snofi
Naslednji Pil izide 1. marca
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ME AND MY PERFECT BROTHER 28. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 28. DEL

52
Iz učilnice se poženem kakor blisk. Skačem na mestu in čakam da Noah pospravi svoje noge iz učilnice. Izgledal je zelo utrujen… Tudi jaz sem bila a sem se veselila nakupa svoje obleke za na ples. »Kako pa da si tako vesela?« Nasmehnem se. {Mislim… Ray in Mary sta šla, Eva ne povzroča težav, domov se lahko vrnem kadar koli hočem… So razlogi!} Pomežiknem mu in se nasmehne. »Greva kar sedaj?« Privzdignem obrv. {Kam?} Noah se udari v čelo. »Po tvojo obleko za na ples!« Planeva v smeh in prikimam. {Greva kar sedaj, ja.} Prikima in najini torbi zabriševa v šolsko omarico. Torbe v trgovino ne bom nosila. Vzamem denar in se odpravim do izhoda, kjer 'morem' počakati Noaha.
Mimo mene stopi Brian. Nasmejan je bil do ušes in prav videlo se je, da je zardel, ko me je zagledal. »Torej prideš jutri na ples?« Nasmehnem se in mu prikimam. »Rabiš prevoz?« Na prevoz sploh nisem pomislila… Noah ima samo kolo. Ob misli, da se bom na ples vozila s kolesom skoraj bruhnem v smeh. Kakšen prevoz do tja mi bo pa prav prišel… Prikimam ter ga objamem v zahvalo. Pri roki nisem imela ravno pisala in zvezka, ker sem vse vrgla v omarico. Brian prikima. »Poberem te ob petih pri tebi doma.« Prikimam in mu pomaham v slovo. Noah je ravno prispel.
Poženem se iz šole. Noah je počasi hodil. Zavzdihnila sem. {Pohiti!} Prikima in pospeši korak. Kakšne pol ure naju še ločijo do trgovine. Hitro hodiva in se ne ustavljava. Če bi bilo po Noahovo bi se morala ustaviti vsakih pet minut, da si odpočije.
Vrata trgovine se odprejo. Vame pihne hlad klime in vonj po parfumu. Zaprem oči in se nasmehnem. Stopim v trgovini, kjer se je ravno predvajala pesem Ricka Foxsa. V tej pesmi Mike Morgan ne igra na bobne in zato je bila Clara žalostna, ker ji je pesem res všeč. Prodajalka naju lepo pozdravi. Noah pove kaj iščeva. Prijazna prodajalka prikima. »Če bosta potrebovala pomoč me pokličita.« Nasmehne se in se odpravi do blagajne.
Kje naj začnem? Vsepovsod so prekrasna oblačila. Ampak res. Prekrasna! Zamislim se. Belih oblek zagotovo ne bom nosila! Zraven obleke bom imela mamino jopico! Vedno jo nosim in noben dan ni izjema! Začnem opazovati črne obleke kjer njihovo krilo sega do kolen. Zazrem se v črno obleko s čipkastim krilom in naramnicami. Čipke na krilu so me motile… Zavzdihnem in obleko položim nazaj na stojalo.
Sprehajam se po hodniku polnih obešalnikov in oblek. Nikoli ne bom našla prave… Noah stopi k meni. »Si že kaj našla?« Odkimam. Ponosno mi pokaže belo srajco, ter črne kavbojke. Nasmehnem se mu. {Kakšna kravata pa ne more škoditi.} Odkima. »Jaz se bom zabaval ne bom bil kakor župan ali politik!« Zahihitam se in se spet zazrem v oblačila. »Težava?« Prikimam. Obupano strmim v kup oblačil. Noah zgrabi prvi obešalnik in mi ga potisne pred nos. »Poskusi!« Planem v smeh in stečem v garderobo. Obleka mi ni bila kaj zelo všeč. Pokazala sem se Noahu in tudi on je odkimal. Podal mi je novo obleko.
Bila je bele barve in na njej so bile narisane srebrne rože. Ni mi bila všeč. Noahu se je čez čas pridružila prodajalka. Stopila sem iz garderobe. Isto časno sta odkimala in poiskala novo.
Koliko časa smo že tukaj?... Minute so se začele vleči v ure in bila sem naveličana vseh teh oblačil. Nameravala sem zapustiti trgovino in odpovedati ples. Nenadoma pa zaslišim Noaha. »Ev! Našel sem… No… Pridi in poskusi!« Prodajalka je stala zraven njega in prikimovala. »Zadnja je… Na tvojo srečo je številka: S. Poskusi jo! Prepričana sem, da ti bo pristajala!« Vzamem črno obleko.
Poskusim si jo. Odprla sem oči in se zazrla v ogledalo. Že takoj sem vedela, da bo to moja obleka! Oblekla sem si svojo črno, belo jopico. Zelo je pristajala zraven obleke. To je to kar sem iskala!
Bila je črne barve, krilo je segalo do kolen in namesto naramnic je potekal črni trak, ki je stal na vratu. Zaljubila sem se v to obleko! Stopim iz garderobe. Noah obstane. Zavrtim se okoli svoje osi. Prodajalka se mi nasmehne. »Bi lahko naredili par slik? Za katalog… Zelo ti pristaja!« Sem prav slišala? Katalog?! Od veselja prikimam in prodajalka mi izroči telefonsko. Z Noahom plačava oblačila. Bila sem zelo vznemirjena, ker bom naslednji dan nosila obleko! Obleko, ki mi končno pristaja!


Ojla!
Ste mislili da ne bo novega dela? Motili ste se jaz vas om vedno presenetla na vse razmere haha!
Lajkajte, komentirajte in se naročite name! HVALA VAMMMM!!!!! Brez vas sploh nebi pokazala učiteljici… Vse ostalo bom napisala v novem delu, ker nekatere mby zanima kaj je rekla ko je prebrala!
HVALA IN POLJUBČKE OBJEME VSEM, KI STE PREBRALI IN SPREMLJATE!!!
Lp, Bad girl

Slike za boljšo predstavo:
EVELYNINA OBLEKA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282969331/
ŠE ENA OBLEKA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282969275/
EVELYININA JOPICA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282997988/
NOAHOVA SRAJCA: https://www.pinterest.com/pin/336714509638909055/
NOAHOVE HLAČE: https://www.pinterest.com/pin/686869380653242733/
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
JEJJJJJ NOV DEL!!!!
SUPER JE TAK KOT VEDNO!!!!
Komaj se že veselim novega dela!
O.D.L.I.Č.N.O. ne, več kot to F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.O.
#supertakkotvedno!
#seveselimnovegadelaingakomajčakam
Lepo se imej!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lp, Cool Girl
6
 
HVALAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
LMAO, Evelyn je v trgovini z oblačili enaka kot jaz. Ne morem dolgo zdržati noter. XD
6
 
Hhahaha SAME SIS😂😂😂👌👌💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg! Odlična zgodba! Komaj čakam nadaljevanje:smile:
5
 
ANA
HVALAAAAAAA💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nov del!!!!! Res super del!!!
I LOVE IT!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
LP LB:beetle::beetle:
5
 
TYSMMM!!!💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
YAYYY!
Novi del!!!!! Res res res res res res res odlična zgodba!
Namreč G-E-N-I-A-L-N-A!:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:
#komicakamnovdel
#najboljsazgodbaever
#lysm
:heart::clap::heart::clap::heart::clap::heart::clap::heart:
5
 
AWWWEEEE!!!!! HVALA TIIII!!!!!!!!!!!🥰💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
N.A.J.B.O.L.J.Š.I. D.E.L. N.A. S.V.E.T.U.
lysm, PK
6
 
HVALA TIIII!!!! LYSM2💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
FANTASTIČNO :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::dress::two_hearts::two_hearts::two_hearts::dress::dress::dress::dress:
5
 
HVALAAAAA!!!!💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
B.R.E.Z.B.E.S.E.D.S.E.M.
Kako lahko pišeš TAKO DOBROOO!!??? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Prav razveselila sem se tvoje nove zgodbe!!! KAJ JE REKLA UČITELJICA??!! KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL IN KAJ BOŠ POVEDALA, KAJ JE REKLA UČITELJICA!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
LYSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
AWWW!!! LYSM2💕💕💕💕💕 HVALA TIII!!!!!💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlično!
Komaj čakam na nov del!!!!!!!
lysmm!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
Hvalaaa!!!!!!!💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow pa nemogoče je rečt kej to je T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:
lP Sladkorček:blush:
3
 
AWWWWWWW HVALAAAA TIII!!!!!!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPER DEL, nikola me ne pusti več tako čakati LYSM :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::relieved::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
ahhahaha, upam da nebom haha, HVALAAAA!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Noro:heart:
Seveda imaš moj like:wink:
Zelo sem vesela, da si je Evelyn našla oblekooooooo:ok_hand::ok_hand::ok_hand:
Res si super pisateljica:heart_exclamation:
Razturaš:two_hearts:
Zelo mi je všeč tvoje pisanje zgodb:smiley:
3
 
HVALAAAAAAAA!!!!!!!! LYSMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
Si dobla sporočilce? Milsim a si vidla?😂😂💕💕💕
 
Na žalost ne! Mogoče prišla čistilka😔
 
na list sn neke napisala😂😂😂 Poglej v ponedeljek. še kuj je napisano hahahahaha
tam ko piše neke razkučžujte roke na vratih od wc-ja haha
 
Oooooo... Bom pogledala če ga bom našla, če pa nr pa ti jaz lahko nekaj napišem😂 Mimogrede jaz ne hodim v glasbeno v pondeljek se spomniš???
Upam, da bo tam, upam, da ne pride čistilka in vrže v koš😂
 
hahahaha upm d oš vidla hahahahaha
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
WOW KAKO DOBRO!!! JAZ SEM SE PA ZALJUBILA V TO ZGODBO!!
EVELYN IMA PREKRASNO OBLEKO!
FANTASTIČNO!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
lp,
B#13:hamster::hamster::hearts:
3
 
HVALA TIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
No ja, oprosti... Ne vem kaj naj rečem... Ta del ni ravno dober...
ZAKON, EPSKO, POPOLNO - FANTASTIČEN JE!
:yellow_heart::heart:
3
 
AWWWWEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMM💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPER! SVETOVNO!
Komaj, komaj čakam naslednji del!!!!!!!!!!!!
:trophy::trophy::trophy::trophy::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕 LYSMMM💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
wawwwwwwww superrr
3
 
tyyyyy💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem brez besed! KAKO LAHKO PIŠEŠ TAKOO... PISATELJSKO!!!???:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Ali ti kdo pomaga pri pisanju?? ODLIČNO PIŠEŠŠŠ!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Ne morem verjetiiii ODLIČNO!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
AWWW HVALAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

Pesmi, pesmice 1. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Nočna šola 3. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Čarobne palice 1. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 0
 
3
Objava:

Moje zgodbe iz otroštva

Ogledov: 40 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

Apocalypse 38. del

Ogledov: 38 Odgovorov: 5
 
6
Objava:

Jaz piflarka 6. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Dnevnik Anne horse 14. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 0
 
1
Horses potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Konji in vazenje

hej,jaz imam 3konje od tega z dvema tekmujem 160cm z drugim pa 70-80cm
no in pac js sm vsak dan pri konjih ker mamo pac konjeniski klub in je tam ful ljudi in pac js lahka dejansko jaham vse solske konje in moje ki mi jih je mama in ati kupila
no in jaz bi rada pac kr vedno ko pridem tja pac so tam punce ki se vazijo pac tak zlo ker mislijo da so kul ker skacejo in jaz tudi skacem se vec od njih
no in pac js ucasih povabm zraven kko prijateljco ko tut jaha in pac greva skupaj jahat in potem jo tiste punce ki mislijo da so popular ji tak zacnejo govorit:ja hej,a si nova tu,aja pa drgac mi ze skacemo 170cm in lohka gres(btw vem da najvec skacejo 100cm in se hvalijo in to gre men na zivce
in pac jz moja mama in moja sestra jahamo in bo zdej tekma in gremo v hipodrom lj in gre zraven ena l ko se zelo vazi da je najboljsa in vse potem podre
in tudi se delajo da je moj konj njen ker pac recimo pree mano so pa cust ok in ji recm ce lhka da mojga konja na privez in ga da in pri tem jo moram snemati ker zeli in potem vidim to na tiktoku pa na ig storyju pa na snapu pod tem pa napise"my new horse" in se hvali ker ji je vsec ker je ta moj konj velik 170in ji je to ful vsec in ker sma sosolke ma po vseh zvezkih napisano ime mojega konja in potem ko uciteljica uprasa kaj ima to rece da ima ime svojega konja!!!
menr to fulll zivcira in mi pls pomagite ker ne morem vec tako in sem mami povedala da sta taki ampk ne pomaga
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako ti je všeč rubrika Glasba?
Zelo.
(111)
Mi je všeč, vendar se vsebine malo ponavljajo
(70)
Srednje.
(46)
Ni mi všeč.
(30)
Na sploh me glasba ne zanima preveč.
(18)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Js kr neprijetn občutk na vratu dobim k berem, ...
 
Joj, ziher je teta kr dost zlobna, pa tko ...
 
ooo kokk lpoo, a bi bil lahko nasledn jack ...
 
Omg, upam da bo izvedla zgodbo.
 
Očitno bo ubila July
 
Fuuuuul mi j všeč tvoja zgodba. Js nvm kaj ...
 
Kok sm navdušena nad tvojo zgodbo!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
 
uredu sam tm si napisala dve minuti pa je ...
 
Po mojem da Vivi ni neka nevarna vampirka, ...
 
Upam da Vivi ni mrtva in da bo z njo vse ...
 
OMG, a so Ano spremenil v strigojko!?!?!?
 
Mislm da zej vem, zakva ma Vivi take nenaravne ...
 
omggggg nemorem vrjet da je use to nrdila ...
 
Super je!:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
 
Zakaj je začela uživat v tem da ji en pije ...