...
 

Eva je odgovoril/a na
lepo kje je to
 

Jamie je odgovoril/a na
Izjemno dobra pesem.
 

Mantra je odgovoril/a na
Morm rečt, da jest nism nič od tega zgubila ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
Lepo! pa zelo dobro rišeš čevlje. meni nikole ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
vauu! ful lep slap:))):sparkling_heart::heart_eyes::blush:
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
o hvala da si predlagala nice del...
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
:heart_eyes: