snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Kraljevi plamen 5. del

Kraljevi plamen 5. del

11
Ryn si ni upala premakniti. Ne, če bi ta premik lahko povzročil, da bi dekle zarezalo Tysi v vrat. Ni se ji sanjalo, kako jo je našla, kako sploh ve, kdo je in koliko ji sestrica pomeni. Da ji pomeni več od Moryelle, najmlajše Loenyjeve. Ta je bila sicer še dojenček, ampak Ryn je nekako lahko čutila, kakšna je. Kakšna bo postala. To jo je odbijalo in zato se je, kadar ni bila v Ayeli, družila s Tyso, ki je štela okoli sto let. Že kot dojenčica je bila tiha in to se skozi leta se to ni spreminjalo. Tysa je bila vedno mirna. Skoraj nič je ni vrglo iz tira, vedno je bila osredotočena na podrobnosti in Ryn je vedela, da ta trenutek ni bil izjema. Njene oči so begale med dekletom, ki jo je držalo, Ryn in Vyro. Razmišljala je. Tehtala možnosti za pobeg. Čeprav Ryn ni vedela, koliko ve o bojevanju, se je spomnila, kolikrat se je Tysa prikazala zunaj, kadar sta Vyra in Ryn vadili na vrtu. Vedno je opazovala, čeprav ni vedela, koliko si je Tysa v resnici zapomnila. V normalnih okoliščinah bi jo skrbelo, če bi otrok, ki še ni prestopil praga Ayele, vedel ogromno o bojevanju, zdaj pa bi za to znanje dala vse. Dala bi vse, da bi se Tysa nekako rešila, čeprav je bilo v njenih safirno modrih očeh, posutih z zlatom, vse manj upanja. Počasi je ugašalo, njena koža pa je bledela. Ryn je v sebi paničarila, ampak potem se opomnila, da se je urila za to. Za take trenutke. Zato je vso paniko potlačila, čeprav ji pogled na Tysin bledi obraz tega ni olajšal.
"Pravila so taka," je zapredlo dekle. Njen glas je bil melodičen, tak, ki te v trenutku prisili k poslušanju. Ryn je sovražila tak glas. Imela ga je tudi loreen, ampak njeni hipnozi se je naučila upreti. Dekletov glas je bil nov in bolj odločen. Ryn je prisila poslušati z obema ušesoma. "Rečeš kaj, kar mi ni všeč, in Tysa umre." Ryn se ni spraševala, od kod ve njeno ime. S Tysinega obraza je izginilo še več barve in zdaj je bil pepelnato siv, kot bi bilo njeno ime stikalo za izklop. "Premakneš se, in Tysa umre. Nasprotuješ mi, in Tysa umre." Med govorjenjem je imela na obrazu zloben nasmešek, ki ni hotel izginiti in Ryn je imela pripravljeno bodalo, da ji ga bo izbrisala, ampak na sebi je začutila Vyrin vroči pogled in ga pospravila, čeprav nerada. Nasmeh se je povečal in Ryn je morala uporabiti vso voljo svoje nesmrtne duše, da ji ni izpraskala oči. "Tako je prav," je zapredla in si z jezikom obliznila tanke ustnice, kot da že okuša njeno kri na njih.
"Kaj želiš?" je vprašala Ryn in stisnila ustnice, ko pa je ugotovila, da jih stiska tako močno, da bi lahko zakrvavele, se je poskusila obvladati. Vedela je, da z vsakim vprašanjem tvega. Tvega življenje svoje sestre, svoje male Tyse. Ampak dekle se je zasmejalo in še bolj pritisnilo nož na Tysin vrat. Ne, ker bi ji želela prerezati vrat, ampak da pokaže, kaj bi se zgodilo, če ji Rynino vprašanje ne bi bilo po godu. Ta pa si je močno oddahnila, ko je videla, da dekle ne bo ubilo Tyse, Ne še.
Nenadoma pa je izza bodala pritekla kri. Kri, bela kot sneg, in dišeča kot borovci. Ko je vonj priplaval do Ryn je ta nevede vzdrgetala, ampak v krvi je vohala še nekaj drugega. Izdajstvo. Krivdo. Kršitev. Kot bi jo vonj omamil, se je zbudila in zgrožena ugotovila, da je kri Tysina. Od dekleta, ki svojega Obreda ne bi imelo še vsaj tri stoletja. Zdaj pa je njena kri pritekla, preden je bilo dovoljeno. Ryn je vedela, da bo Tysa umrla. Če je ne bo ubilo dekle, jo bo loreen. Tysa je prelila svojo kri, prekršila je najbolj sveto pravilo med Ayani.
Ne.
Ni je prelila ona.
Ryn se je zabolščala v črnolaso dekle, ki se je še vedno smehljalo. Nič na njej ni kazalo, da ve, kaj je naredila Tysi, ampak nosnice so ji plale. Vohala jo je. Vedela je, kaj je naredila. Ryn ni vedela, kako, ampak dekle je vedelo, kakšno je najstrožje pravilo med Ayani. In zavedno ga je prekršila. Za to mi morala umreti, ampak Ryn je v njenem pogledu videla, da ne bo. Izognila se bo smrti, ušla bo iz njenega objema, še preden jo bo loreen dobila v kremplje.
"Kakšna škoda," je reklo dekle, čeprav v njenem glasu ni bilo niti kančka obžalovanja. Niti kančka česa, kar bi povedalo, da obžaluje, kar je naredila.
In to je Ryn potrdilo, da je dekle pošast. Pošast brez duše, pošast, ki je zrasla iz same Teme. Pošast, ki si zasluži umreti.
"Pa ravno mesečeva je. Lahko bi postala kaj velikega. Kakšna škoda."
Ryn bi se tako rad pognala vanjo. Tako rada bi jo izpraskala ta prelepi, nesmrtni ksiht. Ampak zaustavila jo je Vyrina roka na njenem ramenu. Bila je topla, kar jo je pomirilo, ampak ne zato, ker bi bila tudi Vyra mirna. Ne, Vyra je imela kljub ognju, ki ga je nadzorovala, vedno mrzle roke. Tople so bile le, ko je bila jezna. Besna. Razjarjena. Takšna, kot je bila v tem trenutku tudi sama.
"Kaj želim?" je zamišljeno ponovilo dekle in s priprtimi očmi pogledalo Ryn, ko se ni odzvala na njeno zbadanje. Obnašala se je, kot da Vyre sploh ne bi bilo zraven. Saj je res izgledala, kot da je ne bilo tam. Zraven Ryn je stala kot duh in gledala dekle naravnost v oči. Edini gib, ki ga je naredila v prejšnjih petih minutah, odkar sta zagledali dekle, je bil gib roke, ko jo je položila Ryn na ramo. Ampak to je bila napaka. Bil je gib, ki ga je naredila avtomatsko, zaradi zaščite, kar je dekletu še dodano povedalo, koliko ji pomeni. Ryn, ki je znala ljudi zlahka prebrati, je vedela, da Vyra išče izpostavljene dele dekleta, kamor bi lahko zabrisala bodalo in jo vsaj toliko onesposobila, da bi lahko Tysa pobegnila. Ni se ozirala na dekletovo opozorilo, za katero je bila Ryn prepričana, da ga bo uresničilo, če bo potrebno, ampak Vyra je vedno mlela po svoje. In tako je gledala za izpostavljenimi deli telesa na dekletu.
Ampak ni jih našla.
"Mislim, da tvoja sestra to zelo dobro ve," je reklo dekle in njene oči so se z Ryn premaknile na Vyro. Ryn ni ušlo, s kakšnim tonom je izgovorila besedo 'sestra', kot bi bila strup. Ampak… Kako bi Vyra lahko vedela? In če res ve, zakaj ji ni povedala? Mogoče pa je bil to le trik, s katerim ji je punca želela spodnesti tla pod nogami. Skoraj bi ji uspelo. Tudi Ryn jo je pogledala. Toda Vyrin obraz je bil kamnit in ni izdajal ničesar. Ampak tak je bil samo obraz. Oči so bile žive, še kako žive, in izdajale so vse, česar obraz ni. Bolečino. Skrb. Strah. In še nekaj, česar Ryn še ni videla v njenih očeh. Nekaj, česar v njih ne bi smelo biti.
Obžalovanje.
"Vyra," je rekla Ryn in njen glas je bil bolj jezen, kot bi si želela, glede na pogled v njenih očeh. Glede na vse, kar je v tem trenutku čutila, čeprav Ryn ni vedela, zakaj. Končno jo je Vyra pogledala. Njenemu obrazu je bilo vseeno. Njene oči so prosile odpuščanja. Ni bilo več sledu o vseh tistih čustvih. Ryn je za hip pomislila, ali si je morda vse le domišljala, ko pa obžalovanja še ni bilo v Vyrinih očeh. Ampak bilo je resnično. Čutila je. Vedela je v srcu.
Dekle je uživalo ob pogledu na jezno in zmedeno Ryn. Njeno jezo je srkalo kot osvežilno pijačo, kot življenjsko energijo. Njene ustnice so bile še vedno privihane navzgor v zloben nasmešek, a vse skupaj jo je očitno začelo že dolgočasiti. Na koncu je spregovorila kar ona: "Torej ti ni povedala?"
Jasno je bilo, da želi Ryn s tem samo izzivati. Bolj, kot bi bila jezna, več možnosti bi bilo za nekaj nepremišljenega in s tem več možnosti za Tysino smrt. A ko je Ryn pogledala Tyso, je bil njen obraz je bil še vedno miren in ni izdajal ničesar razen neskončne izčrpanosti, ki je še ni nikoli pokazala. Ryn se je nenadoma prestrašila, ampak ni vedela, zakaj.
Nenadoma pa je dekle izpustilo Tyso. Ryn ji je že skoraj zakričala, naj teče, naj se skrije, odide, ampak se je zavedela, da njene besede ne bi imele nobenega učinka. Tysa je kot v počasnem posnetku padla na tla in se ni več premaknila. Ryn je takrat zares zakričala, ampak nenadoma ji je iz pljuč posrkalo ves zrak, saj jo je Vyra udarila v trebuh. Znamenje, naj utihne. In je, ampak iz drugačnih razlogov, kot je vyra mislila. Vyra je še nikoli ni udarila. Nikoli ni dvignila roke nadnjo… Ampak ko je pogledala v njene oči, je videla strah. Neskončen, globok strah. Strah, ki ga v njenih očeh še ni videla.
Ryn pa ni bilo strah.
Ni je bilo strah smrti. Ni je bilo strah ničesar, kar bi ji dekle lahko zdaj lahko naredilo. Ryn se je tresla samo od neskončne jeze. Ubila ji je sestro.
Zdaj bo ona ubila njo.
Ampak je ni mogla, niti premaknila se ni, saj je dekle takoj, ko je izpustilo Tyso, izvleklo lok. Na koncu puščice se je svetlikal večni ogenj. Samo, da ni bil ne rdeč, ne turkizen in ne bel.
Bil je črn kot najtemnejša noč.
Vyri je po licu počasi spolzela turkizna solza. Ayani po navadi niso jokali, pa ne samo zato, ker so bile njihove solze v resnici živi plameni, ampak zato, ker so bili močni. Neustavljivi. Kot pravi ogenj, ki ga ne moreš pogasiti. Če pa ga, ta zraste večji in močnejši nazaj. Ampak zdaj je Vyra jokala, saj je vedela, kaj se bo zgodilo. Tudi Ryn je vedela.
Vedela je, kaj se bo zgodilo, še preden so se ji vžgale kosti in jo je vrglo na tla, medtem ko je njeno telo izgorevalo od znotraj navzven. Medtem, ko je pred očmi videla Tysin en in edini nasmeh. Takrat, ko je bila Ryn prvič poklicana v Ayelo. Ko je bila izbrana, da postane Aya. Ta nasmeh se ji je vrtel pred očmi, dokler ni bolečina nenadoma izginila in z njo tudi Vyrini kriki, ki se ji je dogajalo enako kot njej.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zakon je!!! I love it!:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart: I love it!:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:I love it!:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:
0
 
OMG, to je veliko srčkov! Zelo sem vesela, da it je všeč!
 
ManonWhitethorn (nisem registrirana)
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Svetovna zgodba!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:Carica si!:crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown::crown:Res zažigaš. Ta zgodba nevem ampak meni je tako ... Zelo mi ie všeč!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Pinca moja, ti so prava pisateljica!!!:clap:
Bravo
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW! Noro! res je zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakon! Zelo mi je všeč! Si najboljša pisateljica ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG OMG OMGGGG CIIM PREJ NOV DELLLLL, I JUST SO LOVE ITTTT!!! ma gaaddd....to je tkkk dobrr, nooo!! Pac 12 let, pa take zgodbee, da ne omenjam odposlanko z lune pa sanje ali resnicnost! Noro, iz tebe bo se nekaj velikega:sparkling_heart::innocent::kissing_closed_eyes::blush::heart::sparkling_heart::blush::innocent::kissing_closed_eyes::sparkling_heart::heart::kissing_closed_eyes::innocent::heart::sparkling_heart::blush::kissing_closed_eyes::innocent::blush::heart::sparkling_heart::blush::kissing_closed_eyes::innocent::blush::sparkling_heart::heart::blush::sparkling_heart::innocent::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::heart::sparkling_heart::blush::innocent::kissing_closed_eyes::innocent::blush::sparkling_heart::heart::sparkling_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 0
 
1
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
JustRose

Ogenj in Led (1. Poglavje) 1. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
4
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 64. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 4. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
5
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
wonder girl🍒 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

????????

ojla mam eno vprašanje mene zlo boli ta kost pač trtica neke vrste saj zdi se mi ta me boli trtica pač in ne morem se sori ne premikat da me nebi bolel skoz me boli. Moja mami pravi da mogoč zarad tega ker spim tko čist zvita pa me je že večkrat kaj bolel od tega npr. vrat, rama, glava, koleno, noga... a kdo ve kaj bi še lahk blo ker se bojim da bi blo slučajno kaj narobe :neutral_face:
lp vesela bom odgovorov :relieved:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(18)
10
(46)
11
(92)
12
(116)
13
(108)
14
(55)
15
(13)
16
(9)
Nič od naštetega
(21)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Doglover je odgovoril/a na
Kok je cute:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 

flamingo je odgovoril/a na
Hojla! Tekmovanje je do naslednjega ponedeljka ...
 

Pianistka je odgovoril/a na
Vse najboljše obema!:tada::tada::tada:
 

Doglover je odgovoril/a na
Bse kar ssm.milsila napiset je že napisano, ...
 

the girl 😎 je odgovoril/a na
(pisala bom v moškem spolu čeprav seveda ...
 

Živka je odgovoril/a na
Odličen, blog. Komi čakam naslednjega.
 

Živka je odgovoril/a na
Valsa, da plešem:joy: Tok dolgo kot ti:blush: I ...
 

Ocean je odgovoril/a na
Waw super pišeš! Šele zdaj sem začela brati ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
Kaja Karba
 

Aurora je odgovoril/a na
Jaz bi rekla krila
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
super zgodba:wink::relaxed::upside_down:
 

Aurora je odgovoril/a na
Zelooo lepooo!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
hahah:rofl::rofl::rofl:
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepe so!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Tvoj blog je odličen!🤩 Zelo bo pomagalo, ...