snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Prekletstvo brez konca 4. del

Prekletstvo brez konca 4. del

7
Ko je prišel domov je takoj poklical Hayley ampak se ni oglasila. Ko je nekaj časa počakal in še enkrat poklical se je na drugi stari oglasi globok glas »Si res mislil, da se bo Hayley oglasila? Nikoli več je ne boš videl!« Ko je glas končal je Harryjev telefon padel po tleh in izginil. Takrat je takoj stekel iz hiše in do Izabelle. Ko je prišel do Izabelline hiše je videl pred hišo bel tovornjak. Ko je pogledal napis je ga je premrazilo. Gor je pisalo »Hitra selitev« Harry je v skrbeh stekel do Izabelle, ki je v solzah sedela na robniku ob cesti. Pogledal jo je in ji v solznih očeh vprašal »Zakaj nama nisi nič dejala? Zakaj odhajaš? Prosim ne odidi že Hayley je odšla kaj naj naredim, če izgubim še tebe?« Izabelle ga je pogledala s svojimi rjavimi očmi napolnjene s solzami in mu s hlipajočim glasom povedala »Mojo mami so odpustili pred kakšnima dvema mesecema in zdaj je končno našla zelo dobro službo v Berlinu. Zdaj se selimo tja. Nisem vama hotela še takoj povedati saj sem se bala, da ne bosta sprejela tega, da je moja mama brez službe in zdaj ko je Jack umrl mi je še bolje saj bom pozabila na preteklost in začela na novo.« Harry jo je pogledal in ji dejal »Nikoli te nebi sodila po tem kaj so tvoji starši ali pa kdo si. Zmeraj boš bila najina prijateljica. Samo zdajle res ne smeš oditi Hayley je izginila in Jack je umrl.« Izabelle ga je prijela za njegovo roko in ga pogledala naravnost v njegove mokre oči. V hlipavosti je rekla »Adijo,« in se usedla v temno moder avto. Harry ji je pomahal in takrat je Izabella odšla. Malo časa je še tako sedel nato je ustal in šel počasi proti svojemu domu. Med potjo je šel mimo gozda za katerega mu je povedal duh Jack. Malo si ga je ogledal na daleč in kar iz nenada je iz gozda prišel ognjeni medved. Harry je zasoplo pogledal in skoraj zbežal ampak takrat je za njim prišel Jack. Medved se je ustavil in mu nakazal, da naj mu sledi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Končno sem uspea napisati 4. del moje zgodbe. Res mi je žal, da sem toliko časa rabila za napisati nov del. Ampak zdaj je tukaj in upam, da vam bo všeč.
adijo Tayači:blush::hugging:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart:🧡:yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
2
Super sister
 
2
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 0
 
5
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 41 Odgovorov: 2
 
3
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
Annie #1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

BFF Problemi pt. 2 🤬

Oj!:rage: Kako smo kaj jaz slabo! Wth, jaz ne razumem ZAKAJ???!!!! imam v mojem friking razredu same debilke?! Resno, se lahko obnašaš še bolj otročje in zabito??!!:rage:
1. Jaz imam dve sošolki daj mo jima ime Ana in Vita. Torej za Ano nimam nekega posebnega odnosa. Ko sva bili mlajši je bila zelo nesramna in nespoštljiva. Z Vito je drugače, z njo sva boljši prijateljici pred kratkim sva uradno postali BFF, ampak sem si premislila. Tukaj je problem. Jaz ne razumem kako te dve razmišljata.Dajmo primer imamo italjanščino, in da učiteljica nalogo in imaš 5 dni časa!!!!!! in tedve je ne rešita. P.S. Ta naloga je bila tri povedi!!!! Vem, da mi boste rekli, da se stem ne ukvarjam ampak se moram! Učiteljica od italijanščine je nekoga prosila naj jima razložita zakaj je treba naredit domačo nalogo in jaz edina, ki si upam ju vprašam "Kot prvo zakaj je vedve nista naredili?" In vita zakriči name da mi je že razložila. Ma kaj mi je razložila! Eden od njenih razlogov je bil da nima časa za naloge, drugi da ima veliko družino?, da je pozabla... Wth? Mi prosim razložite kako se ti ne da delat nalog. sej to razumem samo kaj ni šola pomembna???
2. Vse moje "prijateljice" se obnašajo debilsko! Zakaj je treba bit nesramen do nekoga ki je bil v preteklosti drugačen in je zdaj prijazen, pač kje je fora? Problem je verjetno v temu, da nemorejo odrasti in se ne morejo odmakniti od preteklosti, imam prav?

Oprostite ker sem tako tečna s temi problemi ampak od kar sem se vrnila v šolo so same BFF težave! Zdaj se počutim bolje!
Hvala za vse odgovore,
LYSMMMMM, Annie #1
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(52)
Letošnja!
(49)
Ne opazim razlike.
(30)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super sister je odgovoril/a na
WOW ful zanimiv blog! Mislim, resno! Dubaj ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Super blog, pikica! Bom spremljala, čeprav ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
še enkat ti napišem kako super si napisala ...
 

Violinka je odgovoril/a na
Zjut-aj mi ne pa-e slat-ko:joy: Bravo! ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
vredi sem ti?
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ker sem mislila objaviti ob sedmih pa pozabla ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Jej nisem še izpadla:smiley::smiley::smiley::smiley:
 

Potter girl 💖 je odgovoril/a na
Zakon blog!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ...
 

Mantra je odgovoril/a na
bdi = bedéti -ím tudi bdéti -ím [prva oblika ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Vredi ti?
 

Doglover je odgovoril/a na
Np:kissing_heart: Hvala tebi Ly, doggy:blush:
 

Horse girl je odgovoril/a na
https://www.pil.si/forumi/hvalilnica/miki ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
VSEKAKOR VAMPIRJI IN VOLKODLAKI IN OBVESTI ...
 

dark dragon je odgovoril/a na
lepo
 

HP fan je odgovoril/a na
vredi, pa ti?