snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - V objemu nevednosti

V objemu nevednosti

5
_____________________________________
S prsti tapkam po zvezku in želim svojo pozornost preusmeriti nanj, a začasno mi ne gre najbolje. Po minutah, ki se vlečejo in vlečejo naposled le obupam in se potolažim, da bom že potem nadoknadila delo. Zavzdihnem. S gledanjem v zunanje dogajanje skozi okno si želim odklopiti vse moje probleme. Malce zasanjena razmišljam naprej, ko se iznenada prebudim. S kotičkom očesa opazim črno postavo, ki se sumničevo ozira okoli sebe. Pomanem si oči in vstanem iz že starega, usnjenega vrtečega stola ter se približam oknu. Sproti s telesom dregnem ob vzorčasko vaso in ta se razbije. Postava se nenadoma zgane in pozornost namenu k mojemu oknu. Ob pogledu nanj ali njo začutim čudno štemenje v trebuhu kot bi mi nekaj sporočalo. Komaj vidno opazim sinje modre oči, ki sijejo v vsem črnem. Nenadoma se mi pred očmi pojavi prizor, kjer še bolj tuja postava kriči: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Aleksand........!" Konec zadnje besede preglasijo hrupi iz okolice in prizor izgine. Začudeno otresem z glavo in se nekajkrat nepremočno udarim ob stegno, da se res prepričan, da to le niso sanje. Moj pogled že odhiti k oknu. Postava je pravkar izgnila, to se opazi v premikajočem se grmu. Obkrožena sem namreč z gozdom. Še imam čas, da jo ali ga ujamem; pomislim in kolikor hitro se, da zdrvim iz sobe, po stopnicah navzdol. Brez odlašanja hitro pograbil najljubšo kapuco, si nataknem japonke, s tresajočimi rokami primem za kljuko in že sem na prostem. Zaslepi me močna sončna svetloba. Nagonsko si roke pokrijem čez obraz in poskušam odmisliti misel na to, da mi ne bo uspelo pravočasno ujeti pobegle postave. Z vsemi močmi le odprem oči in se ozrem okoli sebe. Na desni strani samotno stoji lesena drevesna hiška, ki me veže na številne lepe spomine. Ob njej se mi zarosijo oči, a zdaj ni pravi čas za to. Oziram se naokoli in na koncu naključno izberem določeno smer. Med naglim tekom nežno zapihlja veter, zato si sproti spretno oblačim kapuco. Želim si popraviti rokav ampak za sabo zasišim bežne krike. Hitro se obrnem. Začudeno se oziram na vse strani, a ne opazim ničesar sumljivega. Že vsa obupana s počasnimi koraki hodim nazaj, od koder sem prišla. Zapravljanje časa. Z rokami globoko sežem v žep kapuce in začutim rabljen robček. Zavzdihnem ter odidem proti smetnjakom. Odprem pokrov, odvržem smet in................ se naglo zastrim. Med vsemi kupi smeti leži še dokaj nova zapestnica. V ospredju jo krasi znak za neskončnost, obdajajo jo srebrni, drobceni biseri. Sežem po njej in si jo nevede nataknem. Kolikor hitro je mogoče, me vsepovsod oddaja čudežna energija. Počasi mi prikazuje besedo Aleksand, a konca spet ne ujamem, saj jo čudežno zakrivi črna magija. Zapestnico hitro odvržem in stečem v hišo. Zadihana zaprem vrata in najmanj petkrat preverim, če sem res dodobra zaklenila vhod. Moje telo spolzi na tla in klečeča razmišljam o vseh minulih dogodkih. Je Aleksand ime za fanta, punco? S še drugimi številnimi vprašanji brez odgovora se počasi potapljam v sen.
_______________________
Nova zgodba! Upam, da vam je všeč!:kissing_heart::hugging:
Vaša,
Book star:books::star2:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
LYSM! CARSKA JE!!!
KDO JE SKRIVNI ČRNOOBLEČENEC? KAJ POMENI TISTA ZAPESTNICA? KAJ!?!?!?!KAJ!?!?!?!?KAAAAAAAAAJ!??!?!?!? ZAHTEVAM NOV DEL! TAKOJ!!!!!!! ZDAJ!!!!!!!!!
1
 
hvala!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

V napačnem telesu 2. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
1
Emily13let

PRIJATELJICO JE OBSEDEL DEMON

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
2
wonder girl🍒
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 49 Odgovorov: 2
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 69 Odgovorov: 4
 
7
🍒 𝕔 𝕙 𝕖 𝕣 𝕣 𝕪 𝕔 𝕠 𝕝 𝕒 🍒 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Skregana z bff

no skratka imam bff ki jo imam rada, ampak ona se zadnje čase ogromno druži z eno drugo sošolko (recimo a). recimo v šolo grem z njo in pridem do njene hiše in ona reče "samo še a počakava" in potem se z njo pogovarja celo pot v šolo jaz pa samo zraven hodim v tišini. v šoli potem sedi bližje a (sedežni red imamo) in potem a takoj pride do nje po koncu ure preden bi jaz dosegla svojo bff in že začneta pogovor in sem jaz spet tretje kolo. Danes me je edinkrat ogovorila v šoli ko a ni bilo ker je imela eno dodatno uro. potem je bila pa "užaljena" ko nisem hotela iti z njo (in a seveda) domov ker sem vedela kako bo. pa z a se skos uči mene pa nikoli ne vpraša s tem da jaz veliko bolje znam od a in bi ji dejansko lahko pomagala. no in jaz sem ji na snap napisala "zakaj si me od*jebala" vem da ni najboljši izraz anpak bila sem precej razočarana nad njo. ona je odgovorila da me ni in a se ne sme druzit se z drugimi. potem sem ji obrazložila kaj mi ni všeč - tokrat na precej prijazen način in ona je odgovorila da ta a nima prijateljev ker vsi mislijo da jr annoying (ker je) in da ona ve kako se počuti ker tudi lma na prejšnji šoli ni imela prijateljev... ampak na mene je pa kar pozabila?? mislim ta a je toliko pomembna sa mora njej posvetiti 100% pozornost meni pa 0? zdaj sem ji napisala da jutri mene starši peljejo v šolo ker nočem iti z njo, zato bom šla sama peš.

kako naj se pobotam z njo? in dosežem da se bo spet družila z mano?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(3)
10
(9)
11
(25)
12
(28)
13
(27)
14
(12)
15
(3)
16
(3)
Nič od naštetega
(1)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Rainbow_dog je odgovoril/a na
sooooooooooooooooooo cuuuuuteeeeee
 

YT gang je odgovoril/a na
vsem se zdi *CUTE* ampak tko močno ugrizne ...
 

YT gang je odgovoril/a na
hvala vsem, ki so prebrali to zgodbico :)
 

YT gang je odgovoril/a na
jst ga vidim vsak dan :)
 

Cat je odgovoril/a na
vidla ja
 

HP fan je odgovoril/a na
zgleda zloooooo dobr. mi posles po posti?:joy::stuck_out_tongue_closed_eyes::heart_eyes::h
 

Doglover je odgovoril/a na
Ni se teba opravičevat. Nisi "prislijena" ...
 

HP fan je odgovoril/a na
Bella napisan je v tvojem profili
 

HP fan je odgovoril/a na
joooooj kok je cuteeeee:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart:
 

Doglover je odgovoril/a na
Aja pozabla sem dodat da daš 2 žlici sladkorja ...
 

Music Girl je odgovoril/a na
doggyyy cutee
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
lepa princesa na slikanju:blush::blush::blush::blush::blush::blush::hugging::crown::crown:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Doggylover število pa 896 Čestitke🥳🥳🥳🥳
 

Doggylover je odgovoril/a na
:rofl::rofl::joy: dobra
 

Doggylover je odgovoril/a na
Mogoče imajo na tržnici