Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: HARRY´S FAMILY 16. del

HARRY´S FAMILY 16. del

8
hejjjj vem, da dolgo nisem pisala ampak čez poletne počitnice bom več . :) no naj kar začnem ?...........


Harry je bil začuden. Je možno, da so drugi vedeli, da se je no.... ? " profesorica, me lahko lepo prosim klofnete ?"

"Potter !?! Kaj pa govoriš ! "
" jaz em.... " je odvrnil, ko je ugotovil, da očitno ne sanja ( profesorica je namreč z palico svojemu dežniku ukazala " v napad !" )
" Če misliš, da sanjaš greš lahko kar takoj domov !"
" jaz em... av , av " je rekel harry in porznil s palico, toliko, da se je dežnik zložil v kot.
" Kje je Trapets ? "
" Šel je natočiti čaj saj sem mu vendar naročila. "
Harry je v nadaljni polovici ure začel dojemati stvari. Trapets, je prvi osvobojeni vilinec, ki ga niso osvobodili po nesreči ali iz sovraštva. Ubila ga je Krasotillya , osvobodil ga je Harry.Ampak to ni bilo dovolj . V glavi si je ponavljal besede " Ni je čarovnije , ki bi lahko bitja vrnila med žive... "

Če je bil Harry iskren sam s sabo je pogosto razmišljal o njem in o ljudeh , ki so umrli zanj.Zato se je trapets lahko vrnil med žive . " magija hišnih vilincev je precej drugačna od čarovniške, kaj šele svobodnih vilincev, ki so tega veseli. " Harry je spet pomislil na Wulfa in Tango, in na Teddya, ki je bil zdaj star že preko 20. Pa na Freda in nakoncu na Mrlakenstaina. Po žilah mu je tekel utekočinjen bes. ob takih trenutkih se Ginny usede zraven njega in skupaj popijeta skodelico vroče čokolade ter hvalita svoje otroke. Harryu je zapelo v srcu .
Nato pa se je spomnil na Ginny !!!
Nato je nad mizo priletela sova in iz kljuna nanjo odvrgla pismo. Harry ga je rzprl in....

no upam, da vam je všeč, tisti, ki prvi komentira, se naročim na njega. Upam, da se še kdo name...:blush:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOOOOOOON! Hitro nov del! LY:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
PS. Sem že naročena nate.
 
hermione
omg ne morm verjet da ti je tako všeč !
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Niiiiice:heart_eyes::ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart_eyes:
#loveyourstory#harrypotterfan
Ulala:kissing_heart:
P.S.
Hitro novi del!!!!
2
 
Aja, pa še to... Sem že naročena nate :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ZAKON del!!!!!!
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::smile::kissing_heart:
1
 
Potter girl 💖
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
komaj čakam na novi del!!!! tvoja zgodba je zelo coooooooool!!!!!!!!!!!!! :heart:lepe počitnice:stuck_out_tongue_winking_eye:
3
 
Mufi
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wawwwwwwwwwwwwwwwwww:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::heart::hearts::green_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::hearts::heart::hearts::green_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::hearts::hearts::heart::hearts::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::hearts::yellow_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::hearts::hearts::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::hearts::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::hearts::yellow_heart::blue_heart::green_heart:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Arabela
Objava:

INTENZIVNE PRIPRAVE ZA OPUS 1

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
spominčica
Objava:

mačje srce (po resničnem dogodku)

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
8
Objava:

Moje čarovniško življenje, 43. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

❄️JAZ JELEN❄️ 1. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
3
girly potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

simpa

hej,
<3
pls pomgajate. pac jaz sem v nega sošolca, sosošolca ze 3 leta. je zelo prijazen in lani sva si pisala. pisala sva si lahko noč, lpo spi itd. rekel ki je da imam lepe lase, da os prfect...in potem sva si lani decembra nehala pisati. dvomim da do mene ni imel feelingov ampak me vseeno zanimva če mislite da ni več vame. imave očesne stike včasih se mi nasmeje ampak nevem kaj naj čutim do njega ker mi je zelo všeč. imate kakšne predloge, na primer kaj so znaki da sem mu všeč in vam odgovorim pa mi poveste vaše mnjenje, če je vame ali ne. ker ga res pogrešam in sem si že mislila da bi ga vprašala če ima simpo. z njim tudi plešem na valeti. najprej je vprašal eno dekle pred mano in mu je rekla da ne potem pa je vprašal mene. nevemmm plsss pomagajte!!!!
LP
girly
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

človečkinja je odgovoril/a na
božični piškotiiiii
 

Strelka je odgovoril/a na
ful lepo si nardila. res si izbrala lepe ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
Novoletno jelko okrasimo, bozicne praznike ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
828 hahaha ugibam
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
:heart::yellow_heart:Gryffindor:yellow_heart::heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Ptiči :eagle:
 

izabela je odgovoril/a na
hej! mislim, da glede na to da smo že v ...
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
ful dobro :joy::joy:
 

Strelka je odgovoril/a na
pa daj no! zakaj mam jaz tok rada to sliko. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
ooh! lepo si napisala moj vzdevek! kmalu ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
ooo wow! Popolno. meni se zdi brez napak ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
mby 110?