snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - VODA_OGENJ_ZRAK_ZEMLJA 1. del

VODA_OGENJ_ZRAK_ZEMLJA 1. del

17
Roteče sem se zazrla skozi okno in zagledala 4 skale. Na severu je bila skala z narisanim simboom, vodo:droplet:. Na jugu pa skala z simbolom ognja:fire:. Na vshodu je bila skala s simbolom zraka:cloud_tornado:. Na zahodu pa je bila skala z simbolom zemlje:earth_americas:. Imamo 4 letne čase, vsak začetek drugega letnega časa nam matinarava da novorojenčka. Mi smo zadnje pleme na svetu, ki uporablja 4 elemente: vodo, ogenj, zrak in zemljo. Vsak novorojenček je specializiran za drug element. Pred tisto skalo kjer najdemo otroka tisti element uporablja. Ko je star 10 let se začne učiti uporabljati svoj element. Tisti ki so starejši od 20 let gredo v vojno. Borijo se za dober svet, tukaj lahko mirno živimo saj nam je bog Ares zapustil skriti otok. Ko zagledam te skale me preplavi zelo čuden občutek, da nisem povezana z nobenim od teh elementov. Jutri sem stara 10 let in jutri se bom začela učiti uporabljati svoj element. Komaj čakam, malo me skrbi ker ne vem kateri element uporabljam. Ko razmišljam o tem že zdrsnem v spanec.
---------------------------------------------------------
Dobro jutro Lara, me pozdravi moja skrbnica. Mi nimamo staršev ker se nismo rodili, mi mamo skrbnike. Moj 10. rojstni dan,zakričim in odplešem do torte. Nemudoma jo poizkusim, o kako je dobra. Po praznovanju mi je skrbnica rekla da je čas za izbiro moje stalne obleke. Vsak dobi svojo obleko ki je iz kovine, notri pa je topla ker ima živalsko kožo. O kako se veselim moje obleke. Pokazala mi je 3 modele, takole zgledajo:
https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2020-11/19/0/asset/a544e624a1d8/sub-buzz-14163-1605745919-2.jpg?downsize=700%3A%2A&output-quality=auto&output-format=auto.........
https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/006/255/232/large/mayank-kumar-wonder-woman.jpg?1497183359.........
https://www.purecostumes.com/blog/wp-content/uploads/2020/09/2017-wonder-woman-princess-diana-of-themyscira-cosplay-costume-deluxe.jpg..........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------no v komentarje mi napišite če vam je začetek všeč in likite, v komentarje mi napišite katera obleka vam je najbolj všeč saj bo Lara potem nosila tisto obleko ki bo dobila največ glasov.
Lp
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NI DOLGOČASNO! SUPER JEEEEEEEEEEEEE! Res ne nehat jaz bom gotovo brala! Super ideja! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
me veseli
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super! Odlično! Glasujem za 1. obleko!
Komaj čakam nov del!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::blush::blush::blush::blush::blush::blush::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: IN SPLOH NI DOLGOČASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:
2
 
ti vrjamem
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba je!!!!!!!! Glasujem za prvo obleko
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Prva obleka je najlepša. Komaj čakam da izvem kateri element ima!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::kiss::kiss::kiss::kiss:
3
 
LL iz HP❤️❤️
bomo videli
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1. za obleko mi je vseeno, hihi
2. A SE TO RES DOGAJA? ŠE ENA TOP ZGODBA? WOW, RES WOW!
3. če te ne moti te bom od zdaj naprej kar klicala: DBEST PISATELJICA!
Lepo bodi Dbest pisateljica:two_hearts::kissing_heart:!
2
 
resno, ti si boljša
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrrrrrrrrrrrr :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
In kot vidim sva dve fenici Wonder Woman:heart:
LYSM
Fla
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noroooooo pa tretja obleka
Pisi se naprej
1
 
Enajsta enajstka
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Noro dobro! Joj, koliko super pisateljev je tukaj! Kar ne morem vrjeti! Res odličen začetek!
Tvoja dg
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FULLLLLLLLLLLLLLL JE DOBR GLASUJEM PA ZA PRVO ALI PA DRUGO OBLEKO
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

#sedmošolka

Najboljši BFF

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Sonček

ME&ARES 8. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
2
Jerca
 
2
PIKAAAA!

Pikino življenje! 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 3
 
7
wonder girl🍒

Sem to jaz 😮😯

Ogledov: 48 Odgovorov: 2
 
4
Power Girl

Nič drugega kot LARA 3. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 3
 
11
Power Girl

Nič drugega kot LARA 2. del

Ogledov: 59 Odgovorov: 4
 
12
Violinka

Jaz, čarovnica

Ogledov: 63 Odgovorov: 2
 
10
dilema123 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

tamponi

hej.
stara sem 13 let in nekaj časa nazaj sem začela uporabljati tampone, na skrivaj. namreč mami mi jih ne pusti. zdaj pa na vprašanje. kako kupiti tampone brez da bi mami vedela. zdaj sem jih kupovala v mercatorju, ki je v mojem kraju. ta mercator je res mali zato imajo samo o.b. tampone. čeprav so ti tamponi super bi rada uporabila jasminove, ki jih tam žal ni. v dm nemorem iti ker je preveč oddaljen. prijateljic nimam tako zaupljivih, druge možnosti se pa ne spomnem več.če bi naročila preko dm spletne strani, bi lahkopoštar prinesel paket domov in bi ga mami videla, zato ta opcija odpade. imate se kaksne ideje?
lep pozdrav
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(141)
Letošnja!
(113)
Ne opazim razlike.
(66)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Just came to say: vsi ste opravili fantastično ...
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

dragon girl je odgovoril/a na
Oooooo Ful DEEP
 

dragon girl je odgovoril/a na
Heeeej! Mislim, da se me mogoče ne spomniš, ...
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
Cookiesssss!!! Kako si?
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepo!
 

Aurora je odgovoril/a na
To je POPOLNO!
 

Dancing queen (neregistrirana) je odgovoril/a na
Ooo ne morem verjet na drugem mestu sem :smiley::smiley::smiley::smiley:🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Kul ...
 

Dancing queeN je odgovoril/a na
39
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
:sparkling_heart:
 

Dancing queen je odgovoril/a na
:smiley: al pa :blush: