snofi
Naslednji Pil izide 4. februarja

Nova številka
Januar 2022

Revija
Izid: 7. 1. 2022
pepca oblacek

Pisalnica - ME AND MY PERFECT BROTHER 36. DEL/KONEC

ME AND MY PERFECT BROTHER 36. DEL/KONEC

48
Vdihnem, ter izdihnem. Stopim na oder… John se mi nasmehne, ter prikima. Zraven mene je Mike Morgan in Jack Black. Mike udari bo bobnih, Jack pa 'zareže' po električni kitari. Vdihnem in se pridružim Johnu med petjem. Slišim glasne vzklike, ter ploskanje publike. Prepustim se glasbi in pojem, kot še nikoli. Uživala sem v tem.
Zagledam svoje prijatelje. Brian, Claro, Kaya, Noaha in Evo. Smejijo se, ter plešejo. Clara je po petih letih zapustila, dom in sedaj živi z njenim fantom, pri njegovih starših. Noah in Kay živita na samem z njunima otrokoma, ki sta ju posvojila. Že da sta stara komaj štiriindvajset let a sta odlična starša! Eva je obžalovala vse stare grehe, ki mi jih je naredila a sem ji odpustila. Skupaj z Claro smo najboljše prijateljice.
Sledil je moj solo. Pozabila sem na prijatelje in pela na vso grlo. Glas sem vse bolj stopnjevala in zadela najvišji ton. Naredila sem nekaj, česar se nismo zmenili med treningom. Publika je osupnila. Vsa zadihana zapojem še enkrat nato pa John prevzame njegov solo. Zaprem oči in razmišljam. Od samega začetka… Moje življenje se je spremenilo že pri mojih šestih letih. Nato sta me posvojila Ray in Mary. Premestila sta me na šolo, kjer so me zaničevali… Bila sem napol depresivna…
Nato sem spoznala Briana… Mojega fanta! Kaj bi jaz brez njega počela na tem svetu? Zazrem se v njegove temne lase. Smejal se mi je in vpil: »Bravo Evelyn!!!« Nasmehnem se mu in zapojem zaključek. Glasba utihne in publika ponori. Z Johnom odidem z odra. Mike in Jack nama sledita. »Bravo! Kako si… Neverjetno!« Mike se mi smeji in objel me je čez ramena. »Žal nam bi bilo če te nebi vzeli!« Nasmehnem se jim in prikimam.
Nato se posvetim Johnu. »Kam boš šel ti?« Naj se pohvalim. Postala sem teta! John je zapustil očeta in v mestu spoznal punco z imenom Caitlin in z njo ima otroka, ter sta poročena že par let. To je bil njegov zadnji nastop, ki ga je pripravil. Odločil se je, da pusti vse skupaj in se odpravi po drugi poti. Razumem ga. »Caitlin in Nick me čakata… Domov bom šel, ker je že pozno… Jutri lahko proslavimo naš zadnji nastop.« Pomežikne mi. »Zate še ni zadnji.« Prikimam in se nasmehnem. »Uživaj bratec!« Objamem ga, ter poljubim na lice. Stečem k svojim prijateljem, ki me veselo pričakujejo. »Publika želi vaše avtograme.« Prhnem. »Nič ne bo, ker takoj gremo!« Noah in Kay prikimata. »Ana in Klay verjetno že spita… Mama zna z otroci.«
»Kam bomo šli?« Naj pomislim… Domov bi lahko šli a vem, da se družba nebi strinjala. »Dann bo prišel pome tako, da se lahko jutri sestanemo če vam je v redu.« Claro objamem. »Hvala, ker si prišla!«
»Kadarkoli sončece!« Planeva v smeh in jo še enkrat objamem. Eva pomaha in se ji pridruži. Ostali smo še samo jaz, Brian, Noah in Kay. Da ne pozabim publike, ki je želela avtograme. Hitro se podpišem najbližnjim osebam nato pa odhitimo stran. »Odlična si bila!« Danes je tudi moja in Brianova obletnica. Skupaj sva že celih osem let. Nekaj je pripravil in to ne rabim tri krat ugibati.
»Pridi, odpeljali se bomo v en apartma, kjer bomo prenočili.« Nasmehnem se. Odpravimo se v Noahov avto in mi zaprejo oči. Ne peljemo se kar dolgo. Na uro nisem morala pogledati, ker sem imela oči trdno zavezane. Če bi nas kdo ustavil bi zagotovo mislil, da so me ugrabil.
Ustavimo se. Brian me prime okoli pasu, da se zdrznem ob njegovem toplem dotiku. Prevezo sname iz mojih oči. Stali smo pred hišo… »Najin nov dom.« Usta si pokrijem z dlani. »Kaj?! Si… Kaj..?« Nasmehne se. Stečem v hišo. Bila sem vsa navdušena, ter šokirana. Kako?! Odpravim se na balkon in opazujem zvezde na nebu. Zapihal je veter. Počutila sem se kot, da bi lebdela na zraku. Za sabo zaslišim Brianove korake. Obrnem se in… »Evelyn Jones… Bi se poročila z mano?« Zraven mene je klečal in v rokah držal prstan. Solze sreče mi stečejo po obrazu. Ostala sem brez besed. Naenkrat kriknem. »JAAAAA!!!!« Objamem Briana, ter ga poljubim. Na roko mi natakne bleščeč zlat prstan. Jokam od sreče. Še enkrat ga poljubim tokrat bolj strastno. Opazim Noaha, ki stoji ob oknu in se joče od sreče. »CELEMU SVETU MORMAM POVEDATI ZA TA DOGOTEK!!!« Steče stran in začne kričati: »MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA SE BO POROČILA! STRIC BOM! KAY STRICA BOVA! NE MOREM VERJETI! PRIČA BOM!!!« Planem v smeh in še enkrat poljubim Briana. Vdihnem in se zazrem v temno nebo in si predstavljam mamo, kako se tukaj smeji in joče od veselja. Moje življenje se je iz popolnoma uničenega spremenilo v popolnoma sanjsko življenje, ki ga nikoli ne želim izgubiti.
KONEC


ZDRAVO!
Pa smo le prišli do konca! Upam da vam je bil del všeč! REEEESSSS HVALAAA VSEM KI STE SPREMLJALI OD ZAČETKA DO KONCA IN VSEM NOVIM BRALCEM VSEM!!!!!! LYSMMMMMMMMM GUYS!!!!!!!!
Jutri pride po vsej verjetnosti nov del NOVE zgodbe. HVALAAAAA!!!!!!!!
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
wawww kako lep in srečen konec! amazing! super pišeš!
2
 
HVALAAAAA!!!!!! LYSM💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:Neeee:heart_exclamation::sparkles:
Oboževala sem to zgodbo:sparkles::sparkles::sparkles::sob:
Res si prava pisateljica:heart: to zgodbo bom nenormalno pogrešala:sob::sob::sob::pensive::pensive::pensive:
Zelo mi je pri srcu:cherry_blossom:
Super del:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Zelo dobro si napisala (nažalost) zadnji del:two_hearts::two_hearts::two_hearts::sob::sob::sob:
Pogrešala bom vse na tej zgodbi:heart::pensive::pensive::heart:
Zelo lepo si se potrudila za nov (zadnji) del:heart::heart::heart::heart::heart::heart::pray::pray::pray::pray::pray::pray:
Hvala za vse lepe trnutke v tej zgodbi:two_hearts:
Rada imam to zgodbo in se teško poslovim od nje:sob::sob::sob:
Rada te imam:sparkles::sparkles::sparkles::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:
Lp, tvoja (zdaj žalostna) Violinka:sob:
5
 
AWWW HVALAAAAA!!!!!!! Ne rabiš biti žalostna :)
Obljubim, da bom napisala novo zgodbo in se bom še bolj potrudila. Ta je tudi imela kar nekaj napak v tisti se bom pa poskusila bolj organizirati in boljše napisati dele. HVALA TIII!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Hvalaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Samo na začetku sem se malo zgubila, ker nisem vedela, kdaj se dogaja... DRUGAČE PA NEVERJETNO! :heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart:
2
 
hvalaaaaa!!! Začetek sem zanalašč naredila tako😂😂😂😂👌👌👌 ly💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
🥰:heart_eyes:🥲🥲
2
 
💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ooooooooooo! TAK SE ZAKLJUČI DBEST ZGODBO! WOW! FUL SEM HAPPY, DA SE JE TAK KONČALA! SVOJOŽALOST GLEDE ZGODBE BOM LAHKO POTEŠILA S TEM, DA BO GLAVNA JUNAKINJA IMELA DBEST LIFE! BAD GIRL, RES ZAŽIGAŠ!
2
 
ahaha, HVALAAAAA!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
oooooo kok cuteee:heart::heart::heart::heart:🥺🥺🥺🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 škoda ker zaključuješ:sob::sob::sob::sob::sob: aja pa morva preuredit najin skupni profil:joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::smirk::smirk::smirk: hahaahha morva enkrt it v call pa napiseva ovo! okkk! dobro baba sadpaa napiši novo zgodbo:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp: in da ressss postane knjiga! drgac se bom drla:relieved:
Lp,
Skavček:bird:
2
 
ahahahah, valda mala! LYSMMM💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VAV VAV VAV VAV VAV res si carica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V.R.H.U.N.S.K.A. ZGODBAAAAAAAAA Še kr vstrajam da bi lahko tudi iz te naredila knjigo. Ampak sama se odloči. RESSSSSSSSS zakonNNNNNNN:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: :sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes:
LP Sport Girl
3
 
HVALAAAAAA!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kakšen lep konec!
2
 
HVALAAA💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zelo lep konec. Malo bo čudno, ko bom vsak dan odpirala pisalnico in upala, da se bo pojavil naslov ME AND MY PERFECT BROTHER. Super zgodbo si ustvarila. Lepo bodi
2
 
AWW HVALAAAA!!!💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes: KAKO LEP ZAKLJUČEK!!!!!!!!!:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Imaš moj like in če bi jih lahko dala več bi ti jih dala 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: Na naslednjo zgodbo že komaj čakam ta pa bi lahko postala svetovna uspešnica!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: BRAVO BAD GIRL!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Lp, Lexi7
2
 
AWW HVALAAAAAA!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Waw!! Kak super konec!! Tako se zaključi!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart:
Škoda, ker je konec ampak komaj čakam na novo zgodbo!!
Zdaj pa.........................jo pojdi pisati!! To je ukaz (hecam se (ali pa ne (:joy::innocent:)))!
2
 
ahahaha, HVALAAAA!!!!! Nov del nove zgodbe bo pa prišel, obljubim hahaha💕💕💕💕😂😂😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ooo kako romantičen konec! enkratno! res obvladaš! a me še prepoznaš??? tista zmešana kaki2010:joy::heart_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:? res sem tvoja velika fenica in upam da tudi ti spremljaš mene.
LYSMAYB (LOVE YOU SO MUCH AND YOUR BLOG):joy:.
3
 
aww hvalaaa!!! ja seveda da se te še spomnim ahaha. tvoj blog je ENKRATEN
Kdj pride nov del?
LYSM💕💕💕💕
 
iiiiiiiiiiiiiii odgovorila si mi! ne veš kako mi to pomeni da mi odgovori taka dobra blogarka! prav počaščena sem vaše veličanstvo! ahahahahahhahhaha! blog pride danes.
LYSMT (love you so much to)
 
ahahhahaha HVALAA INNNN JUPIIIIII!!!!!!!
 
tnx
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NEEEEEEEEEEEEE! Tako zelo sem žalostna, da je to konec. Z veseljem bi brala naprej...
Konec je ODLIČEN! SUPER!!!!!!!!
Hvala, hvala, da si z mano (z nami) delila to fenomenalno zgodbo, ki je zame (in najbrž za vse) nekaj nepozabnega!
Komaj, komaj čakam novi del nove zgodbe!
Bravo, Bad girl! Kapo dol, punca!
:heart::heart::heart::heart::heart::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
2
 
ahaha HVALAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO.............JE..............NAJBOLJŠI........DEL........TE..........ZGODBE...........EVER..............V..........MOJMU..........LAJFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
JAZ KAR JOKAM, TAKO DOBER KONEC JE BIL!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
FENOMENALNO!!!!! AAAAAAAAAAAA POROČILA SE BOSTA IN KAY TER NOAH STA SKUPAJJJJJJJJ:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

Po drugi strani je pa kar malo sad, da je konec:sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

OBOŽUJEM TE!
lp,
B#13:hamster::green_heart::heart::hamster:
3
 
ahaha, AWWEEEE HVALA TIIIII!!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
lysmt (love you so much too)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakaj zadnji del ne:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Pa zakaj:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Upam da bo una k jo boš pol napisala ful dobra ker je bla ta zakon!!!
2
 
HVALAAAA!!!! Ja če želiš lahko kar sedaj objavim😂😂😂💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Kok cute! Res to je najboljša zgodba ever! Res nevem, kaj bom sedaj ko jo je konec. LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
ahaha, HVALAAAAA!!!!💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg!
Naravnost OMG!
Ne vem kaj naj rečem!
Moram reči da je bila to ena od zelo lepih zgodb!
Res lepo!
Pač begiii! BRAVO! S-U-P-E-R!
Fulllll bom pogrešala to zgodbo in sem vsak dan čakala, da bom z veseljem prebrala novi del!
Res si zaslužiš eno veliko pohvalo! BRAVO!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap::clap:
2
 
hvalaaaaaa!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super konec!!!!!
2
 
hvalaaaa!!!!💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odličen konec!!! Ampak za kaj je že konec?!?!:sob::sob::sob::sob::sob:
2
 
HVALAAAA!!!! Ker nimam več ideje😔💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
T OJE PA NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ampak mi je mal škoda da je konec ker je bilo ful kul!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ZELO dober konec!
2
 
LOL
HVALAAAAA!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
VAVVVVV! TO JE TOK SUPEEEEERR ZGODBA! SE STRINJAM Z VSEMI, DA BI BILA TO ODLIČNA KNJIGA! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ODLIČNA PISATELJICA SI!!!!!!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
Lily
HVALA TIIII!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
vav, SUPER zgodba, srečen konec. Tudi jaz jo pišem in je OBUPNA!
ps. ne vem kako ti uspe:heart:
2
 
hehe, HVALA TIII!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
o to je super jaz tudi pišem zgodbo in jo noben ne gleda nevem kako ti to rata
2
 
Hvala ti! Hmm... Mogoče napiši v smetišnico... Jaz sicer nisem, sem samo za prvi del in zadnji del.
Lp
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg takooo dobra zgodba. zakaj je je konec...neeeeeeeeeeee. tako dobro pišeš. tok je dobra. wwaaaaaaaawa:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::two_hearts:
1
 
hvalaaaaaa!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Njaboljši konec možno! Bravooo! Ta zgodba je bila več kot epska!!!:heart::heart:
1
 
jp
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕🥺🥺🥺
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pa dej zresni se plis. PRVIČ sem šla brat Me and mt prefect brother in pol KONEC piše tam jaz sem tko: "Im gonna kill u"
Lol, Nsn, ampak je resno spketakularno. Mogla bi narest kkno nadaljenvanje.
Čavv
1
 
AHHAHAHAHAHAA, HVALAAAAAAAA💕💕💕💕🥺🥺🥺
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Pisalnica

Ginny Weasley

VAMPIRE LIFE 5. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 1
 
2
Depress123

Vampirsko življenje 1. Del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
1
Dream Together

Reborn princess 2. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
5
No Name

Volkodlakinja 13. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 3
 
9
lil_hoe

NEDOTAKNJENO SRCE 2. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
7
Dream Together

Reborn princess 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
6
Golmanka

Varuhi Gozda 4. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
3
ginny potter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

uprašanje

Hejjj sem nova tlele in me neki zanima... kak si dobiš ibff nprimer... k ne se mi smejat sm nova nism bla še prej nkol tle...
tnxxx za vse
<3 <3 <3 <3
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako pogosto obiščeš Pilovo spletno stran?
Vsak dan!
(167)
Večkrat na teden.
(114)
1-krat na teden.
(43)
Samo občasno.
(113)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

animalllover je odgovoril/a na
woww ful je lepooooooooooooooooooooo zakaj ...
 

animalllover je odgovoril/a na
omg ta je ful dobr dell ful cool zgodba ...
 

animalllover je odgovoril/a na
dobrodošla se bom itak naročilaaaa ker ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
Bi lahko črko H? in m?
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Super, zanimiv in odličen blog! Se že veselim ...
 

Rainbow_dog je odgovoril/a na
555
 

Ginny Aneja Horses je odgovoril/a na
dobrodošla sem se naročila nate
 

Yumeko_Jabami je odgovoril/a na
aja mal sem zajebala ampak se mi zdi ok glede ...
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Dobrodošla, upam, da se boš tu imela lepo ...
 

No Name je odgovoril/a na
Hej, ne vem kdo bo tole sploh videl, ampak ...
 

animalllover je odgovoril/a na
bravisimoooo si zelo zaslužiš
 

evangeline je odgovoril/a na
pejt na svoj profil ''urejanje profila in ...
 

animalllover je odgovoril/a na
wow ful je lepaaa
 

animalllover je odgovoril/a na
https://images.app.goo.gl/LWmHRe1Vqr2VpxCR7
 

ur lost twin je odgovoril/a na
greš na svoj profil in nastavitve, in pol ...