KVIZ O KPOP 10.DEL
1
Živjo, tukaj je nov del kviza o kpop-u.
1. Koliko članov ima skupina BTS?
a)7
b)8
c)5
2. Kateri od članic skupine BLACKPINK sta najboljši v snowboard-anju?
a) jennie+jisoo
b)jisoo+ rose
c) lisa+ jennie
3. V kateri album od Twice spada pesem get loud?
a) What is love
b) Feel special
c) More & more
4. Katera od članic skupine RED VELVET se je prejšno leto hudo poškodovala na odru?
a) Yeri
b) Wendy
c) Irene
5. Kdaj je IU izdala pesem coin?
a)2020
b)2019
c)2021
6. Katra je tvoja najljubša pesem od skupine BLACKPINK?
a) how you like that
b) kil this love
c) Druge...(v komentar lahko napišeš naslov, če želiš)
To je vse za danes, upam da vam je bilo všeč.:stuck_out_tongue_closed_eyes::sparkles::wink::blush:
1. Koliko članov ima skupina BTS?
a)7
b)8
c)5
2. Kateri od članic skupine BLACKPINK sta najboljši v snowboard-anju?
a) jennie+jisoo
b)jisoo+ rose
c) lisa+ jennie
3. V kateri album od Twice spada pesem get loud?
a) What is love
b) Feel special
c) More & more
4. Katera od članic skupine RED VELVET se je prejšno leto hudo poškodovala na odru?
a) Yeri
b) Wendy
c) Irene
5. Kdaj je IU izdala pesem coin?
a)2020
b)2019
c)2021
6. Katra je tvoja najljubša pesem od skupine BLACKPINK?
a) how you like that
b) kil this love
c) Druge...(v komentar lahko napišeš naslov, če želiš)
To je vse za danes, upam da vam je bilo všeč.:stuck_out_tongue_closed_eyes::sparkles::wink::blush:
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.
a)
2.
ne vem
3.
b)
4.
b)
5.
c)
6.
nimam je
a)
2.
ne vem
3.
b)
4.
b)
5.
c)
6.
nimam je
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1. a
2. mogoče a
3. b
4. b
5. c
6. pretty savage
2. mogoče a
3. b
4. b
5. c
6. pretty savage
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ŽIVJO
1. 6.VELIKO PESMI OD BLACKPINK MI JE VŠEČ AMPAK ZDAJ MI JE VŠEČ PESEM FOREVER YOUNG
a)
2.
c)UGIBAM SAJ JISOO NI BILA PRECEJ DOBRA V TEM
3.
b)
4.
b)
5.
c)
1. 6.VELIKO PESMI OD BLACKPINK MI JE VŠEČ AMPAK ZDAJ MI JE VŠEČ PESEM FOREVER YOUNG
a)
2.
c)UGIBAM SAJ JISOO NI BILA PRECEJ DOBRA V TEM
3.
b)
4.
b)
5.
c)
0
K-POP LIVE
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1:a
2:c
3:b
4:b
5:c
6:b
2:c
3:b
4:b
5:c
6:b
0
taennie
Moj odgovor:
Rachel Green
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Sošolka
oj, danes je mel moja sošolka na roki tko obliže in sem jo vprašala zakaj pa ni nč rekla pol sem ugotovila da se samopoškoduje, reže. Ful mi je grozno in zdaj ne moram nehat mislt na to da si to počne. Kaj naj?
Obvestila
12.3.2026
NAPAČNO ZVEZAN MARČNI PIL
Žal se je v tiskarni, kjer se tiska Pil, tokrat malo zapletlo. Če ste med tistimi, ki so dobili »pokvarjen« Pil, pišite na revije@mladinska-knjiga.si ali pokličite na 080 12 05. Poslali vam bomo novega.
Uredništvo Pila
Vprašanje
Si naročen na Pil samo zaradi tekmovanja v Veseli šoli?
Ne tekmujem v Veseli šoli, jo pa preberem.
(41)
Vesela šola me ne zanima.
(66)
Nikako, zanima me celoten Pil in bi bil naročen tudi, če ne bi tekmoval.
(116)
Ja, naročen sem predvsem zaradi tekmovanja v Veseli šoli.
(37)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
js se strinjam z 2, dobra ideja
Hej,
fotografije lahko na vseh forumih objavljajo ...






Igralnica