snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - ME AND MY PERFECT BROTHER 28. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 28. DEL

50
Iz učilnice se poženem kakor blisk. Skačem na mestu in čakam da Noah pospravi svoje noge iz učilnice. Izgledal je zelo utrujen… Tudi jaz sem bila a sem se veselila nakupa svoje obleke za na ples. »Kako pa da si tako vesela?« Nasmehnem se. {Mislim… Ray in Mary sta šla, Eva ne povzroča težav, domov se lahko vrnem kadar koli hočem… So razlogi!} Pomežiknem mu in se nasmehne. »Greva kar sedaj?« Privzdignem obrv. {Kam?} Noah se udari v čelo. »Po tvojo obleko za na ples!« Planeva v smeh in prikimam. {Greva kar sedaj, ja.} Prikima in najini torbi zabriševa v šolsko omarico. Torbe v trgovino ne bom nosila. Vzamem denar in se odpravim do izhoda, kjer 'morem' počakati Noaha.
Mimo mene stopi Brian. Nasmejan je bil do ušes in prav videlo se je, da je zardel, ko me je zagledal. »Torej prideš jutri na ples?« Nasmehnem se in mu prikimam. »Rabiš prevoz?« Na prevoz sploh nisem pomislila… Noah ima samo kolo. Ob misli, da se bom na ples vozila s kolesom skoraj bruhnem v smeh. Kakšen prevoz do tja mi bo pa prav prišel… Prikimam ter ga objamem v zahvalo. Pri roki nisem imela ravno pisala in zvezka, ker sem vse vrgla v omarico. Brian prikima. »Poberem te ob petih pri tebi doma.« Prikimam in mu pomaham v slovo. Noah je ravno prispel.
Poženem se iz šole. Noah je počasi hodil. Zavzdihnila sem. {Pohiti!} Prikima in pospeši korak. Kakšne pol ure naju še ločijo do trgovine. Hitro hodiva in se ne ustavljava. Če bi bilo po Noahovo bi se morala ustaviti vsakih pet minut, da si odpočije.
Vrata trgovine se odprejo. Vame pihne hlad klime in vonj po parfumu. Zaprem oči in se nasmehnem. Stopim v trgovini, kjer se je ravno predvajala pesem Ricka Foxsa. V tej pesmi Mike Morgan ne igra na bobne in zato je bila Clara žalostna, ker ji je pesem res všeč. Prodajalka naju lepo pozdravi. Noah pove kaj iščeva. Prijazna prodajalka prikima. »Če bosta potrebovala pomoč me pokličita.« Nasmehne se in se odpravi do blagajne.
Kje naj začnem? Vsepovsod so prekrasna oblačila. Ampak res. Prekrasna! Zamislim se. Belih oblek zagotovo ne bom nosila! Zraven obleke bom imela mamino jopico! Vedno jo nosim in noben dan ni izjema! Začnem opazovati črne obleke kjer njihovo krilo sega do kolen. Zazrem se v črno obleko s čipkastim krilom in naramnicami. Čipke na krilu so me motile… Zavzdihnem in obleko položim nazaj na stojalo.
Sprehajam se po hodniku polnih obešalnikov in oblek. Nikoli ne bom našla prave… Noah stopi k meni. »Si že kaj našla?« Odkimam. Ponosno mi pokaže belo srajco, ter črne kavbojke. Nasmehnem se mu. {Kakšna kravata pa ne more škoditi.} Odkima. »Jaz se bom zabaval ne bom bil kakor župan ali politik!« Zahihitam se in se spet zazrem v oblačila. »Težava?« Prikimam. Obupano strmim v kup oblačil. Noah zgrabi prvi obešalnik in mi ga potisne pred nos. »Poskusi!« Planem v smeh in stečem v garderobo. Obleka mi ni bila kaj zelo všeč. Pokazala sem se Noahu in tudi on je odkimal. Podal mi je novo obleko.
Bila je bele barve in na njej so bile narisane srebrne rože. Ni mi bila všeč. Noahu se je čez čas pridružila prodajalka. Stopila sem iz garderobe. Isto časno sta odkimala in poiskala novo.
Koliko časa smo že tukaj?... Minute so se začele vleči v ure in bila sem naveličana vseh teh oblačil. Nameravala sem zapustiti trgovino in odpovedati ples. Nenadoma pa zaslišim Noaha. »Ev! Našel sem… No… Pridi in poskusi!« Prodajalka je stala zraven njega in prikimovala. »Zadnja je… Na tvojo srečo je številka: S. Poskusi jo! Prepričana sem, da ti bo pristajala!« Vzamem črno obleko.
Poskusim si jo. Odprla sem oči in se zazrla v ogledalo. Že takoj sem vedela, da bo to moja obleka! Oblekla sem si svojo črno, belo jopico. Zelo je pristajala zraven obleke. To je to kar sem iskala!
Bila je črne barve, krilo je segalo do kolen in namesto naramnic je potekal črni trak, ki je stal na vratu. Zaljubila sem se v to obleko! Stopim iz garderobe. Noah obstane. Zavrtim se okoli svoje osi. Prodajalka se mi nasmehne. »Bi lahko naredili par slik? Za katalog… Zelo ti pristaja!« Sem prav slišala? Katalog?! Od veselja prikimam in prodajalka mi izroči telefonsko. Z Noahom plačava oblačila. Bila sem zelo vznemirjena, ker bom naslednji dan nosila obleko! Obleko, ki mi končno pristaja!


Ojla!
Ste mislili da ne bo novega dela? Motili ste se jaz vas om vedno presenetla na vse razmere haha!
Lajkajte, komentirajte in se naročite name! HVALA VAMMMM!!!!! Brez vas sploh nebi pokazala učiteljici… Vse ostalo bom napisala v novem delu, ker nekatere mby zanima kaj je rekla ko je prebrala!
HVALA IN POLJUBČKE OBJEME VSEM, KI STE PREBRALI IN SPREMLJATE!!!
Lp, Bad girl

Slike za boljšo predstavo:
EVELYNINA OBLEKA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282969331/
ŠE ENA OBLEKA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282969275/
EVELYININA JOPICA: https://www.pinterest.com/pin/600878775282997988/
NOAHOVA SRAJCA: https://www.pinterest.com/pin/336714509638909055/
NOAHOVE HLAČE: https://www.pinterest.com/pin/686869380653242733/
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEJJJJJ NOV DEL!!!!
SUPER JE TAK KOT VEDNO!!!!
Komaj se že veselim novega dela!
O.D.L.I.Č.N.O. ne, več kot to F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.O.
#supertakkotvedno!
#seveselimnovegadelaingakomajčakam
Lepo se imej!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lp, Cool Girl
6
 
HVALAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
LMAO, Evelyn je v trgovini z oblačili enaka kot jaz. Ne morem dolgo zdržati noter. XD
6
 
Hhahaha SAME SIS😂😂😂👌👌💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg! Odlična zgodba! Komaj čakam nadaljevanje:smile:
5
 
ANA
HVALAAAAAAA💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nov del!!!!! Res super del!!!
I LOVE IT!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
LP LB:beetle::beetle:
5
 
TYSMMM!!!💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
YAYYY!
Novi del!!!!! Res res res res res res res odlična zgodba!
Namreč G-E-N-I-A-L-N-A!:sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles:
#komicakamnovdel
#najboljsazgodbaever
#lysm
:heart::clap::heart::clap::heart::clap::heart::clap::heart:
5
 
AWWWEEEE!!!!! HVALA TIIII!!!!!!!!!!!🥰💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
N.A.J.B.O.L.J.Š.I. D.E.L. N.A. S.V.E.T.U.
lysm, PK
6
 
HVALA TIIII!!!! LYSM2💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FANTASTIČNO :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::dress::two_hearts::two_hearts::two_hearts::dress::dress::dress::dress:
5
 
HVALAAAAA!!!!💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
B.R.E.Z.B.E.S.E.D.S.E.M.
Kako lahko pišeš TAKO DOBROOO!!??? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Prav razveselila sem se tvoje nove zgodbe!!! KAJ JE REKLA UČITELJICA??!! KOMAJ ČAKAM NA NOV DEL IN KAJ BOŠ POVEDALA, KAJ JE REKLA UČITELJICA!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
LYSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
AWWW!!! LYSM2💕💕💕💕💕 HVALA TIII!!!!!💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično!
Komaj čakam na nov del!!!!!!!
lysmm!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
4
 
Hvalaaa!!!!!!!💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow pa nemogoče je rečt kej to je T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-T-O-P-:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:
lP Sladkorček:blush:
3
 
AWWWWWWW HVALAAAA TIII!!!!!!!!!!!! LYSMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER DEL, nikola me ne pusti več tako čakati LYSM :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::relieved::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
ahhahaha, upam da nebom haha, HVALAAAA!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro:heart:
Seveda imaš moj like:wink:
Zelo sem vesela, da si je Evelyn našla oblekooooooo:ok_hand::ok_hand::ok_hand:
Res si super pisateljica:heart_exclamation:
Razturaš:two_hearts:
Zelo mi je všeč tvoje pisanje zgodb:smiley:
3
 
HVALAAAAAAAA!!!!!!!! LYSMMMMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
Si dobla sporočilce? Milsim a si vidla?😂😂💕💕💕
 
Na žalost ne! Mogoče prišla čistilka😔
 
na list sn neke napisala😂😂😂 Poglej v ponedeljek. še kuj je napisano hahahahaha
tam ko piše neke razkučžujte roke na vratih od wc-ja haha
 
Oooooo... Bom pogledala če ga bom našla, če pa nr pa ti jaz lahko nekaj napišem😂 Mimogrede jaz ne hodim v glasbeno v pondeljek se spomniš???
Upam, da bo tam, upam, da ne pride čistilka in vrže v koš😂
 
hahahaha upm d oš vidla hahahahaha
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW KAKO DOBRO!!! JAZ SEM SE PA ZALJUBILA V TO ZGODBO!!
EVELYN IMA PREKRASNO OBLEKO!
FANTASTIČNO!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
lp,
B#13:hamster::hamster::hearts:
3
 
HVALA TIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
No ja, oprosti... Ne vem kaj naj rečem... Ta del ni ravno dober...
ZAKON, EPSKO, POPOLNO - FANTASTIČEN JE!
:yellow_heart::heart:
3
 
AWWWWEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMM💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER! SVETOVNO!
Komaj, komaj čakam naslednji del!!!!!!!!!!!!
:trophy::trophy::trophy::trophy::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕 LYSMMM💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
wawwwwwwww superrr
3
 
tyyyyy💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaz sem brez besed! KAKO LAHKO PIŠEŠ TAKOO... PISATELJSKO!!!???:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Ali ti kdo pomaga pri pisanju?? ODLIČNO PIŠEŠŠŠ!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Ne morem verjetiiii ODLIČNO!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
3
 
AWWW HVALAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 5. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
1
o~Black Widow~o

Skrivna soba prijateljev 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
1
Živka

Svet brez besed 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 0
 
3
volkec

Andov ni na zemljevidu 2. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 1
 
6
Ginny fan

Pogum 5. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 4
 
4
pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 0
 
2
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 42 Odgovorov: 3
 
8
BlackLivesMatter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

...

<3 pišem ker mam neki problemov pač sej zato pa to obstaja, upam, da se bo komu dal odgovorit pa prebrat...
1. Kopiranje
Imam sošolko neki časa nazaj naj bi bile kao neke bff sam take da ona mene skos sam neki izkorišča, pač js sm mela dost in zdej jo mam na ignor, drgač pa mam z njo neke frke že cel lajf, pač js mam anoreksijo in ja, jaz takrat nisem nč jedla pa ful sm govorila česa ne jem, in pol mi je povedala ena frendica da ta bedna sošolka k je bla kao moja bff (dejmo ji ime Ana) no in je kla je da ji je ta Ana rekla da ne bo jedla tega kosila ker ga jaz nisem, pač dobesedno me kopira, vse kar jaz naredim naredi ona, ne je če jaz ne jem, če se jaz postrizem se ona, kopira moj podpis, pač tisto cavko ko se podpišeš ma ona isto. Pač ko grem jaz pit vodo gre tut ona pit in pač skos me gleda in ponavlja vse vse prav vse in to kar jaz sovražim je to da me človek analizira-pač da me stalno gleda pa ponavla, prov Ne morm, najrajši bi jo butnla v fejs pa jo vrgla skoz okno, pač vtf kera krava je. Pol pa še to ko me e ni v šoli pa ona vedno reče da Mi bo poslala snov pa mi nikoli ne in to zanalašč ker moji sošolko pa vedno vse posle in midve naj bi bile bff pa ta Ana pač ko pa nje ni ji pa moram jaz vedno poslat in zdaj ko sva skregani mi je mesič napisala če ji lahko pošlem snov sam ji nism ker sva itak skregani pač ona to men sam zato ker ona rab kera kur*a pač kr ena.
Pač by
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(60)
11
(107)
12
(150)
13
(128)
14
(78)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Annie #1 je odgovoril/a na
Vse najboljše!!!!:hugging::hugging::hugging:🥳🥳🥳🥳:kissing_heart::kissing_heart:
 

Charm je odgovoril/a na
o bog, bolj se neb mogla strinjat s tem quotom:joy: ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Ful lepo:heart::heart::heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Wow hudo 🤯. Naredi še več delov. Prosim. Lp ...
 

Ana Rao je odgovoril/a na
jap
 

Ocean je odgovoril/a na
Vsakič me presenetiš! Super kot vedno:maple_leaf::fallen_leaf:
 

Doglover je odgovoril/a na
koker špannel
 

JustRose je odgovoril/a na
Prosim ne zameri mi, ampak se poplnoma strinjam ...
 

JustRose je odgovoril/a na
Ne zmeni se za tiste grde komentarje neregistriranih ...
 

Glasbenica je odgovoril/a na
Oooo uau!!! Res zelo zelo lepo za začetnico!!!:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_eyes: Skoraj ...
 

bralka10 je odgovoril/a na
koker spaniel or king roil charels spaniel ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Ulalaa, to pa že vem, da bo nekaj zelo lepega:relieved::kissing_heart: ...
 

history girl je odgovoril/a na
love it:heart_eyes::heart_eyes:
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Nova umetnina od *Galaxy Ginny* je tukaj!:ok_hand::frog::sparkles::heart: To ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hejla sweetheart! Ufff, si naložila materiala ...