snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ME AND MY PERFECT BROTHER 36. DEL/KONEC

ME AND MY PERFECT BROTHER 36. DEL/KONEC

51
Vdihnem, ter izdihnem. Stopim na oder… John se mi nasmehne, ter prikima. Zraven mene je Mike Morgan in Jack Black. Mike udari bo bobnih, Jack pa 'zareže' po električni kitari. Vdihnem in se pridružim Johnu med petjem. Slišim glasne vzklike, ter ploskanje publike. Prepustim se glasbi in pojem, kot še nikoli. Uživala sem v tem.
Zagledam svoje prijatelje. Brian, Claro, Kaya, Noaha in Evo. Smejijo se, ter plešejo. Clara je po petih letih zapustila, dom in sedaj živi z njenim fantom, pri njegovih starših. Noah in Kay živita na samem z njunima otrokoma, ki sta ju posvojila. Že da sta stara komaj štiriindvajset let a sta odlična starša! Eva je obžalovala vse stare grehe, ki mi jih je naredila a sem ji odpustila. Skupaj z Claro smo najboljše prijateljice.
Sledil je moj solo. Pozabila sem na prijatelje in pela na vso grlo. Glas sem vse bolj stopnjevala in zadela najvišji ton. Naredila sem nekaj, česar se nismo zmenili med treningom. Publika je osupnila. Vsa zadihana zapojem še enkrat nato pa John prevzame njegov solo. Zaprem oči in razmišljam. Od samega začetka… Moje življenje se je spremenilo že pri mojih šestih letih. Nato sta me posvojila Ray in Mary. Premestila sta me na šolo, kjer so me zaničevali… Bila sem napol depresivna…
Nato sem spoznala Briana… Mojega fanta! Kaj bi jaz brez njega počela na tem svetu? Zazrem se v njegove temne lase. Smejal se mi je in vpil: »Bravo Evelyn!!!« Nasmehnem se mu in zapojem zaključek. Glasba utihne in publika ponori. Z Johnom odidem z odra. Mike in Jack nama sledita. »Bravo! Kako si… Neverjetno!« Mike se mi smeji in objel me je čez ramena. »Žal nam bi bilo če te nebi vzeli!« Nasmehnem se jim in prikimam.
Nato se posvetim Johnu. »Kam boš šel ti?« Naj se pohvalim. Postala sem teta! John je zapustil očeta in v mestu spoznal punco z imenom Caitlin in z njo ima otroka, ter sta poročena že par let. To je bil njegov zadnji nastop, ki ga je pripravil. Odločil se je, da pusti vse skupaj in se odpravi po drugi poti. Razumem ga. »Caitlin in Nick me čakata… Domov bom šel, ker je že pozno… Jutri lahko proslavimo naš zadnji nastop.« Pomežikne mi. »Zate še ni zadnji.« Prikimam in se nasmehnem. »Uživaj bratec!« Objamem ga, ter poljubim na lice. Stečem k svojim prijateljem, ki me veselo pričakujejo. »Publika želi vaše avtograme.« Prhnem. »Nič ne bo, ker takoj gremo!« Noah in Kay prikimata. »Ana in Klay verjetno že spita… Mama zna z otroci.«
»Kam bomo šli?« Naj pomislim… Domov bi lahko šli a vem, da se družba nebi strinjala. »Dann bo prišel pome tako, da se lahko jutri sestanemo če vam je v redu.« Claro objamem. »Hvala, ker si prišla!«
»Kadarkoli sončece!« Planeva v smeh in jo še enkrat objamem. Eva pomaha in se ji pridruži. Ostali smo še samo jaz, Brian, Noah in Kay. Da ne pozabim publike, ki je želela avtograme. Hitro se podpišem najbližnjim osebam nato pa odhitimo stran. »Odlična si bila!« Danes je tudi moja in Brianova obletnica. Skupaj sva že celih osem let. Nekaj je pripravil in to ne rabim tri krat ugibati.
»Pridi, odpeljali se bomo v en apartma, kjer bomo prenočili.« Nasmehnem se. Odpravimo se v Noahov avto in mi zaprejo oči. Ne peljemo se kar dolgo. Na uro nisem morala pogledati, ker sem imela oči trdno zavezane. Če bi nas kdo ustavil bi zagotovo mislil, da so me ugrabil.
Ustavimo se. Brian me prime okoli pasu, da se zdrznem ob njegovem toplem dotiku. Prevezo sname iz mojih oči. Stali smo pred hišo… »Najin nov dom.« Usta si pokrijem z dlani. »Kaj?! Si… Kaj..?« Nasmehne se. Stečem v hišo. Bila sem vsa navdušena, ter šokirana. Kako?! Odpravim se na balkon in opazujem zvezde na nebu. Zapihal je veter. Počutila sem se kot, da bi lebdela na zraku. Za sabo zaslišim Brianove korake. Obrnem se in… »Evelyn Jones… Bi se poročila z mano?« Zraven mene je klečal in v rokah držal prstan. Solze sreče mi stečejo po obrazu. Ostala sem brez besed. Naenkrat kriknem. »JAAAAA!!!!« Objamem Briana, ter ga poljubim. Na roko mi natakne bleščeč zlat prstan. Jokam od sreče. Še enkrat ga poljubim tokrat bolj strastno. Opazim Noaha, ki stoji ob oknu in se joče od sreče. »CELEMU SVETU MORMAM POVEDATI ZA TA DOGOTEK!!!« Steče stran in začne kričati: »MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA SE BO POROČILA! STRIC BOM! KAY STRICA BOVA! NE MOREM VERJETI! PRIČA BOM!!!« Planem v smeh in še enkrat poljubim Briana. Vdihnem in se zazrem v temno nebo in si predstavljam mamo, kako se tukaj smeji in joče od veselja. Moje življenje se je iz popolnoma uničenega spremenilo v popolnoma sanjsko življenje, ki ga nikoli ne želim izgubiti.
KONEC


ZDRAVO!
Pa smo le prišli do konca! Upam da vam je bil del všeč! REEEESSSS HVALAAA VSEM KI STE SPREMLJALI OD ZAČETKA DO KONCA IN VSEM NOVIM BRALCEM VSEM!!!!!! LYSMMMMMMMMM GUYS!!!!!!!!
Jutri pride po vsej verjetnosti nov del NOVE zgodbe. HVALAAAAA!!!!!!!!
Lp, Bad girl
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
wawww kako lep in srečen konec! amazing! super pišeš!
2
 
HVALAAAAA!!!!!! LYSM💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:Neeee:heart_exclamation::sparkles:
Oboževala sem to zgodbo:sparkles::sparkles::sparkles::sob:
Res si prava pisateljica:heart: to zgodbo bom nenormalno pogrešala:sob::sob::sob::pensive::pensive::pensive:
Zelo mi je pri srcu:cherry_blossom:
Super del:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Zelo dobro si napisala (nažalost) zadnji del:two_hearts::two_hearts::two_hearts::sob::sob::sob:
Pogrešala bom vse na tej zgodbi:heart::pensive::pensive::heart:
Zelo lepo si se potrudila za nov (zadnji) del:heart::heart::heart::heart::heart::heart::pray::pray::pray::pray::pray::pray:
Hvala za vse lepe trnutke v tej zgodbi:two_hearts:
Rada imam to zgodbo in se teško poslovim od nje:sob::sob::sob:
Rada te imam:sparkles::sparkles::sparkles::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:
Lp, tvoja (zdaj žalostna) Violinka:sob:
5
 
AWWW HVALAAAAA!!!!!!! Ne rabiš biti žalostna :)
Obljubim, da bom napisala novo zgodbo in se bom še bolj potrudila. Ta je tudi imela kar nekaj napak v tisti se bom pa poskusila bolj organizirati in boljše napisati dele. HVALA TIII!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Hvalaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super! Samo na začetku sem se malo zgubila, ker nisem vedela, kdaj se dogaja... DRUGAČE PA NEVERJETNO! :heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart::heart::yellow_heart:
2
 
hvalaaaaa!!! Začetek sem zanalašč naredila tako😂😂😂😂👌👌👌 ly💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
🥰:heart_eyes:🥲🥲
2
 
💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ooooooooooo! TAK SE ZAKLJUČI DBEST ZGODBO! WOW! FUL SEM HAPPY, DA SE JE TAK KONČALA! SVOJOŽALOST GLEDE ZGODBE BOM LAHKO POTEŠILA S TEM, DA BO GLAVNA JUNAKINJA IMELA DBEST LIFE! BAD GIRL, RES ZAŽIGAŠ!
2
 
ahaha, HVALAAAAA!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
oooooo kok cuteee:heart::heart::heart::heart:🥺🥺🥺🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 škoda ker zaključuješ:sob::sob::sob::sob::sob: aja pa morva preuredit najin skupni profil:joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::smirk::smirk::smirk: hahaahha morva enkrt it v call pa napiseva ovo! okkk! dobro baba sadpaa napiši novo zgodbo:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp: in da ressss postane knjiga! drgac se bom drla:relieved:
Lp,
Skavček:bird:
2
 
ahahahah, valda mala! LYSMMM💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
VAV VAV VAV VAV VAV res si carica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V.R.H.U.N.S.K.A. ZGODBAAAAAAAAA Še kr vstrajam da bi lahko tudi iz te naredila knjigo. Ampak sama se odloči. RESSSSSSSSS zakonNNNNNNN:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: :sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes:
LP Sport Girl
3
 
HVALAAAAAA!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kakšen lep konec!
2
 
HVALAAA💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zelo lep konec. Malo bo čudno, ko bom vsak dan odpirala pisalnico in upala, da se bo pojavil naslov ME AND MY PERFECT BROTHER. Super zgodbo si ustvarila. Lepo bodi
2
 
AWW HVALAAAA!!!💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes: KAKO LEP ZAKLJUČEK!!!!!!!!!:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: Imaš moj like in če bi jih lahko dala več bi ti jih dala 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: Na naslednjo zgodbo že komaj čakam ta pa bi lahko postala svetovna uspešnica!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: BRAVO BAD GIRL!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Lp, Lexi7
2
 
AWW HVALAAAAAA!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Waw!! Kak super konec!! Tako se zaključi!!
:heart_eyes::heart_eyes::heart:
Škoda, ker je konec ampak komaj čakam na novo zgodbo!!
Zdaj pa.........................jo pojdi pisati!! To je ukaz (hecam se (ali pa ne (:joy::innocent:)))!
2
 
ahahaha, HVALAAAA!!!!! Nov del nove zgodbe bo pa prišel, obljubim hahaha💕💕💕💕😂😂😂
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ooo kako romantičen konec! enkratno! res obvladaš! a me še prepoznaš??? tista zmešana kaki2010:joy::heart_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:? res sem tvoja velika fenica in upam da tudi ti spremljaš mene.
LYSMAYB (LOVE YOU SO MUCH AND YOUR BLOG):joy:.
3
 
aww hvalaaa!!! ja seveda da se te še spomnim ahaha. tvoj blog je ENKRATEN
Kdj pride nov del?
LYSM💕💕💕💕
 
iiiiiiiiiiiiiii odgovorila si mi! ne veš kako mi to pomeni da mi odgovori taka dobra blogarka! prav počaščena sem vaše veličanstvo! ahahahahahhahhaha! blog pride danes.
LYSMT (love you so much to)
 
ahahhahaha HVALAA INNNN JUPIIIIII!!!!!!!
 
tnx
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NEEEEEEEEEEEEE! Tako zelo sem žalostna, da je to konec. Z veseljem bi brala naprej...
Konec je ODLIČEN! SUPER!!!!!!!!
Hvala, hvala, da si z mano (z nami) delila to fenomenalno zgodbo, ki je zame (in najbrž za vse) nekaj nepozabnega!
Komaj, komaj čakam novi del nove zgodbe!
Bravo, Bad girl! Kapo dol, punca!
:heart::heart::heart::heart::heart::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
2
 
ahaha HVALAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
TO.............JE..............NAJBOLJŠI........DEL........TE..........ZGODBE...........EVER..............V..........MOJMU..........LAJFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!
JAZ KAR JOKAM, TAKO DOBER KONEC JE BIL!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
FENOMENALNO!!!!! AAAAAAAAAAAA POROČILA SE BOSTA IN KAY TER NOAH STA SKUPAJJJJJJJJ:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

Po drugi strani je pa kar malo sad, da je konec:sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

OBOŽUJEM TE!
lp,
B#13:hamster::green_heart::heart::hamster:
3
 
ahaha, AWWEEEE HVALA TIIIII!!!!!!! LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
lysmt (love you so much too)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zakaj zadnji del ne:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Pa zakaj:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Upam da bo una k jo boš pol napisala ful dobra ker je bla ta zakon!!!
2
 
HVALAAAA!!!! Ja če želiš lahko kar sedaj objavim😂😂😂💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kok cute! Res to je najboljša zgodba ever! Res nevem, kaj bom sedaj ko jo je konec. LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
ahaha, HVALAAAAA!!!!💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg!
Naravnost OMG!
Ne vem kaj naj rečem!
Moram reči da je bila to ena od zelo lepih zgodb!
Res lepo!
Pač begiii! BRAVO! S-U-P-E-R!
Fulllll bom pogrešala to zgodbo in sem vsak dan čakala, da bom z veseljem prebrala novi del!
Res si zaslužiš eno veliko pohvalo! BRAVO!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap::clap:
2
 
hvalaaaaaa!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super konec!!!!!
2
 
hvalaaaa!!!!💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odličen konec!!! Ampak za kaj je že konec?!?!:sob::sob::sob::sob::sob:
2
 
HVALAAAA!!!! Ker nimam več ideje😔💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
T OJE PA NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ampak mi je mal škoda da je konec ker je bilo ful kul!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ZELO dober konec!
2
 
LOL
HVALAAAAA!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
VAVVVVV! TO JE TOK SUPEEEEERR ZGODBA! SE STRINJAM Z VSEMI, DA BI BILA TO ODLIČNA KNJIGA! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ODLIČNA PISATELJICA SI!!!!!!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
Lily
HVALA TIIII!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
vav, SUPER zgodba, srečen konec. Tudi jaz jo pišem in je OBUPNA!
ps. ne vem kako ti uspe:heart:
2
 
hehe, HVALA TIII!!!!💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
o to je super jaz tudi pišem zgodbo in jo noben ne gleda nevem kako ti to rata
2
 
Hvala ti! Hmm... Mogoče napiši v smetišnico... Jaz sicer nisem, sem samo za prvi del in zadnji del.
Lp
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg takooo dobra zgodba. zakaj je je konec...neeeeeeeeeeee. tako dobro pišeš. tok je dobra. wwaaaaaaaawa:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::heart::two_hearts:
1
 
hvalaaaaaa!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Njaboljši konec možno! Bravooo! Ta zgodba je bila več kot epska!!!:heart::heart:
1
 
jp
 
HVALAAAAAA💕💕💕💕🥺🥺🥺
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Pa dej zresni se plis. PRVIČ sem šla brat Me and mt prefect brother in pol KONEC piše tam jaz sem tko: "Im gonna kill u"
Lol, Nsn, ampak je resno spketakularno. Mogla bi narest kkno nadaljenvanje.
Čavv
1
 
AHHAHAHAHAHAA, HVALAAAAAAAA💕💕💕💕🥺🥺🥺
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Skrivnosti hotela Pensilvanija 2. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

moje nesrečno življenje 2. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Skrivnostno mesto 2. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Moje čarovniško življenje, 20. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

SKRITI DOKAZI 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Skrivnostno mesto 1. del

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Samo midve 5. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
2
Freddy Krueger potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

lgbtq+ problemi

Mam dve uprasanji.
Na naši srednji (svsgugl) mamo lgbtq+ krožek pa bo js ful šla sam se bojim zrd staršev pa da bi sošolci to vedel in me izločil iz družbe ker jih je večina ful homofobicnih pa nvm kj naj. Na šoli je ena punca k je isti letnik k js sam druga črka razreda in je to res lušna pa se mi zdi na je gey nism zih sam je ful lušna pa nvm njenega imena ampak bi se ful spoprijateljila z njo pa nvm kako pristopit do nje...
Ima kdo ksno idejo kj naj?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(362)
Ne še, se bom zdaj.
(54)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(65)
Me ne zanima dovolj.
(53)
Ne ljubi se mi brati.
(21)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(69)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Gospa je odgovoril/a na
Isto je pri men
 

Jiyu je odgovoril/a na
men ja ful všeč! lahk nardiš še kej tazga?
 

Sovražim šolo je odgovoril/a na
v šoli je tebi všeč?!?! resno???? pač ...
 

gdč. PILovka je odgovoril/a na
Ja jaz mam isto
 

Strelka je odgovoril/a na
lepo. res je kul ko se "igraš" da si mačka
 

Strelka je odgovoril/a na
heyy jaz te ne sovražim. vem da so na pilu ...
 

Mantra je odgovoril/a na
Jaz te sploh ne poznam, tako da te ne moram ...
 

superainbow je odgovoril/a na
Jaz imam tudi kmalu rd, pa sem povabila najboljše ...
 

Uroš je odgovoril/a na
Moja najljubša serija je That 70s show :)
 

Gospa je odgovoril/a na
Ooooooo
 

Gospa je odgovoril/a na
Ahhh, te drame... Ostani tu, ni ti treba ...
 

Mini je odgovoril/a na
hojla! zgodba mi je zelo vsec. nekaj napakic ...
 

Mini je odgovoril/a na
ooo in ti pravis da ne znas pisati zgodb. ...
 

I love book je odgovoril/a na
Pil je za 14, 15 letne otroke in ne za 10 ...
 

I love book je odgovoril/a na
Iskreno, v teli objavi nisi povedala nič ...