snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Preobrat 3. del

Preobrat 3. del

7
Ta del je namenjen Bad girl, Ne povem XD, coolgirl1#, sili sladkorček in book star ter vsem ostalim ki zgodbo spremljate. LYSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem imela prijateljev, le Klaro in Jasmin ki sem ju zdaj pustila. Rekel je naj mu sledim. Nisem šla za njim. Ustavil se je in me vprašal zakaj ne grem. Ne vem. Sem se zlagala. Tako sem morala za njim. Ko sva hodila že 15 minut me je začelo skrbeti. Saj nisem imela slabe kondicije, ravno obratno imela sem odlično, a me je vseeno nekaj zbadlo v zgornjem delu trebuha. Ker je bila bolečina tak huda nisem več gledala kaj dela. Ustavil se je tako sunkovito da sem se zaletela vanj. Na vratu je imel tatu volka. To je preplavilo moje misli in bolečina v mojem trebuhu je izginila. Ko se je obrnil je videl moj zasupli obraz. Rekel je da mi bo to razložil kasneje. Nekaj je zašepetal in v skali so se pojavili krogi. V nekem zaporedju jih je pritiskal in skala se je umaknila. Za njo je bi predor. Sledila sem mu v predor in ta se je kmalu spremenil v večjo dvorano. Vse je bilo tako lepo. Začel mi je razlagati. »No verjetno razmišljaš zakaj si tukaj... No imaš nadnaravne moči. Tako kot jaz. To je ugotovila že Waltersova. Ta je informacije predala naprej... in to so izvedel JNKOR ki tudi želijo preroka. To si ti. V sanjah vidiš dogodke ki se bodo uresničili. poslali so ti vstopnice, saj nas ogenj ne poškoduje... torej bi preživela. Na srečo te niso dobili.« Vprašala sem ga katere moči ima on. »jaz še ne vem tako kot ti ne. možno je da jih imaš več. mene so pote poslali ker sem tudi jaz nov in me v JNKOR še ne poznajo.« pospremil me je do sobe. Sobi sva imela nasproti. Kako priročno da se ne izgubim, saj je ta graščina res gromozanska. Zaklenila sem se v sobo in razmislila o vsem kar se je danes zgodilo. Sklenila sem da mami pošljem pismo. Ne vem sicer kako, a se bom že nekako znašla. Ko sem napisal pismo je bila ura že dve zjutraj. Umila sem se in vrgla v posteljo. Zaspala sem v trenutku. Prišla sem v dvorano. Usedla sem se na stol, in čakala. Nekaj se je dogajalo. Ko so se vsi vstali se je zgodilo. Jack je poljubil neko dekle. Nisem ji videla obraza. Vstala sem da bi se ji približala..
Kdo je? Aha Jack me je zbudil s trkanjem. Hitro sem se uredila, da bova šla na zajtrk. Na poti v jedilnico sva zavila desno, levo, naravnost, ah sem se že izgubila! Iz levega hodnika je zadonel glas. Bolje sva prisluhnila in ugotovila da kličejo naju. Stekla sva po hodniku navzgor. Ustavil naju je nadzornik po imenu Max in naju pospremil v dvorano. V njej je bilo polno takšnih kot midva ter nekaj odraslih. Usedla sem se zraven punce z dolgimi rjavimi lasmi. Pozdravila sem jo, ona pa me je utišala. Bila je zelo lepa. Poklicali so eno punco, potem še eno, potem Jacka. Bilo je kot na Bradavičarki. Ko so poklicali Lara Queen so me vsi pogledali. Malo mi je bilo nerodno a sem vseeno vstala. Šla sem v nekakšno kapsulo, na zunanji steni se je pojavil napis. Izstopila semiz kapsule in...
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOK ZAKON:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Hvala. LYSM
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPERRRRRR:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
KOME ČAKAM NA NOV DELLLLL:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Lp, Bad girl:sparkling_heart::yin_yang:
2
 
Hvala begi!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Power Girl

Nič drugega kot LARA 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 4
 
7
:')

poezija

Ogledov: 44 Odgovorov: 4
 
7
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 0
 
8
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 46 Odgovorov: 2
 
3
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 58 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 2
 
5
Someone potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Sošolka

No...
Imam eno sošolko ki mi je že nekaj časa všeč. Imam pa več problemov:
1. skoraj vsi ostali sošolci ji vzemajo peresnico/torbo in nesejo na drug konec učilnice ali kaj podobnega. jaz ne pocnem tega, sem bolj zadrzan nasploh. to kar delajo verjetno pomeni da jim je všeč
2. ZDI se mi ne vem pa da ji je MOGOČE všeč en sošolec.
3. kako naj ugotovim ali sem ji vsec ali ne

hvala za nasvete
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(100)
Letošnja!
(73)
Ne opazim razlike.
(47)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi bila tudi z veseljem tekmovalec :D
 

Power Girl je odgovoril/a na
Fulll je lepo! Res mi zadela! In iz srca ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
jutri zjutraj razglasim zmagovalce
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
ful lepa slika
 

history girl je odgovoril/a na
fullll cute:clap::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::
 

history girl je odgovoril/a na
hmm imam dobro idejo pokliči prijatelje:wink: ustvari ...
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
tokrat ni zmagal nobeden drugič bom dala ...
 

history girl je odgovoril/a na
zveseljem bi sodelovala kot tekmovalec:peace:
 

Doglover je odgovoril/a na
Moja mami skos to govori očiju. Oči se pa ...
 

history girl je odgovoril/a na
niti ne ker cepivo sploh ne pomaga toliko ...
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nikkkkkk Skrlec!!!
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Nevaa!!:heartpulse::heartpulse: & Jercaaa!!!:heartpulse::heartpulse:
 

Night girl je odgovoril/a na
Ta igra ni objekrivna vsak ima drugega naj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Čaki ai stara devet ali hodis v deveti razred. ...