snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - WEREWOLVES DON'T DIE 33. del

WEREWOLVES DON'T DIE 33. del

46
Odšli smo po kamniti potki ob stenah dvorane. Venomer sem gledala dol, saj nisem zaupala stopnicam vampirjev. Ošvrknila sem Coro, ki se je trdno oklepala Alexove roke, čeprav sem videla, da gre po stopnicah brez težav, in zavila z očmi. Poppy in Justin sta se zavzeto pogovarjala, prav tako tudi Josh, Kayla, Sky, Alan in Jesse.
»Kate?« K meni je pristopil Fynn. Pogledala sem ga z privzdignjenimi obrvmi, češ, kaj je. »Ali se kaj drugače počutiš? Zdaj, ko si element?« Skomignila sem. V resnici sem bila še vedno ista stara jaz, le da z žarečimi lasmi in očmi.
»Ne, nič drugače ni.« Sem še dodala. Preostanek poti sem preživela v tišini, v poslušanju pogovorov mojih prijateljev. Kmalu smo prišli pred neka vrata – bila so prav takšna kot vsa ostala vrata, le napis na njih jih je ločeval od ostalih. Ni vstopa. Začudeno sem pogledala ostale, vendar je Justin brez kančka dvoma potrkal, in dve sekundi zatem so se vrata odprla. Pred nami je stala majhna ženska, ki je bila oblečena v umazan predpasnik, temne lase pa je imela spete v figo na vrhu glave. Bila je umazana in v eni roki je držala kuhalnico, v drugi pa metlo.
»Živijo mami.« Je rekel Justin, ter jo bežno cmoknil na lica. »Saj sem ti že namignil, da bi poiskala pomočnico, kajne?« Ženica je pokimala.
»Ko bi le lahko…« Je naposled zamrmrala, nato pa se nezaupno zastrmela v nas. »Kdo so tile?« Je vprašala Justina, ter metlo postavila malce bolj predse, kot da se bo morala boriti, ko jo bomo napadli.
»Volkodlaki so, mami. Ampak ne znori, poslušaj me. Iščejo Amulet Mesečnega volka. Morda ti veš kje je?« Ženska nas je še enkrat premerila, ko pa se je odločila, da smo dokaj nenevarni, nas je spustila noter. Prvič sem bila v takšnem stanovanju. Vse – strop, stene in tla so bila iz kamna. Po tleh so bile razprostrte velike preproge, po stenah so visele družinske slike. Police so krasile dobro gojene rože in nekaj, kar je izgledalo kot spominki izpod otroških rok. Justinova mama nas je povabila v dnevno sobo, kjer smo se namestili na kavč. Sicer nas je pol moralo stati, ker je bil kavč dokaj majhen. Gospa Will (tako so se očitno pisali) se je postavila pred nas, ter vsakega posebej premerila s pogledom, nato pa presenečeno zajela sapo.
»POPPY?« Je kriknila v navalu veselja, in jo objela.
»Pozdravljeni, gospa Will.« Je vljudno pozdravila Poppy. »Tile volkodlaki so me rešili izpod rok lovcev.« Gospa Will se je hvaležno zazrla v nas.
»Hvala vam, otroci! Z veseljem vam pomagam!«
Začudeno sem se sklonila h Poppy, ki mi je pojasnila: »Ona mi je kot druga mama. Moji starši niso preveč ljubeči. Verjetno do sedaj sploh niso opazili, da me ni.« Nato sem se osredotočila na go. Will.
»Torej, po navadi lovci amulete prodajo na črnem trgu. Če so dobre volje, zanje zahtevajo kakšne drage kamnine. Večinoma pa življenje bitja – enega od nas, ali vas.« Je pojasnila in na koncu nakazala na vampirje in volkodlake.
Spogledali smo se. Življenje… to pomeni da bo moral eden od nas umreti?
»Obstaja pa možnost, da so amulet uporabili za kaj drugega. Verjetno ga zdajle kje skrivajo in čakajo da obupate in pozabite nanj. Ampak ko se amulet uniči, umrejo vsi volkodlaki. Brez izjeme. Zato ga morate najti.« Je zaključila ga. Will. Torej še imamo kanček možnosti.
»Mama?« Je vprašujoče rekel Justin in jo nedolžno pogledal. »Poppy gre zraven. Lahko grem tudi jaz?« Ga. Will ga je nekaj sekund gledala, s pogledom ga je preiskovala in iskala kanček dvoma, ki bi ji rekel, naj njen sin ostane doma na varnem. Končno je zavzdihnila.
»Ja, lahko greš. Konec koncev si polnoleten. Ampak pazi na Poppy. Če se ji kaj zgodi, si ti kriv.« Je strogo zaključila in odvihrala v kuhinjo iz katere je omamno dišalo. Justin in Poppy sta se spogledala in zavila z očmi. Očitno nista prvič izkusila strogosti ge. Will.
»Mama! Kaj pa jaz?« Se je nato oglasil še Josh. Ga. Will je tokrat odločno odkimala. »Ampak Alan in Jesse gresta zraven! Pa tudi Sky ki je punca in eno leto mlajša od mene!«
»Ne.« Je ostala neomajna ga. Will. »Ti boš ostal kar lepo doma.« Josh je razočarano zavzdihnil in odvihral v svojo sobo. Mi smo se počasi odpravili skozi vhodna vrata nazaj na temne ulice. Nekaj sekund smo hodili, ko smo naenkrat od zgoraj zaslišali glas.
»Hej! Pazite tam spodaj!« Glas je bil šepetajoč in kmalu smo ugotovili komu je pripadal. Temna senca se je zvalila skozi okno nekaj metrov nad nami in trdno pristala na tleh. Bil je Josh. »Z vami grem!« Je razburjeno zašepetal. S strahom v očeh je nato pogledal Justina, ki je zavil z očmi vendar kljub temu prikimal. »Poberimo se od tod, preden mama ugotovi da sem izginil.« Je razburjeno rekel Josh in se pognal po ulicah. Tudi sami smo se pognali za njim. Moji ognjeni lasje so plapolali za mano, ko sem drvela mimo ostalih. Kmalu smo se zadihani ustavili sredi gozda, izven vampirske jame.
»Kdaj se bomo odpravili?« Je vprašal Fynn in se spogledal z Jakom.
»Jutri zjutraj.« Je zaključil Jake.

Ta del je malo daljši:) Komentirajte, kje bodo našli amulet (PROSIIIIM) in pa kaj bodo morali dati zanj. Ali ga bodo mogoče samo ukradli? PROSIIIIM napišite v komentarje. Ne sprejemam odgovora 'ne vem':) Lajkajte del če vam je všeč in se naročite name če želite biti obveščeni o prihodnjih delih.
Lp, No Name
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del! Nimam sicer nobene ideje kje bi amulet našli, ampak lahko narediš tako, da se eden od njih žrtvuje in vsi mislijo, da je mrtev čprav ne najdejo trupla, potem pa se čez nekaj delov spet pojavi živ in zdrav. Komu pa se bi to zgodilo se odloči sama (če boš mojo idejo seveda sprejela:heart:) Še nekrat super del in komaj čakam novega!
2
 
hvala in super ideja!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amulet bi morali za nekaj zamenjati, npr. za podočnike od vampirja (ki je tudi drago prodajajo) ali pa za pramen volkodlačjih las, s katerimi navadni ljudje lahko dobijo volkodlačje sposobnosti, volkodlaku, ki jih je prej imel, pa mu volkodlačje sposobnosti oslabijo. Tisti, ki bi mogel dat te stvari bi se zbal in sam ukradel amulet. Pri tem bi ga dobil lovec, ki pa se v resnici samo dela, da je in mu pomaga dobiti amulet. Na koncu se izve, da je ta lovec v resnici Katein oče.
Upam, da ni preveč komplicirano in da bosta Alex in Kate spet skupaj:heart::heart:
3
 
odlična ideja!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zahtebam nov del!!!!!!!!!!!
sploh ne bom mogla spat. Pozem so verjetno nasli medaljon. Upam da bosta na koncu spet skupaj...
2
 
aahahahaha o tem če bosta skupaj, bomo še videli...
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer!!
Komaj čakam nov del!!
Mogoče,bi mogli amulet zamenjati za kakšno dragoceno stvar.
Drugače pa nimam nekih idej.
Lp, Cool Girl
2
 
hvala <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Torej... Najprej bom začela s pohvalami: Fenomenalno!! Super!!!! Epsko! Spekrakularno!
Torej... Zdaj pa glede zgodbe... Amulet. Lahko bi lovci zagledali Katine pramene in bi hoteli najmanj enega ali pa bi kje lahko dobili "ščitnik" za pramene in bi Kate dali gor tisti ščitnik za pramene in tisti "ščitnik" je izdelan is vsakega delcka amuleta npr. amulet morskega človeka in itd.
Upam, da je uporabna ideja. Komaj čakam nov del!!!!!
Lp,
Tvoja oboževalka Crazy Girl
2
 
Hvala in res genialna ideja!! <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG! To je tako coooool. Zasvojena sem z to zgodbo. Zelo lepo napisano No Name.:blush:
2
 
P.s moj like imaš
 
HVALAAAAA <3 ly
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super, mega, krasno, fantastično!!! Hmmm, kot si sama rekla je amulet mogoče že prodan, mogoče ga še niso prodali, mogoče pa je v kakšnem skladišču... Srčno upam, da zanj ne bodo plačali previsoke cene (svojega življenja!!!)...
2
 
hvala za tvoj komentar!
Ly, No Name
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
jeeeeeeeeeeeeeeeeeej! skoraj sem doživela srčni infarkt od veselja, ko sem videla nov del!!!!!!!!!!! super zadaneš ta bratovski odnos med Justinom in Joshem:joy::joy::joy::joy::joy:. amulet bodo po mojem iskali po črnih tregih in enkrat bo Kate ekstremno žalostna zaradi Alexa in Core in bo stekla stran, ko bo v nekem gozdu slonela na drevesu pa bo amulet priletel do nje(ker je element).
1
 
hah kar dobra ideja:) Morda mi pride prav <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
NORO DOBRO PIŠEŠ!
1. NE DA SE MI PREBRAT VSEH KOMENTARJEV, ZATO BOM KAR NAPISALA SVOJE MNENJE.
2. amolut bodo mogoče našli pri najmanj pričakovani osebi (komja zdajs em začela brati ampak recimo pri kakšni ljubljeni teti itd.)
3. zanj bodo verjetno morali dato kako življenje ali pa recimo leto dni bodo živeli, če ne najdemo še nekaj drugega za kaj zahteva ta oseb!
ZELO DOBRO OPISUJEŠ! SE ŽE VESELIM NASLEDNJEGA DELA!
1
 
hvala in odlične ideje!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super No Name! kar tako naprej! si super pisateljica!

lepo se mej:blush::hugging:
1
 
hvala in tudi se mej lepo:) <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Pomoje bodo zahtevali Kate, saj je element in potem jo bodo nekako dobili nazaj :)
1
 
hmmm ni slaba ideja;) <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
super del. Všeč mi je ker so veliko zavijali z očmi. Po mojem ga bodo ukradli ampak jih bodo pri tem zasačili in oni se bodo hitro spremenili v volkodlake in odvihrali stran (ker oni ne tečejo tako hitro).
1
 
ahahahahaahahahaha kak si me spravla v smeh: "Všeč mi je ker so veliko zavijali z očmi." Drugače pa dobra ideja:) XD
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
res občudujem tvoj slog pisanja, res je odličen!

glede amuleta... bil bo rpeobrat, iskali ga bojo in se mogli preizkusiti v izzivh v kakem labirintu
1
 
najprej: hvalaaa<3
drugače pa je tvoja ideja odlična!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
po moje bi mogli it na tisti črni trg in pol bi kao žrtvovali Kate ampak bi ona , ki je elemant metala iz rok ognjene krogle in bi tiste lovce odbilo in bi zbežala. In pol bi imeli amulet.
mimo grede, TVOJE ZGODBE SO ZAKON!!!!!:heartpulse::sparkling_heart:
1
 
LOL
hvala ti in res super ideja!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ooo ... Se še komu zdi, da je Fynn tudi element? Predlogov ne bom pisala, ker jih imaš že toliko, razen, če boš na koncu napisala, da je vse samo velika past, ki so jo nastavili vampirji, ker sodelujejo z lovci.
1
 
hah, to sploh ni slaba ideja. Za Fynna pa... mogoče, mogoče ne. Nikoli ne veš;)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Lahko da mesečnega amuleta ljudje ne morejo imeti, amulet je nekako živ, in izgine iz njihovega skrivališča. Kate naprimer začne dobivati privide in sanja o amuletu. Vidi, nevem nek kraj(votlino, vodo, klif, vulkan...) Nekako ugotovi kje je amulet, in se sama poda po njega ali pa gre s prijatelji, nevem, torej, za to da dobi amulet mora ona prestati poiskus, ali pa skupaj s prijatelji, morajo si zaupati in te traparije, mislim niso traparije, vem da je zelo zmedeno. Morda pa morajo v kraljestva vseh magičnih bitij in zbrati koščke zemljevida, kateri kaže lokacijo vseh amuletov. Talp bi lahko našli svojega itd, itd.
1
 
Vau! Brez besed sem! Si se pa potrudila;) Definitivno si mi dala ODLIČNO idejo <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon!
1
 
Hvalaaaa!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WAW KONČNO NOV DEL POMOEM BO RAJALO PREJ KU GA DOBIJO LAHKO TUDI EN UMRE AMPAK ME ZANIMA KAJ PA DRUGI ELEMENTI? SAMO DA NE TO POSTANE CORA!!!!!!!!!!!
Lp
Golmanka (_WolfQueen_):peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::wolf:
1
 
Hmm drugi elementi še pridejo:) Cora pa je drugače že naredila Preobrazbo groze in ni element.
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Carskoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
ZASVOJENA SEM S TO ZGODBO!!!
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration::heart_decoration:
P.S.: Please preberi si to: https://pil.si/pisalnica/objava/legends/7
1
 
Maruška (nisem reg.)
hvalaaaa!! Si bom prebrala celotno zgodbo:) <3
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Odlično! Oprosti ker komentiram tako pozno.
1
 
HVALA!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omg No Name! To je noro! Preveč dobra pisateljica si!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::sparkling_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::heartpulse::gift_heart::heartpulse::gift_heart::heartpulse::gift_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 47 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
4
889 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

posta

hej! imam vprasanje nekaj sem narocila na internetu ovitel za telefon in zbrala nacin placila po povzetju in potem ko pride postar in mu placam recimo je cena 23,80euro in js mu morem dati tocno 80 centov ali lahko dam recimo 25e pa mi on pol vrne nevem 2,20, lahko tako delas pri placilu po povzetju ali ne. lp
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Aurora je odgovoril/a na
Čudovitoo:ocean::heart_eyes:
 

je odgovoril/a na
psa, mačko, činčilo in feniksa
 

Caro je odgovoril/a na
Lena
 

Super girl je odgovoril/a na
Ful lepo. 🤩
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
prijavlajm se
 

Gaja (Tara) Kruh je odgovoril/a na
spremljam https://www.pil.si/forumi/pisalnica/oci-teme
 

Doglover je odgovoril/a na
Mela bi ga:joy::joy::joy::joy:
 

Doglover je odgovoril/a na
Lisa čeprav nemaram kavbojk
 

Sleepy girl je odgovoril/a na
Pozdravljena Heartofbooks! Jaz sem v redu, ...
 

Hermiona 17 je odgovoril/a na
:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:
 

pc nekdo ku ga ne poznate lol je odgovoril/a na
mam psa, mela bi pa se mby macko, ampak verjem, ...
 

liza je odgovoril/a na
lisaaaaa
 

pc nekdo ku ga ne poznate lol je odgovoril/a na
igram saksofon
 

Horse girl je odgovoril/a na
:yum: