snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 2. del

HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 2. del

10
HERMIONA
"Gospa, imamo nujen Primer. Čarovnik v nezavesti. Imate prosti termin, naprimer takoj?!" sem neučakano rekla dežurni zdravilki. "Seveda. Takoj pokličem strokovnjake." je rekla zdravilka. "Pozor! Imamo primer prve stopnje! Čarovnik je v nezavesti." je rekla v mikrofon. Kmalu so na metlah prileteli zdravilci. Skupaj s Georgom so se izdejanjili. Ostali smo čakali zunaj. Sekunde so se vlekle kt minute, minute kot ure in ure kot leta. Vse skupaj smo čakali pa približno 45 min. Ga. Weasley je že ponorela. "Spustite me k svojemu sinu!" je rekla vsake pol minute. "Lahko greste k Georgu Weasleyu." je rekel zdravilec, ki se je pojavil pred nami.
GINNY
Končno so nas spustili k Georgu. Močno sem ga objela. Zdravilec je rekel, da je padel v komo zaradi šoka. Oddahnila sem si. George je bil zadnji veliki šaljivec v naši družini. Še nekaj časa smo ostali. Nato se nam je vse začelo dremati. V Mungu so nam dovolili prespati saj je bilo že zelo pozno.
HARRY
Vsi so že zaspali. Celo ga. Weasley ki je stavila z Ronom, da bo celo noč budna. Razmišljav sem. Kaj je George delal na, da se je onesvestil? Saj je že nekaj časa vedel, da je Fred umrl. Ali je poskušal poživilno pokovko? Ne, vedel je, da ne more obuditi mrtvih. Ali pa življensko žvečilko? Ne, to le prikliče duhove. Ampak saj Georg tega ni vedel. Nekaj sem zaslišal. Prihajalo je iz hodnika. "Stanje Weasleya ni najboljše. Dokler ne izvemo kaj se mu je zgodilo, bo bil v komi. Če bo oil predolgo, lahko umre." je rekel zdravilec zunaj. Že sem hotel povedati zdravilcem zakaj se je vrjetno onesvestil, ampak me je premagal spaec.
RON
MIrno sem dermuckal in sanjal, da se je George zbudil in je mami doma pripravila perutničke.Nato pa je mirno tišino razrezal prediren a kratek krik. Očitno je zbudil samo mene. Želel sem zaspati nazaj, pa sem zaslišal šepet: "Tako ja.....Tisti se ne bo zbudil.......ŠŠŠŠŠ!" Približal sem se vratom. Nato sem zaslišal grozne reči. Ampak presenečenje, ne o hrani.. "Se še spomniš načrta?" je rekel očitno moški. "Seveda. Morakvarčke spustiva na izdajalce. Tako jih bova izbrisala iz sveta!" je rekel rezek glas in se nato ostro zasmejal. Pripravil sem palico. Kako je že tisti urok.... Ali Zroxis? Ne, ne, Ave zavetnikum. MOrda bi moral zbuditi Harrya. Stresel sem Harrya. Pa se ni zbudil. Čez celo sobo sem zakričal Avada Kedavra (brez palice). Spet se ni nihče zbudil. Nato sem zaduhal grozen smrad. Kaj tako fardamano smrdi?! A, očitno naša večerja. Povohal sem jo. Vsebovala je spalni prašek! A zakaj jz nisem zaspal? Nato me je sped zdrznil šepet. "Na tri. Ena, Dve, Tri!" je rekel moški glas. V sobo so prileteli morakvarji! Najprej so načeli očka nato Ginny! Eden je celo priletel do mene! Kakšni dve sekundi sem razmišljal in nato uporabil urok. Iz palice je priskakljal pes ognal je nekaj morakvarjev. A ne vseh. Stisnil sem se ob steno. Pomislil sem: Adijo moje življenje! Nato sem zaslišal, da je nekaj padlo! Harry je padel iz stola na katerem je spal! Popolnoma je odprl oči, ko se je zavedal v kakšni situaciji je.
HARRY
Ali se mi sanja? So to Morakvarji?! Ron je uganil moje misli in rekel: "Veš ravno plišaste mucke niso!" "A celo na koncu žvljenja si duhovit?" sem mu zakričal nazaj. Potem sem se v trenutku osredotočil. Na plan sem prvlekel palico, ter odgnal ostale Morakvarje. Ron me je od veselja skoraj objel. Sobo sav zaščitila še z nekaj uroki in poskušala zaspati. Po pravici bi meni skoraj vspelo, pa je Ron rekel "Saj res! Na hodniku jr nekdo šepetal! Greva raziskat Harry!" Lenobno sem ustal ter odšel za njim. Brezglavo sva tavala po Sv. Mungu. "Ali greva nazaj Ron?" sem rekel. "Sam..." je rekel a ga je prekinil glasen Avada Kedavra. Ozrla sva se nazaj. Ven sta prišla Krasotilya in Lucius! "Poglej, ali se gresta junaka?" je rekla Krasotilya in se zoprno zarežala. Lucius pa je nad naju poslal Cruccio. Med nami se je vnela mogočna bitka. Na koncu smo bili vsi utrujeni. MIslil sem, da naju bosta pokončala, a se je Krasotilya le zarešela in rekla: " Ne misli da je to konec Potter" nato sta se z Luciusom izdejanjila. Z Ronom sva se odpravil nazaj v v sobo. Izmučena sva se vrgla na stola. Oba sva v hipu zaspala.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je super! Hitro nov del! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Se bom potrudila!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je...... nimam besed...... kako si upata!!!!!!
2
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
3
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
5
Little girl

Kamp skrivnosti in ljubezni 3. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
3
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
4
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 3
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Bralka zgodb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dolgčas

Spet jaz...
Uglavnem, danes bo primer čist kratek.
Sama sem doma s našim psom in bom sama do približno štirih al pa celo šestih. To je PREVEČ. Ne vem kaj naj delam, da se bom zamotila. Nočem bit ves čas na računalniku pa buljit v Teve...Plissss pomagite :pray: Mi date kakšne ideje kaj naj delam? Lahko tut kej za ustvarjat pa risat, sam kaj nej narišem pa ustvarim? Potebujem ideje...
Hvala!
Aros
P.S - Sem že prjatlco povabla na obisk, se mi še ni javila (njbrž še spi) uglavnem- pol ob enajstih jo bom še poklicala in vse, ampak ne vem če bo sploh mela čas...
Hvala vsem za pomoč!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(233)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(165)
Kakšna knjižnica?
(107)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

the girl 😎 je odgovoril/a na
če bi mi bila pripravljena pomagati ... bi ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Ful lepo je Še naprej riši in js bi rada ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Pa toto je ful lepo ka govoriš d ni pa je ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Zgledajo super Kar tk naprej :)
 

Lena je odgovoril/a na
Na to smo že večkrat odgovavarjali: Pil bi ...
 

April je odgovoril/a na
Jp!! Jaz sem ravno danes en teden od druge ...
 

Lena je odgovoril/a na
Ne, še vedno velja. Skušamo pravočasno vse ...
 

kamilica je odgovoril/a na
1. daljnogled (nimam pojma, to je blo prvo ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Točn tk moj predrag sladoledk :relieved::two_hearts: Zdej ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
mami, oči, babi, dedi, bica, deda, teta - ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Ojla sweetheart! Ti ne veš kok je blo men ...
 

Blank je odgovoril/a na
Ah nisi me užalila. Sem bla mal sad ko sm ...
 

history girl je odgovoril/a na
ter se posvetil kakanju in naprej brau časopis
 

DanceTogether je odgovoril/a na
okj ljudje nehite se spraulat na popularne ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
LANGUAGE PLEASE... :expressionless: