KPOP KVIZ 2 6.DEL
0
Hi, ljudje kako ste? Toel pišem pozno zvečer. A ste vedeli da je zadnji del prišel skoraj eno leto nazaj?! Čudno, občutek mamda sem v aprilu enega naredila ampag ga nisem. Uglavnem začnimo z serijo mojih najljubših objav:
1.Katera članica je nažalost zapustila Le Sserafim?
a)Kazuha
b)Garam
c)Sakura
2. Kako je naslov albumu ki so ga izdale Blackpink pred enim mesecom?
a)Kill this lovecick girls
b)the album
c)Born pink
3.Pod katerim entertainmentom so Gidle?
a) Jyp
b)Cube
c)Yg
4.Kaj delajo Itzy članice v videospotu boys like you?
a)Probajo poškodovati druge itzy čane
b)hočejo ubiti fanta
c)jokaj se ker jih je prevarav
5.Kdaj bo/je bilo 7 let z twice (debut do zdaj)?
a) 19.10.2015
b)20.10.2015
c)23.9.2015
6. Katera je bila prva girl kpop skupina?
a)Aespa
b)Blacpink
c)S.E.S.
Okej, to je konec.:( Upam da vam je bilo všeč, se vidimo kmalu! ~bye
1.Katera članica je nažalost zapustila Le Sserafim?
a)Kazuha
b)Garam
c)Sakura
2. Kako je naslov albumu ki so ga izdale Blackpink pred enim mesecom?
a)Kill this lovecick girls
b)the album
c)Born pink
3.Pod katerim entertainmentom so Gidle?
a) Jyp
b)Cube
c)Yg
4.Kaj delajo Itzy članice v videospotu boys like you?
a)Probajo poškodovati druge itzy čane
b)hočejo ubiti fanta
c)jokaj se ker jih je prevarav
5.Kdaj bo/je bilo 7 let z twice (debut do zdaj)?
a) 19.10.2015
b)20.10.2015
c)23.9.2015
6. Katera je bila prva girl kpop skupina?
a)Aespa
b)Blacpink
c)S.E.S.
Okej, to je konec.:( Upam da vam je bilo všeč, se vidimo kmalu! ~bye
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1:a
2: c
3: b
4: a
5: b
6: c
2: c
3: b
4: a
5: b
6: c
0
taennie
Moj odgovor:
girliee
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Tko res nevem
hojlaaa,
pac js nevem ka nej nrdim, ker mi je en zloo usec sam je tko 4.letnik in js sm nizji klas. pac a ma kdo kake ideje kaj nrdit kr tko sm dost shy pa ne morm kr prostpt pa se zacet rendom pogovarjat, ce se se nisva pogpvarjala na omrezjih pa si tud tko ne upam kr bi se pol zlo akward pocutla. tkoo a ma kdo kakrsnee kol nasveteee?
hvalaaaa
pac js nevem ka nej nrdim, ker mi je en zloo usec sam je tko 4.letnik in js sm nizji klas. pac a ma kdo kake ideje kaj nrdit kr tko sm dost shy pa ne morm kr prostpt pa se zacet rendom pogovarjat, ce se se nisva pogpvarjala na omrezjih pa si tud tko ne upam kr bi se pol zlo akward pocutla. tkoo a ma kdo kakrsnee kol nasveteee?
hvalaaaa
Obvestila
12.3.2026
NAPAČNO ZVEZAN MARČNI PIL
Žal se je v tiskarni, kjer se tiska Pil, tokrat malo zapletlo. Če ste med tistimi, ki so dobili »pokvarjen« Pil, pišite na revije@mladinska-knjiga.si ali pokličite na 080 12 05. Poslali vam bomo novega.
Uredništvo Pila
Vprašanje
Si naročen na Pil samo zaradi tekmovanja v Veseli šoli?
Ne tekmujem v Veseli šoli, jo pa preberem.
(41)
Vesela šola me ne zanima.
(66)
Nikako, zanima me celoten Pil in bi bil naročen tudi, če ne bi tekmoval.
(114)
Ja, naročen sem predvsem zaradi tekmovanja v Veseli šoli.
(36)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
Drugač kar kul ideje morm rečt:ok_hand:
Okej, no zdaj pa preveri, kdaj je bila objavlena ...






Igralnica