Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: SOLVED KINGDOM / Obred #6

SOLVED KINGDOM / Obred #6

10
:speaking_head: To je zadnji del poglavja Obred, hkrati pa tudi nekaj posebnega, saj je bil eden mojih najtežjih zamisli za zgodbo, ki sem jo uspela preliti na papir. Če ste bili prej vajeni predvsem drame (če lahko ubijanju, grožnjam in sovraštvu rečemo drama :grimacing:), se tukaj osebe spustijo prvič v romantično razmerje, kar je zame (kot pisateljico) osebno nekaj težkega.
Verjetno bi bolje opisala trole, s klobučki, na metlah, ki bi me lovili po cesti polni sladkorne pene, jaz pa bi bila oblečena v kostum pisanega samoroga in kotalkala proti Drakulinemu gradu, kot pa povzeti romantičen prizor.
No, dovolj dolgovezenja, uživajte :blush:!

Prejšnjič...

Pogledala ga je in se sprehodila do okna. »Nimaš se za kaj opravičevati.« Odgrnila je zavese ter spustila svetlobo v sobo. »Saj nisi nič naredil.«

»Ravno to,« je pojasnil, »nič nisem naredil. Pustil sem te samo.«

OBRED #6

»Res je v redu. Saj sem se sama znašla. In pa, če bi se ti vpletel, bi verjetno zabredel v velike težave.«

Njene oči so bile prazne in utrujene od vseh grozot, ki jim je bila priča, saj so manipulativni ljudje tako umazali njeno dušo, da je samo sebe krivila za vse zločine, ki jih je naredila, pa vendar na povelje drugih.

Približal se ji je in naslonil čelo na okno, skozi katerega sta strmela. Čisto vseeno mu je bilo za očeta in kaj bi si drugi mislili, naslednjič je ne bo pustil na cedilu. Nič se ji ne bo zgodilo.

Še preden se je zavedal, sta se znašla v objemu tesno privita drug ob drugega. Obema je bilo to novo in nekaj tujega, vendar sta se prepustila občutku bližine in zaupanja. Na okno so začele padati prve kapljice jutranjega dežja in slišalo se je presketanje ognja v skoraj dogorelih baklah, ki so metale sence na puste stene sobe.

Vdihnil je njen vonj po svežini in spomladanskih cvetlicah, ter užival v toploti njenega telesa in zavetju kril, ki so se ovila okoli njiju. Ko ga je pogledala, v njenih očeh ni bilo tiste radosti in nagajivosti, ki jo je pokazala kadar se je česar razveselila in katero bi si želel videti večkrat. V njenih očeh ni bilo upanja. Vedel je, da se poznata le kratek čas, pa se mu je kljub temu zdelo, da jo pozna bolj kot kogarkoli. Da mu je zanjo mar, bolj kot za kogarkoli drugega.

Čeprav je na ven kazala brezbrižnost, je v sebi skrivala in negovala plamen upanja na boljšo prihodnost. Da se bo kdaj izvlekla iz te vojne, ki je že zdavnaj minila, pa vendar jo je v srcu bila sama proti sebi. Ampak ogenj v tej čarobni in ljubki osebi je ugasnil; ugasnil je takrat, ko jo je pustil samo.

Kar naenkrat si je zaželel, da bi bil ta plamen on, da bi ji vlival moč in pogum, tudi ko ga ne bo poleg nje. Da bi jo ščitil, a je ne omejeval; ji pomagal, a dovolil, da je samostojna; pokazal pot, a počakal, da jo tudi sama najde.

»Oprosti,« je zašepetal, ko se je še močneje privila k njemu. Srajco je imel odpeto in vedel je, da posluša bitje njegovega srca.

Pobožal jo je po licu, kot takrat, ko sta bila prvič sama in ji je obrisal solze. Bil je trenutek, ujet v času.

»Princ,« se je oglasilo pri vratih. Služabnica je zbegano stala med vrati in poskušala ne zreti v prizor sredi sobe. »Kli…kličejo vas na dvorišče.«

Mlada vilinka je hitro odšla, on pa je počasi stopil stran. Šele ko sta se ločila, je opazil, da del njega manjka; preveč zraka ju je ločevalo, kljub temu da sta bila drug od drugega oddaljena le nekaj korakov.

Na pol poti proti vratom se je ustavil.

»Legolas,« je rekla hrepeneče, ko se je obrnil.

»Auriel.«

Ni več zdržal. Moral je začutiti mehkobo njenih las in lahkotnost belih peres. Pogledati v oči temu popolnemu dekletu in ji reči, da jo ljubi, neglede na razlike, ki ju ločujejo. Ne bo je ponovno pustil same in ji obrnil hrbet.

Ko so se njune ustnice združile v poljub, je njena avra zlato zažarela in v njenih očeh je spet zagledal plamen, ki ne bi smel nikoli ugasniti.

Poljub je bil opravičilo in upanje; upanje na svobodo in večnost, kakršnakoli že bo.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
uuuuuuuuuuuuuu, kok lepo, ful dobro, BRAVO!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OOOOOOOOOOOOO MOOOOOOOOOOJ BOOOOOOOOOOOOOOOG VEDELA SEM PROV VEDELA SEM O MOJ BOOOOOOOOG TI RES OBVLADAŠ OMG OMG RESNO FUL JE DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBR :purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::purple_heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ja, res barvo! Dobro ti je uspelo in te čisto razumem, romantični prizori so precej težki za napisat. Ampak si ga lepo napisala. Se vidi, da si se potrudila :blush:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zelo lepo opišeš in stopnjuješ odnos med Legolasom in Auriel, s tem mislim, da nisi iz nič kar naenkrat preskočila na objem, ali poljub. Lahko ti rečem le še, da bom do zadnjega dela, vsakodnevno, brskala po pisalnici, ker delov, tako dobro zgodbe že nočem zamuditi!:heart_decoration:
lp,
:eight_spoked_asterisk:j:eight_spoked_asterisk:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Waw. Na začetku si napisala, da ti je težko pisati romantiko, ampak tole je bilo.... Waw. Samo to. Res res res sem se vživela v zgodbo, ki je bila tako romantična, da s emi je stopilo srce.
#gremolegolasinauriel!
#tvojanajvečjaoboževalka
#lovethisstory
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?
prosim pomagajte potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Nujno rabim pomoccc

Pac problem je v tem da js sem lani koncala z glasbeno solo ker mi ni blo vec vsec igrat instrumenta( hodla sem 6let). Ampak na orkester pa se hodim. Pac problem je do nocem niti na orkester vec hodit, ker mi spolh ni fajn sploh nevem zakaj bi hodla. Pac js doma zvadim ampak pol ko pridem taj se ful zmedem pa vsi tam ful slabo igrajo in igramo same neke cudne pesmi. Pa pac ucitel je malo nesramen do mene in milim da me ima na piki ker ne hodim vec v glasbeno razen na orkester. Pa z eno ko hodima skup na orkester jo vcasih tut vidim na treningih pa mi velikrat rece da se ji zdi da mene ucitel skos neka izpostavla pa samo neni neka govori pa rekla je tut zakaj se js sploh hodim na orkester in pac to je res js nocem vec hodit vedno ko se zvecer na to spovnim da bom mogla na orkester mi je to taka muka da nemorem zaspat ampak me starsa silita da se hodim pa tut v glasbeno drugac na instrument nisem rada hodla in sem se velikrat jokala da nocem vec hodit pa sta vedno starsa rekla da naj se malo potrpim da koncam nižjo glasbeno. Mi lahko kdo pomaga ker js res nocem vec hodit nevem kak naj to starsema povem pa se v ponedeljek mamo in ze prejsnic jisem sla ker smo bli na morju in zaj tut nisem nic vadla zi dva tedna in res nocem it. Razmislala sem zi da bi kr zbezala nekam takrat ko mamo orkester ker mi je to taka muka da res nemorem vec kr na jok mi gre. Prosimmmm pomagajteee
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Mini je odgovoril/a na
ja metafora smo se lih ucili
 

Prijateljica je odgovoril/a na
O, kok lepo! :grin::nerd::heart_eyes:
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Zelo lepo pišeš! :blush: Všeč mi je!
 

Prijateljica je odgovoril/a na
Wow, res ful lepa slika! :grin:
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Heyy zelo rada berem tvoje zgodbe, a pravzaprav ...
 

heather je odgovoril/a na
živjo se mi zdi, da si zbrala lepo temo za ...
 

A.j.d.a. je odgovoril/a na
oboje ima na sebi nekaj zelenega se počasi ...
 

olivia je odgovoril/a na
jaa al pa somrak myb?
 

Lizika 1# je odgovoril/a na
želva je na kopnem???
 

glasbenaviolina1 je odgovoril/a na
Želva ki je liste Želva ki je zelena. Želva ...
 

Dekle je odgovoril/a na
frazemiz prenesenim pomenom, se mi zdi
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
http://silverclan-fallenstar.blogspot.com/2010/08/weeping-willow.html
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOw tako realistično!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
Wow, res lepo! Všeč so mi tisti mini pajki! ...
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
How cuteee!!! I love it!