snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Bonus rubrika: Pomagaj prijatelju! - Prijatelj v stiski

Prijatelj v stiski

2
Takole bi jaz pomagala prijatelju če bi opazila da je nekaj narobe.
Če si dober zares zares dober prijatelj verjetno poznaš svojega prijatelja zelo zelo dobro. In če prijatelja poznaš zelo zelo dobro, potem tudi opaziš, če je kaj narobe... jaz npr. vem kdaj so moje prijateljice jezne ali žalostne. Npr. če jo kaj vprašam mi odgovarja zelo kratko in jedrnato (kako si se imela? v redu. A si že naredila domačo nalogo? Ne. Kako pa kej tvoj muc? fajn.) Seveda različni ljudje različno kažemo svojo stisko. Če opazim da mi prijateljica kaže svoj znak jeze ali žalosti jo vprašam kaj je narobe. Veliko ljudi odgovori ,,nič, vse je ok." Če ti to odgovori raje ne sikaj več vanj, saj to pomeni da se ti še ni pripravljen odpreti. Drugi pa se takoj raznežijo in ti povedo kaj jih muči.
Če je tvoj prijatelj v stiski mu daj vedeti da obstajaš, da boš vedno tu zanj. Ponudi mu pomoč (npr. prijatelja je strah da bo mogel iti na operacijo in ga zato preplavljajo same skrbi. Zdravnik mu je svetoval da naj čim več hodi in športa on pa tega ne mara ker ni najbolj športen tip. Ponudiš se mu da lahko greš z njim na sprehod, mu delaš družbo, gresta skupaj na kakšen pohod... Tako da mu bo lažje.) So pa tudi težave katerih tudi ti ne moreš rešiti. V takih primerih poizkusi biti pravi prijatelj. Če je ta prijatelj pri volji se poizkusi čim več družiti z njim. Pojdita na sprehod, na sladoled, na koncert... Skratka počnita nekaj kar ima prijatelj zares rad. Vem da so zdaj časi ko je korona in se ne smemo družiti, v tem primeru se dobita po Zoomu, lahko skupaj pogledata kakšen film, igrata skupaj kakšne igrice, gresta na sprehod na razdalji... Poizkusi ga razvedriti. Nikakor pa ne omenjaj njegove stiske, razen če boš začutil da potrebuje resen pogovor o tej težavi. Drugače je pa bolje da to skrb pozabi in gre mimo njega.
Če se pa prijatelj noče družiti s tabo in se vedno več zapira sam vase ne sili preveč vanj. Če te resno skrbi za prijatelja lahko tudi o tem povprašaš njegove starše ali skrbnike če kaj vedo. V dosti primerih so stiske krivi starši ali pa neka druga določena oseba .Če ti prijatelj še vedno ni zaupal zakaj ga je strah, je žalosten in jezen mu lahko tudi zaupaš kakšno svojo skrivnost ki je še ne ve ali pa kakšno svojo stisko ki te tlači. S tem dejanjem mu boš dal vedeti da mu zaupaš in da lahko tudi on zaupa tebi. Če ti zaupa da so za stisko krivi starši raje na sprašuj staršev za pomoč razen če bi se dalo kaj urediti. če je kriva za stisko določena oseba npr. sošolec ali starši npr. da pretepajo tvojega prijatelja lahko to tudi zaupaš prijazni učiteljici, lahko kličeta tudi na Tom telefon.( zagotovo vama bodo dali kakšen dober nasvet.)


upam da sem komu kaj pomagala.
lp,
Sara:purple_heart:
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Bonus rubrika: Pomagaj prijatelju!

Hoj la dri hu

Dvoličbost

Ogledov: 158 Odgovorov: 2
 
1
Revija PIL

Rezultati

Ogledov: 316 Odgovorov: 5
 
6
Aurora

Na koncu si pomagamo sami

Ogledov: 301 Odgovorov: 5
 
23
Pametna

Prijatelj v stiski

Ogledov: 120 Odgovorov: 0
 
1
Mat

Kaj če je prijatelj v stiski?

Ogledov: 129 Odgovorov: 0
 
2
Sara

Prijatelj v stiski

Ogledov: 178 Odgovorov: 0
 
2
U WANT TO MUCh potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ZAKAJ HOČEM ŠE.....!??!?!

Hi.ii.
Imam fanta imam 15 let in sem imela spolne odnose. Ta moj fant in jaz sva jih imela zelo dolgo kakih 5 ur. Meni je bilo zelo všeč in ful mi je pasalo.... ampak..... Jaz ves čas hočem še.... In mislim da s tem postajam obsedena. Hočem da me tuki objema, poljublja, liže (oprostite vem čudno), se me povsod stiska in me tudi grize (ne skbite pac mislim grize kot res intenzivno in močno poljublja) in to vse me spolnimi odnosi.... Ta moj fant je res super in on pravi da alhko imava seks jaz pa tudi. Res sva si všeč. Ampak ali se vam zdi prehitro....?
Sem pregroba? Glavna zežaava v meni pa je..... da ko ga vidim ga kar nekam zvlečem npr. v šoli greva kar na wc in se tam cmokljava in enkrat sva se slekla so spodnjega perila amapk sva se hitro preoblekla nazaj ker nisva hotela težav. Ampak pač k oga vidim kar postanem horny in hočem še ful in hitro. Najbolj mi je bilo primer všeč ko me je on sleku jaz pa njega..... in pol sva imela spet spolne odnose in se pritiskala na steno... Je pa ena stbar......... Mislim da naju je nekdo videl cez okno in..... mislim da je bila to moja soseda pa nočem da pove staršem. Prosim da mi odgovorite na ta vprašanja....
1. Ali sem premlada za seks?
2. Ali sem pregroba in preveč hočem?
3. kaj naj naredim če me soseda pove staršem?
4. Kaj naj naredim vsak dan hocem več spolnih odnosov in vsega drugega.
5. Hvala za vse odgovore upam da nisem čudna preveč in hvala v naprej.
Lp,
I WANT TO MUCh
.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(28)
Letošnja!
(27)
Ne opazim razlike.
(19)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori festival

o ja je odgovoril/a na
Goljufija. Mary, je to res? Naj ti povem, ...
 

BOXarka je odgovoril/a na
mislim da si jo prepisala iz interneta ali ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Amazing!:heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Fuul lepa slika. Le kja sta? ;) :heartpulse: ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Talentirana!!:sparkling_heart::heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Lepo!!:heartpulse::sparkling_heart:
 

vedno nasmejana je odgovoril/a na
Lepo od tebe, da rada pomagaš. :slight_smile::thumbsup:
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
wow. Brez besed
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
že tretjič sem prebrala do konca. Joj, kako ...
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Manon, oprosti ker nisem nobenega dela pokomentirala. ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Zanimiva! Odlično je!:heart_eyes::smile:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Zelooo dobro ti gre! Amazing!:heart_eyes::kissing_heart:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Waw. Ful zanimivo!:kissing_heart::heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes:
 

dragon girl je odgovoril/a na
Odlično! Bravo cookies!:heart_eyes::kissing_heart: