snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: WEREWOLVES DON'T DIE 34. del

WEREWOLVES DON'T DIE 34. del

48
Tale del je extra dolg, posvečam pa ga vsem, ki me vzpodbujate naj nadaljujem s pisanjem: Bad girl, PercyPotterfan, orbit, Book:book:, Cool Girl, Crazy Girl, Violinka, Nena, Her, Book star, Sleppy girl, Ilovecandy, Ginny Weasley, Lyra, LOL, muca Zajči, SlanaČokolada, Hermiona 17, Golmanka, Maruška, Zula, Lovely Girl, #JustForBillie, Sova22, ManonWhitethorn, LoLek, dafne plotnik, someonehappy,... HVALA VSEM! (Zdajle sem šla čez komentarje:joy:). Okej, sedaj pa na zgodbo -->

Tri ure pozneje smo ležali vsak na svojem ležišču v drevesni hišici. Po tleh so bile razprostrte odeje za vampirje, za katere je zmanjkalo prostora. No, na nek način. Na koncu sem jaz pristala na tleh, saj je hotela biti Cora izrecno zraven Alexa. Njegovo visočanstvo (govorim o Alexu), pa ni pod nobenim pogojem želelo ležati na tleh. Zato sem zlezla dol s postelje (seveda pri tem nisem pozabila na zavijanje z očmi in globoko vzdihovanje), ter se namestila na tanko odejo na tleh. na koncu sem še to odejo predala Poppy, ki se je tresla na tleh. pokrila sem jo in ji potipala čelo. Gorela je. Vsi ostali so že spali, zato sem kar sama vstala in se odpravila v minimalistično kuhinjo. Tam sem našla brisačo in jo zmočila. Vrnila sem se nazaj k Poppy, ter ji brisačo pritisnila ob čelo. Nekaj je mrmrala in dozdevalo se mi je, da je imela nočne more o lovcih, a sem jo kljub temu pustila spati. Legla sem nazaj na tla in položila svojo glavo na majhno blazino, ki so mi jo namenili. Na koncu sem še to blazino dala Poppy, ki se je še naprej tresla. Nekaj časa sem sedela in naslonjena na steno premišljevala o mojem novem življenju. Toliko stvari se je dogajalo naenkrat. Najprej Cora, ki mi je bila zelo sumljiva. Skoraj prepričana sem bila, da je vampirka, ampak nisem želela nič reči pred Alexom ali ostalimi. Niti ne vem zakaj se je izdajala za volkodlakinjo. In ne vem, kako drugi niso opazili, da je vampirka. Bila je zelo očitna.
Potem so tu še elementi. Ni mi šlo v glavo, zakaj jaz. Sem bila v sorodu s kom od elementov? Nato mi je skozi glavo šinila misel. Prenevarna, vendar je bila tu. Preveč neverjetna, da bi bila resnična, ampak hkrati popolnoma logična. Je bil moj oče element? Je zato izginil? Je umrl, ali je samo šel opravljat svojo 'dolžnost' in pozabil na naju z mamo? Kaj pa mama? Ali sedi doma in joče za mano, ali me išče po vsej Britaniji? Toliko vprašanj in nič odgovorov… Misel na očeta in mamo mi je posrkala ves zrak iz pljuč. Nisem mogla globoko vdihniti, kisik ni našel poti v pljuča. Raztegnila sem si majico, tkanino sem potegnila stran od grla, kot da bo to pomagalo. Potna majica ki se mi je prilepila na kožo kljub temu da je bila zima, se je sedaj oblepila in na koži sem začutila neprijeten moker hlad. Hlastala sem za zrakom, morala sem iti ven. Dobiti nekaj svežega nočnega zraka. Dobro sem vedela da se bom prehladila, vendar sem vseeno vstala in se odpravila prek sobe. Ko sem že mislila, da sem se rešila vseh spečih teles, sem trčila ob nekaj. Nekdo pod mano je zajavkal.
»Au! Kdo je to?« Sem zaslišala reči Justina.
»Jaz, oprosti. Nisem te videla.« Sem mu zašepetala.
»Kam pa greš?« Je odvrnil.
»Na zrak.« Sem mu pojasnila, ter že hotela stopiti ven, ko me je vprašal:
»Lahko grem s tabo?« Skomignila sem z rameni, vendar me je (po zaslugi njegovega vampirskega vida in dejstva, da je se je že dodobra zbudil) videl, zato je vstal in mi sledil. Nisem šla po lestvi navzdol, pač pa sem splezala čez okno in na streho. Nas mano se je odprlo oblačno nebo. Noč je bila temna, saj se lune zaradi oblakov skoraj ni videlo. Sedla sem na streho, ter se zazrla v temne oblake. Justin mi je očitno uspešno sledil in se namestil poleg mene. Tudi on se je zazrl v nebo, vendar ni dolgo ostal tiho.
»Kaj je s tvojimi lasmi?« Je vprašal, direktno in brez ovinkarjenja.
»Naj bi bila element.« Sem mu pojasnila v enem stavku, on pa je obstal v presenečeni tišini. »Ogenj.« Sem še dodala.
»Po kom pa si to prevzela?« Me je vprašal po krajši tišini.
»Ne vem. Moj oče je izginil pred dvema letoma. Skoraj se ga ne spomnim. Morda je bil on element. In moja mama… ona je zagotovo navaden človek. Na njej nikoli nisem opazila nič nenavadnega, niti ene stvari. Ampak sem jo morala zapustiti, da sem pred lovci zbežala z Alexom. Prišla sva v ta trop, ampak nimam pojma kaj dela mama. Sicer sem ji pustila sporočilo, naj me ne išče, ampak dvomim, da je kaj dosti dala na moje besede. Morda je mislila, da me je Alex ugrabil ali pa da sem se zadrogirala in pobegnila od doma.« Sem mu pojasnila. »Oprosti ker moraš to poslušati.« Sem še dodala, nato pa se spet zazrla v temno nebo.
»No, nekako sem te prosil.« Je rekel Justin in upravičil moje nakladanje o brezupnem življenju najstnice ki je za piko na i še volkodlakinja.
»Mogoče bi mi lahko povedal…« Sem začela. »Misliš, da je Cora volkodlakinja?«
»Seveda je. Je to sploh vprašanje?« Mi je odgovoril Justin, jaz pa sem skomignila z rameni. Vedela sem da me vidi. »Še vedno nekaj čutiš do njega, kajne?«
Zaletelo se mi je na lastni slini, da me je moral Justin potolči po hrbtu.
»Kako to misliš?!« Sem ga vprašala. »Do koga?«
»Ah, veš o kom govorim. O Alexu. Videla sem, kako ga gledaš. Ampak zdaj je s Coro in ti poskušaš ugotoviti kaj skriva.« Spet sem skomignila. Justin je bil precej direkten, pred njim si stvari težko skril. »Torej… kakšna je vajina zgodba?« Me je nato vprašal. Nekaj časa sem bila tiho, potem pa sem začela počasi govoriti.
»Spoznala sva se v gozdu. Hodila sem po parku in ga zagledala, raztrganega za nekim grmom. Zgledal je presenečen, da me vidi. Potem pa sva hodila pol leta. Nato sem na neprijeten način odkrila da je volkodlak in sem zbežala, ampak me je ugriznil. Nato sem z njim zbežala od doma, čeprav nisva bila več skupaj odkar sem ugotovila kaj je. Prišla sva v ta trop, potem pa je Alex izgubil Amulet Mesečnega volka in sva ga šla ponoči iskat, ko so naju zajeli lovci. Ko sva se reševala od tam, sva spoznala Coro in ko nismo bili deset minut skupaj, sta bila onadva že par. To je vse. Nič posebnega.«
»Hmmm…« Je zamrmral Justin, jaz pa sem čakala, da bo rekel še kaj. Zapihalo je in moji ognjeni lasje so zaplapolali. Ob nočnem mrazu sem se stresla. »Misliš da…« Je začel Justin, vendar stavka ni dokončal. »Ah, pozabi.« Je nato rekel.
»Ne, povej mi.« Sem mu zamrmrala nazaj v polovičnem smehu. »Jaz ti izlijem dušo, ti pa meni 'ah pozabi'? ne boš se tako izmazal.« Sem se mu nasmehnila.
»No prav.« Je v smehu rekel Justin ter se obrnil proti meni. »Že odkar jo poznam, mi je všeč Poppy.« Zazevala sem. Poppy? No, pravzaprav… Poppy je bila res prijetna, in… »Zakaj nič ne rečeš?«
»Hmm oprosti. No, mogoče lahko povprašam naokoli, če hočeš?« Sem rekla.
»Hvala. To bi bilo res lepo.« Je odvrnil Justin. V tistem trenutku je zagrmelo in iz neba so začele padati debele dežne kaplje. Nebo je v daljavi za sekundo osvetlila strela. »Pojdiva noter.« Je rekel Justin in smeje sva splezala iz strehe v hiško. V nekaj sem se zaletela in se skoraj odbila nazaj čez okno, če me nebi tisto nekaj prijelo in obdržalo na mestu.
»Kdo je to?« Sem zašepetala. »Justin?«
»Ne, tukaj sem.« Se je oglasil Justin nekaj decimetrov stran. Prižgala se je majhna žepna svetilka in me zaslepila.
»Alex?« Sem presenečeno rekla, ko sem zagledala njegov preračunljiv obraz.
»Kaj sta delala na strehi?« Je hladno vprašal in premeril Justina, mene pa še vedno ni izpustil, trdno me je držal za ramena.
»Gledala sva zvezde.« Sem sarkastično odgovorila. »Glej, kako lepe so.« Sem z glavo pomignila skozi okno v deževno noč. Alex je zavil z očmi, ter me končno izpustil. »Kaj je tvoj problem?« Sem rekla. »Ti imaš punco, jaz pa se ne smem z nikomer družiti?«
»Glej, ni ta-…« Je želel pojasniti Alex, vendar ga nisem poslušala.
»Justinu je všeč Poppy. Samo za informacijo.« Alex je tako zardel, da sem tudi v temi videla, kako je rdečica oblivala njegov obraz. Nato sem se prebila mimo njega proti mojemu ležišču (če lahko tako poimenujemo košček tal, ki mi je bil namenjen), ampak sem odprtih ust obstala. Pred mano je stala Poppy.
»Justin… on je… jaz sem… jaz sem njemu…« Podprla sem jo, ter ji ponovno potipala čelo. Še vedno je gorela.
»Malo pomoči tule.« Sem zasikala proti fantoma, ki sta presenečena stala v kotu. Justin si je z roko obupano šel skozi lase, nato pa mi priskočil na pomoč. Medtem ko je Poppyjino težo iz mojega prenesel v njegovo naročje, je zasikal proti meni:
»Kako si mogla?!« Spustila sem Poppy, in jo prepustila Justinu, ki jo je posadil na stol v kuhinji in ji nalil kozarec vode.
»Ti si… tebi sem jaz…« Je Poppy še vedno jecljala in brezizrazno gledala Justina.
»Oprosti… oprosti, Poppy.« Jo je Justin miril in ji prigovarjal. Jaz sem se obrnila k Alexu, ki je le opazoval situacijo. Čutila sem, kako so mi solze močile lica. Vsega sem bila jaz kriva! Nisem želela, da me Alex vidi jokati, zato sem stekla mimo njega nazaj na streho, na dež. V trenutku sem bila v celoti premočena. Dež je v potokih tekel po meni, zmočil je mojo kožo in kmalu sem se tresla kot šiba na vodi, vendar se nisem vrnila noter.

JUSTIN
Nisem mogel verjeti, da je Kate to naredila. Pa sem ji že skoraj popolnoma zaupal! Poppy sem prigovarjal, naj spije vodo, ki sem ji jo nalil in kmalu je prišla dodobra k sebi.
»Justin…« Je začela, vendar sem jo prekinil.
»Oprosti. Lagal bi, če bi rekel da ni res, vendar lahko samo pozabiva na to…« Poppy je odkimala in se zazrla v tla. Z roko sem ji počasi odstranil pramen las iz njenega potnega čela. Pogledala me je. »Opro-…« Nisem dokončal stavka. Poljubila me je. Presenečen sem obstal. Nato se je odmaknila. Poppy me je poljubila. Iz sebe nisem spravil niti stavka, samo stal sem tam in presenečeno zijal vanjo.
»Oprosti, mogoče ne bi smela…« Se je začela opravičevati, vendar sem se sklonil k njej in jo spet poljubil.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
jjejejjjj končno!!!!!!
2
 
hvala <3 ahahaha to je moj najljubši del do sedaj, ker sta Justin in Poppy kjuuuuut
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jejjjj nov dellll!!
Tako super!!
Se že zelo veselim novega dela!!
S.U.P.E.R.
Bi si mogoče prebrala mojo zgodbo Evelyn in njeno življenje?
Komaj čakam nov del!!
Upam, da bo čim prej!!
Lepo se imej!
:heart_eyes::heart_eyes::hugging::kissing_heart::innocent:
Lp, Cool Girl
3
 
bom prebrala tvojo zgodbo, drugače pa hvala za pohvale!!!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
izjemno!!!!! nov del čim prej!!!!!
2
 
P.s. hvala, da si uporabila moj način kako se spoznata.
 
ahahah tvoja ideja kako se spoznata je bila res dobra, drugače pa imam trenutno navdih za pisanje, zato pride nov del precej kmalu:) <3
 
YEYYYYYYYYYY YESSSSSSSSSS
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
yaaaaaaaaaaaaaaaaay!
2
 
<3 <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super! In resno, kako ljudje ne pogruntajo, da je Cora prevarantka, mislim, kako sta z Alexom pristala skupaj??!?!?!?!??! To je čuuuuuuuuuuuudnoooo, Alex pejt nazaj h Kate, nisi vreden te bedakinje Core, zgini nekam ti Cora, kr nekiiii. Samo to sem želela reči tebi, Cora prevarantka in tatica fantov in zabave in zlobna čarovnica! DRAWING GIRL OUT!
1
 
P.S.: za NoName: https://www.pil.si/smetisnica/objava/za-noname-6
 
najprej, hvala za tvojo objavo <3 res si mi polepšala dan:) Ahahahah Cora mora biti žalostna zaradi vsega tega hejta XD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
LJUBIM TEEEEEEEEEEEE!!!!!! OMGGGG!!!! TO JE TAK NAPETO IN ROMANTIČNOOOOO!!!! Tota prokleta Cora, vse zaserje!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NOV DEL ZAHTEVAM ZDAJ TAKOJ, KER DRUGAČE TI PRIJEM PRED DOM PA TI CIGL ZABRIŠEM V OKNO!!
Zaj vidim kako je biti zasvojen. Sao nisn zasvojena z marihuano ampak tvojo MARIHUANSKO ZGODBO!!!!!
Zaj pa ti povem da sem ob zadnjih stavkih tam pr Justinu dobla tako kurjo polt da te je lahko samo sram:joy::joy::joy: NSN NEVERJETNO IN SEM PRVA V VRSTI, KI NAVIJA ZA: WDWDWDWDWDWDWDWD!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Well komi čakam na nov del, upam da prede čim hitreje in PRIJI NA KLEPET V ŽIVO DA TE ZGNJAVIM!!!:grin:
Lp :heart:
4
 
ahahahahahahahaahahahhah o begi spet si me nasmejala do ušes:) lollll da si pa dobila kurjo polt pa pomeni da doživeto pišem XD nsn...
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JS SM 2. V VRSTI K PODPIRA WDWDWDWDWDDWDWDWDWDWDWDWDW
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NORO!!!!!!! KOMAJ SEM ČAKALA TA DEL! DOŽIVELA SEM GA! SUPER! SUPER! NIAMM BESED!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Book star:books::star2:
1
 
hvalaaaa i lve you guy thank you for all your support!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Supeer! Plitek komentar, vem, a ostala sem brez besed :sweat_smile:
Ps.: Se lahko spet pridružiš tisti skupni zgodbi Božični četverčki? Nikogar ne podcenjujem, ampak mislim, da bi nam tvoja pomoč prišla prav.
1
 
bom premislila o vrnitvi;) drugače pa hvala <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG!!! Ful dobro pišeš
Moj like je peti
1
 
Zelo je cool in napeto!!! Zelo lepo si napisala kako sta se spoznala. Super pišeš. Milijon pohval od Violinke! ZAHTEVAM NOVVVVVV DELLLLLLL!!!!!! TAKOJ!!!!!!
P.S.: HITRO NOV DEL
 
HVALAAAAA ne predstavljate si kolk vas mam rada <3 <3
 
Super si!😘😉 Tudi jaz te imam rada
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow!
Kok dolg del!
Zahtevam novega!
1
 
lol, upam da pride kmalu ;)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
CORA KAKO SI DRZNEŠ BITI Z ALEXOM V PRIČO MENE! ALEX IN KATE STA SI USOJENA IN OBOŽUJEMMMM POPPY NONAME! UGLAVENEM CORA ROKE STRAN OD ALEXA! Superrrr zgodbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :blush:. Glede mojega baby glasu NoName!! Niiiiii otroški! Lol!
1
 
ahahahaha ilb ti si svetovna zagovornica Xate, ane? (Xate = Alex + Kate). HAHAHA ly
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Cora! A ne bi bila raje s kom drugim? Dej če bi Kate prijazno vprašala bi ti gotovo pomagala poiskati kakšnega! Daj no, saj ti ga bomo našli. Če ne ti ga pridem lastnoročno poiskat!
No Name, fenomenalna zgodba. Tisto zgoraj je bilo, ker se vedno poskušam vživeti v vse like.
1
 
awwww jaz bi mogla tebe seznanit s Coro, da se malo pogovorita <3
Lysm, No Name
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nov del!!!!!!
1
 
jaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
KRASNO! FANTASTIČNO! Prosim čimprej nadaljuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
bom hitro nadaljevala, zate in za tvojo zgodbo pa velja enako!!!
Lysm, No Name
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
dihat ne morem!!!!!!!! da j ed3l tako dobre zgodbe posvecen tudi meni!!!!
hvala hvala hvala...
to je res the best story!!!
sploh brat ne morem. bom prbrala ko se bom umirila
1
 
ahahahah umiri se, potem pa preberi:) <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Fantasticno, fenomenalno! Wooow men je blo tko kjut ko je Poppy poljubila Justina! Cora ti pa roke stran od Alexa! Cora poglej, ti si popolnoma neka »hrasta« ki se drži Alexa, sej boš videla Alex te bo frcnu in ti boš šla »papa«
No uglavnem, če ne napišeš nov del pridem do tebe domov in ti »zafasam« kamen v okno!
Hehe!
Upam da pride čim prej niv deeeeeeel!!!!
Lp,
oboževalka Crazy Girl
1
 
lollll hvala ti ahahahah ti pa res ne maraš Core XD
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPER DEL!!!! Res pišeš super zgodbo!!!!:heart::heart:
1
 
HVALAAA!!!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
to je neki najboljšega. ta zgodba je ful kul in niti nisem pomislila da bo Justin v Poppy!!! ful kul:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
LOL
ahahahaha hvala!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
NE razumem točno kaj je Kate naredila narobe Poppy. AMPAK FULLLLLLLLLLLLLLLLL DOBRA ZGODBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (še vedno podpiram tvojo zgodbo)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp
Golmanka (_WolfQueen_):peace::peace::peace::peace::peace::peace::wolf:
1
 
No, Justin je Kate povedal da je zaljubljen v Poppy in ko je to Kate zabrusila Alexu, je tudi Poppy slišala. Še sreča da se je izcimilo vse dobro <3
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
awww dejansko se zdej jokam hah
kjuttt

in resssssss me veseli de je tok dolg del! xd
1
 
awww hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Amazing!!!!
1
 
tnxxx!!!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Waw, kok dobro!! Omb noro! No Name ti si odlična pisateljica!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pisalnica


Objava:

Odvzem morja, 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Težave Amelie White, 41. del

Ogledov: 1 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skrivnosti Belle Black, 19. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Težave Amelie White, 40. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skrivnosti Belle Black, 18. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Težave Amelie White, 39. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Skrivnosti Belle Black, 17. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Težave Amelie White, 38. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
0
Nima veze potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Smo pls pomagaj

okj pred kakim tednom sm se prvic samozadovoljevala. pac bla sm sama doma pa sm si rekla zakaj pa ne. zaklenla sm se v kopalnico se slekla in vzela tisto majhno ogledalce. prvih 5 minut sm se samo opazovala tam spodi. pol sm si zacela masirat joske in cez cas sm opazila kak mi iz vagine tece taka prozorna sluz al neki. i pol sm se zacela dotikat tam spodi in vrtet tisti zgornji del. pol pocasi sm se pa spustila se malo nizje do tako imenovane luknje. tk res me je blo strah ampak sm useno dala en prst noter in zacela pocasi ga vleci vn in not. ves cas pa sm se opazovala v ogledalu. vse skup je trajalo mislim da 10 minut. orgazma pa nism dozovela. pac sj je pasalo sm je blo tak malo brez veze. imate kak nasvet kak prit do orgazma? ful si zelim se enkrat probat... aja se opravicujem za zelo podroben opis...
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ali spremljaš Pil na Instagramu?
Ja, z veseljem!
(20)
Ne še, bom pa zdaj začel/a.
(14)
Ne, Pil na Instagramu ni zanimiv.
(26)
Ne uporabljam Instagrama.
(142)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Loona88 je odgovoril/a na
🧡????? Oranzna
 

Hermiona 2 je odgovoril/a na
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
 

Neprijavljena springirl je odgovoril/a na
bruh, sploh se nisi potrudila! smotkana ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
res odličen blog!! če bom kdaj v takšni situaciji, ...
 

Dancing queen je odgovoril/a na
aja pa moje je apet koala jelen pes:wink:
 

Book star je odgovoril/a na
itak, razlog: zakon je:grin::upside_down::sweat_smile:
 

pa3k je odgovoril/a na
Hej, kot so ti že pojasnili zgoraj, moderatorji ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
delfin in flamingo lp Doggylover
 

pa3k je odgovoril/a na
Zdravo, zadnje časa se pojavlja veliko ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
79?? Lp Doggylover
 

LunaLovegood je odgovoril/a na
100?:grey_question:️:question:️
 

Snoopy (neprijavljena) je odgovoril/a na
Mogiče :purple_heart:.
 

Angel je odgovoril/a na
koala, hrček, jelen, delfin
 

Angel je odgovoril/a na
Zelena moja naj barva?