snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - My last year 8. del

My last year 8. del

9
Hejla.
Tu je 8.del. Uživajte:grinning::grinning::grinning::grinning:!

"Če me ne bi prekinila bi že zdavnaj vedela kdo sem." se mi neznanec posmehuje. Nato nadaljuej:" Jaz sem Justin. Michaelom brat. Če želiš te zapeljem k njemu." "Ponudba sprejeta. No, a bi mi prosim pomagal vstati?Kot vidiš ne morem hoditi." Justin najprej le nejeverno pogleda. Ko pomignem na nogo se mu končno posveti. "Seveda. Ena, dva, tri in horuk!" Tako mi pomaga v avto. Tako mi pomaga v avto. Pravi kavalar. si mislim. Ko še sam sede v avto izusti vprašanje, ki mi je že nekaj minut rojilo po glavi. "Kaj pa je s tvojo nogo?" "Dolga zgodba. Sedaj pa me prosim zapelji k Michaelu." Justin ni rabil nobenih pojasnil več glede moje nesreče. Zamomljal je edino nekaj kar je zvenelo kot:"Seveda, golobčka potrebujeta zasebnost" Po 10min vožnje prispeva do smetišča. " Justin? Kaj delava tukaj?" Ta mi ne odgovori. Le stopa naprej. Brezglavo mu sledim med kupi smeti. Naenkrat mi izgine izpred oči. Vsa prestrašena se ozrem okoli. Naenkrat začutim na glavi top udarec. Jo se ponovno zavedem sem v temni kleti. Zvezana sem. Poleg mene je še ena oseba. " Adelaida? Jaz sem, Michael." "O Michael! Tako sem vesela da si tu!" se razveselim. Naenkrat se odprejo vrata, ki vodijo v klet. Skoznje stopi postava. Proti nama stopa izredno počasi. Naenkrat mi zastane dih. Že brez pogleda nanj bi osebo prepoznala po značilnem dihanju. To je...

No, pa uganite :slight_smile::slight_smile::slight_smile:!
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrrrr!!!!
Naravnost genialno!
Uh! Težko vprašanje....res se mi ne sanja:sweat_smile:
#ilovethisstory
#superpisateljicista
#lysm
P.S. Tam sem zasledila besedo. Kaj pomeni: spoststopiava?
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
1
 
Ups, misla sem napisat stopi postava
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Najboljša zgodba ever, hitro nov del, to je nekaj najbolj genialnega, kar sem kdaj brala :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
KUL, ZAKON, CARSKO!!!!!:heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf::heart_eyes::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::wolf:Po mojem je mačeha.
Lp
Golmanka:stuck_out_tongue_winking_eye: (_WolfQueen_):wolf::peace::peace::peace::peace::peace:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Rose 🥀

Življenje

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
2
*Galaxy Ginny*
 
5
Sladkorček

Ljustvo Ognja 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
1
LoveGinnyWeasley

Volkovi 4. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
2
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 4. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
VE123

Utopljena 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
3
My period potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Menstruacija

jaz vedno ko imam menstro jo mam tam 5-6 dni redno potem pa je rjava in je je manj(imam mocno menstro) potem pa je spet rdeca in po kaksnem dnevu jekonec ciklusa.

is that ok? normal?
thanks for answers
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
sm vidla že lepše stvari u lajfu kt tole
 

Charm je odgovoril/a na
oo cutee jz sm si sprintala te bt21 slikce ...
 

LadyBugFAN je odgovoril/a na
Nemorem ničesar reči, ker nevem tvoje višine. ...
 

Pevka je odgovoril/a na
Mislim da si okej sam nisem glih nek ekspert ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Pomojem je to čisto v redu.. Ne se sekirati ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW girl! bi jih kar pohamsala vse po vrsti:)))
 

Loud girl je odgovoril/a na
nice:relieved:
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Živjo! Torej, za zgodbe že imamo 6 ljudi, ...
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter!!!! FUULLLL DOBRA IDEJAAAA!!! ...
 

Matttejjjaa je odgovoril/a na
kako leppoo:blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart:🤎🤎🤎:
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter! Napisala bom zgodbo! KOOOMAJ ...
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Aplavz! Aplavz!:clap::clap::clap: To je ...