snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 7. del

HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 7. del

8
PREJŠNJIČ: Ginny sem zavezal oči in jo peljal v.............Eeylopovo sovje gnezdo. Odvezal sem ji oči. Ginny je skoraj kriknila. Izbrala si je belo pegasto sovo. Ime ji je dala Bella. Ko sva prišla v Jazbino, jo je najprej vsem razkazala, nato pa Charliju poslala odgovor.
GINNY
Charliju sem poslala odgovor. Nato sem pojedla še kar mi je ostalo. Še nekaj časa smo se živahno pogovarjali. Ko nas je mami zapodila spat, me je premagala taka utrujenost, da bi lahko na mestu zaspala. Nekako sem se odvlekla do postelje in zaspala.
Zjutraj me je zbudil prekrasen vonj po palačinkah. Skočila sem iz postelje, si nadela oblačila in se odpravila v kuhinjo. Mami me je veselo pozdravila. Na krožnik sem si naložila dev palačinki. Pogčledala sem skozi okno in se namrdnila. Deževalo je. Kmalu za mano se je prebudil tudi ,golden trio'. Ron si je ravno mazal že četrto palačinko, ko mu je na glavo padlo pismo. Na srečo sem ga ujela še preden je padel v marelično marmelado. Odprla sem pismo in zaklicala: "Charlie je že odpisal! Poslušajte, Draga Ginny!
Zelo lepo od mame, da dovoli. Kaj pravite, da bi prišli čez kakšen dan? Mogoče že jutri? Tvoja sova je super Ginny! Zelo hitra je! Pol Evrope preleti v nekaj urah. Čim prej odpiši.
Lep pozdrav,Charlie" Vsi smo bili, nad tem navdušeni, ter rahlo vzhičeni. Začela sem odpisovati. Dragi Charlie! 1. Mami je kar zardel, ko je slišala, da je je to, da dovoli zelo lepo. 2. Pridemo jutri. Prileteli bomo na metlah. 3. Georga in Freda ne bo. 4. Se vidimo jutri! Ginny
RON
Ginny je odpisala Charliju. Mama nas je takoj nato poslala pakirati. Seveda sem spakiral le najbolj nujne stvari. Oblačila, pižamo, krtačko, malico, posterje s Kanoni, še eno malico, Rokavice, protistrup in še pomožno malico. Zadovoljno sem gledal svoj zaboj. Nato pa sem se spomnil, da noben zaboj ne more iti na metlo. "Ej, Ginny! Kako pa bomo zaboje spravili na metle?" sem zakričal Ginny. "Belli bomo rekli naj jih nese," je odgovorila Ginny. "Pa ne bo to Za Bello pretežko?" sem spet zakričal. "S plahnusom jih bomo zmanjšali in dali v torbo ti bumbar. Pa ni se ti treba dreti, ker te slišijo še do Bradavičarke." mi je odgovorila. Malo poklapano sem pogledal. Tudi Harry je imel zaboj že napravljen. Šla sva po stopnicah in zaboja pustila pred vrati. Dekleti sta prišli dol brez zabojev. "Ali so zaboji pretežki?" sem vprašal. "Ne. Midve sva si prihranili ogromno truda in jih že zgoraj zmajnšali. Vidva brihti, pa sta jih vlekla vse do tukaj." je rekla Hermiona. Plahnus! Sva zavpila s Harryem in še sama zmanjšala zaboja. Nosila jih bo Hermiona, v tisti svoji preklemano dolgi torbici. Harry si je pripravil ognjeno strelo jaz pa Nimbus, ki mi ga je podaril Harry. Ginny je vzela svoj Nimbus 2001, Hermiona pa tako kot jaz Nimbus 2000. Dež je počasi ponehal. Mami nam je naročila naj se znebimo vrtnih palčkov. Odšli smo na vrt.
HERMIONE
Ko je Ga. Weasley rekla naj se znebimo vrtnih palčkov sem debelo pogledala? Vrtnih palčkov?
Prišli smo na vrt in ostali so mi razložili. Seveda! O tem sem brala v knjigi Vrtni škodljivci: Kaj narediti s palčki? Kaj pa z Duhci? (In še več trikov). Začela sem metati palčke. Na začetku so se mi smilili, a takoj, ko me je eden vgriznil v prst, sem jih začela z vso silo metati okrog sebe. Počasi se je zvečerilo. Palčkov ni bilo več. Zadovoljna sem odšla v posteljo. Dolgo nisem mogla zaspati in Ginny tudi ne. Pogovarjali sva se, fanta pa sta že odsmrčala v svoj svet. Kmalu je tudi mene premagal spanec.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Cool
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Hitro nov del!
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
2
 
LL iz HP❤️❤️

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Rose 🥀

Življenje

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
2
*Galaxy Ginny*
 
5
Sladkorček

Ljustvo Ognja 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
1
LoveGinnyWeasley

Volkovi 4. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
2
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 4. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
VE123

Utopljena 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
3
512 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Srednja šola

Živjo!

Zanima me, če kdo ve, kakšni so občutki ko prvič stopiš v srednjo šolo. Kako poteka fazaniranje in ali je res tako strašno? Ali lahko rečeš, da nočeš fazaniranja? Kako hitro se vklopis v novo družbo? Kakšni so profesorji? Ali je srednja šola res zelo težka in koliko se je treba učiti? Kakšne so razlike osnovne in srednje šole?

Hvala vsem, ki boste odgovorili.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
sm vidla že lepše stvari u lajfu kt tole
 

Charm je odgovoril/a na
oo cutee jz sm si sprintala te bt21 slikce ...
 

LadyBugFAN je odgovoril/a na
Nemorem ničesar reči, ker nevem tvoje višine. ...
 

Pevka je odgovoril/a na
Mislim da si okej sam nisem glih nek ekspert ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Pomojem je to čisto v redu.. Ne se sekirati ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW girl! bi jih kar pohamsala vse po vrsti:)))
 

Loud girl je odgovoril/a na
nice:relieved:
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Živjo! Torej, za zgodbe že imamo 6 ljudi, ...
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter!!!! FUULLLL DOBRA IDEJAAAA!!! ...
 

Matttejjjaa je odgovoril/a na
kako leppoo:blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart:🤎🤎🤎:
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter! Napisala bom zgodbo! KOOOMAJ ...
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Aplavz! Aplavz!:clap::clap::clap: To je ...