snofi
Naslednji Pil izide 6. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: LOST IN THOUGHTS 4. del

LOST IN THOUGHTS 4. del

8
*b*LOST IN THOUGHTS:*b* 4. Poglavje: *i*Komu lahko sploh zaupaš v svetu, prepolnem nevarnosti?*i*

Nisem čutila svojega telesa, čutila pa sem veter, ki je plapolal nad mano in mi vihral skozi lase. Počutila sem se nemočno in še kar sem ležala nad drobci ogledala, še kar sem videla kri, vendar pa se je zdaj razlikovala od prej. *i*Super*i*, sem si v svojih radovednih, mikavnih mislih rekla, ko sem začutila močno bolečino na svoji desni roki. Presunljiva bolečina na moji roki se je prelivala po celem telesu, vse od glave do peta, v glavi pa se mi je pojavila podoba starejše ženske, preprosto oblečene, njena pričeska pa je bila… izgledala je kakor, da ni bila vajena glavnika, saj so njeni kodri plapolali vsepovsod, njeni spuščeni, oranžni lasje pa so bili zelo neurejeni. Njen obraz je sporočal žalost in ni se trudila zadrževati solz, ki so se v potočkih lile iz njenih modro – zelenih oči. Okrog nje sem zagledala visoke plamene in ogenj, nelagodni občutek toplote me je spreletel ob misli na plamene ognja, iz katerega so letele majhne iskrice v mojih mislih pred nekaj urami, ko sem zagledala podobo moškega, v katerega se je še pred nekaj časa spreminjala tista postava. Srh me je spreletel po celem telesu, ostudna bolečina v desni roki pa ni pojenjala, z vsakim premikom, ki sem ga naredila, sem začutila sunek strele, ki me je udarila v roko.*i*Danes je pa zares sijajen dan*i*, sem si zašepetala v mislih. Potrudila sem se, da bi premaknila roko. Glavo sem stežka obrnila proti svoji desni roki in se neprivlačno zagledala v rano, ki sem jo imela na roki. Bila je oblita z zdaj že posušeno krvjo. Odmislila sem vso grozo, ki se je dogajala v trenutku in se osredotočila na premik svoje noge in konec koncev, telesa. Bolečina me je nepopustljivo zbadala v telo, a sem se trudila odmisliti tudi bolečino. Z nekaj trenutki mi je uspelo premakniti nogo ter vstati. Sčasoma je bolečina pojenjala, vendar glavobol, ki se je ves ta čas skrival v moji glavi, je tisti trenutek ponovno udaril.

Z zadnjimi močmi sem se pomaknila do svoje postelje in v roke vzela telefon. S prstnim odtisom sem v manj kot sekundi uspela priti v notranjost telefona in se zagledala v vsa sporočila, ki sem jih dobila, vendar pa sem jih s težko mislijo ignorirala. Odprla sem aplikacijo *i*Kontakti*i* in zdrsela vse do kontakta svoje mame. S prstom sem se pomaknila do ikone za klic, in že se je na drugi strani telefona oglasila ženska, ki je imela zelo visok glas. »Ja?« se je oglasila neznana ženska. »Pozdravljeni, res potrebujem svojo mamo na telefon, Natalie White, zato jo kličem na njeno številko, kdo ste?« sem zahlipala v strahu. Čutila sem bitje mojega srca, ki se je z vsako sekundo povišal. »Khm.« je spregovorila ženska, »če ste res hčerka Natalie White, sem potem jaz njena sodelavka. Trenutno je ni tukaj, saj je ravnokar v pisarni našega šefa. Zakaj kličeš? Lahko ji posredujem.« je uspela spregovoriti ženska po nekaj trenutkih tišine, vendar pa je nekaj v meni govorilo, naj ji ne povem. Ne smeš ji povedati, se je oglasil temačen glas v mojih mislih, v mojem trebuhu pa sem začutila nelagoden občutek. Želela sem povedati, kaj se mi je ravnokar zgodilo, se nekomu zaupati, da bo nekdo glede tega ukrepal, vendar pa nisem vedela, kaj narediti. »Dolga zgodba. Res ne vem, če bi vam povedala.« sem potihoma izrekla, vendar pa ženska tega ni vzela kot dobro stvar. »Daj no, ljubica, veš da mi lahko zaupaš. Če je kaj hudega, je tvoja mama le nekaj korakov stran, le, da je na pomembnem srečanju. Danes zagotovo ne bo prišla domov, ali pa le do telefona.« Moje misli so bile polne, moj glavobol pa je močno utripal. Nisem vedela, kaj naj storim. »V redu…« vdihnila sem zrak, ter ga počasi izdihnila, »…pred nekaj urami sem se znašla v hudi situaciji. Na mojem ogledalu so se pojavili skrivnostni odtisi dlani, za mano se je pojavila neznana postava, oblita s krvjo, ki je izrekla le dve usodni besedi, plačala boš, ter me potisnila v ogledalo, kar pa je zadalo hudo poškodbo na moji glavi. Nekaj se dogaja v moji hiši, prosim, pomagajte!« sem izrekla, na mojem licu pa so se pojavili potočki solza. Breme na mojem hrbtu je izpuhtelo.

»Kaj?« je spregovorila ženska po nekaj minutah tišine in mojega joka. »Ljubica, ne moraš se zafrkavati glede takih stvari. Ne vem kdo si, ampak hčerka Natalie zagotovo nisi. Ah, ta mladina. Misli, da jim lahko vsakdo nasede.« Odgovor, ki sem ga dobila, nisem ravno pričakovala, kar pa je zadalo veliko bolečino na moje srce in glavobol se mi je povečal. Čutila sem utripe srca in ponovno sem zahlipala. »PROSIM, RESNICO GOVORIM!« Sem zdaj že precej glasneje izrekla, a ženska na drugi strani telefona je že prekinila klic.

Komu lahko sploh zaupaš v svetu, prepolnem nevarnosti?
~~~
Ojla, dragi moji Pilovci! :blush:
Kakor sem obljubila, sem napisala naslednji del moje zgodbe Lost in thoughts. Minilo so le štirje dnevi od zadnjega dela, kar je precej malo. Poleg tega pa sem že na četrtem delu, kar je za nekatere zelo malo, a meni se zdi zelo veliko. Hvala vsem, ki berete mojo zgodbo! :two_hearts:
Nad tem delom sem kar ponosna, ker se mi zdi, da je izmed vseh štirih, do zdaj napisanih, ta najboljši. Sicer sem razmišljala o romantičnem delu, in da bi bil ta prvi del, ki bi bil napisan v objemu romantike, vendar pa smo tukaj... iz oči v oči z delom, oblitim s srhom, vendar pa z manj krvi kakor v prejšnjem delu. :wink:
Če imate kakršnokoli mnenje ali pa kritiko ste dobrodošli v komentarjih, vsakega komentarja sem neizmerno vesela! Hvala tudi tistim, ki tisti srček vedno obarvate na rdečo/roza in vsem tistim, ki zgodbo preberete in spremljate! Res vas imam več kot rada! :sparkling_heart: Upam, da ni veliko slovničnih napak, ker sem šla petkrat skozi pa popravila odvečne napake.
Upam tudi, da so vam karakterji v zgodbi všeč (do zdaj je glavna v zgodbi le duhovita, sarkastična Caroline, ki nekatere izmed odločitev sprejme precej slabo, vendar pa še vseeno upam, da vam bo moja Caroline všeč! :heart:)
Prav tako pa imam eno *i*novost*i* glede zgodbe. Vsak del bom *b*posvetila*b* eni osebi. (Prijatelju, vzorniku na Pilu, komentatorju, zvestemu bralcu...)
Tako danes ta del posvečam eni in edini *b*12letnici!*b* :sun_with_face: Draga moja 12letnica, *i*hvala*i*, ker bereš mojo zgodbo, vedno komentiraš z dolgim komentarjem, ki mi mimogrede, vedno polepša dan, *i*hvala*i*, ker tudi sama pišeš neverjetno dobro zgodbo (in kdorkoli je še ni prebral, naj gre takoj zdaj!) in me z vsakim delom bolj presenečaš in mi z njim narišeš nasmešek na obraz. *i*Hvala*i*, ker si moja prijateljica, oseba, kateri lahko zaupaš in te vedno razveseli, hvala, da se družiš z mano in hvala, ker si *i*ti*i*. Res si super oseba in sem ti neizmerno hvaležna za najine pogovore in, da sem te spoznala.
~~~
Lepo se imejte, :kiss:
*i*vaša Shine*i*
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Okeej Shine, ti me pa z vsakim delom bolj presenečaš in z vsakim delom sem bolj navdeušena, a kasneje o tem. Napjrej bi se ti rada zahvalila, ker je tale the best del posvečen meni. Meni! Sploh veš koliko mi to pomeni?? OGROMNOOO (če bi šla 10000x do vesolja in nazaj bi blo premalo). Pač res ne vem kako naj ti to povrnem. Bi ti blo ušeč, če bi naslednji del moje zgodbe posvečen tebi? Al je to kopiranje in ponavljanje za tabo? Še enkrat ti hvalaaaaaa. Pa še enkrat. In še enkrat. In še enkrat. In... Okj dost, sam še zadnjiča: HVALA. Hvala, da si ti (takoo dobra osebica) posvetila zgodbo meni. Ti, ki si tok nadarjena za pisanje in še za marsikaj. Z veseljem vedno komentiram tvojo zgodbo, to je še najmanj kar lahko storim zate. Hvalaaaaaaaaaaaaaa tiiiii. :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:

Zdej pa pejmo še na zgodbo: Kot je rekla že Disneyfan635, tvoje pisanje *i*sploh ni neko nakladanje ali blebetanje temveč prečudovito zlaganje besed v premišljene povedi, ki bralca pritegnejo v branje v pol sekunde*i* (ane kako lepo in poetično je tole napisala? js se čist strinjam z njo). Tale del je res malo pretresljiv. Tale mamina sodelavka... No, tudi js verjetno ne bi verjela, če bi mi nekdo rekel to, kar je rekla Caroline (bodimo pošteni). Vseeno pa sumim tole sodelavko, da ima nekaj za pregom... Nekaj prikriva... Bomo videli, če se motim ali ne, ampak imam jo na očeh (hahah). Kakor koli, the best del (že četrti, bravoo). Se že veselim novegaa. :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:


Lepoo bodiii :kiss:


12letnica (13)


Ps.: Hvala ti tudi za komentarček v moji zgodbii. Zdejle ga ne morem komentirat, ker se mi malo mudi, ampak samo, da boš vedla: VELIKOO mi pomeni, da ti je zgodba všeč in da jo berš. Hvalaa. :heart:
2
 
NI PROBLEMA!!! 🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Itak je ta del posvečen tebi, brez tebe bi bil pil res dolgočasen, ker ga vsi zapuščajo. Sej jih razumem, da je to spletna stran, kjer dobiš prijatelje in z nekaterimi se tako dobro spoznaš, da jih na koncu že irl spoznaš, kar je res amazing, in potem po tok časa gres dol. Sama se še nisem v taki situaciji znašla, ampak upam, da se bom, enkrat. ŠE ENKRAT HVALA, SONCE MOJEE!! Res ne veš koliko mi tvoji komentarji pomenijo. Jaz bi (in tudi seveda sem😌) tista, ki se zahvaljuje TEBI. 😭🤍🤍🤍🤍🤍🤍Res bi posvetila enega izmed svojih delov meni? HVALA TI <3. Res te imam več kot rada, zame si nekaj zares posebnega, in sem vesela, da te imam v svojem življenju, če ne tistem izven okvirja interneta, potem pa prav tam, na internetu. Imaš prav en poseben kotiček v mojem srcu, kot nek imperij kjer je zapisano tvoje ime. In bo tam ostalo, ne glede na vse. Ne vem kolikokrat bom še rekla te dve besede, ampak... Hvala ti. 😏😙 in še enkrat. Hvala, hvala, hvala... ❤️‍🩹 In definitivno ne vzamem tistega kot fejkanje ali pa karkoli takega. Definitivno ne. Sploh pa, tebi bi itak vedno rekla, da lahko narediš karkoli hočeš, tudi če bi blo fejkanje. 💋 Branje tvojih zgodb je pa nekaj najboljšega in vedno ko objaviš nov del, sem jaz zagotovo nejbl vesela (upam, da ne ustvarim nekga prepira z ostalimi feni tvoje zgodbe😏). Po novem sem tvoja največja fenica zgodbe prepovedana ljubezen🫡 🤭 😽No, da te ne bom več dolgočasila, se ti poslavljam. Lepo se imej in rada te imam, največja fenica tvoje zgodbe❤️🌸🌼🫧🔥🌞
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej hoj Shine!:wave:
Najprej bi se ti rada iz srca zahvalila za tole zgodbo saj je res prečudovito, ustvarjalno in zelo izrazito napisana:heart_eyes:. Res ne moreš verjetni kakšen dar imaš za pisanje:heart:. Zelo sem hvaležna za priložnost, da lahko preberem to zgodbo vredno tisočerih ogledov in likov. Ta zgodba v vsakemu bralcu obudi strah in trepet a hkrati še milijon drugih čustev, ki jih niti ne morem opisati. Tvoj način opisovanja občutkov krajev in dogajanj je brezhiben in veseli me da ta svoj dar tako dobro izkoriščaš saj je tako tudi prav. Ne poznava se a sem ponosna da nekdo mojih let tako dobro piše zgodbe in z njimi ljubitelje zgodb kot sem jaz navdušuje. Verjetno ti bom še stokrat napisala, hvala za to zgodbo saj je res supper. Ne morem se je naveličati brati in sem prepričana da bom vsak del prebrala še vsaj stokrat skozi. Vsak del je bolje napisan. Vsak del napolnjen še z več občutki, ki so brezhibno napisani. Vsak del še bolj prečudovit kot prejšnji in polnejši srha kot prejšnji. Z vsakim delom me bolj zanima kaj vse se v tej zgobi še lahko zgodi. Komaj čakam na nov del in še enkrat hvala. Ne obupaj nad pisanjem saj boš še daleč prišla<3:two_hearts:
Love you:heart_eyes:
Tvoja Disney<3
1
 
P.S.Tvoje pisanje sploh ni neko nakladanje ali blebetanje temveč prečudovito zlaganje besed v premišljene povedi, ki bralca pritegnejo v branje v pol sekunde
 
Se čist strinjam <3333333
 
OJOJ DISNEY (če te smem tako klicati seveda😘) ta komentar si pa res tako zlo poetično, pravopisno, srca dotakljivo in še in še bi lahko govorila in ta tvoj komentar opisovala z neštetimi pridevniki. 😊💛💛💛 Ne vem, kako naj se ti zahvalim in kaj sploh reči, ker si napisala tako zelo lep komentar... 💘 HVALA TIIII! ❤️‍🔥 In še hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala! 💝
In vidim, da se je vmes pojavila še 12letnica (😏) tk ta tudi tebi hvala. <3 Disney, ne veš kako si me zdaj presenetila in mi polepšala dan s tem tvojim komentarjem. Res si super oseba in ja, tudi jaz te še ne poznam, ampak sem že zdaj tako močno prepričana, da se pogovarjam z zelo prisrčno osebo. 😚🤍🤍🤍🤍 Oh, prosim, ne iti brati te zgodbe stokrat, ker nočem, da zaspiš tukaj, haha! 😂 (Welp, malo heca je pa potrebno ker konec koncev, smeh je pol zdravja <3) Lepo se imej! 😗
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

UKRADENA REDOVALNICA 1. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

Prepovedana ljubezen 💕 26. del

Ogledov: 48 Odgovorov: 6
 
10
Objava:

HOTEL STRAHOV 💀 11. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
3
Objava:

Jaz in moje življenje 74. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

Čarovniški dnevnik, 18. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
1
Emily Vrčko
Objava:

ROYALE SCHOOL PART 2

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Grozljivsko srhljivo, 17. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Ogledalo 🪞🪞 9. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
2
Some girl potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Vse

oj!
Tle bo ful stvari ane tko da upam da se bo komu dal prevrat in pomagat🥺. Ful bom happy če mi bo vsaj en pomagal.
1.Včasih se mi zdi da me v šoli sošolke ne marajo i mean da se ne brigajo zame. Recimo danes sem 4rim sošolkam napisala kaj so delal in mi ni nobena odbpisala je res da sem na vibru vidla kdaj so ble nazadnje gor in niso vidle but vseen. Help?
2.Zalublena sem v fanta k nvm a je vame. Tko se obnaša but i don't now kaj nej nardim če je v drugo?
3.Mam bff k je ful otročja i mean še vedno se igra pa smo tk skor 12. In pač ona se skoks hoče neki igrat recimo k se ns več dobi. In smo vsi tak "nevem no" al pa "res?" al pa "zakaj" al pa neldo sam reče " ne dost mam tega". In mi je skoda za njo sam jaz se tut ne igram vec in se nocem. kaj nej pac?
4. strah me je da bom v šoli slaba i mean tko da ne bom mela dobrih ocen and then ne bom mogal na zeleno gimnazijo. kaj ne? kaj mi predlagate za bolšo organizacijo?
5.Včasih sem ful sad. Pa nvm zakaj. Help?
hvala če si prebral in če si pomagal🥺
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi septembrski Pil?
Super kot vedno.
(354)
Boljši kot lani.
(85)
Lani mi je bil bolj všeč.
(175)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

wow:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 
A je beseda kuhinjsko gospodinjstvo?:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 
George Weasley in Cedric Diggory
 
Super!!!:joy::joy::joy:
 
krokodili se "zvalijo" iz jajca
 
Hej, zelo zanimiv blog... pls nadaljuj ga:exclamation: No ...
 
če vam bo všeč stisnite:heart: in se naročte ...
 
1.Dan 2.Odbojka 3.Bublle tea 4.Svinčnik 5.Pariz 6.Gruzija 7.Modra 8.Kitara 9.Hiša
 
:dog: :bridge_at_night: :snowflake: :watermelon: :taco: :tropical_drink: :badminton:
 
1. Noč 2. Atletika 3. Bublle tea 4. Svinčnik 5. ...
 
:joy::joy::joy::rofl::rofl:
 
Se strinjam z ostalimi, res je lepo :thumbsup:! ...
 
oooo waw res zelooo lepo♡ res si nadarjena, ...