helouuu guyss,
nevem a ste single al taken uglavnem kokrkol upam da ste se mel ucer fajn tud ce ste single ahha mate pa nas pilouce:heart:
dans bomo delal take česnove kruhke? oziroma neki tazga ahha
-----------------------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 5 min
• PEKA: 10–15 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 baguette ali kruh po izbiri
• 2 žlici olivnega olja
• 1/2 žličke soli
• 1/2 žličke česna v prahu
• 1/2 žličke origana ali rožmarina (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Kruh nareži na tanke rezine (približno 1 cm debele).
• V skledi zmešaj olivno olje, sol, česen v prahu in začimbe (po želji tudi origano ali rožmarin).
• Prelij mešanico po narezanem kruhu in dobro premešaj, da se enakomerno prepoji.
• Položi rezine kruha na pekač, obložen s papirjem za peko.
• Pečico segrej na 180°C in peci 10–15 minut, dokler kruh ni zlato rjav in hrustljav.
• Ko so kruhki pečeni, jih pusti nekaj minut, da se ohladijo in postrežeš.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za bolj bogat okus lahko pred peko posuješ tudi malo naribanega parmezana na vrh.
• Lahko dodaš tudi malo svežega peteršilja po peki za dodatno svežino.
SLIKA:
vaši probably ne bodo zgledal točn tko sam bodo pa useen dobrii<3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
nevem a ste single al taken uglavnem kokrkol upam da ste se mel ucer fajn tud ce ste single ahha mate pa nas pilouce:heart:
dans bomo delal take česnove kruhke? oziroma neki tazga ahha
-----------------------------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 5 min
• PEKA: 10–15 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 baguette ali kruh po izbiri
• 2 žlici olivnega olja
• 1/2 žličke soli
• 1/2 žličke česna v prahu
• 1/2 žličke origana ali rožmarina (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
• Kruh nareži na tanke rezine (približno 1 cm debele).
• V skledi zmešaj olivno olje, sol, česen v prahu in začimbe (po želji tudi origano ali rožmarin).
• Prelij mešanico po narezanem kruhu in dobro premešaj, da se enakomerno prepoji.
• Položi rezine kruha na pekač, obložen s papirjem za peko.
• Pečico segrej na 180°C in peci 10–15 minut, dokler kruh ni zlato rjav in hrustljav.
• Ko so kruhki pečeni, jih pusti nekaj minut, da se ohladijo in postrežeš.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za bolj bogat okus lahko pred peko posuješ tudi malo naribanega parmezana na vrh.
• Lahko dodaš tudi malo svežega peteršilja po peki za dodatno svežino.
SLIKA:
vaši probably ne bodo zgledal točn tko sam bodo pa useen dobrii<3
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Odgovori:
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg najs bom mogoče probala če mi bo mami dovolila:smiley:
1
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
mmmm zgleda bozansko, njamiiii:ribbon::hugging::ribbon:
0
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omgg! To ygleda tak dobro! Grem sprobat!
0
Moj odgovor:
jokam se
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Sama doma
Sama sem doma moje mami in atija ni, sestra je en krožek končala že pred pol ure, pa starši vejo, da je tam in da jo morjo pobrat, me fuuuuuuul skrbi da se jim ni kej zgudil, nobenih kontaktov nimam razen babi k žvi zraven nas, pa je ni pa zravn ns žvijo tut moji bratranc pa sestrična pa njeni, sam tut njenih ni doma. nobenih kontaktov nimam, razen maminega outlooka k pa mal slabo dela, ni jih pa doma kakih 2 uri odkar sem jaz prišla dam, in zdej jokam. kva nej nardim
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
hvala za lepe misli! :heart_eyes::hugging::sparkling_heart:






Pilov blog