snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Giny Weasly: My diary 10. del

Giny Weasly: My diary 10. del

14
Hej! Zeloooooooo mi je žal, da nisem pisala prej Imela sem veliko obveznosti. Zdaj pa naj začnem.
*******************************************************************
1. stvar. Kmalu se bom pridružila profesionalnim igralcem quddictha (žal mi je če ni napisano prav)! Angelina je res zeloooo super. Pripooročila me je trenerju, ko se je eden od zasledovalcev preselil na drugi konec sveta. 2. Kmalu bo spet 31. oktober. Jaz, Hermiona in Ron bomo pripravili presenečenje zanj. Z ministrom smo se že prej dogovorili, da da Harryu prosto. Odšli bomo v Godrickov dol. Hermiona se je naučila posebnega uroka. Lahko bomo videli, kaj vse se je dogajalo preden je Saj Veš K... Ah to je neumno preden je Mrlakenstein ubil Harryeva starša. To bomo gledali kakšno urico, dve. Potem bomo še skupaj z enim zvarkom pomešanim za napojem, ki je premešan z neko koprivo poustvarili, da bo Harry lahko videl svoje starše, se z njimi pogovarjal... Ob tej priložnosti, bomo pričarali še Tango in prof. Remusa in Sirusa, mogoče še Dumbledorja. Trajalo bo nekaj ur in vsi bodo prišli kot duhovi. Oh komaj čakam, da vidim Harryev in Teddyev izraz na obrazu. Vse mora potekati popolno. To mora biti najboljša stvar v Harryevem življenju. Za to vedo seveda tudi vsi iz reda in vsa moja družina. S Hermiono bova spekli še torto, čeprav nimam pojma o bunkeljski kuhi ali peki, ali karkoli je Hermi že rekla. Do ideje o tem sem prišla zaradi Teddya-Meddya. Kar naprej je spraševal o svojih starših. Želela sem mu pokazati vsaj kakšno sliko, pa nobene nisem našla, na sliki reda, pa ju nisem prepoznala.
Za organiziranje je poskrbela moja malenkost, seveda vse kot papirologija. Drugi so naredili vse v kar je bilo v mojem načrtu. Hermi bo zadolžena za nadziranje celotne "operacije", moja mami je zadolžena za hrano, fantje so zadolženi za okraske in tako naprej. Sama pa sicer nisem ogromno pomagala, ker sem imela OGROMNO dela s treningi. Za na konec, pa sem načrtovala nekaj res posebnega. Za to ni vedel nihče. He he he. Komaj čakam, da jim povem. Imeli bodo take izraze :open_mouth::fearful::scream_cat:. Bodo čisto UAU, KAJ?, NEMOGOČE!, JE TO MOŽNO? KAJ? Odlično bo.
O, le še nekaj minut! Zdaj je le še 10 sec, 9, 8, 7, 6, 5......2, 1! Potem sta minili 2 minuti. Nato 4. Potem je bilo mimo že 15 minut, ko se je končno prikazal Ron s Harryem in Teddyem. "Kje si bil Ronald Bilius Weasley?" sem ga vprašala. "Imam zelo dobro pojasnilo. O poglej tam je Harry." mi je rekel nazaj. "Harry. Zate smo pripravili presenečenje. Pridi Teddy. Hop. Dobro družba kot smo vadili." sem rekla. Vsi smo položili roke na sredino. Zadnji jo je dal Harry. Potem je bilo kot bi se udejanjlji. A smo pristali na istem mestu. Le dolgo nazaj. Iz hiše je prišla Lily Potter s Harryem v vozičku. Harryu je spolzela solza po licu. Nekaj časa smo gledali. Nato je potekel čas. Vrnili smo se v prihodnost ali pa sedanjost. Ne vem točno. V glavnem nismo več bili v preteklosti. "Škoda ker se je moralo končati." je zavzdihnil Harry. "Moralo se je končati. Ker sledi najboljši del." sem mu povedala. Nato je Hermi prinesla velik kotel. Vsi razen Harrya in Teddya smo pomočili palice v kotel. Nato smonahkrati izrekli čarobne besede. VRNITIUS TOTALIS. (P.S. Totalis le ojača urok) Iz palic so švignili modri dimi. Najprej sta se iz oblačkov prikazala James in Lily. Nato Remus in Tanga. Nazadnje pa še Sirius. Dumbledora na žalost nismo mogli pričarati nazaj. Najprej je Teddy nekam negotovo vprašal "Mama, Dada?" "Poglej ga. Pravi korenjak je." je rekla Tanga in objela svojega ljubega Teddya. Isto je storil tudi Remus. Srečna družina se je odpravila nekoliko stran od nas. Nato je Harry objel svoja starša. Jokal je in se smejal. Bolj srečnega ga še nikoli nisem videla. Ko je ugotovil, da sem za vse "kriva" jaz me je objel in poljubil na lice. Nato je Harryeva mama rekla "Bolje ne bi mogel izbrati srček." Harry se ni mogel odlepiti od njiju. Prišel je še Sirius. Pogovarjali so se in pogovarjali. Potem sem si pričarala mikrofon in začela: "Lahko prosim za pozornost? Hvala. Imam novico, ki je nihče ne ve, razen če je šel v detektivske preiskave. No novica je, da bova s Harryem dobila dojenčka!" sem naznanila veliko novico. Kot sem načrtovala. Vsi celo duhovi so bili čisto :open_mouth::fearful::scream_cat:.Ron je postal še bolj rdeč kot njegovi lasje. "Harry! Kako si mogel! To je moja sestra! In ima šele 13 let!" je ves razjarjen rekel Ron in se že pognal nad Harrya, ko sva ga s Hermiono dvignili v zrak. "Ron kot prvič. Nisem stara 13. In drugič sem polnoletna in znam skrbeti zase! Poleg tega nisem Harryu o tem nič povedala." sem mu rekla. Ko je bil Ron na tleh, je Harry prišel do mene in me poljubil:kiss: točno na usta. "Ne morem verjeti! Dobila bova dojenčka." je Harry rekel. Nato so meni in Harryu čestitali. Celo Ron, ki je bil zaradi preteklih dogodkov še vedno čemeren. Duhovi so počasi zbledeli. Harryu in Teddyu sem obljubila, da bomo to naredili še kdaj.
To je vse za danes. Bye.
**********************************************************************************************
Upam, da del ni prekratek in vam je všeč. Potrudila se bom čimprej napisati naslednji del.
Lepo se imejte še naprej,
kakor ste se imeli doslej.
Upam, da novi del kmalu boste brali,
ker tega ste zagotovo že prebrali.
Lahko noč pa še adijo
pa še NOVI DELI NAJ ŽIVIJO!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
vauuuuu
ful lepo
skoraj sva se zjokali
3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Cute:heart::heart::heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kje dobiš inspiracijo???!! FUL NICE SVAKA ČAST:scream:🥺:sob::sob:
1
 
Pvj mi
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kje dobiš inspiracijo???!! FUL NICE SVAKA ČAST:scream:🥺:sob::sob:
1
 
Pvj mi

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 49 Odgovorov: 2
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 69 Odgovorov: 4
 
7
ubupanka potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

problem v ljubezniji

pozdravčke

torej moj problem ni tako zelo resen vendar rabim pomoč
skratka moj brat hodi k gasilcem prostovolno društvo in v njegovi ekipi je en fant ki mi je zelo všeč pred tremi leti sem se delala norca z njega vendar je zdaj fuuulll lep in nevem kako se zbližat z njim


hvala vnaprej če si kaj svetoval
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(3)
10
(10)
11
(25)
12
(28)
13
(30)
14
(12)
15
(3)
16
(3)
Nič od naštetega
(1)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Yt glasovanje je odgovoril/a na
lep zajcek je. pa psu moje tete je tudi ...
 

Rainbow_dog je odgovoril/a na
sooooooooooooooooooo cuuuuuteeeeee
 

YT gang je odgovoril/a na
vsem se zdi *CUTE* ampak tko močno ugrizne ...
 

YT gang je odgovoril/a na
hvala vsem, ki so prebrali to zgodbico :)
 

YT gang je odgovoril/a na
jst ga vidim vsak dan :)
 

Cat je odgovoril/a na
vidla ja
 

HP fan je odgovoril/a na
zgleda zloooooo dobr. mi posles po posti?:joy::stuck_out_tongue_closed_eyes::heart_eyes::h
 

Doglover je odgovoril/a na
Ni se teba opravičevat. Nisi "prislijena" ...
 

HP fan je odgovoril/a na
Bella napisan je v tvojem profili
 

HP fan je odgovoril/a na
joooooj kok je cuteeeee:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart:
 

Doglover je odgovoril/a na
Aja pozabla sem dodat da daš 2 žlici sladkorja ...
 

Music Girl je odgovoril/a na
doggyyy cutee
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
lepa princesa na slikanju:blush::blush::blush::blush::blush::blush::hugging::crown::crown:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Doggylover število pa 896 Čestitke🥳🥳🥳🥳
 

Doggylover je odgovoril/a na
:rofl::rofl::joy: dobra