snofi
Naslednji Pil izide 5. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Pasje življenje 23. del

Pasje življenje 23. del

4
Že kar nekaj dni je minilo od mojih grozljivih sanj a spomin nanje je še zmeraj počival nekje globoko v mojem spominu. Preprosto jih nisem mogla pozabiti. Spomin na Liso je bil zdaj le še močnejši in želela sem si, da bi jo lahko vsaj za trenutek pozabila. Ampak ne razumite me narobe. Liso imam še zmeraj rada bolj kot vse na svetu. A kdaj si želim, da bi lahko vsaj za trenutek pozabila na njo ter preprosto uživala. Uživala na svežem zraku z Urošem in ob misli, da sem svobodna.
Vedela sem, da me ima Uroš zelo rad. No, saj sem ga tudi jaz imela zelo rada. Z vsakim dnevom, ki sem ga preživela z njim, se mi je zdelo, da postajava vedno bolj nerazdružljiva. Zdaj si pravzaprav ne predstavljam življenja brez njega. Vsak dan sem hvaležna, da ga imam. A prav tako vsak dan globoko v sebi objokujem Liso. Liso... Vse bi dala, da bi se lahko vsaj za pet minut pogovorila z njo. Ji povedala kako jo pogrešam in kako si želim, da bi bili spet skupaj. Mogoče celo pri Urošu! Le upam lahko, da se bo to kdaj res zgodilo.


--------------------

"Lady! Hej, boš še malo slanine? Tebe sprašujem, zaboga!" Uroš se mi je zasmejal, v roki pa držal poln krožnik slanine. Zavohala sem omamen vonj in navdušeno zalajala. Spet sem se zamotila s svojimi mislimi tako, da sploh nisem opazila, da je Uroševa mama spekla še en krožnik slanine. Odkar sem bila jaz pri hiši je bila v hladilniku vedno prava gora slanine. "Na pojej, danes naju čaka naporen in zabaven dan!" Vprašljivo me je pogledal in se zasmejal. Oboževala sem dneve, ko sva z Urošom odšla na izlete, saj sem se takrat najbolj zabavala. Polizala sem ga in ta se je zopet zasmejal. "Joj nehaj. Jej slanino in bodi pridna. Pridna mala Lady..." Je rekel v sarkazmu a meni je bilo prav vseeno. Lotila sem se slanine pri tem pa glasno cmokala, da bi me Uroš gledal čim bolj zavistno. In uganite kaj, uspelo mi je!------------------

Po tem, ko sem pojedla slanino in se je Uroš končno pripravil na odhod so se za nama kmalu zaprla vhodna vrata hiše, in midva sva veselo stopila na svež zrak. Čeprav je bilo še relativno zgodaj zjutraj, je na ulici v kateri sta živela Uroš in njegova mama že lahko bilo slišati zjutranji mestni hrup. "No, že kaj veš kam greva? Ali boš morala še malo ugibati?" Sem zaslišala Urošov glas a nisem odvrnila pogleda z napol speštanega deževnika, ki je pritegnil mojo pozornost. Trenutno me je zanimal bolj kot Uroš. S tačko sem ga radovedno frcala po pločniku in sploh nisem bila pozorna na to kaj je počel Uroš. Nenadoma pa sem zaslišala glasen tresk in nenadno cviljenje gum. V trenutku sem se obrnila in srce mi je zastalo. Videla sem le še Uroša, ki je nepremično ležal na tleh, nato pa se mi je stemnilo pred očmi.

- - - - - - - - - - - - - - - - -


Evoga nov del!:kissing_closed_eyes:Kako se vam je zdel? No, ja upam da vam je bil všeč, dejte stisnit kakšen like ali pa napisat kakšen komentar. Res vam bom hvaležna, ni pa nujno. Že če ste prišli do sem vam res hvala!:heart: Evo zdej pa se mi mudi spat, jutri mam preduro zato... ja.. heh.:unamused:
Lepo se mejte in lahko noč!
Byee:kissing_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
sup3r je<33
0
 
Joj hvalaa ti<33
 
Np
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
super zgodba!!!
le tako naprej
0
 
Hvala ti kiwi! Obožujem tvoje komentarje!❤❤😚
 
Ni problema in hvala
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Uuuu ful mi je všeč! Zdejle sem vse prebrala! In je zloo super!🥰:heart_eyes:
0
 
#EnaPilovka
Joj hvala ti!😘
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
WAU!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰


Pa še to:kdaj pride novi del?!
1
 
O moj bog! Hvala ti!🤩🤩🤩🤩 Obožujem tega emojija. 🥰🥰🥰🤩🤩🤩 Naslednji del pa pride danes ali pa jutri! Se bom potrudila da čim hitreje!😚
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Apocalypse 71. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

SAMO PLEŠI🌸 19. del

Ogledov: 31 Odgovorov: 5
 
8
Objava:

Gimnazijka detektivka, 20. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 2
 
3
KužA! 351
Objava:

PIKNIK(IZGINOTJE)

Ogledov: 32 Odgovorov: 0
 
6
HARRY POTTER fanica
Objava:

ENOSTAVNO JAZ 1. DEL

Ogledov: 54 Odgovorov: 0
 
9
Objava:

Med oblaki 2. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Pogovor v mačjem jeziku 15. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 0
 
2
The next Shakespeare
Objava:

Pujsa Pepa: Prepovedana ljubezen (3. poglavje)

Ogledov: 49 Odgovorov: 4
 
4
Help potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

A bo 4

mene za ima kuk bo zakluče če js dobim pr mti še eno 4. Zj mam 5,5,5,3,5 a če dobim 4 bi to pol 4 zaklučen? hvala
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako pogosto bereš prilogo Vesela šola v reviji?
Vedno.
(104)
Pogosto.
(99)
Včasih.
(168)
Nikoli.
(151)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

coool:heart::heart::heart::heart::heart:
 
jejjj :) i love it and i hate it at the same ...
 
kaj ti je zanimivo pri igranju klavirja? a ...
 
u najs nism prrobala tega z rožmarinovim ...
 
lepooo :) mi gremo poleti za dva tedna na ...
 
...sicer pa sem v videla čudovitega fanta, ...
 
aghhh perfect :) def better then macdonalds ...
 
wowwwwwwwwwwwwwww
 
... ampak če je uni dve vprašala je okej...
 
ful lleppp, pa ta rožicaaa