snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Preobrat 3. del

Preobrat 3. del

7
Ta del je namenjen Bad girl, Ne povem XD, coolgirl1#, sili sladkorček in book star ter vsem ostalim ki zgodbo spremljate. LYSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem imela prijateljev, le Klaro in Jasmin ki sem ju zdaj pustila. Rekel je naj mu sledim. Nisem šla za njim. Ustavil se je in me vprašal zakaj ne grem. Ne vem. Sem se zlagala. Tako sem morala za njim. Ko sva hodila že 15 minut me je začelo skrbeti. Saj nisem imela slabe kondicije, ravno obratno imela sem odlično, a me je vseeno nekaj zbadlo v zgornjem delu trebuha. Ker je bila bolečina tak huda nisem več gledala kaj dela. Ustavil se je tako sunkovito da sem se zaletela vanj. Na vratu je imel tatu volka. To je preplavilo moje misli in bolečina v mojem trebuhu je izginila. Ko se je obrnil je videl moj zasupli obraz. Rekel je da mi bo to razložil kasneje. Nekaj je zašepetal in v skali so se pojavili krogi. V nekem zaporedju jih je pritiskal in skala se je umaknila. Za njo je bi predor. Sledila sem mu v predor in ta se je kmalu spremenil v večjo dvorano. Vse je bilo tako lepo. Začel mi je razlagati. »No verjetno razmišljaš zakaj si tukaj... No imaš nadnaravne moči. Tako kot jaz. To je ugotovila že Waltersova. Ta je informacije predala naprej... in to so izvedel JNKOR ki tudi želijo preroka. To si ti. V sanjah vidiš dogodke ki se bodo uresničili. poslali so ti vstopnice, saj nas ogenj ne poškoduje... torej bi preživela. Na srečo te niso dobili.« Vprašala sem ga katere moči ima on. »jaz še ne vem tako kot ti ne. možno je da jih imaš več. mene so pote poslali ker sem tudi jaz nov in me v JNKOR še ne poznajo.« pospremil me je do sobe. Sobi sva imela nasproti. Kako priročno da se ne izgubim, saj je ta graščina res gromozanska. Zaklenila sem se v sobo in razmislila o vsem kar se je danes zgodilo. Sklenila sem da mami pošljem pismo. Ne vem sicer kako, a se bom že nekako znašla. Ko sem napisal pismo je bila ura že dve zjutraj. Umila sem se in vrgla v posteljo. Zaspala sem v trenutku. Prišla sem v dvorano. Usedla sem se na stol, in čakala. Nekaj se je dogajalo. Ko so se vsi vstali se je zgodilo. Jack je poljubil neko dekle. Nisem ji videla obraza. Vstala sem da bi se ji približala..
Kdo je? Aha Jack me je zbudil s trkanjem. Hitro sem se uredila, da bova šla na zajtrk. Na poti v jedilnico sva zavila desno, levo, naravnost, ah sem se že izgubila! Iz levega hodnika je zadonel glas. Bolje sva prisluhnila in ugotovila da kličejo naju. Stekla sva po hodniku navzgor. Ustavil naju je nadzornik po imenu Max in naju pospremil v dvorano. V njej je bilo polno takšnih kot midva ter nekaj odraslih. Usedla sem se zraven punce z dolgimi rjavimi lasmi. Pozdravila sem jo, ona pa me je utišala. Bila je zelo lepa. Poklicali so eno punco, potem še eno, potem Jacka. Bilo je kot na Bradavičarki. Ko so poklicali Lara Queen so me vsi pogledali. Malo mi je bilo nerodno a sem vseeno vstala. Šla sem v nekakšno kapsulo, na zunanji steni se je pojavil napis. Izstopila semiz kapsule in...
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOK ZAKON:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Hvala. LYSM
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPERRRRRR:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KOME ČAKAM NA NOV DELLLLL:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Lp, Bad girl:sparkling_heart::yin_yang:
2
 
Hvala begi!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

My feelings 5. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 0
 
4
FLAVTISTKA, 12 let
Objava:

legenda o pošasti 3. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
2
FLAVTISTKA 12 let
Objava:

legenda o pošasti

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
1
FLAVTISTKA 12 let
Objava:

legenda o pošasti

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skrivnost potopljene ladje 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

SAMO PLEŠI🌸 16. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 3
 
9
Objava:

Drugačen do smrti! 3. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
2
Jst 😘 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Zoisiva štipendija

Hej! Mam vprašanje za Ziosovo štipendijo, in sicer, a je 100%, da jo dobiš tudi za višje letnike (sem 1 letnik srednje strokovne), če maš sam povprečje najmanj 4,10 in ne še izjemnih uspeškov?
Hvalaa za odgovoree :)
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

hej zanimiva ideja ampak 3 tocka ni prav. rada ...
 
helpppp kako tok lepo to nrdissss
 
ful LEPO :scream::scream::scream::scream:
 
ful lepo, ma kj to spodi happy, angry.... ...
 
To je pr ns ko js začnem razlagat o BTS...
 
spet reklamiras. abahah ti bo pil racunu
 
lušno! katera pasma pa je? hvala! :heart::heart::heart::heart::heart:
 
Kok lepooooo:heart::heart::heart::heart:
 
JennieLove💜 neprijavljena
wow kok lepooo
 
ful je lepo lovaaaaammmm
 
uuu ful zanimiva slikca :)